- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.581
slmlar ben birsey soracaktim hasret sen o yuruteci ne kadara almistin kargo ucreti dahil acil cevap yazarmisin lutfen hemen cikmam gerek.
aman kac gün gecti yoktur bişeycik düzensizliktr bacumyerimsenibenyapamam test falaaaaaannn.. çift çizgi görmeye hazır değilim bitişim olurrrrrrrr
eczacımdan böle bişeyi istersem beni kowalar ordan!
elemanlara da aldıramam.. megi dediki bi yere tuwaletini yap üzerine karbonat dök köpürürse hamilesin dedi... ne kadar doğru acaba şimdi karbonat aldırıyorum..
Canim o oyun halisini seviyormu bebegin?? Bende gecen alacaktim ama,100 euro yani 200 tl. Pahali geldigi icin almadim, belki ise yaramaz diye.. Ama oglumu oyalaya cak birseyler lazim...
Kizlar ne gibi oyuncaklar aliyorsunuz siz bebiklere yaa?? Fikir verin benim oglanin dogru duzgun hic birseyi yok..
Bu arada, dun doktora gittim tam 7+5 haftalik hamileymisim. Kalbi pit pit atiyordu bebegimin
sabbbahtan beri başım agrıyo di,ooommmmmmm
bu arada yagmurun tiklerini farkettim nası gıdıklanıyo belinin iki yanlarından ham ham ham yapıom ona nası kahkaha atıyoo
biddeee dizlerini ısırıncaaaa...
oyuncak için playskool ikili egzersiz arkadaşımı tavsiye ederim.hijyenimden görmüştüm,1 aydır oynuyo Ceren,acaip geliştirdi hareketlerini.çok faydasını gördüm.
Gerçektenmi?Bizdemi alsak acep?Kaç aya kadar kullanabilir peki?
alp bugün 5 defa kaka yaptı.bende doktorunu aradım ishalden korktum.endişelenme yarında kontrol et 6 yı geçerse eğer tahlil yaparız dedi.birgünden bişey olmaz dedi.
ebrucuğum bi ağrı kesici içsen keser biraz
benim her gün ağrıyor alıştım artık...
benim oğlumda memişlerinden ve göbüşünden gıdıklanıyor çok tatlı gülüyorlar öyle
Evet arkadaslar ikinci kez mart \annesi oluyorum Allah nasip ederse.....
12 Mart beklenen dogum tarihi oglumunkide 15 mart'di....
Herkese tsk ederim sagolun,Allahim sabrinida verir insallah dua edin benim icin,ikiz gibi olacak zor olacak. Ama zorlugunun yaninda cokda guzel olacak insallah,ne guzel buyuyunce arkadas gibi olurlar :)
Gerçektenmi?Bizdemi alsak acep?Kaç aya kadar kullanabilir peki?
kesin beaa:)hee HASRET kirpiklerinede bak çift çiftse kesin hamilesinsempatiksalakcinni.
kız delüüü bu yöntemlere mi kaldı işin?
EBRUM geçmiş olsun canım ağrı kesici iç geçer.aslında biraz uyku iyi gelir ama yağmur cadısından izin çıkar mı bilmem.
ya ben onu hamileyken yapmıştım yok öyle bi şeylmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?