- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.641
slm kızlar telefondan giriyorum bdcerebilirsem nasılsınız ve gülaya nolmuş onun f a c e adresi ne
iyi yapmışsın valla tebrik ederim kaydirigubbakcemile5Evi aradım önce, büyük cadı çıktı. Doruk napıyo dedim, hiç napacak, hep kucakta hep kucakta dedi... Çok alıştı kucağa, napacaz bilmem dedi. E dedim çok söyledim size almayın, alışacak diye dedim. Sevmeyecek miyiz çocuğu dedi. İşte o an filmin koptuğu andır :) Çocuk sadece kucağa alarak sevilmez dedim, siz de kızınız da bir dakika sırtını yere getirmiyorsunuz, sonra da alıştı diye bana şikayet ediyorsunuz, alıştırmasaydınız o zaman dedim... Bütün bunları nefes bile almadan söyledim, mutluyum kaydirigubbakcemile3
şahsen ben ve oğlum iyiyiz sen nasılsın minikin napıyooNasılsınız kızlar acayıp ozledım sızı bugun evdeyım malum cuma gunlerı calısmıyorum ama evden yurutuyorum ıslerı
ilahi ebruu ananen de senden deliymiş haa hadi bekliyoruz resimleri kaydirigubbakcemile3canolarr nabersinizz..
bugün agır top misafirlerim var kimmi?
SAYGIDEGER ANNEM VE ANANEEEMMM..
gecende ananemi maskara ettim hadi gel sana makyaj yapayım anane dedim buda böyle maskelere peelenglere sac başa bakıma bi merak bi heves anlatamam köy kadını gencliginde yaşayamamış canom benim
aldım bunu elime bi makyaj yaparsın saclarını actım eşarbını..hadi gel bide maşa yapalım sacına didim anam bu oldumu kokjoşşşş
gül gül teyzem annem bi hal olduk
resimlerini yulkleycem birazdann önceki hali şimdiki hali diyeeesempatiksalakcinni
anam bide yalvarmızmı bana illa internete atacakmışım herkes görecekmiş hahayyttt
annem de kzıdı buna dedem vurur valla bunu duyarsa...benide tabii...eyvahedigeldismile
günaydın
ilk kez yoğurt mayaladım gece sabah baktım gayet güzel olmuş sevindirik oldum...:roflol:
keçi sütünü sütaşın bebe yoğurdu ile mayaladım tadı çok güzel olmuş hafifde sulu...
inşallah eymen sever gamyoncuiremsu
herkese merhabalar.teyzoşları kızım bugün 4 aylık oldu artık.aşıdan geldik biraz önce,onun huysuzluğu vardı zor bela uyudu şimdi..şurup verip götürdüm inş çok ateş yapmaz.ya kızlar biz ek gıdaya bu haafta başladık şeftali ve armut püresi verdim ama kızım 3-5 kaşıktan sonra almıyor eliyle itiyor bende çok ısrar etmek istemiyorum.normal mi öyle yapması.bi de başka hangi meyveleri verebilirim.doktor sadece muzu 6. ayda ver dedi başka bişey demedi.
ebrucum kızım 8000 gr ve 66 cm olmuş canım (4. ay bilgileri)
bence az yap ver sonra uyur zaten :)))Kızlar hemen bir şey sormak istiyorum size simdi didem uykudan uyandı ve brokoli patates sebze verdim ama doymadı tabikii az vermem gerektiği için ilk basta simdi arkasına mama vereyimmi napayım
bence az yap ver sonra uyur zaten :)))
doymadıysa ver tabii ki de mamayı şahsen ben öyle yapıyorum az bi çorba arkasına emziriyorumKızlar hemen bir şey sormak istiyorum size simdi didem uykudan uyandı ve brokoli patates sebze verdim ama doymadı tabikii az vermem gerektiği için ilk basta simdi arkasına mama vereyimmi napayım
doymadıysa ver tabii ki de mamayı şahsen ben öyle yapıyorum az bi çorba arkasına emziriyorum
geçen hafta çrş günü bosch baskül sipariş etmiştim internetten çoook şükür bugün geldi hiç gelmeyecek sandım yaa... artık yavaştan yavaştan kilo vermeye başlamak gerek yani inşallahhhhh:Saruboceq:
tatlılara bi son versem kilo gidiyo ama emzirdiğim için devamlı tatlı yemek istiyorum
forumda 1 ayda 6 kilo diyeti var çok sağlıklı ben ona başladım ama çok uyduğum söylenemez
hiç kendini acıktırmadan çok güzel sağlıklı bi diyet ama aburcubur tatlı kızartma makarna gibi şeylerden nasıl uzak durulur yaaa:icecream:klava:
KızlaR bana netten alıs werıs yapabılecegım guvenılır bı adres werebılır mısınız tabı odeme kapaıda olacak bulamıyorum hep kart ve hawale dıyo bızde kullanmıyoruz kart akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?