- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.461
çok geçmiş olsun toprak bende diyorum doktorlar çok farklı şeyler söylüyor beslenme olsun sağlık açısından da ne yedi de amip çıktı acaba sıcaklardan mı içtiğiniz su dan mı oldu acaba ?Kızlar ya moralim çok bozuk.Bugün dr.gittik.Biliyorsunuz Ece nin 10 gündür süren ishali vardı, 3 tane dr.gittik , normal mevsimsel diyorlardı.Ancak bugünki tartıda kızımın 1 ayda 70 gr. aldığı ortaya çıkınca dr.tahlil yaptırdı ve kaka tahlilinde amip çıktı.Bir çeşit mikropmuş.İlaçla tedavi oluyormuş ama dr. lara çok kızdım, yana yakıla dr. ları aramama özel muayenelerine gitmeme rağmen hiç biri durumu önemsemedi.Kime güveneceğim bilmiyorum , 10 gündür çocuğum boşuna acı çekiyor.Kızayım mı üzüleyim mi bilemedim...
ya bir kaç gündür böyle eskiden kaynardı göğsüm eymen ağzından çıkarırdı çok gelirdi de kızardı şimdi böyle olmuyor hiç :2: sağma da sağamıyorum makineden değil sanırım süt azaldı...
yok abi bence sen ciddi ciddi bi cero daha düşünüyon saldın cayıra mevla kayıra gedeyonnn..
korunsana yavrum azgın kadıınnnnnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
ben başlayacam artık korunma haplarına yasmin var elimde bi kutu ama daha önce hiç kullanmadım kullanan varmı leyn bilmiyorumkismile
hijyenim benimde göğüsler yumuşak ama hilal emiyor elimle sıktığım zamanda geliyor azalmışmıdır şimdi *
sağ ol canım doyuyor doymasına da dediğin gibi hemen besiye çekiyorum kendimi
bu gidişle duba olacağım kaydirigubbakcemile3
yok abi bence sen ciddi ciddi bi cero daha düşünüyon saldın cayıra mevla kayıra gedeyonnn..
korunsana yavrum azgın kadıınnnnnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
ben başlayacam artık korunma haplarına yasmin var elimde bi kutu ama daha önce hiç kullanmadım kullanan varmı leyn bilmiyorumkismile
çok geçmiş olsun toprak bende diyorum doktorlar çok farklı şeyler söylüyor beslenme olsun sağlık açısından da ne yedi de amip çıktı acaba sıcaklardan mı içtiğiniz su dan mı oldu acaba ?
hasret hemen bir test yap kafanda ki soru işaretler gitsin canım
hijyenim benimde göğüsler yumuşak ama hilal emiyor elimle sıktığım zamanda geliyor azalmışmıdır şimdi *
kendime kızıyorum çünkü gidip bi spiral taktıramadım hala dükkanı ben kurtarıcam ya öylede yok böylede yok yiterrr yaa.. inşallah hasta olurum hemen gidip spiral taktııcam hemen! umarım geç kalmadım.. kürtaj olmak zorunda kalmak istemiyorum
canım yaaa emzirriken o kullanılıyor mu ki ? eğer kullanılıyorsa ben hemen başlayyaım yoksa kociş isyan bayrağını dikecek hiç memnun değil kendi başına korunmadan :):)) hem hap bana iyi gleiyordu adet düznimi sağlıyor ve ağrısını alıyordu o dönemin...
kendime kızıyorum çünkü gidip bi spiral taktıramadım hala dükkanı ben kurtarıcam ya öylede yok böylede yok yiterrr yaa.. inşallah hasta olurum hemen gidip spiral taktııcam hemen! umarım geç kalmadım.. kürtaj olmak zorunda kalmak istemiyorum
canım yaaa emzirriken o kullanılıyor mu ki ? eğer kullanılıyorsa ben hemen başlayyaım yoksa kociş isyan bayrağını dikecek hiç memnun değil kendi başına korunmadan :):)) hem hap bana iyi gleiyordu adet düznimi sağlıyor ve ağrısını alıyordu o dönemin...
:)Olsun ye sen, emzirme bitince verirsin kiloları...
Dua et canım, süte kasteden bir rahatsızlığın yok çok şükür, olmasın..
