- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.541
Bu arada, dun doktora gittim tam 7+5 haftalik hamileymisim. Kalbi pit pit atiyordu bebegimin
Canim o oyun halisini seviyormu bebegin?? Bende gecen alacaktim ama,100 euro yani 200 tl. Pahali geldigi icin almadim, belki ise yaramaz diye.. Ama oglumu oyalaya cak birseyler lazim...
Kizlar ne gibi oyuncaklar aliyorsunuz siz bebiklere yaa?? Fikir verin benim oglanin dogru duzgun hic birseyi yok..
Bu arada, dun doktora gittim tam 7+5 haftalik hamileymisim. Kalbi pit pit atiyordu bebegimin
anladım canım geçen benim oğlumda yumuş baya ıhh ıhh diye huysuzlandı sonra kusar gibi çıkardı hepsini bişey olmadı ama bilmiyorum amip olduğu nasıl anlaşılıyor tahlillemi canım :sinifsinif:
opuyorumnanaktanbebişine yoğurt yediren ve yapan anne bizimle ayrıntılı tarif paylaşsa
Evet arkadaslar ikinci kez mart \annesi oluyorum Allah nasip ederse.....
12 Mart beklenen dogum tarihi oglumunkide 15 mart'di....
Herkese tsk ederim sagolun,Allahim sabrinida verir insallah dua edin benim icin,ikiz gibi olacak zor olacak. Ama zorlugunun yaninda cokda guzel olacak insallah,ne guzel buyuyunce arkadas gibi olurlar :)
canım ben de pastörize sütten yaptım 1 bardak elimin dayanabileceği sıcaklıktaki süte 1 tatlı kaşığı yoğurt koydum güzelce sarıp 5-6 saat beklettim biraz sulu oldu ama hazır sütten anca bu kadar oluyo
Evet arkadaslar ikinci kez mart \annesi oluyorum Allah nasip ederse.....
12 Mart beklenen dogum tarihi oglumunkide 15 mart'di....
Herkese tsk ederim sagolun,Allahim sabrinida verir insallah dua edin benim icin,ikiz gibi olacak zor olacak. Ama zorlugunun yaninda cokda guzel olacak insallah,ne guzel buyuyunce arkadas gibi olurlar :)
canım ben de pastörize sütten yaptım 1 bardak elimin dayanabileceği sıcaklıktaki süte 1 tatlı kaşığı yoğurt koydum güzelce sarıp 5-6 saat beklettim biraz sulu oldu ama hazır sütten anca bu kadar oluyo
ağzından yel alsın ALLAH KORUSUN.iç o ilaçları kendinede iyi bak yoksa kaynananı arar bulur siz burcu ya taşınsanıza yaz kış derimkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile.Ben de aynı düşüncedeyim.
Hele doktor dikkat etmezsen bu hastalık ölümcül olur dedi ya, nerdeyse vaziyetimi yazacam, Doruk'u da anneme bırakacam, bi tek o iyi bakabilir.
Bu halimle beni bi ruh doktoru görse, kesin hastaneye kapatır.
Sağ ol canım orada mavi eşşeği ile muhabbet ediyordu kaydirigubbakcemile3
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?