- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.521
kızlarrr valla kızıyorum ama zaten işe başlamışım çoook asabiyim aaa sositososito karamsarlık yok canlarrrrr lütfen ama böyle yaparsak kendimiz yıpratmaktan başka bi işe yaramaz onlar için son nefesimize kadar ne şartta olursa olsun mücadele edip hayata sımsıkı tutunup onların geleceği için hep yanlarında olmaya çalışacağız lüften olumsuz kötü şeyler düşünmeyinlmaz:
kesinlikle katılıyorum.bak bu duygu bendede var yaa bana bişey olursa yavrumu kimler nasıl büyütür ya üzerlerse diye.
ben de katılıyorum düşüncelerimiz aynı zemuszemus
ayy bi bn öyle düşünüyom sanmiştm bnm gibi deli çokmuş
Canım bizimki de Flogy verdi.Bizimki de yeşil ve sümüksü kaka yapıyordu.Biraz önce aradım katı ve koyu renk kaka yapmış artık düzeliyor galiba...
Taburcu verdiğin bilgi için sağol.Büyük ihtimal sudan oldu bu rahatsızlık.Kayınvalidelere damacana su alalım öyle yıkayalım dedim , yok güneş enerjisi varmış güneş enerjisi tüm mikropları kırarmış dediler.Aklıma da geldi benim ama vardır bir bildikleri diye üstelemedim.Aklıma gelen başıma geldi işte.Söylesen sudan oldu diye üzerlerine bile almazlar.
Bosna senin işinde zor ya.Ben 15 gün zor dayandım sen nezamandır çekiyorsun.
Off ne bileyim Esrin, bu ara herşeye takık vaziyetteyim, pompayla bile geçinemiyorum işte. İnşallah biz de en az bir yaşına gelene kadar az da olsa verebiliriz süt..
Ben Doruk'un banyo suyunu kaynatmıyorum, doktorumuz alıştırma demişti. korktum şimdi...
Harfi harfine katılıyorum... kaydirigubbakcemile5
biz rota virüsü aşısı bitene kadar kaynatarak yıkadık hemde çeşme suyunu o bildiğiniz bol klorlu suyu ama içmemesine çok dikkat ettik. Önümüzdeki hafta aşısını olunca artık bizde kaynatmayacağız.
Damacana sular en çok bakteri bulunan sularmış. Onların güneşte beklememesi gerekiyormuş, belli bir kullanım ömürleri varmış. Bayilerin çoğu buna dikkat etmiyormuş. En güvenilir markalarda bile sorun çıkabiliyormuş. Dediğim gibi biz kaynatarak çeşme suyunu kullandik şimdiye kadar. Bu aydan sonra microplarla tanışcak kızım
biz rota virüsü aşısı bitene kadar kaynatarak yıkadık hemde çeşme suyunu o bildiğiniz bol klorlu suyu ama içmemesine çok dikkat ettik. Önümüzdeki hafta aşısını olunca artık bizde kaynatmayacağız.
Damacana sular en çok bakteri bulunan sularmış. Onların güneşte beklememesi gerekiyormuş, belli bir kullanım ömürleri varmış. Bayilerin çoğu buna dikkat etmiyormuş. En güvenilir markalarda bile sorun çıkabiliyormuş. Dediğim gibi biz kaynatarak çeşme suyunu kullandik şimdiye kadar. Bu aydan sonra microplarla tanışcak kızım
Yeni avatarını şimdi gördüm.