Bak ben napsam artmıyor artık kolay kolay
taburcu sümüklü kaka bizde çok yapıyoruz doktorumuz benim yediklerimden kaynaklandığını önemli bişey olmadığını söyledi bilmiyorumkismile
helinceriye hamiş olduğumu bilmiyordum daha eşimle ilşkiye girerken içlerde biyere değiyor bi acıma bi sızı duymuştum canım yanmıştı amanın demiştim hamilemiyim acaba.. hemen koşup test almıştım we çift çizgiyi görmüştüm... ne mutlu edici bir duyguydu...
bu sabahta aynı şeyi yaşadım:sinifsinif: belkide hasta olacağım yumurtalıklarım şiş ondan öyle oldu değil mi? 28-29-30hazirandı sanırım hasta oluşum... yani henüz reglide olmadım.. ben ne kadar aptalım ya ne kadar safım tatlı su kurnazı dedikleri ben olmalıyım..
ilşki sonrası vaginal duşla hamile kalınmaz die awunup öyle koruyodum güya kendimi.. inşallah korumuşumdur.. garip duygular içindeyim öyleyse aldırırım hemen!! ama cengiz buna müsade edermi bi de o war off kızımın günahı neydi... umarım kuruntudur
anam hasret yoksam bilmiyorumkismile
benim göğüsler yumoş yumoş kızlar yaa ne oldu bize böyle...:2:
Eylülce bebeğine geçmiş olsun canım
ewet ben anlıyorum bu işlerden....
görümceme koşup saçlarından tutup duwarlara yapıştırmak çok iyi bi çözüm.. ha olmadı mı kocanı ewden at.. weya en doğrusu kafanı al o duwardan bu duwara wur! saf kafana yan!
senden nie istiyorki banka ewe ipotek olmuyomuydu? senle ne ilgisi war!
satsınlar ewi ödesinler! yada banka el koyar o yani.. sen ne die kefil olursun ki koca bi ew kredisnekötükedihüso
bütün sinirimi senden alırım şimdi esrin!! topraka mesaj at sor nevin özkan madendere..
canım üzme kendini bide buralarda değil git bi bankanın yetkilisine hatta kıredinin çekildiği bankaın yetkilisine sor ayrıntıları öğren boş yere burda yanlış bilgiler veririz daha ço ksrtes ederiz. önce aydınlan sonra biz seni burda gerekli yerlerde sakinleştirirz...
TOPRAK28 kullanıcısından alıntı
Kızlar ya moralim çok bozuk.Bugün dr.gittik.Biliyorsunuz Ece nin 10 gündür süren ishali vardı, 3 tane dr.gittik , normal mevsimsel diyorlardı.Ancak bugünki tartıda kızımın 1 ayda 70 gr. aldığı ortaya çıkınca dr.tahlil yaptırdı ve kaka tahlilinde amip çıktı.Bir çeşit mikropmuş.İlaçla tedavi oluyormuş ama dr. lara çok kızdım, yana yakıla dr. ları aramama özel muayenelerine gitmeme rağmen hiç biri durumu önemsemedi.Kime güveneceğim bilmiyorum , 10 gündür çocuğum boşuna acı çekiyor.Kızayım mı üzüleyim mi bilemedim...
Ben kullanmıştım, hiç bi zararını görmedim.
Sağıp anlayabilirsin kanımca Ayfercim.
Hilal doymama belirtisi veriyor mu?
Ne zaman test yapıcan?
Canım, Ebru emzirmiyordu sanırım.
Emzirirken kullanılmıyor o haplar...
Gideyim göğüslerimle bi mücadele daha vereyim...
canım ben kendimi biliyorum azaldı bayağı önceden geceleri akardı eymenuyurken sonra emerken ağzından taşardı kızardı çok geldi mi ağzından çıkarırdı...
şimdi bunların hiç biri yok doymasına doyuyor ama bence azaldı..
bugün 1 kahve fincanı kadar şeftali yedi oğlum pek severek yemiyor ama yiyor...
ya ne yesem yanında hıh höh gibi sesler çıkarıp o da istiyor vermezsem ağlıyor
ne edecem ben bu uşakla...
benimde göğüslerim yumuşak öncedn elimdeyse sertlikten canım yanardı ama benim bebişin bi şikayeti yok zaten olanı zorla veriyorum açıkmıyomu hiç anlamadım
meyve falan verirkendö öğürüyo ince bi yastığa yatırıp yediriyorum ondanmı oluyo çözemedim
Ben kullanmıştım, hiç bi zararını görmedim.
Sağıp anlayabilirsin kanımca Ayfercim.
Hilal doymama belirtisi veriyor mu?
Ne zaman test yapıcan?
Canım, Ebru emzirmiyordu sanırım.
Emzirirken kullanılmıyor o haplar...
Gideyim göğüslerimle bi mücadele daha vereyim...
