2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç kendini acıktırmadan çok güzel sağlıklı bi diyet ama aburcubur tatlı kızartma makarna gibi şeylerden nasıl uzak durulur yaaa:icecream:klava:

ayy sorma yaa tek derdim o zaten tatlılara dur diyemiyorum emzirmeden kaynaklanıyo sanırım yavaş yavaş kescem inşallah basküle çıktıkça canım sıkılır öyle öyle bırakırım iyi ki almışımmm opuyorumnanaktan

KızlaR bana netten alıs werıs yapabılecegım guvenılır bı adres werebılır mısınız tabı odeme kapaıda olacak bulamıyorum hep kart ve hawale dıyo bızde kullanmıyoruz kart akannehir

ben daha çok hepsiburada.com dan yapıyorum ama hep kartla bi kez gittigidiyor bi kez izmirmarket.com son seferde de istanbultoptan.com dan yaptım ama en güvenilir hepsiburada bi araştırayım senin için var mı kapıda ödemesi olan

Son düzenleme:
gülcancım babylove'ın dediği gibi ereyonu araştırdım kapıda ödemede %3 indirimi var ve yapılan yorumlara bakılırsa güvenilir bi site çoğunluk memnun bi bak istersen Ereyon hakkında kullanıcı görüşleri ve alışveriş tecrübeleri memnun olmayanların siparişi cep telefonu o da telefondan kaynaklanan gönderimden değil ben de takılayım arada buraya :)) istanbultoptan.com 9 gün bekletti

Son düzenleme:
kilo problemi yasayan anneler kiloları bosverin mutlu olun yeterrrrrrrrrrrrrrr..... ben mutsuz kilo verdim sadece 2 kilom kaldı kimse inanmıyor 4.5 aylık bebeğim olduguna.formumu eşime ve onun annesine borcluyum kendilerine burdan kucak dolusu sevgiler eşliginde !!!!!!!!!! tşklerimi sunarım.

bu kadarda olmaz 15 gün önce tatile cıkıyoruz dedi eşim hazırlandım huysuz bi bebekle 3 valiz gitmiyoruz dedi .bugün gidyoruz cumadan sonra dedi rezervasyon yapıldı 20 dk içinde arabanın frenleri bosulmus o 20 dkda annesindeyedi öglen yemeginde simdi yine gitmiyoruz olan bana oldu sinir savaşı kendimle .tekrar valiz boşalt aysegül yerleştir ayşegül .kesinlikle bu yaz seninle bir yere gelmiyorum dedim ki bu sabah bide egeyi aşıya götürdüm 1 saatte hazırlandım

ben de pompayla sağıyorum. araştırmalarım sonucu ameda kiraladım.annebebek.com. adresinde önerilen bir krem vardı. emzirme danışmanları öneriyor. bir bak istersen. hangi marka pompa seninki

Medelanın elektriklisi, asıl yara ilk zamanlarda olur benim 4.5 ay sonra oldu, hem de tam iş zamanı pöfffff :2: bepantene sürüyorum geçer gibi oluyor tekrar sağınca tekrar kan oturuyor

sen kilo vermemişsin sinirden erimişsin evet hatırlıyorum 15 gün önceki olayı klava:
Allah sabır versin arkadaşım ne diyim

bunasıl iş böyle yaaa sinir bozucu bişey yaaa ben birdaha çanta hazırlarmıyım yaa aslaa [/B][/B]

geçmiş olsun kuzucuğa.maşallah kilosuna da.....

merhaba arkadaşlar.nisan annesiyim.

ben mama sandalyesi ve bebefon alacağım.
sizlerin tecrübeleri daha çok bizden.
kullanan varsa markasını ve memnuniyetini yazarsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

benim mama sandalyem chicco safari.yeni yeni kullanıyoruz memnunum.çok fonksiyonlu...bebefonum yok...

ay alemsin ebru :roflol::roflol:

ayy annem ananemle markete cıktı aradabakıorum size..
nööörüguzzzz
herkes iyi dimiii
yagmur da uyuyo
birazdan ananeme yogurt maskesi yPcM YOGURT VE MISIR UNUNU KArıştırıyom peeleng gibi nası pürüzsüzx ya<apıo yuzu deneyin bacılar

geçmiş olsun kuzucuğa.maşallah kilosuna da.....

benim mama sandalyem chicco safari.yeni yeni kullanıyoruz memnunum.çok fonksiyonlu...bebefonum yok...

ay alemsin ebru :roflol::roflol:

