- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.621
Günaydın annecikler :)
Aaa ne tesadüffff :)
Anlaşıyorlar mı ne bunlar...
Ben işe gitmeden uyanıyor sıpa, elleri sürekli saçlarımda, gittiği yere kadar çekiyor, burnunun üstü, kaşının kenarı, çenesi tırnak izi içinde...
ayy Allah ım yaaa.niye bizimkiler böyle kuduruk oldu pınar:çok üzgünüm:???
zaten dökülüyor saçlar birde bu afacanlar yoluyor yaaklava:
:1shok:
telepati falan kuruyor heralde bu küçük adamlar.
şimdide kucağımda oturmuş bilmiş bilmiş bakıp ekranla konuşuyor aradada tükürüğünü köpürtüyor.
bizim oğlan hep 5-6 gibi uyanıyor ben alıştım artık
saç konusuna gelince aynı bi tutuyor bırakmıyor da bırakınca elinde 4-5 tel saç kel kalacağım yakında her yerde saçlarım :gitme:
ayne aynenohaoldumsmile.ne bileyim güzelim ya bizimkilerde sonradan uslanır belkim opuyorumnanaktan
erkekler genelde haşarı olur zaten ben düşünemiyorum eymeni yürürken pıtır pıtır esas o zaman mahfolduk
evet evet bilerek yapıyor.zevk alıyor köpürmesinden köpürsün diye iyice dudakları uzatıp pürfff yapıyor birde sıpam:asigim:kaydirigubbakcemile3
Bi de bu tükütük köpürtmek çıktı, resmen bilerek yapıyor oyun olsun diye...
Yakası sürekli sırılsıklam :)
Ahhh kucağımda oturuyor kısmına da benim de demeyi çok isterdim...
Eymen bir yerde çalışıyor kanımca, farkında değilsin kaydirigubbakcemile3
ne bileyim güzelim ya bizimkilerde sonradan uslanır belkim opuyorumnanaktan
erkekler genelde haşarı olur zaten ben düşünemiyorum eymeni yürürken pıtır pıtır esas o zaman mahfolduk
ayne aynenohaoldumsmile.
siz son yazdıklarımı okurken kaka yaptı.değiştirmek için açtığımda üstüne çiş yaptı tutayım derken ayağını kakasını soktu sonundada belden aşağısı komple yıkandı paşanınboshayallersmile.
evet evet bilerek yapıyor.zevk alıyor köpürmesinden köpürsün diye iyice dudakları uzatıp pürfff yapıyor birde sıpam:asigim:
ama öyle dersen üzülürüm:çok üzgünüm:.sende keyfin için değil onun geleceği için çabalıyorsun.
heee EYMEN inşaata ameleliğe gidiyor heralde bizimkilerde ona katıldılarkaydirigubbakcemile3.o saatte başka ne iş olacak???
kaydirigubbakcemile3
Eymen bir yerde çalışıyor kanımca, farkında değilsin kaydirigubbakcemile3
ayne aynenohaoldumsmile.
siz son yazdıklarımı okurken kaka yaptı.değiştirmek için açtığımda üstüne çiş yaptı tutayım derken ayağını kakasını soktu sonundada belden aşağısı komple yıkandı paşanınboshayallersmile.
kaydirigubbakcemile3
heee EYMEN inşaata ameleliğe gidiyor heralde bizimkilerde ona katıldılarkaydirigubbakcemile3.o saatte başka ne iş olacak???
Yürümeyi bırak, emekledikleri zamanlarda bile canımızı çıkaracaklarından eminim.
Durduramıyorum yaw, sürekli hareket halinde adam :asigim:
Duracell mübarek kaydirigubbakcemile3
slm kızlar telefondan giriyorum bdcerebilirsem nasılsınız ve gülaya nolmuş onun f a c e adresi nee
bu çocuk iki gündür 6 da uyanıyor beni çıldırtıyor.sanki mesaiye gidecekklava:
ayrıca kucağımda iken saçlarımı yoluyor sanki az dökülüyormuş gibi.kendi suratındaki çizik sayısı 5 in üstünde.psikopat mı nedir anlamadımakannehir
kız benimki de 6.30 da uyanıyor.her sabah babasını yolcu ediyo.babası hep geç kalıyo tabi onunla oynamaktan.dün de yemek yiyordum yağız dakucağımdaydı bi baktım tabağımı tutmuş çekiyo.hepimiz çıldırdık tabi.onların yeni bişeylerini keşfetmek öylesine güzel ki...Şeniz
merhaba annişler.evde temizlik var.duvarlarım koltuklarım siliniyo...
hasret naptın bakem.yaptınmı test
evet devlet su işlerinde çalışabilir ancak tükürük işletmeciliği sempatiksalakcinni
Evi aradım önce, büyük cadı çıktı. Doruk napıyo dedim, hiç napacak, hep kucakta hep kucakta dedi... Çok alıştı kucağa, napacaz bilmem dedi. E dedim çok söyledim size almayın, alışacak diye dedim. Sevmeyecek miyiz çocuğu dedi. İşte o an filmin koptuğu andır :) Çocuk sadece kucağa alarak sevilmez dedim, siz de kızınız da bir dakika sırtını yere getirmiyorsunuz, sonra da alıştı diye bana şikayet ediyorsunuz, alıştırmasaydınız o zaman dedim... Bütün bunları nefes bile almadan söyledim, mutluyum kaydirigubbakcemile3
Ohh paklanın bakalım...
Bizim mülteciler de bi gitse, bütün evi yıkayacam valla..
kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benim oğlan kakası bugün çok koyu yeşil renkliydi sizce normalmi
Evi aradım önce, büyük cadı çıktı. Doruk napıyo dedim, hiç napacak, hep kucakta hep kucakta dedi... Çok alıştı kucağa, napacaz bilmem dedi. E dedim çok söyledim size almayın, alışacak diye dedim. Sevmeyecek miyiz çocuğu dedi. İşte o an filmin koptuğu andır :) Çocuk sadece kucağa alarak sevilmez dedim, siz de kızınız da bir dakika sırtını yere getirmiyorsunuz, sonra da alıştı diye bana şikayet ediyorsunuz, alıştırmasaydınız o zaman dedim... Bütün bunları nefes bile almadan söyledim, mutluyum kaydirigubbakcemile3
..[/B][/COLOR]
kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benim oğlan kakası bugün çok koyu yeşil renkliydi sizce normalmi
dün kızıma sütlü pirinçli muhallebiden aldım
konuşa konuşa ııı ııı diye diye yedi
ama azçık verdim aslında dr milupa al dedi ama
gittiğim markette tarihi 2008 d yapılmış diye almadım
bebelac aldım aradada baya bi fiyat farkı vardı
bebelac ucuzmuş çok ucuz şey alamam içime sinmez
nasıl bebelac hakkında bişey yazılıp çiziliyomu acababilmiyorumkismile
milupanın mama konusunda uzman olduğu heryerde söyleniyor.bebelacla arasında da dünya kadar fiyat farkı var.ben oğluşuma milupa kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?