- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.481
haklısın canım da... alması gibi vermesi kolay olmuyor malesef...
bana göre şişmanlıkta bir hastalık yaşam kalitem değişti resmen... :sinifsinif:
Bize de doktor amip değilse alerjidir dedi öyle bıraktı. Ben de doktor değiştireceğim bu gidişle.
Doğum kontrol hapı, prezervatif bile %100 korumuyor, iş mi senin yaptığın bu benim görümceme kefil olmam gibi bile bile lades yani. Bir sürü korunma seçeneğin var. Çocuk aldırmak daha mı iyi sen bugün al önlemini.
Pınar göğüs pompalarını ilk kullandığım zamanlar göğüsleri yumoş yumoş olmuştu sütüm gitti diye emzirme danışmanı olan hemşireyi aramıştım(zatn sütüm çok azdı) hemşire pompayı ilk kullanmaya başladığın zamanlarda göğüslerin böyle olduğunu, pompanın sağımda yapamadığını sadece bebeğin olan sütü boşaltabildiğini söyledi. Korkma bebeğin aç kalmaz süt dolu ama vücut pompaya reaksiyon gösteriyor gibisinden bir şey dedi. Sen suyunu bol iç panik yapma. Süt vardır.
Evli bile değildik, eşim geldi ablam kefil bulamıyor çok uygun bir ev buldu sen olur musun dedi. Maaşlı çalışan bir ben vardım. Eşimin bile maaşı askari ücretten gösteriliyordu o zaman. Mecbur hissettim. Birkaç aya evlenecektik yapamam diyemedim. Şimdi eşimde görüyor gününü.
Valla ne yapacağımı şaşardım gelen ihbrnamenin üzerinde bir iletişim numarası bile yok. Gebze'den gelmiş görünüyor. Gebze nere benim yaşadığım şişli nere... Off off.
allah koalylık versin ama bence kendini çok strese sokmadan yap süt psikolojik ve vcücut enerjisi ile gelip giden bişey bence :):) bol enerjşi bo lsüt :):)
ver hepsinden de ben anneme bırkatım ne veriyor nelr yapıyor bilmyiorum ama bakıyoum sanki kilosu iyi gidiyor zillinin :):)
ana kucağına oturtarak yedirmeyi tavsiye ediyorlar canım
öğürmesi normal alışacak ağzına yabancı bir şey giriyor ne de olsa
yok canım benim Hilal emiyor hatta emerken bile aşırı terliyor efor sarfediyor yawrum gazını çıkartıyorum az önce sağ ğöğsümden kendiliğinden süt geldi ama sol biraz yumuşak geceleri emzirdiğimden sanırım diye düşünüyorum
serhan bey uyandı önce yarım kavanoz havuç elma püresi vardı onu yedirdim 15 20dk sonrada bi120cc mama içti ve yeniden uyudu dünden beri ahh çekiyoruz çok dertli sanki ahh ahh diyip duruyo kendi sesini duymak hoşunamı gidiyo nedir her seferinde biraz daha yüksek sesli ahh diyo en sonunda da basıyo çığlığı geveze :)
Haklısın...
ahh bu kuzular :)
Pompa kullanmak kötü birşey... Göğüsleri hırpalıyor, sütü azaltıyor, tecrübeyle sabit. İşe başladığımdan beri kendiliğinden süt akmıyor göğsümden mesela...
120 cc sağdım zar zor...
Ben de ya ana kucağında ya da mama sandalyesinde yediriyorum.
O zaman takma kafana, vardır süt...
Yerim onu ben :)
TOPRAK
NEVİN cok gecmiş olsun canım benim..
ne alaka nasıl olmuş bu durum sordunmu?neden oluyomuş yani?
Ebru dün canım çok sıkıldı sonucu duyunca hiç bir şey soramadım dr. a.15 gün sonra dr. gideceğiz tekrardan o zaman sorarım.[/QUOT
az önce alıntı yaptım ama olmamış tekrar geçmiş olsun kuzucuğun neyi var
günlerdir uykusuzluktan çökmüş yüzümü bi tonicledim canlandırdım hafif renklendirdim, saçlarımı topladım güzelce geceliğimi çektim dişlerimi gıcırdattım... ama şimdi hepsi yastığa yorgana gidecek çünkü karaktersiz daha gelmedi bende yatıyorum allahın cezasıııımirmirmirmir
şaşırmış işte kendini o da bilmio ne istediğini bugün ne dediğini bi duysan...
