- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.501
kaydirigubbakcemile5hepimizin hisettiklerine tercuman olmuşsun yazgıcım gerçekten hayatım yeni başlamış gibi geliyor banada
:2:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
öyle büyük bir aşk öyle derinde bir sevgiki bu tarifini yapmak istediğimde gözlerimden yaşlar akıyor.
bakmaya koklamaya doyamıyorum kucağımda uyuyor nefesini yanağımda boynumda hissediyorum coşuyorum.her haline her tavrına vuruluyorum.bünyemin böyle bir sevgiyi nasıl taşıdığına barındırdığına şaşıyorum.her sesinde çığlığında gülüşünde kendimden geçiyorum.onu seyrederken gözyaşlarıma hükmedemiyorum.
varlığıyla varlığımın anlamı.ömrümden ömür katmak istiyorum.yaşadığım hiçbir sevgi beni böyle güzelleştirip bana böyle hayat vermedi.bambaşka çok başka bu.hiçbir söz tam anlamıyla anlatmıyor hislerimi.oğlum benim SEBEBİ HAYATIM.iyiki gelmiş benim bu sevginin eksik olduğu hayatıma şimdi tamamlandım ben.onunla büyüyor ve onunla hergün her dakika büyüleniyorum:asigim:.
geçmiş olsun canım mutlaka bi yolu vardır benim koca bankacı gelince sorayım ona
bnde kullanmıştım bi yan etkisibni görmedim en iyisi bu zaten!
sadece kocanmı memnun değil bu durumdan sen iyisin yaniaklinialirimsmile
nere gidiim ayfer öyle bişi warsa mahfolurum korkuyorum ctesiye kadar beklicem...
çok uygun ew mi... kuzum kaç senedir ödüolar hala 62000war diosunnnnnnn... nasıl uygunmuş bu ne kadar kredi çektiler.. ewlenmeden önceydi diosun vuuuu
serhan bey uyandı önce yarım kavanoz havuç elma püresi vardı onu yedirdim 15 20dk sonrada bi120cc mama içti ve yeniden uyudu dünden beri ahh çekiyoruz çok dertli sanki ahh ahh diyip duruyo kendi sesini duymak hoşunamı gidiyo nedir her seferinde biraz daha yüksek sesli ahh diyo en sonunda da basıyo çığlığı geveze :)
hiçbi iş yapmadım sabahtan beri sallanıyom valla başım agrıyo hala..yapmayacamda amaaaan hergün aynı iş bitmiyo ardı arkası kesilmiyoo
almanyadan en büyük görümcem geldi üç görümce var bende eltim yok iyikide yok kıskanırdım heraldeesempatiksalakcinni
onları cagırmam gerek bigün temzlik pasta börek gerek
esrin canım bende bundan seneler önce bi salak cep telefonu alırken (ozamanlar kefil istiyolardı kredi kartı yoktu senetle aldı) gittim kefil oldum bir hafta sonra bu şahıs işten çıktı araki bulasın ben ödedim güzelce iki altın bilezik bozdurup ödemiştim inşallah biran önce bi yol bulunur öderler sende kurtulursun bu hayatta babana bile güvenmiyceksin diye boşuna dememişler
Haklısın...
ahh bu kuzular :)
Pompa kullanmak kötü birşey... Göğüsleri hırpalıyor, sütü azaltıyor, tecrübeyle sabit. İşe başladığımdan beri kendiliğinden süt akmıyor göğsümden mesela...
......
Merhaba kızlar.Geçmiş olsun dilekleri için herkese çok teşekkür ediyorum.Dün dr. verdiği ilaçlar işe yaradı galiba kızım şu ana kadar hiç kaka yapmadı.
Pancupencim neden oldu inan bende bilmiyorum , çocuğu nerdeyse cam fanusa koyup büyüteceğim ama tatilde babannenin dedenin yanında benim kontrolümden çıktı çocuk.Ece ye her şeyi yedirmeye kalktılar.Bir şey desen bozuluyorlar , müdahalede edemiyorsun.Kayınvalidesi ile sorun yaşayanları daha iyi anladım tatilde.Allah yardımcıları olsun.
