2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr tavuk göğsü tatlısı yapcamm canım çektiiii
Ama heryerde 150 gr margarin fln dio yaa daha az yağlı bildiğiniz tarif war mııı bekliyorummm

çok geçmiş olsun toprak bende diyorum doktorlar çok farklı şeyler söylüyor beslenme olsun sağlık açısından da ne yedi de amip çıktı acaba sıcaklardan mı içtiğiniz su dan mı oldu acaba ?

hasret hemen bir test yap kafanda ki soru işaretler gitsin canım
hijyenim benimde göğüsler yumuşak ama hilal emiyor elimle sıktığım zamanda geliyor azalmışmıdır şimdi *

kendime kızıyorum çünkü gidip bi spiral taktıramadım hala dükkanı ben kurtarıcam ya öylede yok böylede yok yiterrr yaa.. inşallah hasta olurum hemen gidip spiral taktııcam hemen! umarım geç kalmadım.. kürtaj olmak zorunda kalmak istemiyorum

canım yaaa emzirriken o kullanılıyor mu ki ? eğer kullanılıyorsa ben hemen başlayyaım yoksa kociş isyan bayrağını dikecek hiç memnun değil kendi başına korunmadan :):)) hem hap bana iyi gleiyordu adet düznimi sağlıyor ve ağrısını alıyordu o dönemin...

hijyenim benimde göğüsler yumuşak ama hilal emiyor elimle sıktığım zamanda geliyor azalmışmıdır şimdi *

canım ben kendimi biliyorum azaldı bayağı önceden geceleri akardı eymenuyurken sonra emerken ağzından taşardı kızardı çok geldi mi ağzından çıkarırdı...
şimdi bunların hiç biri yok doymasına doyuyor ama bence azaldı..

bugün 1 kahve fincanı kadar şeftali yedi oğlum pek severek yemiyor ama yiyor...
ya ne yesem yanında hıh höh gibi sesler çıkarıp o da istiyor vermezsem ağlıyor
ne edecem ben bu uşakla...

sağ ol canım doyuyor doymasına da dediğin gibi hemen besiye çekiyorum kendimi
bu gidişle duba olacağım
kaydirigubbakcemile3

:)Olsun ye sen, emzirme bitince verirsin kiloları...
Dua et canım, süte kasteden bir rahatsızlığın yok çok şükür, olmasın..
Bak ben napsam artmıyor artık kolay kolay

Ben kullanmıştım, hiç bi zararını görmedim.

Sağıp anlayabilirsin kanımca Ayfercim.
Hilal doymama belirtisi veriyor mu?

Ne zaman test yapıcan?

Canım, Ebru emzirmiyordu sanırım.
Emzirirken kullanılmıyor o haplar...

Gideyim göğüslerimle bi mücadele daha vereyim...

emzirirken kullanılamıyor malesef canım
ben öncesinden bahsediyorum
aklinialirimsmile

:)Olsun ye sen, emzirme bitince verirsin kiloları...
Dua et canım, süte kasteden bir rahatsızlığın yok çok şükür, olmasın..
Bak ben napsam artmıyor artık kolay kolay

haklısın canım da... alması gibi vermesi kolay olmuyor malesef...
bana göre şişmanlıkta bir hastalık yaşam kalitem değişti resmen...
:sinifsinif:

taburcu sümüklü kaka bizde çok yapıyoruz doktorumuz benim yediklerimden kaynaklandığını önemli bişey olmadığını söyledi bilmiyorumkismile

Bize de doktor amip değilse alerjidir dedi öyle bıraktı. Ben de doktor değiştireceğim bu gidişle.

Doğum kontrol hapı, prezervatif bile %100 korumuyor, iş mi senin yaptığın bu benim görümceme kefil olmam gibi bile bile lades yani. Bir sürü korunma seçeneğin var. Çocuk aldırmak daha mı iyi sen bugün al önlemini.

anam hasret yoksam bilmiyorumkismile

benim göğüsler yumoş yumoş kızlar yaa ne oldu bize böyle...:2:

Eylülce bebeğine geçmiş olsun canım

Pınar göğüs pompalarını ilk kullandığım zamanlar göğüsleri yumoş yumoş olmuştu sütüm gitti diye emzirme danışmanı olan hemşireyi aramıştım(zatn sütüm çok azdı) hemşire pompayı ilk kullanmaya başladığın zamanlarda göğüslerin böyle olduğunu, pompanın sağımda yapamadığını sadece bebeğin olan sütü boşaltabildiğini söyledi. Korkma bebeğin aç kalmaz süt dolu ama vücut pompaya reaksiyon gösteriyor gibisinden bir şey dedi. Sen suyunu bol iç panik yapma. Süt vardır.

