2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam....
benim cadı emmeyi reddetiği için ben de pompayla sağıp veriyorum.zaten öyle dolu dlou sütüm yoktu. günde max. 400 ml sağabiliyorum. gerisi mama. pompa azaltmadı bence. 20 ay sağıp verenler var. geçen bir ürünün yorumunda okudum. günde 2 litre sağıyormuş. 1 i oğluna 1 i yeğenine. ne desem bilemedim.
bir de yoğut mayası için hazır yoğurtları mı kullanıyorsunuz.

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
unuttum tamamsempatiksalakcinni

HASRET KAÇTI GENE.
alp uyandı bende şimdilik gidiyorum gelceğim gene.

kesinlikle katılıyorum.bak bu duygu bendede var yaa bana bişey olursa yavrumu kimler nasıl büyütür ya üzerlerse diye.

Ben de aynı düşüncedeyim.
Hele doktor dikkat etmezsen bu hastalık ölümcül olur dedi ya, nerdeyse vaziyetimi yazacam, Doruk'u da anneme bırakacam, bi tek o iyi bakabilir.

Bu halimle beni bi ruh doktoru görse, kesin hastaneye kapatır.

ben de katılıyorum düşüncelerimiz aynı
zemuszemus

Yeni avatarını şimdi gördüm.
Yerim ben o Eymen'i, ay parçası gibi olmuş :)

ayy bi bn öyle düşünüyom sanmiştm bnm gibi deli çokmuş

kaydirigubbakcemile3

biz rota virüsü aşısı bitene kadar kaynatarak yıkadık hemde çeşme suyunu o bildiğiniz bol klorlu suyu ama içmemesine çok dikkat ettik. Önümüzdeki hafta aşısını olunca artık bizde kaynatmayacağız.

Damacana sular en çok bakteri bulunan sularmış. Onların güneşte beklememesi gerekiyormuş, belli bir kullanım ömürleri varmış. Bayilerin çoğu buna dikkat etmiyormuş. En güvenilir markalarda bile sorun çıkabiliyormuş. Dediğim gibi biz kaynatarak çeşme suyunu kullandik şimdiye kadar. Bu aydan sonra microplarla tanışcak kızım

böyle bi ayrıntımı vardı kimse bize bişey söylemedi ama biz direk çesme suyuyla ohh yavrum öyle yıkıyoruz yanlışmı yapıyroruz yani bişey olmadı ama şimdiye kadar kafam karıştı ama yaa eyvahedigeldismile

Kızlar banyo suyunumu kaynatıyosunuz alemsiniz ya. BU kadar sterile alıştırmayın cocukları dünya mikrop dolu bağışıklıkları nasıl dirençlenecek yoksa ben açıyorum şofbeni yıkıyorum bişey olmaz allaha emanet hepsi bu kadar pimpiriklenmeyin alışmasınlar çıtkırıldım olmaz öle...
doktoru bana oyuncaklarını bile kaynatma temiz bi bezle güzelce sil alışmasın öle nasılssa anne sütü alıyor dedi. bende öyle yapıyorum..

Yeni avatarını şimdi gördüm.
Yerim ben o Eymen'i, ay parçası gibi olmuş :)

kaydirigubbakcemile3

Sağ ol canım orada mavi eşşeği ile muhabbet ediyordu kaydirigubbakcemile3

bende göbeği düşene dek iyi su kullandım onun haricinde hep terkos suyunu kaynatmadan kullandık çok şükür bir sıkıntımız olmadı...

ben de kaynatmıyorum banyo suyunu hakkaten o kadar steril alışmamalı bencede tabi ağzına gitmemesine de dikkat ediyorum yine de yerimseniben

kızlar merhaba kusura bakamyın geçmişi okuyamıyorum hazırlık vs evde debeleniyorum hasta olan bebeişler bir an önce kavuşsunlar ağlıklarınaxbnx
istanbula geliyoruz biz çokmu sıcak kıyafet neler getirem ???

