2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eymene bebe bisküvisi yapıyorum yine kk da buldum tarifini
bakalım nasıl olacak şeftaliler ekşi çıkıyor hep içine 1 tane atsam tatlanır...

Oy oy maşallah canım ya, Allah sana güç kuvvet versin.

anladım canım geçen benim oğlumda yumuş baya ıhh ıhh diye huysuzlandı sonra kusar gibi çıkardı hepsini bişey olmadı ama bilmiyorum amip olduğu nasıl anlaşılıyor tahlillemi canım :sinifsinif:

İshal, sümüklü yeşil kaka ben bu kadar belirti biliyorum.

Bizimkisi oyuncaklarla kavga ediyor. Bir süre sonra ki bu 5-10 dk bağırıp ağlamaya başlıyor. Ama en çok oyalandığı playskool un aktivite oyuncağı.

Emekleme arkadaşım bende de var henüz erken diye kullanmadık...
Playskool ikili egzersiz arkadaşım en sevdiğimiz ama artık bıkmaya başladı...
Chicco müzikli bir kedisi var hediye gelmişti onu pek sevmedi
mavi eşşeği seviyoruz bir de sarı kızımız var :)) elleyebildiği küçük sesli oyuncaklar gözde şu ara

herkese merhaba herkez iyidir umarım.
mihribani maşallah ikinci kez anne oluyosun.allah tamamına erdirsin ikisi birarada olucak güzel güzel büyüt yavrularıını

mynette iki haber var bir izleyin.birileri gene bebeği doğurmuş atmış kapı önüne.biride hamile 8 aylık neymiş anne karnında bebek konuşuyomuş allahım sen bu millete akıl fikir ver

Evet arkadaslar ikinci kez mart \annesi oluyorum Allah nasip ederse.....
12 Mart beklenen dogum tarihi oglumunkide 15 mart'di....

Herkese tsk ederim sagolun,Allahim sabrinida verir insallah dua edin benim icin,ikiz gibi olacak zor olacak. Ama zorlugunun yaninda cokda guzel olacak insallah,ne guzel buyuyunce arkadas gibi olurlar :)

canım ben de pastörize sütten yaptım 1 bardak elimin dayanabileceği sıcaklıktaki süte 1 tatlı kaşığı yoğurt koydum güzelce sarıp 5-6 saat beklettim biraz sulu oldu ama hazır sütten anca bu kadar oluyo

hayırlı olsun canım inş sağlıcakla kucağına alırsın

ay canım yaa gözlerim doldu resmen çok duygulandım enden bilmem ama güzel bir duygu sanırım inşalalh hayırlısı ile çok mutlu büyürler birbirlerine hep destek olsunalr...

ben de öyle yapıyorum sütün sıcaklığını içinde beklettiğim kaşığı dudağıma deydirerek anlıyorum çok yakmayacak kadar sıcak olmalı ve içine konocak yoğurt çırpılıp biraz süt eklenerek tekrar çırpılmalı ve öyle eklenmeli süte

ağzından yel alsın ALLAH KORUSUN.iç o ilaçları kendinede iyi bak yoksa kaynananı arar bulur siz burcu ya taşınsanıza yaz kış derimkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile.
Sağ ol canım orada mavi eşşeği ile muhabbet ediyordu kaydirigubbakcemile3
..

ona söyle yazgı teyzen duduşlarını koparırmış de.hakkaten alp le hal ve hareketleri çok benziyor bizimkide uzatır o dudakları bıdı bıdı yapar bana:asigim:

bende 4 su bardağı sütten yaptım kaynattım serçe parmağımın dayanabileceği sıcaklığa gelince iki yemek kaşığı sütü çırptım biraz sütten kattım özdeştirdim sonra diğer süte ekleyim karıştırdım 6 saat beklettim buzdolabına koydum ertesi gün yedik süpeeerdi tabii biraz tadımık oluyo pastörize sütten olunca ama yiyoruz kızım hiç yememişti şükürki oğlum sevdi

yaw siz napıonsunuz ALLAH şkınaa
bunalttı beni yagmur başım catlıyo agrıdan sabahtan beri ve sürekli ilgi istiyo benden
yanında olmamı istiyo kendi kendişne oynamıyo
naapsam??dönencesini takıorum biraz konuşuyo onla sonra yeni arayışlar içine giriyo
diş kaşıyıcısınıo veriorum ilgilenmiyoooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…