..napim anam fakıt geçmioo

Medelanın elektriklisi, asıl yara ilk zamanlarda olur benim 4.5 ay sonra oldu, hem de tam iş zamanı pöfffff :2: bepantene sürüyorum geçer gibi oluyor tekrar sağınca tekrar kan oturuyor

canım benim de yara olmuştu.. emziremiodum bebeğimi kanıyodu o derece kötüydü.. oğlumun dr u garmastan die bir krem önerdi er emzirme sonrası sürdüm ve elimden eldiğince kuru tutmaya çalıştım öğüslerimi geçti çok şükür..inş. seninde işine yarar ama bebeğini emzirmeden önce öğüs uçlarını yıkamayı unutma olur mu.. birde kremi sürdükten sora öğüs ucu koruma kalkanı kullanırsan daa çabuk faydasını örürsün.. eçmiş olsun.

offf offf halsizim yorgunum elimi kaldırıcak ücüm yok benim oğlumda uysuz buünlerde ep kucak ep ilgi istiyor. bittim tükendim bende.. yukarda kilolardan basetmişsiniz benim kilom falan kalmadı amilelik kiloma döndüm dahada vericeem sanırım..oğlumun diş sıkıntısı tüketti beni darısı veremeyenlerin başına ne diyim...birde siz vitamin kan hapı falan kullanıyomusunuz arkadaşlar ben çok halsizim günlerce uyumak istiyorum .. tüm bu sıkıntılara rağmen oğlumun gelişimi çok çok iyi dr a gittik bizde 8.900 gr olmuş 69 cm boyu da dr ek ıda falan vermedi erek yok alabildiği kadar annesütü dedi.. ama ben kararsızım.. ilerde bana sorun çıkartmaz değil mi ek gıdaya geçmememiz..

ÖDE ÖDE BİTMİYO İSYANLARDAYIM YAAA
motorlu taşıtlar songün 4 motorsiklet, 2 araç... wergilerin son günü,stopajın son günü, trafik cezası war onu öde... offf yaa
3000e yakın para gitti mahfolduk bu ayalsanaalsanasmile
cereni aşıya götrdüm şükür bu da bitti.. kan değerlerimiz çok iyi çıktı demir ilacına gerek yokkkkk...
yürütecede günde 1 saatten fazla durmamasını önerdi.. yarımşar saat olarak 2ye bölebilirsin dedi..
we kızlar ceren aşı olurken ıhh bile demedi şoktayım dr ewet bitti dedi şaşırdımakannehir hiç bişey hissetmedi..
ilaçları kestik bugün gayet iyiymiş öksürüğü hafif olur dedi dişler yaklaştı öksürük ateş yapar dedi...

slm kızlar nasılsınız bayadır giremiyodum pc bozulmuştu bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarımm ben ve bebişimde iyiyiz çok şükür pazar günü 3 erkegimde sünnet oldu aman ne zormuş be bu sünnet işi allah izin verirse bayram tatilindeki haftada düğünümüzü yapacaz kendinize iyi bakın göüşmek üzere

Jalem cok tesekkur edıyorum canım :asigim:

Kızlar Lansinoh Manuel Göğüs Pompası 40 tl kullanan memnn kalan var mı almak ıstıyorum sparıs werıcem lutfen yorumlarınızı beklıyorum

hasret diş mi öksürük yaparmış kız.bi de doktor yürüteçe olur dedi ha.bilemiyorum kullansam mı yaa.ben bu pimpirikliğimle 1 sene de yaşlanırım haakannehir

canım lansınoh gogus ucu kremını kullan, super bısı, ustelık bebek kremın uzerınden emebılıyor, sılmene gerek yokı, ben onu kullandım masallah hıc yara olmadıkaydirigubbakcemile5

canımmm cok alemsin valla, bak bole seyler yapma dedennn kulaklarınızı cekecek yoksakaydirigubbakcemile

tatlılara bi son versem kilo gidiyo ama emzirdiğim için devamlı tatlı yemek istiyorum
forumda 1 ayda 6 kilo diyeti var çok sağlıklı ben ona başladım ama çok uyduğum söylenemez

canım bır lınkını versene bızde yapalım, tam 25 kılo aldım, bugun yarın dıye dıye bı turlu rejıme gıremıyorum, ve dogumdan sonra hıc kılo vermedım tamtersıne aldımmm:gitme:mafoldumben

Kızlar Lansinoh Manuel Göğüs Pompası 40 tl kullanan memnn kalan var mı almak ıstıyorum sparıs werıcem lutfen yorumlarınızı beklıyorum

canım ben medela elektrıklı pompa kullanıyorum, cok memnunum, manuel olan pompalar cok zor dıyorlar ama yıne de sen bılırsın...

Allah kolaylık versin canım ama şu da var geliyo ki gidiyo Allah bereket versin daha çok versin ödeme kolaylığı versin :Saruboceq:
ohh cerencik acısız atlattı ha ne güzel maaşallah ateş yapmaz inşallah hadi geçmiş olsun

sevilay hoşgeldin canım tekrardan geçmiş olsun oğluşlara
rica ederim hayatım ne demek :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…