2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar
serhan bir uyandı pir uyandı bugün öğle uykusundan bi lavaboya girdim çıktım beşiğinden almamıştım uyanınca yanına bi gittim beşikteki korumalıkların bağlama iplerini bulmuş çekmiş yastık korumalık hepsi üstünde gözükmüyo serhan çok yaramaz oldu bu çocuk eğilip baktım halinden pek memnun oynuyo gülüyo babasına kanıt olarak fotolarını çektim (anneye bak çocuğu alacağına fotoğraf çekiyo)
o kalkış yedik içtik dışarı çıktık bi posta parkta da uyudu güneşlendi sonra geldik yine yedi ve uyudu
mihriban hamileymişsin canım sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına bizden birine yeniden bunları söylemek bi tuaf oldum bebişler birlikte büyüyecek ne güzelhihoyyyt

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar, benim bir derdim var Oğlum sağ göğsümü emmediği için doğduğundan beri pompa kullanıyodum çok azaldı ama ben yine de bitene kadar devam ederim diyordum ama 4.5 aydan sonra ilk kez göğsüm yara oldu ((( bir gece de sol göğsümü de sağayım da hepsini birden biberonla vereyim diye düşünürken sol göğsüm de ertesi gün pompadan yara oldu(( neden olmuş olabilir??? benim 4.5 aydır hiç göğsüm yara olmamıştı ve pompayı başından beri kullanıyordum yani pomapyı yanlış kullanmamdan kaynaklanamaz resmen kan oturuyor sağdıktan sonra ve hafif kan geliyor.Pazartesi işe başlayacağım göğüsler geçmezse çocuğuma işte süt sağamam ne yapmalıyım????

canım geçmiş olsun valla bende 2 ay hergün pompa kullandım ama yara olmadı sadece ucunda çatlak oluyodu krem sürünce geçiyodu böyle bişey yaşamadığım için bi yorum yapamıycam bilemiyorum doktora falan danış istersen

alp bugün 5 defa kaka yaptı.bende doktorunu aradım ishalden korktum.endişelenme yarında kontrol et 6 yı geçerse eğer tahlil yaparız dedi.birgünden bişey olmaz dedi.

hilal de bugün 3 kez yaptı ishal değildi renkten belli oluyor sulu yada mukuslu da değildi bende üşütürse diye banyoda yaptırmadım.

yapamam test falaaaaaannn.. çift çizgi görmeye hazır değilim bitişim olurrrrrrrr
kendini bukadar kötü düşündürme sen regli olmuşmuydun ? B]

inşallah gönlünden geçtiği gibi olurda Rabbim sana kız evladı verir

eğer bunları işe döndüğümde okusaydım işteyken yani herşeyi burakır kızıma koşardım herhalde.....duygularına sağlık

ben de pompayla sağıyorum. araştırmalarım sonucu ameda kiraladım.annebebek.com. adresinde önerilen bir krem vardı. emzirme danışmanları öneriyor. bir bak istersen. hangi marka pompa seninki

günaydın
ilk kez yoğurt mayaladım gece sabah baktım gayet güzel olmuş sevindirik oldum...:roflol:

keçi sütünü sütaşın bebe yoğurdu ile mayaladım tadı çok güzel olmuş hafifde sulu...
inşallah eymen sever
gamyoncuiremsu

günaydın kızlar hazırlık yapıyorum paso ortada bişey yok her yer darmadağın , bosna kıyafet önerin için sağol
netten beşiklere bakıyorum 1 aydan fazla kalacam ist beşik alsam mı sizce=????

hemen bephantene sür pedle kapat sık sık tekrarla düzelir inşallah.. sanırım çok yüklendiğin için pompaya oldu..
hilal de bugün 3 kez yaptı ishal değildi renkten belli oluyor sulu yada mukuslu da değildi bende üşütürse diye banyoda yaptırmadım.

kendini bukadar kötü düşündürme sen regli olmuşmuydun ? B]

oldum tabi olmammı.. hemde 40 çıkar çıkmaz..

şerifecim beşik içinde bnce katlanabilne taşınan park yataklardan alman en mantıklısı bunu nasıl taşıyacaksın... gerek yok bnce.. yada duwardan duwara salıncak yaparsın iplerden piknik usulü içinede bi minder tamam işte:)))) şaka bi yana sen bilirsin eğer normal yataktada yatabiliyorsa beşik falan fuzuli.. yanyana yatasınız işte ana kız.. hem gece daha kolay oluyo emzirmesi yanında hem uyuyo hem emiyo cok cokk:)

bu çocuk iki gündür 6 da uyanıyor beni çıldırtıyor.sanki mesaiye gidecekklava:
ayrıca kucağımda iken saçlarımı yoluyor sanki az dökülüyormuş gibi.kendi suratındaki çizik sayısı 5 in üstünde.psikopat mı nedir anlamadımakannehir

bizim oğlan hep 5-6 gibi uyanıyor ben alıştım artık
saç konusuna gelince aynı bi tutuyor bırakmıyor da bırakınca elinde 4-5 tel saç kel kalacağım yakında her yerde saçlarım
:gitme:

Günaydın annecikler :)

Aaa ne tesadüffff :)
Anlaşıyorlar mı ne bunlar...
Ben işe gitmeden uyanıyor sıpa, elleri sürekli saçlarımda, gittiği yere kadar çekiyor, burnunun üstü, kaşının kenarı, çenesi tırnak izi içinde...

günaydın güzel annalerrrr:)

Naptın bakem sen ?

bizim oğlan hep 5-6 gibi uyanıyor ben alıştım artık
saç konusuna gelince aynı bi tutuyor bırakmıyor da bırakınca elinde 4-5 tel saç kel kalacağım yakında her yerde saçlarım
:gitme:

ayy Allah ım yaaa.niye bizimkiler böyle kuduruk oldu pınar:çok üzgünüm:???
zaten dökülüyor saçlar birde bu afacanlar yoluyor yaaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…