- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.561
bnde kullanmıştım bi yan etkisibni görmedim en iyisi bu zaten!
sadece kocanmı memnun değil bu durumdan sen iyisin yaniaklinialirimsmile
nere gidiim ayfer öyle bişi warsa mahfolurum korkuyorum ctesiye kadar beklicem...
çok uygun ew mi... kuzum kaç senedir ödüolar hala 62000war diosunnnnnnn... nasıl uygunmuş bu ne kadar kredi çektiler.. ewlenmeden önceydi diosun vuuuu
seyyalcik hoşgeldin kuzu ya görüşemiyoruz epeydir olumunekankayizsmile
ona söyle yazgı teyzen duduşlarını koparırmış de.hakkaten alp le hal ve hareketleri çok benziyor bizimkide uzatır o dudakları bıdı bıdı yapar bana:asigim:
ooo yawrum baya epey oldu naporsun.... senin kuzu büyümüş...
yaw siz napıonsunuz ALLAH şkınaa
bunalttı beni yagmur başım catlıyo agrıdan sabahtan beri ve sürekli ilgi istiyo benden
yanında olmamı istiyo kendi kendişne oynamıyo
naapsam??dönencesini takıorum biraz konuşuyo onla sonra yeni arayışlar içine giriyo
diş kaşıyıcısınıo veriorum ilgilenmiyoooooooo
siyyal alıntı yapmışsın bişi yazmamışsın merakla bekliorumaklinialirimsmile
siyyal alıntı yapmışsın bişi yazmamışsın merakla bekliorumaklinialirimsmile
alpişin hergünkü halisempatiksalakcinnivalla bacıcım ne yapıyorum biliyomusun ben aha şuan bile kucağımda yazıyorum burayakafamçokkarıştı.
aynen bende eymen beye kayısı yediriyorum bıdı bıdı hiç durmuyor ebrum biz hep böyleyik..
aynen bende eymen beye kayısı yediriyorum bıdı bıdı hiç durmuyor ebrum biz hep böyleyik..
kayısıyı nasıl veriyorsunuz canım eline emsin diyemi yoksa yine rendeden geçiipmi?
kayısıyı nasıl veriyorsunuz canım eline emsin diyemi yoksa yine rendeden geçiipmi?
kuru kayısı ben yiyiyordum oda huuh huuu başladı hemen içinden koparıp soktum ağzına bir kayısının içini yedi
.kaydirigubbakcemile3
yok yazgı ya benimki sonradan kudurdu sen gene başından beri alıştın ama ben bocalıyorum şu ara gercekten..alpişin hergünkü halisempatiksalakcinnivalla bacıcım ne yapıyorum biliyomusun ben aha şuan bile kucağımda yazıyorum burayakafamçokkarıştı.
kuru kayısı ben yiyiyordum oda huuh huuu başladı hemen içinden koparıp soktum ağzına bir kayısının içini yedi
.kaydirigubbakcemile3
ben karpuzdan bile korka korka veriyorum ya koparsa diye bilmiyorumkismile
ben karpuzdan bile korka korka veriyorum ya koparsa diye bilmiyorumkismile
ben onun yiyebileceği kadar ufak parçalar veriyorum canım...
ortaya bombayı bıraktı gitti . Bizi çatlatcak işte.:mymeka::mymeka:klava: klava:
sen niye bizi dinlemiyorsun bakim hala test yapmıyorsun???
ortaya bombayı bıraktı gitti . Bizi çatlatcak işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?