Kızlar ya bizim oyun halımızda ayna yok ayrıca almam lazım siz aldınız mı ne aldınız bide oyuncak tavsiyeleri istiyorum neleri seviyor sizinkiler

Kızlar ya bizim oyun halımızda ayna yok ayrıca almam lazım siz aldınız mı ne aldınız bide oyuncak tavsiyeleri istiyorum neleri seviyor sizinkiler

Canim o oyun halisini seviyormu bebegin?? Bende gecen alacaktim ama,100 euro yani 200 tl. Pahali geldigi icin almadim, belki ise yaramaz diye.. Ama oglumu oyalaya cak birseyler lazim...

Kizlar ne gibi oyuncaklar aliyorsunuz siz bebiklere yaa?? Fikir verin benim oglanin dogru duzgun hic birseyi yok..

Bu arada, dun doktora gittim tam 7+5 haftalik hamileymisim. Kalbi pit pit atiyordu bebegimin

Bu bir ayrıntı değil. Bizimkisi sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi. 2006 yılında yiğenim doğmuştu yaz aylarında 2 aylıkken banyo suyunu yalayıp amip olmuştu. Sonra bir kerede 7 aylıkken peynirden oldu. 2. kez tecrübe edince evhamlı olduk. (yazın sulardaki bakteri oranı artarmış.) Bir de ben yiğenimin doktoruna gidiyorum. Yaşadıklarımızın tanığı olarak bazen böyle denk gelebiliyor ben senin sağduyuna bırakıyorum deyince ben böyle yapmaya karar verdim.
Esin'in de ilk ayları yaz sıcağına gelince ne olur ne olmaz dikkatli olayım dedim.

playskool un arı gibi bir çıngırağı var yumuşak halkası diş kaşıyıcı gbi kalbi var o bildiğimiz gürültülü çıngıraklardan değil onu çok seviyo görünce seviniyo her yerini ısırıyo emiyo çok güzel oyalanıyo
oyun halısı almayı hiç düşünmedim

anladım canım geçen benim oğlumda yumuş baya ıhh ıhh diye huysuzlandı sonra kusar gibi çıkardı hepsini bişey olmadı ama bilmiyorum amip olduğu nasıl anlaşılıyor tahlillemi canım :sinifsinif:

ayy hakkaten çok şekeeer opuyorumnanaktan

sağ olun teyzeler opuyorumnanaktan

oy maşallah ikinci kez mart annesi olacaksın ne güzel...

Şaşırdım kaldım, 2 litre mi?
Maaşallah ve darısı başımıza diyelim...

Ben de oyuncaklarını kaynatmıyorum.
Sadece biberonlar, emzikler ve kaşıklar kaynatılıyor bizde...

Kuzum benim...

Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

Çok sıcak...
Bol bol çıtçıtlı body getir canım, hele terleyen bi bebekse...
Çorap eksik etme...
İstanbul'un havası belli olmaz bilirsin, bir iki tane uzun alt ve uzun kollu kalın üst olsa fena olmaz.
Takıyorsa şapka getir, güneş perişan ediyor.

Playskool emekleme arkadaşı aldım en son, çok sevdi.
Henüz emekleyemiyor ama poposunu kaldırmaya başladı.
Yine Playskool'un ninnili uyku arkadaşım diye bi oyuncağı var, ona da bayılıyor.
Kafasında ışık yanıyor, bi de güzel müzikler çalıyor.
Oyun halısında güzel vakit geçiriyor.
Dönence var iki tane, bayılıyor onlara, çığlık çığlığa yakalamaya çalışıyor :)
Işıklı ve müzikli oyuncaklar favorimiz yani...

oyyy canım benimmmm hamilemisin ben yeni öğreniyorum hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhh geçmişi pek okuyamadığım için yeni öğreniyorum kusura bakma boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…