2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile5hepimizin hisettiklerine tercuman olmuşsun yazgıcım gerçekten hayatım yeni başlamış gibi geliyor banada

:2:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

:kedi:
öyle böyle değil hissettiklerim eminim hepimiz aynı duygular içindeyiz.hergün şükrediyorum anne olduğumasenağlama.

:gitmepuyorumnanaktan alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım mutlaka bi yolu vardır benim koca bankacı gelince sorayım ona

Sağol canım.

80 binliraya almışlardı kredi 10 senelik olunca ve her ay 1500 ödemesi gerekiyordu faiz yüksek oluyor geçenm kasımdan beri doğru düzgün ödeyemiyordu. Aman çok karışık işler...

Maşallah çabuk konuşacak annesi...

hem bebek bak, hem foruma yetiş, hem ev işi yap, hem misafir ağırla pessss....

Aynen öyle canım hayatımın salaklığı bu...

deme böyleee takip ettiğim bir mail grup var orada pompayla bebeğine 8. ayına kadar süt taşımış bir anne var. Onların tanıdıkları anneler 12. 14. ayına kadar pompa ile süt vermeye devam etmişler. Pompa iyi bir şey. Pompa olmasa sağamadığımızdan daha erken kesilir sütümüz.

Nevin bilgi için çok teşekkürler. Görümcemle konuşacağım hemen.

Amip sudan ve süt ürünlerinden geçermiş. Pastörize edilmemiş sütten yapılan peynirden yada yoğurttan mesela. Su hastalıklıysa ve diyelim banyo suyu hastalıklı olsun kaynatılmamış banyo suyunu yutarsa ondan mesela.

Biz banyo suyunu kaynatıyoruz ve ek gıdaya geçmedik. Kakasını 2 defa test ettirdik temiz çıktı.

:1hug:
Rabbim bol sütler versin inşallah canım
bende ana kucağında yediriyorum

ayy inanamıyorum bunu kendime ilk kez söylüyorum şaka maka ek gıdaya başladık yawwkaydirigubbakcemile2

Amin canım, inşallah.
Ohh afiyet olsun Serhan paşaya, yarasın...

Tekrar geçmiş olsun..
Benimkileri zaten gözden çıkardım, siz böyle anlattıkça sizin kayınvalide kayınpederleri de öldüresim geliyor.
Anası var başında, siz ne kalkışırsınız onu bunu yedirmeye, bre münasebetsizler...
Bak yine sinirlendim çok...

Benim oğlum da aşılamayla oldu.
Henüz erken ama, olur da hamile kalırsam, ben de doğururum.

İnşallah...
Hepsinden yiyecem, iyi aklıma getirdin, anneme irmik helvası da sipariş edeyim :)

Çok güzel...
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyor, aynı şeyleri hissediyoruz.
Allah'a şükredelim her dakika, bu melekleri bize emanet ettiği için...

ah canım benim ya al bendende o kadar ben aldım taktırmaya gittim doktorum daha erken iki ay sonra gel dedi ee geçen ay bi kere hastalandım doktorum izindeydi şimdi senin gibi hastalanmayı dört gözle bekliyorum allah yardımcımız olsun inşallah yoktur :Saruboceq:

canımmm harika bir yazı gözlerim doldu okurken oğluma her baktığımda olduğu gibi, bu sevgi bu aşk yaşanılmayınca anlaşılamayacak bi duygu Rabbim herkese nasip etsin çook şükür Allah'ım 8 yıl bekledim sabrettim hiç bi zaman isyan etmedim sonunda kavuştum bebeğime
HASRET ve aynı durumda ya da olma ihtimali olan arkadaşlar eğer varsa sakın ama sakın kıymayın yavrularınıza.... siz gerektiğinde ilaçların yan etkisinden yataklara düşecek dereceye gelecek kadar beklemediniz belki, çok sevdiğim kocam benim yüzümden baba olamıyor duygularını yaşamadınız, herkes yavrusunu bağrına bastığında avuçlarınızı sıkmadınız ve daha neler neler.....

o bebeğin eksikliğini hissetmeyen beni anlamaz 2. olursa ben seve seve doğururum hem noolcak ki nasıl olsa bi zaman gelecek isteyeceksiniz 2.'yi zamanı değil diye düşünmeyin... yok bu iş kötüdür deyip de iyi olduğu çıkmadı mı hiç Rabbim veriyorsa bi bildiği vardır emin olun
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR......

süpersin canoomm...opuyorumnanaktanbak sen ALP paşaya..anasını şair etti..:gitme:

Canım bizimki de Flogy verdi.Bizimki de yeşil ve sümüksü kaka yapıyordu.Biraz önce aradım katı ve koyu renk kaka yapmış artık düzeliyor galiba...

