2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canolarr nabersinizz..
bugün agır top misafirlerim var kimmi?
SAYGIDEGER ANNEM VE ANANEEEMMM..
gecende ananemi maskara ettim hadi gel sana makyaj yapayım anane dedim buda böyle maskelere peelenglere sac başa bakıma bi merak bi heves anlatamam köy kadını gencliginde yaşayamamış canom benim
aldım bunu elime bi makyaj yaparsın saclarını actım eşarbını..hadi gel bide maşa yapalım sacına didim anam bu oldumu kokjoşşşş
gül gül teyzem annem bi hal olduk
resimlerini yulkleycem birazdann önceki hali şimdiki hali diyeeesempatiksalakcinni
anam bide yalvarmızmı bana illa internete atacakmışım herkes görecekmiş hahayyttt
annem de kzıdı buna dedem vurur valla bunu duyarsa...benide tabii...eyvahedigeldismile

herkese merhabalar.teyzoşları kızım bugün 4 aylık oldu artık.aşıdan geldik biraz önce,onun huysuzluğu vardı zor bela uyudu şimdi..şurup verip götürdüm inş çok ateş yapmaz.ya kızlar biz ek gıdaya bu haafta başladık şeftali ve armut püresi verdim ama kızım 3-5 kaşıktan sonra almıyor eliyle itiyor bende çok ısrar etmek istemiyorum.normal mi öyle yapması.bi de başka hangi meyveleri verebilirim.doktor sadece muzu 6. ayda ver dedi başka bişey demedi.
ebrucum kızım 8000 gr ve 66 cm olmuş canım (4. ay bilgileri)

merhaba arkadaşlar.nisan annesiyim.

ben mama sandalyesi ve bebefon alacağım.
sizlerin tecrübeleri daha çok bizden.
kullanan varsa markasını ve memnuniyetini yazarsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

beşikten başka yerde yatmıosa iyi fikir ben beğendim ama daha ucuzları var sanırım bunların, sadece ist. içinse ucuzunu al derim
slm kızlar telefondan giriyorum bdcerebilirsem nasılsınız ve gülaya nolmuş onun f a c e adresi ne

canım face den öneri atayım sana gülay chatzi özata

iyi yapmışsın valla tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
Nasılsınız kızlar acayıp ozledım sızı bugun evdeyım malum cuma gunlerı calısmıyorum ama evden yurutuyorum ıslerı
şahsen ben ve oğlum iyiyiz sen nasılsın minikin napıyoo
ilahi ebruu ananen de senden deliymiş haa hadi bekliyoruz resimleri kaydirigubbakcemile3

merhaba anneler;daha yeni kendimize geldik walla sabah ablam la doktora gittik Hilal'i komşuma bıraktım ben gelene kadar bakar diye eşimde 11 de işe gidicekti neyse işimiz fazla uzun sürmedi evin önüne bir geldim eşim dışarda Hilal'i doyuruyor komşuların eli ayağı tutuşmuş ben gittikten sonra oyunlar oynamışlar son 10 dk gelmeme yakın ağlamaya başlamış eşimde sesini duyunca almış dışarda beni bekliyorlar beni bir görünce başladı gülmelere....Eşimde tam zamanında geldin dedi işe yetişecekti garibim onda susmuş oyunlar yapamaya başlamış hemde mama yerken :)))
1,5 saattir memedeyiz uyuyor uyanıyor benim işim zor sanırım işe başlayınca ne yapıcam ben bakalımm hoş manevi ablam bakarda ben durabilcekmiyim bakalım....

Kızlar hemen bir şey sormak istiyorum size simdi didem uykudan uyandı ve brokoli patates sebze verdim ama doymadı tabikii az vermem gerektiği için ilk basta simdi arkasına mama vereyimmi napayım

afiyet olsun eymen'e ben Hilal'e keçi kız diyorum yoğurt yedirirken oda gülüyor sanki anlıyor....
Hilal'in yanağını sinek ısırmış cam gündüzden açık kalmıştı ....

handaaaan naaptınız yavyum siiiiz maaşallah kuzuya mamayla mı besleniyo ceylin??
meyveyi de karnı tokken verdiysen ondan itmiştir belki hafif acıktığında dene

Kızlar hemen bir şey sormak istiyorum size simdi didem uykudan uyandı ve brokoli patates sebze verdim ama doymadı tabikii az vermem gerektiği için ilk basta simdi arkasına mama vereyimmi napayım
doymadıysa ver tabii ki de mamayı şahsen ben öyle yapıyorum az bi çorba arkasına emziriyorum

geçen hafta çrş günü bosch baskül sipariş etmiştim internetten çoook şükür bugün geldi hiç gelmeyecek sandım yaa... artık yavaştan yavaştan kilo vermeye başlamak gerek yani inşallahhhhh:Saruboceq:

ayy evet yaa.ben de artık kilo vermek istiyorum.ben kendimi hiç kilolu bilmem.herkes fiziğimi konuşurdu şimdi ne hale geldim.offf.bi doktordan duyduğuma göre ilk 6 ay anneler rejim yapmasın metabolizma yavaş çalıştığı için kilo veremezler demişti.bende 6 ayı bekliyorum sonra rejim rejim rejim...bayanssulusmile

tatlılara bi son versem kilo gidiyo ama emzirdiğim için devamlı tatlı yemek istiyorum
forumda 1 ayda 6 kilo diyeti var çok sağlıklı ben ona başladım ama çok uyduğum söylenemez

SABAH
08:00 08:30 - sınırsız domates salatalık 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir(yada bir haşlanmış yumurta) 5 adet zeytin 1 dilim kepek ekmeği (uno lıght)

10:00- bir porsiyon meyve

12:00 13:00- 6 kaşık sebze yemeği, yoğurt veya corba salata

15:00- bir porsiyon meyve

16:00- bir porsiyon meyve

19:00- iki köfte büyüklüğünce ızgara et yada sebze yemeği bol salata

ve yatana kadar bir porsiyon meyve ve bir bardak süt hakkınız var.(bu meyve ve sütü meyveli bir kase dondurmaylada değişebilrisniz:)

günde 2 fincan yeşil çay
benimde 6 kilo fazlam var eylüle kadar gitse

hiç kendini acıktırmadan çok güzel sağlıklı bi diyet ama aburcubur tatlı kızartma makarna gibi şeylerden nasıl uzak durulur yaaa:icecream:klava:

KızlaR bana netten alıs werıs yapabılecegım guvenılır bı adres werebılır mısınız tabı odeme kapaıda olacak bulamıyorum hep kart ve hawale dıyo bızde kullanmıyoruz kart akannehir

hiç kendini acıktırmadan çok güzel sağlıklı bi diyet ama aburcubur tatlı kızartma makarna gibi şeylerden nasıl uzak durulur yaaa:icecream:klava:

azimliyim yaparım ama işe başlayayımda düzenim ozaman başlıyor hilal varken öncelik o tabii ki beslenmesi uykusu bakımı ben kendimi saldım iyice

KızlaR bana netten alıs werıs yapabılecegım guvenılır bı adres werebılır mısınız tabı odeme kapaıda olacak bulamıyorum hep kart ve hawale dıyo bızde kullanmıyoruz kart akannehir

Benim bildigim eavantaj ve ereyon diye sitelerde kapıda ödeme imkanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…