Taburcu bizimkinin kakası da yeşil , sıvı katı arası ve sümüksü idi.Ikınarak kaka yapıyorduİstersen sen de bir test yaptır.Görümcene kefil olmuşsun galiba.İmzaladığın sözleşmede müşterek müteselsil yani aynı derece de kefalet hükmü vardır büyük ihtimal.Yani sen de asıl borçlu gibi sorumlusun demek bu.Alacaklı alacağını tahsil etmek için sana da görümcene de gelebilir.Ancak gidip banka ile anlaşılırsa işlemler durdurulabilir.Gidip banka ile görüş ve her ay ödeme yapılıyor mu bankadan araştır.Aksi halde maaşına haciz koyup evine gelebilirler.Bu yöntemler evi satmaktan daha pratik ve masrafsız olduğundan öncelikle bu yollara başvurulur.Anlayacağın işi sıkı tut sen baştanda sonradan sıkıntı yaşama.
Seyyalcim size de çok geçmiş olsun.Ben de artık hangi dr. güveneceğimi şaşırdım.Allaha emanet çocuklarımız.
Hasret inşallah bebiş gelmiyordur.Ben de korunmayanlardanım.Daha adet olmadım ona güveniyorum.Bir de kızım tedavi ile oldu ama hamile kalırsam da doğururum heralde.
:1hug:
Rabbim bol sütler versin inşallah canım
bende ana kucağında yediriyorum
ayy inanamıyorum bunu kendime ilk kez söylüyorum şaka maka ek gıdaya başladık yawwkaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlar.Geçmiş olsun dilekleri için herkese çok teşekkür ediyorum.Dün dr. verdiği ilaçlar işe yaradı galiba kızım şu ana kadar hiç kaka yapmadı.
Pancupencim neden oldu inan bende bilmiyorum , çocuğu nerdeyse cam fanusa koyup büyüteceğim ama tatilde babannenin dedenin yanında benim kontrolümden çıktı çocuk.Ece ye her şeyi yedirmeye kalktılar.Bir şey desen bozuluyorlar , müdahalede edemiyorsun.Kayınvalidesi ile sorun yaşayanları daha iyi anladım tatilde.Allah yardımcıları olsun.
Taburcu bizimkinin kakası da yeşil , sıvı katı arası ve sümüksü idi.Ikınarak kaka yapıyorduİstersen sen de bir test yaptır.Görümcene kefil olmuşsun galiba.İmzaladığın sözleşmede müşterek müteselsil yani aynı derece de kefalet hükmü vardır büyük ihtimal.Yani sen de asıl borçlu gibi sorumlusun demek bu.Alacaklı alacağını tahsil etmek için sana da görümcene de gelebilir.Ancak gidip banka ile anlaşılırsa işlemler durdurulabilir.Gidip banka ile görüş ve her ay ödeme yapılıyor mu bankadan araştır.Aksi halde maaşına haciz koyup evine gelebilirler.Bu yöntemler evi satmaktan daha pratik ve masrafsız olduğundan öncelikle bu yollara başvurulur.Anlayacağın işi sıkı tut sen baştanda sonradan sıkıntı yaşama.
Seyyalcim size de çok geçmiş olsun.Ben de artık hangi dr. güveneceğimi şaşırdım.Allaha emanet çocuklarımız.
Hasret inşallah bebiş gelmiyordur.Ben de korunmayanlardanım.Daha adet olmadım ona güveniyorum.Bir de kızım tedavi ile oldu ama hamile kalırsam da doğururum heralde.
AllahALLAH BİR KARAVNINIZ EKSİKTİ ODA ALINDI MI TAMAM BAKMAYIN ARKANIZA.vallahi iyi sabır var sende hasret Allah yardımcın olsun.
yok canikom gitmemişdir gelir gene sıvı alımını yükselt akşamada koca bir tabak bulgur pilavı ye bakgör geceye dolar yine:teselli:
[/B]
öyle büyük bir aşk öyle derinde bir sevgiki bu tarifini yapmak istediğimde gözlerimden yaşlar akıyor.
bakmaya koklamaya doyamıyorum kucağımda uyuyor nefesini yanağımda boynumda hissediyorum coşuyorum.her haline her tavrına vuruluyorum.bünyemin böyle bir sevgiyi nasıl taşıdığına barındırdığına şaşıyorum.her sesinde çığlığında gülüşünde kendimden geçiyorum.onu seyrederken gözyaşlarıma hükmedemiyorum.
varlığıyla varlığımın anlamı.ömrümden ömür katmak istiyorum.yaşadığım hiçbir sevgi beni böyle güzelleştirip bana böyle hayat vermedi.bambaşka çok başka bu.hiçbir söz tam anlamıyla anlatmıyor hislerimi.oğlum benim SEBEBİ HAYATIM.iyiki gelmiş benim bu sevginin eksik olduğu hayatıma şimdi tamamlandım ben.onunla büyüyor ve onunla hergün her dakika büyüleniyorum:asigim:.