Taburcu verdiğin bilgi için sağol.Büyük ihtimal sudan oldu bu rahatsızlık.Kayınvalidelere damacana su alalım öyle yıkayalım dedim , yok güneş enerjisi varmış güneş enerjisi tüm mikropları kırarmış dediler.Aklıma da geldi benim ama vardır bir bildikleri diye üstelemedim.Aklıma gelen başıma geldi işte.Söylesen sudan oldu diye üzerlerine bile almazlar.

Bosna senin işinde zor ya.Ben 15 gün zor dayandım sen nezamandır çekiyorsun.

allah cızırtını wire yazgi:gitme:
işte aynen böle bişiyyyy... onlar büyüdükçe bizde büyüleniyoruz onlarlaboshayallersmile

çarpıntım war nedreyse kriz geçiricem karnımın altında birhassasiyetlik war bastırınca acı oluyo.. kazasız belasız atlatırsam ilk işim doktora koşmak olacak!

of be jale :gitme:senağlama..sende beni aglattın

canım yakınlarda bi eczane filan yokmu en azından içini ferahlatırsın bilmiyorumkismile

canım ben Arda'yı 2 kez doyurmadan banyo yaptırdım ikisinde de çok ağladı artık banyo öncesi iyice doyacak kadar değil de biraz emzirip öyle yaptırıyorum banyosunu ağlamıyor o zaman
bi de başına su dökerken nefesi kesilince ağlar bebekler ben de bunun için kafasına hiç su dökmeden vücudunu yıkıyorum önce suya iyice alışıyor sonra da kafasını yıkıyorum hiç ağlamadan bitiriyoruz banyomuzu opuyorumnanaktan

Off ne bileyim Esrin, bu ara herşeye takık vaziyetteyim, pompayla bile geçinemiyorum işte. İnşallah biz de en az bir yaşına gelene kadar az da olsa verebiliriz süt..

Ben Doruk'un banyo suyunu kaynatmıyorum, doktorumuz alıştırma demişti. korktum şimdi...

Harfi harfine katılıyorum... kaydirigubbakcemile5

ne mutlu sana jalecim onca yıllık bekleyişin süper bir hediye ile sonuçlandı.Allah uzun ömürler versin yavrularımıza.
süpersin canoomm...opuyorumnanaktanbak sen ALP paşaya..anasını şair etti..:gitme:
yok kızz anası hep yazardı bişeyler.ama tabii eskiden kocaya şimdi oğluşa:asigim:

hasret sen süt veriyorsun ve stres yapmaman lazım sütünü etkileyeceksin böyle kaçgün düşüneceksin var mı yok mu diye:mymeka:.al bir test yap be gülüm böyle üzülüp duracağına.var olanı yok yok olanı var edemezsinki bekleyerek:dilcikar:belkide sadece psikolojik.

Aynen öyle Yazgı.Ben de kızıma baktığımda gözlerim dolu dolu oluyor.Onu alıp yüreğime sokasım geliyor.Bir tafaran da korkuyorum ya bana bir şey olursa ya kızımı başkaları üzerse ağlatırsa diye.Annelik çok zor ama bir o kadarda çok güzel bir duygu.

kesinlikle katılıyorum.bak bu duygu bendede var yaa bana bişey olursa yavrumu kimler nasıl büyütür ya üzerlerse diye.

kesinlikle katılıyorum.bak bu duygu bendede var yaa bana bişey olursa yavrumu kimler nasıl büyütür ya üzerlerse diye.

kızlarrr valla kızıyorum ama zaten işe başlamışım çoook asabiyim aaa sositososito karamsarlık yok canlarrrrr lütfen ama böyle yaparsak kendimiz yıpratmaktan başka bi işe yaramaz onlar için son nefesimize kadar ne şartta olursa olsun mücadele edip hayata sımsıkı tutunup onların geleceği için hep yanlarında olmaya çalışacağız lüften olumsuz kötü şeyler düşünmeyin lmaz:

ben de katılıyorum düşüncelerimiz aynı
zemuszemus

Tam 1 ay oldu canım, 1 ay daha var gibi...

Hasret beni delirtme, ben de hırsımı senden alırım.
Git de bir test yap, ne kadar beklicen...

Ben de en son başını yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…