Evli bile değildik, eşim geldi ablam kefil bulamıyor çok uygun bir ev buldu sen olur musun dedi. Maaşlı çalışan bir ben vardım. Eşimin bile maaşı askari ücretten gösteriliyordu o zaman. Mecbur hissettim. Birkaç aya evlenecektik yapamam diyemedim. Şimdi eşimde görüyor gününü.

Valla ne yapacağımı şaşardım gelen ihbrnamenin üzerinde bir iletişim numarası bile yok. Gebze'den gelmiş görünüyor. Gebze nere benim yaşadığım şişli nere... Off off.

canım geçmiş olsun... benim kızımda öksürüyordu yunus emre medipol zeynepkamil numune hastanesi hepsinede gittik gece acilelrine bile kız artık öksürmekten tıkanıp kalıyordu hepsi bir şurup verdi bulguları iyi sorun yok dediler film çektiler minicik çocuktan hiç bi sorun yok dediler gidebilirsiniz dedielr diye biz o halde giresuna gittik iyikide gitmişiz orda yine geldi öksüürk krizi verilen tüm ilaçalr <rtırmış çocuğun öküsürğünü dedi bir damla verdi birde şurup ve 3 günde azalacak bir haftaya kadar da geçecek dedi ve ilaçları veririken bebeğin taki et gerekirse say öksüürk sayısını dedi zalma olmazsa sakın devam etme hemen getir dedi... ama kadının verdiği ilçlar öyle işe yaradı ki ve selini hiç şimdiye kadar öyle güzle muayene etmmişelrdi ... ücreti ise sadece 22 lira idi biz burda dünyanın parasını verip ordan oraya sürküklendik çocuğu iyice ahsta edip film çektirdiğimizle akldık ... doktor birde kızdı hatta nedne film çektiler bu çocuğun sıkıntısı burnundaki tıkanıklığın boğazını tıkaması ile ilgili baksana ciğerlerine tertemiz nedef geliyor diye .... o doktor sakaryada bile olsa üşenmez her ay ona götüürüm ama çok uzak işte

benimde göğüslerim yumuşak öncedn elimdeyse sertlikten canım yanardı ama benim bebişin bi şikayeti yok zaten olanı zorla veriyorum açıkmıyomu hiç anlamadım
meyve falan verirkendö öğürüyo ince bi yastığa yatırıp yediriyorum ondanmı oluyo çözemedim

allah koalylık versin ama bence kendini çok strese sokmadan yap süt psikolojik ve vcücut enerjisi ile gelip giden bişey bence :):) bol enerjşi bo lsüt :):)

ver hepsinden de ben anneme bırkatım ne veriyor nelr yapıyor bilmyiorum ama bakıyoum sanki kilosu iyi gidiyor zillinin :):)

ana kucağına oturtarak yedirmeyi tavsiye ediyorlar canım
öğürmesi normal alışacak ağzına yabancı bir şey giriyor ne de olsa

yok canım benim Hilal emiyor hatta emerken bile aşırı terliyor efor sarfediyor yawrum gazını çıkartıyorum az önce sağ ğöğsümden kendiliğinden süt geldi ama sol biraz yumuşak geceleri emzirdiğimden sanırım diye düşünüyorum

sağ ol canım dediğin doğru gerçekten pompadan sonra böyle oldum...
bu arada duruma çok üzüldüm bi çıkış yolu bulursunuz inşallah..

ver hepsinden de ben anneme bırkatım ne veriyor nelr yapıyor bilmyiorum ama bakıyoum sanki kilosu iyi gidiyor zillinin :):)

vermezsem ağlıyor zaten mecbur tattırıyorum

ana kucağına oturtarak yedirmeyi tavsiye ediyorlar canım
öğürmesi normal alışacak ağzına yabancı bir şey giriyor ne de olsa

o zaman ana kucağında yedireyim :ecrin_bebek:
defnoşum banyodan çok korkuyo daha banyoya girince başlıyo ağlamaya çıkıncaya kadar bağırıyo hiç sevmiyo o ağladıkca ben strese giriyorum hiç ağlayan bi bebek değil banyoda ağlayınca elim ayağım dolaşıyo başını yıkarken dün boğazına su kaçaırdm telaştan daha çok cırlamaya başladı nasıl üzüldüm kocada bana kızıyo ne yapıyosun diye zaten kendime kızdm bide o bıdı bıdı ediyoalsanaalsanasmile

geçmiş olsun canım mutlaka bi yolu vardır benim koca bankacı gelince sorayım ona

bnde kullanmıştım bi yan etkisibni görmedim en iyisi bu zaten!
sadece kocanmı memnun değil bu durumdan sen iyisin yaniaklinialirimsmile
sen hala buralardamısın?
nere gidiim ayfer öyle bişi warsa mahfolurum korkuyorum ctesiye kadar beklicem...

çok uygun ew mi... kuzum kaç senedir ödüolar hala 62000war diosunnnnnnn... nasıl uygunmuş bu ne kadar kredi çektiler.. ewlenmeden önceydi diosun vuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…