adam durdu durdu ne diyo: hadi gel sahibinden.comu aç hadi bi karawan bakalım kendimizeklava: delireceğim adamın herşeyi tam şimdi karawan alıyomuş dedim allahından bul git al kendine karawan il il gez gelme bırak dedim dükkanı arabaları bana bak ben nasıl bi ew yapıorum kendime alışmışsınız sokak sürtüğü gibi yaşamaya dedim..
türünün son örneği benim kocam allah ıslah etsin
neyse ben yatıyorum sabahın körü yine hasret ayakta((senağlama
yok canikom gitmemişdir gelir gene sıvı alımını yükselt akşamada koca bir tabak bulgur pilavı ye bakgör geceye dolar yine:teselli:Sanırım sütüm gitti :çok üzgünüm:
helinceriye hamiş olduğumu bilmiyordum daha eşimle ilşkiye girerken içlerde biyere değiyor bi acıma bi sızı duymuştum canım yanmıştı amanın demiştim hamilemiyim acaba.. hemen koşup test almıştım we çift çizgiyi görmüştüm... ne mutlu edici bir duyguydu...
bu sabahta aynı şeyi yaşadım:sinifsinif: belkide hasta olacağım yumurtalıklarım şiş ondan öyle oldu değil mi? 28-29-30hazirandı sanırım hasta oluşum... yani henüz reglide olmadım.. ben ne kadar aptalım ya ne kadar safım tatlı su kurnazı dedikleri ben olmalıyım..
ilşki sonrası vaginal duşla hamile kalınmaz die awunup öyle koruyodum güya kendimi.. inşallah korumuşumdur.. garip duygular içindeyim öyleyse aldırırım hemen!! ama cengiz buna müsade edermi bi de o war off kızımın günahı neydi... umarım kuruntudur
geçmiş olsun canım geçmişe bakamadım hayrdr bağırsak enfeksiyonumu oldu yoksa
Evet canım sorma ya.
öyle büyük bir aşk öyle derinde bir sevgiki bu tarifini yapmak istediğimde gözlerimden yaşlar akıyor.
bakmaya koklamaya doyamıyorum kucağımda uyuyor nefesini yanağımda boynumda hissediyorum coşuyorum.her haline her tavrına vuruluyorum.bünyemin böyle bir sevgiyi nasıl taşıdığına barındırdığına şaşıyorum.her sesinde çığlığında gülüşünde kendimden geçiyorum.onu seyrederken gözyaşlarıma hükmedemiyorum.
varlığıyla varlığımın anlamı.ömrümden ömür katmak istiyorum.yaşadığım hiçbir sevgi beni böyle güzelleştirip bana böyle hayat vermedi.bambaşka çok başka bu.hiçbir söz tam anlamıyla anlatmıyor hislerimi.oğlum benim SEBEBİ HAYATIM.iyiki gelmiş benim bu sevginin eksik olduğu hayatıma şimdi tamamlandım ben.onunla büyüyor ve onunla hergün her dakika büyüleniyorum:asigim:.
öyle büyük bir aşk öyle derinde bir sevgiki bu tarifini yapmak istediğimde gözlerimden yaşlar akıyor.
bakmaya koklamaya doyamıyorum kucağımda uyuyor nefesini yanağımda boynumda hissediyorum coşuyorum.her haline her tavrına vuruluyorum.bünyemin böyle bir sevgiyi nasıl taşıdığına barındırdığına şaşıyorum.her sesinde çığlığında gülüşünde kendimden geçiyorum.onu seyrederken gözyaşlarıma hükmedemiyorum.
varlığıyla varlığımın anlamı.ömrümden ömür katmak istiyorum.yaşadığım hiçbir sevgi beni böyle güzelleştirip bana böyle hayat vermedi.bambaşka çok başka bu.hiçbir söz tam anlamıyla anlatmıyor hislerimi.oğlum benim SEBEBİ HAYATIM.iyiki gelmiş benim bu sevginin eksik olduğu hayatıma şimdi tamamlandım ben.onunla büyüyor ve onunla hergün her dakika büyüleniyorum:asigim:.
eymen paşaya afiyet olsun pınarcım yarasın kuzulara
yaa kızlar sütüm azaldı demeyin nolurr bebişler emdikce gelir siz daha iyi bilirsiniz emzirdiğiniz için kendinizi motive edin iyi düşünün doymasa kuzular sürekli ağlarlar mızmız olular sık sık emmek isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?