kendime kızıyorum çünkü gidip bi spiral taktıramadım hala dükkanı ben kurtarıcam ya öylede yok böylede yok yiterrr yaa.. inşallah hasta olurum hemen gidip spiral taktııcam hemen! umarım geç kalmadım.. kürtaj olmak zorunda kalmak istemiyorum
1 ay önce aynı şeyi bende yaşadım oğluşumda oldu kaka testinde çıktı yeşil sıvı ve sümüksü çok korkmuştum ama çok şükür atlatılıyo hemen doktorumuz bize bi antibiyotik bide flogly vermişti çok iyidir bizim doktor bundan 7 sene önce yiğenimde olmuştu ozamanda başka bi doktorda flogly vermişti hemen geçirmişti çok ii bi şurup bu enfeksiyonu ellerinden kapıyo canım doktorumuz öyle demişti
allah cızırtını wire yazgi:gitme:öyle büyük bir aşk öyle derinde bir sevgiki bu tarifini yapmak istediğimde gözlerimden yaşlar akıyor.
ah canım benim ya al bendende o kadar ben aldım taktırmaya gittim doktorum daha erken iki ay sonra gel dedi ee geçen ay bi kere hastalandım doktorum izindeydi şimdi senin gibi hastalanmayı dört gözle bekliyorum allah yardımcımız olsun inşallah yoktur :Saruboceq:
of be jale :gitme:senağlama..sende beni aglattıncanımmm harika bir yazı gözlerim doldu okurken oğluma her baktığımda olduğu gibi, bu sevgi bu aşk yaşanılmayınca anlaşılamayacak bi duygu Rabbim herkese nasip etsin çook şükür Allah'ım 8 yıl bekledim sabrettim hiç bi zaman isyan etmedim sonunda kavuştum bebeğime
HASRET ve aynı durumda ya da olma ihtimali olan arkadaşlar eğer varsa sakın ama sakın kıymayın yavrularınıza.... siz gerektiğinde ilaçların yan etkisinden yataklara düşecek dereceye gelecek kadar beklemediniz belki, çok sevdiğim kocam benim yüzümden baba olamıyor duygularını yaşamadınız, herkes yavrusunu bağrına bastığında avuçlarınızı sıkmadınız ve daha neler neler.....
o bebeğin eksikliğini hissetmeyen beni anlamaz 2. olursa ben seve seve doğururum hem noolcak ki nasıl olsa bi zaman gelecek isteyeceksiniz 2.'yi zamanı değil diye düşünmeyin... yok bu iş kötüdür deyip de iyi olduğu çıkmadı mı hiç Rabbim veriyorsa bi bildiği vardır emin olun
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR......
allah cızırtını wire yazgi:gitme:
işte aynen böle bişiyyyy... onlar büyüdükçe bizde büyüleniyoruz onlarlaboshayallersmile
çarpıntım war nedreyse kriz geçiricem karnımın altında birhassasiyetlik war bastırınca acı oluyo.. kazasız belasız atlatırsam ilk işim doktora koşmak olacak!
o zaman ana kucağında yedireyim :ecrin_bebek:
defnoşum banyodan çok korkuyo daha banyoya girince başlıyo ağlamaya çıkıncaya kadar bağırıyo hiç sevmiyo o ağladıkca ben strese giriyorum hiç ağlayan bi bebek değil banyoda ağlayınca elim ayağım dolaşıyo başını yıkarken dün boğazına su kaçaırdm telaştan daha çok cırlamaya başladı nasıl üzüldüm kocada bana kızıyo ne yapıyosun diye zaten kendime kızdm bide o bıdı bıdı ediyoalsanaalsanasmile
Sağol canım.
deme böyleee takip ettiğim bir mail grup var orada pompayla bebeğine 8. ayına kadar süt taşımış bir anne var. Onların tanıdıkları anneler 12. 14. ayına kadar pompa ile süt vermeye devam etmişler. Pompa iyi bir şey. Pompa olmasa sağamadığımızdan daha erken kesilir sütümüz.
Amip sudan ve süt ürünlerinden geçermiş. Pastörize edilmemiş sütten yapılan peynirden yada yoğurttan mesela. Su hastalıklıysa ve diyelim banyo suyu hastalıklı olsun kaynatılmamış banyo suyunu yutarsa ondan mesela.