Yerim ben o Eymen'i, ay parçası gibi olmuş :)
kaydirigubbakcemile3
Sağ ol canım orada mavi eşşeği ile muhabbet ediyordu kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya bizim oyun halımızda ayna yok ayrıca almam lazım siz aldınız mı ne aldınız bide oyuncak tavsiyeleri istiyorum neleri seviyor sizinkiler
böyle bi ayrıntımı vardı kimse bize bişey söylemedi ama biz direk çesme suyuyla ohh yavrum öyle yıkıyoruz yanlışmı yapıyroruz yani bişey olmadı ama şimdiye kadar kafam karıştı ama yaa eyvahedigeldismile
Bu bir ayrıntı değil. Bizimkisi sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi. 2006 yılında yiğenim doğmuştu yaz aylarında 2 aylıkken banyo suyunu yalayıp amip olmuştu. Sonra bir kerede 7 aylıkken peynirden oldu. 2. kez tecrübe edince evhamlı olduk. (yazın sulardaki bakteri oranı artarmış.) Bir de ben yiğenimin doktoruna gidiyorum. Yaşadıklarımızın tanığı olarak bazen böyle denk gelebiliyor ben senin sağduyuna bırakıyorum deyince ben böyle yapmaya karar verdim.
Esin'in de ilk ayları yaz sıcağına gelince ne olur ne olmaz dikkatli olayım dedim.
ayy hakkaten çok şekeeer opuyorumnanaktan
Canim o oyun halisini seviyormu bebegin?? Bende gecen alacaktim ama,100 euro yani 200 tl. Pahali geldigi icin almadim, belki ise yaramaz diye.. Ama oglumu oyalaya cak birseyler lazim...
Kizlar ne gibi oyuncaklar aliyorsunuz siz bebiklere yaa?? Fikir verin benim oglanin dogru duzgun hic birseyi yok..
Bu arada, dun doktora gittim tam 7+5 haftalik hamileymisim. Kalbi pit pit atiyordu bebegimin
selam....
benim cadı emmeyi reddetiği için ben de pompayla sağıp veriyorum.zaten öyle dolu dlou sütüm yoktu. günde max. 400 ml sağabiliyorum. gerisi mama. pompa azaltmadı bence. 20 ay sağıp verenler var. geçen bir ürünün yorumunda okudum. günde 2 litre sağıyormuş. 1 i oğluna 1 i yeğenine. ne desem bilemedim.
bir de yoğut mayası için hazır yoğurtları mı kullanıyorsunuz.
Kızlar banyo suyunumu kaynatıyosunuz alemsiniz ya. BU kadar sterile alıştırmayın cocukları dünya mikrop dolu bağışıklıkları nasıl dirençlenecek yoksa ben açıyorum şofbeni yıkıyorum bişey olmaz allaha emanet hepsi bu kadar pimpiriklenmeyin alışmasınlar çıtkırıldım olmaz öle...
doktoru bana oyuncaklarını bile kaynatma temiz bi bezle güzelce sil alışmasın öle nasılssa anne sütü alıyor dedi. bende öyle yapıyorum..
Sağ ol canım orada mavi eşşeği ile muhabbet ediyordu kaydirigubbakcemile3
bende göbeği düşene dek iyi su kullandım onun haricinde hep terkos suyunu kaynatmadan kullandık çok şükür bir sıkıntımız olmadı...
Canim o oyun halisini seviyormu bebegin?? Bende gecen alacaktim ama,100 euro yani 200 tl. Pahali geldigi icin almadim, belki ise yaramaz diye.. Ama oglumu oyalaya cak birseyler lazim...
Kizlar ne gibi oyuncaklar aliyorsunuz siz bebiklere yaa?? Fikir verin benim oglanin dogru duzgun hic birseyi yok..
Bu arada, dun doktora gittim tam 7+5 haftalik hamileymisim. Kalbi pit pit atiyordu bebegimin
kızlar merhaba kusura bakamyın geçmişi okuyamıyorum hazırlık vs evde debeleniyorum hasta olan bebeişler bir an önce kavuşsunlar ağlıklarınaxbnx
istanbula geliyoruz biz çokmu sıcak kıyafet neler getirem ???
Kızlar ya bizim oyun halımızda ayna yok ayrıca almam lazım siz aldınız mı ne aldınız bide oyuncak tavsiyeleri istiyorum neleri seviyor sizinkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?