2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

serhan bey uyandı önce yarım kavanoz havuç elma püresi vardı onu yedirdim 15 20dk sonrada bi120cc mama içti ve yeniden uyudu dünden beri ahh çekiyoruz çok dertli sanki ahh ahh diyip duruyo kendi sesini duymak hoşunamı gidiyo nedir her seferinde biraz daha yüksek sesli ahh diyo en sonunda da basıyo çığlığı geveze :)

hiçbi iş yapmadım sabahtan beri sallanıyom valla başım agrıyo hala..yapmayacamda amaaaan hergün aynı iş bitmiyo ardı arkası kesilmiyoo
almanyadan en büyük görümcem geldi üç görümce var bende eltim yok iyikide yok kıskanırdım heraldeesempatiksalakcinni
onları cagırmam gerek bigün temzlik pasta börek gerek

esrin canım bende bundan seneler önce bi salak cep telefonu alırken (ozamanlar kefil istiyolardı kredi kartı yoktu senetle aldı) gittim kefil oldum bir hafta sonra bu şahıs işten çıktı araki bulasın ben ödedim güzelce iki altın bilezik bozdurup ödemiştim inşallah biran önce bi yol bulunur öderler sende kurtulursun bu hayatta babana bile güvenmiyceksin diye boşuna dememişler

haklısın canım da... alması gibi vermesi kolay olmuyor malesef...
bana göre şişmanlıkta bir hastalık yaşam kalitem değişti resmen...
:sinifsinif:

Haklısın...
ahh bu kuzular :)

Pompa kullanmak kötü birşey... Göğüsleri hırpalıyor, sütü azaltıyor, tecrübeyle sabit. İşe başladığımdan beri kendiliğinden süt akmıyor göğsümden mesela...

120 cc sağdım zar zor...

ana kucağına oturtarak yedirmeyi tavsiye ediyorlar canım
öğürmesi normal alışacak ağzına yabancı bir şey giriyor ne de olsa

Ben de ya ana kucağında ya da mama sandalyesinde yediriyorum.

O zaman takma kafana, vardır süt...

Yerim onu ben :)

eymen paşaya afiyet olsun pınarcım yarasın kuzulara
yaa kızlar sütüm azaldı demeyin nolurr bebişler emdikce gelir siz daha iyi bilirsiniz emzirdiğiniz için kendinizi motive edin iyi düşünün doymasa kuzular sürekli ağlarlar mızmız olular sık sık emmek isterler

:1hug:
Rabbim bol sütler versin inşallah canım
bende ana kucağında yediriyorum

ayy inanamıyorum bunu kendime ilk kez söylüyorum şaka maka ek gıdaya başladık yawwkaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar.Geçmiş olsun dilekleri için herkese çok teşekkür ediyorum.Dün dr. verdiği ilaçlar işe yaradı galiba kızım şu ana kadar hiç kaka yapmadı.
Pancupencim neden oldu inan bende bilmiyorum , çocuğu nerdeyse cam fanusa koyup büyüteceğim ama tatilde babannenin dedenin yanında benim kontrolümden çıktı çocuk.Ece ye her şeyi yedirmeye kalktılar.Bir şey desen bozuluyorlar , müdahalede edemiyorsun.Kayınvalidesi ile sorun yaşayanları daha iyi anladım tatilde.Allah yardımcıları olsun.
Taburcu bizimkinin kakası da yeşil , sıvı katı arası ve sümüksü idi.Ikınarak kaka yapıyorduİstersen sen de bir test yaptır.Görümcene kefil olmuşsun galiba.İmzaladığın sözleşmede müşterek müteselsil yani aynı derece de kefalet hükmü vardır büyük ihtimal.Yani sen de asıl borçlu gibi sorumlusun demek bu.Alacaklı alacağını tahsil etmek için sana da görümcene de gelebilir.Ancak gidip banka ile anlaşılırsa işlemler durdurulabilir.Gidip banka ile görüş ve her ay ödeme yapılıyor mu bankadan araştır.Aksi halde maaşına haciz koyup evine gelebilirler.Bu yöntemler evi satmaktan daha pratik ve masrafsız olduğundan öncelikle bu yollara başvurulur.Anlayacağın işi sıkı tut sen baştanda sonradan sıkıntı yaşama.
Seyyalcim size de çok geçmiş olsun.Ben de artık hangi dr. güveneceğimi şaşırdım.Allaha emanet çocuklarımız.
Hasret inşallah bebiş gelmiyordur.Ben de korunmayanlardanım.Daha adet olmadım ona güveniyorum.Bir de kızım tedavi ile oldu ama hamile kalırsam da doğururum heralde.

