2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabbbahtan beri başım agrıyo di,ooommmmmmm
bu arada yagmurun tiklerini farkettim nası gıdıklanıyo belinin iki yanlarından ham ham ham yapıom ona nası kahkaha atıyoo
biddeee dizlerini ısırıncaaaa...

eczacımdan böle bişeyi istersem beni kowalar ordan!
elemanlara da aldıramam.. megi dediki bi yere tuwaletini yap üzerine karbonat dök köpürürse hamilesin dedi... ne kadar doğru acaba şimdi karbonat aldırıyorum..

ebrucuğum bi ağrı kesici içsen keser biraz
benim her gün ağrıyor alıştım artık...

benim oğlumda memişlerinden ve göbüşünden gıdıklanıyor çok tatlı gülüyorlar öyle

Pahalıymış gerçekten ben 93 e mi ne aldım burda boşwer alma ozmn gerçi ikinci geliyormuş oda oynar ama se nbilirsin durumuna göre al bence

sabbbahtan beri başım agrıyo di,ooommmmmmm
bu arada yagmurun tiklerini farkettim nası gıdıklanıyo belinin iki yanlarından ham ham ham yapıom ona nası kahkaha atıyoo
biddeee dizlerini ısırıncaaaa...

inşallah düzensizliktir balım inşallah....

benim cadıda öle memişlerinde we boynunun altından çok gıdıklanıyo... keyfi iyi olsun heryerinden kahkahalar atıyo gözlerini pörtletip:)))

hee HASRET kirpiklerinede bak çift çiftse kesin hamilesinsempatiksalakcinni.
kız delüüü bu yöntemlere mi kaldı işin?

EBRUM geçmiş olsun canım ağrı kesici iç geçer.aslında biraz uyku iyi gelir ama yağmur cadısından izin çıkar mı bilmem.

alp bugün 5 defa kaka yaptı.bende doktorunu aradım ishalden korktum.endişelenme yarında kontrol et 6 yı geçerse eğer tahlil yaparız dedi.birgünden bişey olmaz dedi.

oyuncak için playskool ikili egzersiz arkadaşımı tavsiye ederim.hijyenimden görmüştüm,1 aydır oynuyo Ceren,acaip geliştirdi hareketlerini.çok faydasını gördüm.

alp bugün 5 defa kaka yaptı.bende doktorunu aradım ishalden korktum.endişelenme yarında kontrol et 6 yı geçerse eğer tahlil yaparız dedi.birgünden bişey olmaz dedi.

5miiii:1shok:..anam içi dışı cıktı yavrumun..

ebrucuğum bi ağrı kesici içsen keser biraz
benim her gün ağrıyor alıştım artık...

benim oğlumda memişlerinden ve göbüşünden gıdıklanıyor çok tatlı gülüyorlar öyle

yok anam bu kahrolası migren tuttumu 2 3 gün rehin alıyooo...

canım ya ne güzel düşünüyosun gönlünce olsun herşey:) belki beraber takılırız 2011 mart annelerinde:) bnde şüpheleniyorum.. inşallah yoktur ben kesinlikle istemiyorum... yarın test alma cesaretini göstericem sanırım!
sana tebrikler:)

benim bıcırda dün 4kez yaptı sanırım ilaçlardan.. bugünde 2kez yaptı bakalım.. dra bugün gitmedim yarın gideceğim öksürük bitti sayılır:Saruboceq:

kesin beaa:)
ya ben onu hamileyken yapmıştım yok öyle bi şey lmaz:

az önce yaptım köpürmediiiiikaydirigubbakcemile2 doğrumudur ki megininki köpürmüş hamileykennnbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…