Pınar göğüs pompalarını ilk kullandığım zamanlar göğüsleri yumoş yumoş olmuştu sütüm gitti diye emzirme danışmanı olan hemşireyi aramıştım(zatn sütüm çok azdı) hemşire pompayı ilk kullanmaya başladığın zamanlarda göğüslerin böyle olduğunu, pompanın sağımda yapamadığını sadece bebeğin olan sütü boşaltabildiğini söyledi. Korkma bebeğin aç kalmaz süt dolu ama vücut pompaya reaksiyon gösteriyor gibisinden bir şey dedi. Sen suyunu bol iç panik yapma. Süt vardır.
ver hepsinden de ben anneme bırkatım ne veriyor nelr yapıyor bilmyiorum ama bakıyoum sanki kilosu iyi gidiyor zillinin :):)
ana kucağına oturtarak yedirmeyi tavsiye ediyorlar canım
öğürmesi normal alışacak ağzına yabancı bir şey giriyor ne de olsa
Kızlar dün eve ihbarname geldi bankadan. Görümceme 4 sene önce kefil olmuştum ev alırken. Ödemelerini yapamamış banka benden talep ediyor tabii benimde istenilen parayı ödeyebilmem mümkün değil. Görümcemle konuştuk "banka ile konuştum bir ödeme yaparsam sorun olmayacak bu hafta içinde ödeme yapmam yeterli devam edeceğiz" diyor. Oysa ihbarnamede diyor ki mükellef kişi ile ilişiğimizi kestik sizden ihbarname ücretini ve evin kalan toplam parası 62 binlirayı talep ediyoruz. Bu konulardan anlayan var mı? Tabii annem görümceme kefil olduğumu öğrenince kıyameti kopardı. Esin'de bana süper bir süpriz yaptı. Saat 4'te kaktı ve ne yapsam uyumadı sonunda ayağımda sallamaya başladım daldı ama bu sefer de yarım saatte bir kalktı. Zaten 12'de yatmıştım. Gündüzleri de uyumuyor ki ben de uyuyayım. Tükenmiş bir haldeyim
bnde kullanmıştım bi yan etkisibni görmedim en iyisi bu zaten!yok abi bence sen ciddi ciddi bi cero daha düşünüyon saldın cayıra mevla kayıra gedeyonnn..
sadece kocanmı memnun değil bu durumdan sen iyisin yaniaklinialirimsmilecanım yaaa emzirriken o kullanılıyor mu ki ? eğer kullanılıyorsa ben hemen başlayyaım yoksa kociş isyan bayrağını dikecek hiç memnun değil kendi başına korunmadan :):)) hem hap bana iyi gleiyordu adet düznimi sağlıyor ve ağrısını alıyordu o dönemin...
nere gidiim ayfer öyle bişi warsa mahfolurum korkuyorum ctesiye kadar beklicem...sen hala buralardamısın?
Bize de doktor amip değilse alerjidir dedi öyle bıraktı. Ben de doktor değiştireceğim bu gidişle.
Doğum kontrol hapı, prezervatif bile %100 korumuyor, iş mi senin yaptığın bu benim görümceme kefil olmam gibi bile bile lades yani. Bir sürü korunma seçeneğin var. Çocuk aldırmak daha mı iyi sen bugün al önlemini.
Pınar göğüs pompalarını ilk kullandığım zamanlar göğüsleri yumoş yumoş olmuştu sütüm gitti diye emzirme danışmanı olan hemşireyi aramıştım(zatn sütüm çok azdı) hemşire pompayı ilk kullanmaya başladığın zamanlarda göğüslerin böyle olduğunu, pompanın sağımda yapamadığını sadece bebeğin olan sütü boşaltabildiğini söyledi. Korkma bebeğin aç kalmaz süt dolu ama vücut pompaya reaksiyon gösteriyor gibisinden bir şey dedi. Sen suyunu bol iç panik yapma. Süt vardır.
Evli bile değildik, eşim geldi ablam kefil bulamıyor çok uygun bir ev buldu sen olur musun dedi. Maaşlı çalışan bir ben vardım. Eşimin bile maaşı askari ücretten gösteriliyordu o zaman. Mecbur hissettim. Birkaç aya evlenecektik yapamam diyemedim. Şimdi eşimde görüyor gününü.
Valla ne yapacağımı şaşardım gelen ihbrnamenin üzerinde bir iletişim numarası bile yok. Gebze'den gelmiş görünüyor. Gebze nere benim yaşadığım şişli nere... Off off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?