Biz banyo suyunu kaynatıyoruz ve ek gıdaya geçmedik. Kakasını 2 defa test ettirdik temiz çıktı.
canımmm harika bir yazı gözlerim doldu okurken oğluma her baktığımda olduğu gibi, bu sevgi bu aşk yaşanılmayınca anlaşılamayacak bi duygu Rabbim herkese nasip etsin çook şükür Allah'ım 8 yıl bekledim sabrettim hiç bi zaman isyan etmedim sonunda kavuştum bebeğime
HASRET ve aynı durumda ya da olma ihtimali olan arkadaşlar eğer varsa sakın ama sakın kıymayın yavrularınıza.... siz gerektiğinde ilaçların yan etkisinden yataklara düşecek dereceye gelecek kadar beklemediniz belki, çok sevdiğim kocam benim yüzümden baba olamıyor duygularını yaşamadınız, herkes yavrusunu bağrına bastığında avuçlarınızı sıkmadınız ve daha neler neler.....
o bebeğin eksikliğini hissetmeyen beni anlamaz 2. olursa ben seve seve doğururum hem noolcak ki nasıl olsa bi zaman gelecek isteyeceksiniz 2.'yi zamanı değil diye düşünmeyin... yok bu iş kötüdür deyip de iyi olduğu çıkmadı mı hiç Rabbim veriyorsa bi bildiği vardır emin olun
ne mutlu sana jalecim onca yıllık bekleyişin süper bir hediye ile sonuçlandı.Allah uzun ömürler versin yavrularımıza.canımmm harika bir yazı gözlerim doldu okurken oğluma her baktığımda olduğu gibi, bu sevgi bu aşk yaşanılmayınca anlaşılamayacak bi duygu Rabbim herkese nasip etsin çook şükür Allah'ım 8 yıl bekledim sabrettim hiç bi zaman isyan etmedim sonunda kavuştum bebeğime
yok kızz anası hep yazardı bişeyler.ama tabii eskiden kocaya şimdi oğluşa:asigim:süpersin canoomm...opuyorumnanaktanbak sen ALP paşaya..anasını şair etti..:gitme:
işte aynen böle bişiyyyy... onlar büyüdükçe bizde büyüleniyoruz onlarlaboshayallersmile
çarpıntım war nedreyse kriz geçiricem karnımın altında birhassasiyetlik war bastırınca acı oluyo.. kazasız belasız atlatırsam ilk işim doktora koşmak olacak!
Aynen öyle Yazgı.Ben de kızıma baktığımda gözlerim dolu dolu oluyor.Onu alıp yüreğime sokasım geliyor.Bir tafaran da korkuyorum ya bana bir şey olursa ya kızımı başkaları üzerse ağlatırsa diye.Annelik çok zor ama bir o kadarda çok güzel bir duygu.
kesinlikle katılıyorum.bak bu duygu bendede var yaa bana bişey olursa yavrumu kimler nasıl büyütür ya üzerlerse diye.
canımmm harika bir yazı gözlerim doldu okurken oğluma her baktığımda olduğu gibi, bu sevgi bu aşk yaşanılmayınca anlaşılamayacak bi duygu Rabbim herkese nasip etsin çook şükür Allah'ım 8 yıl bekledim sabrettim hiç bi zaman isyan etmedim sonunda kavuştum bebeğime
Canım bizimki de Flogy verdi.Bizimki de yeşil ve sümüksü kaka yapıyordu.Biraz önce aradım katı ve koyu renk kaka yapmış artık düzeliyor galiba...
Taburcu verdiğin bilgi için sağol.Büyük ihtimal sudan oldu bu rahatsızlık.Kayınvalidelere damacana su alalım öyle yıkayalım dedim , yok güneş enerjisi varmış güneş enerjisi tüm mikropları kırarmış dediler.Aklıma da geldi benim ama vardır bir bildikleri diye üstelemedim.Aklıma gelen başıma geldi işte.Söylesen sudan oldu diye üzerlerine bile almazlar.
Bosna senin işinde zor ya.Ben 15 gün zor dayandım sen nezamandır çekiyorsun.
canım ben Arda'yı 2 kez doyurmadan banyo yaptırdım ikisinde de çok ağladı artık banyo öncesi iyice doyacak kadar değil de biraz emzirip öyle yaptırıyorum banyosunu ağlamıyor o zaman
bi de başına su dökerken nefesi kesilince ağlar bebekler ben de bunun için kafasına hiç su dökmeden vücudunu yıkıyorum önce suya iyice alışıyor sonra da kafasını yıkıyorum hiç ağlamadan bitiriyoruz banyomuzu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?