AllahALLAH BİR KARAVNINIZ EKSİKTİ ODA ALINDI MI TAMAM BAKMAYIN ARKANIZA.vallahi iyi sabır var sende hasret Allah yardımcın olsun.
Sanırım sütüm gitti :çok üzgünüm:
yok canikom gitmemişdir gelir gene sıvı alımını yükselt akşamada koca bir tabak bulgur pilavı ye bakgör geceye dolar yine:teselli:

:1shokhaoldumsmile
pes valla sen hala bir önlem almadın mı?bu gidişle alırsan ikinciyi eline şaşırıp dövünmeklava:.
hasret dükkanı sen mi kurtaracaksın canım hangisi daha önemli bırak baksın kocan.bence bekleme bu düşünce seni yer bitirir hemen bir test al ve yap hemde hemen olma ihtimali gibi olmama ihtimalide var hemen yap ve rahatla.

Evet canım sorma ya.

1 ay önce aynı şeyi bende yaşadım oğluşumda oldu kaka testinde çıktı yeşil sıvı ve sümüksü çok korkmuştum ama çok şükür atlatılıyo hemen doktorumuz bize bi antibiyotik bide flogly vermişti çok iyidir bizim doktor bundan 7 sene önce yiğenimde olmuştu ozamanda başka bi doktorda flogly vermişti hemen geçirmişti çok ii bi şurup bu enfeksiyonu ellerinden kapıyo canım doktorumuz öyle demişti

öyle büyük bir aşk öyle derinde bir sevgiki bu tarifini yapmak istediğimde gözlerimden yaşlar akıyor.
bakmaya koklamaya doyamıyorum kucağımda uyuyor nefesini yanağımda boynumda hissediyorum coşuyorum.her haline her tavrına vuruluyorum.bünyemin böyle bir sevgiyi nasıl taşıdığına barındırdığına şaşıyorum.her sesinde çığlığında gülüşünde kendimden geçiyorum.onu seyrederken gözyaşlarıma hükmedemiyorum.
varlığıyla varlığımın anlamı.ömrümden ömür katmak istiyorum.yaşadığım hiçbir sevgi beni böyle güzelleştirip bana böyle hayat vermedi.bambaşka çok başka bu.hiçbir söz tam anlamıyla anlatmıyor hislerimi.oğlum benim SEBEBİ HAYATIM.iyiki gelmiş benim bu sevginin eksik olduğu hayatıma şimdi tamamlandım ben.onunla büyüyor ve onunla hergün her dakika büyüleniyorum:asigim:.

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5hepimizin hisettiklerine tercuman olmuşsun yazgıcım gerçekten hayatım yeni başlamış gibi geliyor banada

:2:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

birşey anladım kızlar serhana bu püreleri öğlen veriyorum ve üç gündür çok güzel uyuyor demekki tam doymuyormuş o yüzden hemen uyanıyormuş 2 saat uyuyor böcüğüm
haftaya bu öğünleri 2 ye çıkarırım artık yavv bitek şu yoğurt işini beceremedim tarife göre yapıyorum yinede olmuyor yoğurt yapmak için çabalıyorum ama ayran oluyo mübarek sempatiksalakcinni

sağ ol canım benim

tamam bi daha sütüm azaldı demeyeceğim
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…