2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seyyalcik hoşgeldin kuzu ya görüşemiyoruz epeydir olumunekankayizsmile

ooo yawrum baya epey oldu naporsun.... senin kuzu büyümüş...

alpişin hergünkü halisempatiksalakcinnivalla bacıcım ne yapıyorum biliyomusun ben aha şuan bile kucağımda yazıyorum burayakafamçokkarıştı.

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ilk denememi yapıcam pastorize sütle bakalım nasıl olacak artık mayası hazır yoğurt olcak

slmlar ben birsey soracaktim hasret sen o yuruteci ne kadara almistin kargo ucreti dahil acil cevap yazarmisin lutfen hemen cikmam gerek.

alpişin hergünkü halisempatiksalakcinnivalla bacıcım ne yapıyorum biliyomusun ben aha şuan bile kucağımda yazıyorum burayakafamçokkarıştı.
yok yazgı ya benimki sonradan kudurdu sen gene başından beri alıştın ama ben bocalıyorum şu ara gercekten..
belki başım agrıdıgı için daha cok yordu beni ama böyle gidersek yagmur un yeni heyecanlar peşinde koşmA istegi anasını cıldırtacaaaaaakkkkakannehir

herkese iyi akşamlar arkadaşlar mesai bitmek üzere ben erken kaçıyorum biraz yarın süt iznim var ohhh şükür artık pazartesi görüşürüz ama hasretçim aklım sende kalıcak hayırlısı inşallah zemuszemus

merhaba kızlar..sabahtan beri temizlik yapıyorum belim koptu.kurutmalık sebzeler koydum duramıyorum valla iyice halletcem bu beli....yarın da yardımcı bayan gelecek duvarlarımı silcek,sonrada bitiyo işim....kalan günlerimi kızım ve oğlumla dolu dolu geçircem okullar açılmadan...

geçmişe tamamıyla bakamadım epey ilerlemiş sayfalar...hasretin hamilelik şüphesi mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…