- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.601
Canım çok geçmiş olsun. Esin de sürekli sümüklü kaka yapıyor dışkı testleri yapılıyor temiz çıkıyor ama biliyorum sümüklü kaka normal değil. Biz henüz sebebini bulamadık
canım yaa benim yağız da hep sümüklü kaka yapıyo ben de endişeliyim ama herkes böyle.mevsimden kaynaklanıyo demek ki.yani inşallah öyledir.biz rota virüsü de atlattığımız için çok korkuyorum ishalden...
Herkese iyi akşamlar, benim bir derdim varOğlum sağ göğsümü emmediği için doğduğundan beri pompa kullanıyodum çok azaldı ama ben yine de bitene kadar devam ederim diyordum ama 4.5 aydan sonra ilk kez göğsüm yara oldu ((( bir gece de sol göğsümü de sağayım da hepsini birden biberonla vereyim diye düşünürken sol göğsüm de ertesi gün pompadan yara oldu (( neden olmuş olabilir??? benim 4.5 aydır hiç göğsüm yara olmamıştı ve pompayı başından beri kullanıyordum yani pomapyı yanlış kullanmamdan kaynaklanamaz resmen kan oturuyor sağdıktan sonra ve hafif kan geliyor.Pazartesi işe başlayacağım göğüsler geçmezse çocuğuma işte süt sağamam ne yapmalıyım????
alp bugün 5 defa kaka yaptı.bende doktorunu aradım ishalden korktum.endişelenme yarında kontrol et 6 yı geçerse eğer tahlil yaparız dedi.birgünden bişey olmaz dedi.
kendini bukadar kötü düşündürme sen regli olmuşmuydun ? B]yapamam test falaaaaaannn.. çift çizgi görmeye hazır değilim bitişim olurrrrrrrr
inşallah gönlünden geçtiği gibi olurda Rabbim sana kız evladı verirEvet arkadaslar ikinci kez mart \annesi oluyorum Allah nasip ederse.....
12 Mart beklenen dogum tarihi oglumunkide 15 mart'di....
Herkese tsk ederim sagolun,Allahim sabrinida verir insallah dua edin benim icin,ikiz gibi olacak zor olacak. Ama zorlugunun yaninda cokda guzel olacak insallah,ne guzel buyuyunce arkadas gibi olurlar :)
öyle büyük bir aşk öyle derinde bir sevgiki bu tarifini yapmak istediğimde gözlerimden yaşlar akıyor.
bakmaya koklamaya doyamıyorum kucağımda uyuyor nefesini yanağımda boynumda hissediyorum coşuyorum.her haline her tavrına vuruluyorum.bünyemin böyle bir sevgiyi nasıl taşıdığına barındırdığına şaşıyorum.her sesinde çığlığında gülüşünde kendimden geçiyorum.onu seyrederken gözyaşlarıma hükmedemiyorum.
varlığıyla varlığımın anlamı.ömrümden ömür katmak istiyorum.yaşadığım hiçbir sevgi beni böyle güzelleştirip bana böyle hayat vermedi.bambaşka çok başka bu.hiçbir söz tam anlamıyla anlatmıyor hislerimi.oğlum benim SEBEBİ HAYATIM.iyiki gelmiş benim bu sevginin eksik olduğu hayatıma şimdi tamamlandım ben.onunla büyüyor ve onunla hergün her dakika büyüleniyorum:asigim:.
Herkese iyi akşamlar, benim bir derdim varOğlum sağ göğsümü emmediği için doğduğundan beri pompa kullanıyodum çok azaldı ama ben yine de bitene kadar devam ederim diyordum ama 4.5 aydan sonra ilk kez göğsüm yara oldu ((( bir gece de sol göğsümü de sağayım da hepsini birden biberonla vereyim diye düşünürken sol göğsüm de ertesi gün pompadan yara oldu (( neden olmuş olabilir??? benim 4.5 aydır hiç göğsüm yara olmamıştı ve pompayı başından beri kullanıyordum yani pomapyı yanlış kullanmamdan kaynaklanamaz resmen kan oturuyor sağdıktan sonra ve hafif kan geliyor.Pazartesi işe başlayacağım göğüsler geçmezse çocuğuma işte süt sağamam ne yapmalıyım????
günaydın kızlar hazırlık yapıyorum paso ortada bişey yok her yer darmadağın , bosna kıyafet önerin için sağol
netten beşiklere bakıyorum 1 aydan fazla kalacam ist beşik alsam mı sizce=????
hemen bephantene sür pedle kapat sık sık tekrarla düzelir inşallah.. sanırım çok yüklendiğin için pompaya oldu..Herkese iyi akşamlar, benim bir derdim varOğlum sağ göğsümü emmediği için doğduğundan beri pompa kullanıyodum çok azaldı ama ben yine de bitene kadar devam ederim diyordum ama 4.5 aydan sonra ilk kez göğsüm yara oldu ((( bir gece de sol göğsümü de sağayım da hepsini birden biberonla vereyim diye düşünürken sol göğsüm de ertesi gün pompadan yara oldu (( neden olmuş olabilir??? benim 4.5 aydır hiç göğsüm yara olmamıştı ve pompayı başından beri kullanıyordum yani pomapyı yanlış kullanmamdan kaynaklanamaz resmen kan oturuyor sağdıktan sonra ve hafif kan geliyor.Pazartesi işe başlayacağım göğüsler geçmezse çocuğuma işte süt sağamam ne yapmalıyım????
hilal de bugün 3 kez yaptı ishal değildi renkten belli oluyor sulu yada mukuslu da değildi bende üşütürse diye banyoda yaptırmadım.
kendini bukadar kötü düşündürme sen regli olmuşmuydun ? B]
bu çocuk iki gündür 6 da uyanıyor beni çıldırtıyor.sanki mesaiye gidecekklava:
ayrıca kucağımda iken saçlarımı yoluyor sanki az dökülüyormuş gibi.kendi suratındaki çizik sayısı 5 in üstünde.psikopat mı nedir anlamadımakannehir
bu çocuk iki gündür 6 da uyanıyor beni çıldırtıyor.sanki mesaiye gidecekklava:
ayrıca kucağımda iken saçlarımı yoluyor sanki az dökülüyormuş gibi.kendi suratındaki çizik sayısı 5 in üstünde.psikopat mı nedir anlamadımakannehir
günaydın güzel annalerrrr:)
bizim oğlan hep 5-6 gibi uyanıyor ben alıştım artık
saç konusuna gelince aynı bi tutuyor bırakmıyor da bırakınca elinde 4-5 tel saç kel kalacağım yakında her yerde saçlarım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?