- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.661
hiç kendini acıktırmadan çok güzel sağlıklı bi diyet ama aburcubur tatlı kızartma makarna gibi şeylerden nasıl uzak durulur yaaa:icecream:klava:
KızlaR bana netten alıs werıs yapabılecegım guvenılır bı adres werebılır mısınız tabı odeme kapaıda olacak bulamıyorum hep kart ve hawale dıyo bızde kullanmıyoruz kart akannehir
ben de pompayla sağıyorum. araştırmalarım sonucu ameda kiraladım.annebebek.com. adresinde önerilen bir krem vardı. emzirme danışmanları öneriyor. bir bak istersen. hangi marka pompa seninki
kilo problemi yasayan anneler kiloları bosverin mutlu olun yeterrrrrrrrrrrrrrr..... ben mutsuz kilo verdim sadece 2 kilom kaldı kimse inanmıyor 4.5 aylık bebeğim olduguna.formumu eşime ve onun annesine borcluyum kendilerine burdan kucak dolusu sevgiler eşliginde !!!!!!!!!! tşklerimi sunarım.
bu kadarda olmaz 15 gün önce tatile cıkıyoruz dedi eşim hazırlandım huysuz bi bebekle 3 valiz gitmiyoruz dedi .bugün gidyoruz cumadan sonra dedi rezervasyon yapıldı 20 dk içinde arabanın frenleri bosulmus o 20 dkda annesindeyedi öglen yemeginde simdi yine gitmiyoruz olan bana oldu sinir savaşı kendimle .tekrar valiz boşalt aysegül yerleştir ayşegül .kesinlikle bu yaz seninle bir yere gelmiyorum dedim ki bu sabah bide egeyi aşıya götürdüm 1 saatte hazırlandım
kilo problemi yasayan anneler kiloları bosverin mutlu olun yeterrrrrrrrrrrrrrr..... ben mutsuz kilo verdim sadece 2 kilom kaldı kimse inanmıyor 4.5 aylık bebeğim olduguna.formumu eşime ve onun annesine borcluyum kendilerine burdan kucak dolusu sevgiler eşliginde !!!!!!!!!! tşklerimi sunarım.
bu kadarda olmaz 15 gün önce tatile cıkıyoruz dedi eşim hazırlandım huysuz bi bebekle 3 valiz gitmiyoruz dedi .bugün gidyoruz cumadan sonra dedi rezervasyon yapıldı 20 dk içinde arabanın frenleri bosulmus o 20 dkda annesindeyedi öglen yemeginde simdi yine gitmiyoruz olan bana oldu sinir savaşı kendimle .tekrar valiz boşalt aysegül yerleştir ayşegül .kesinlikle bu yaz seninle bir yere gelmiyorum dedim ki bu sabah bide egeyi aşıya götürdüm 1 saatte hazırlandım
herkese merhabalar.teyzoşları kızım bugün 4 aylık oldu artık.aşıdan geldik biraz önce,onun huysuzluğu vardı zor bela uyudu şimdi..şurup verip götürdüm inş çok ateş yapmaz.ya kızlar biz ek gıdaya bu haafta başladık şeftali ve armut püresi verdim ama kızım 3-5 kaşıktan sonra almıyor eliyle itiyor bende çok ısrar etmek istemiyorum.normal mi öyle yapması.bi de başka hangi meyveleri verebilirim.doktor sadece muzu 6. ayda ver dedi başka bişey demedi.
ebrucum kızım 8000 gr ve 66 cm olmuş canım (4. ay bilgileri)
merhaba arkadaşlar.nisan annesiyim.
ben mama sandalyesi ve bebefon alacağım.
sizlerin tecrübeleri daha çok bizden.
kullanan varsa markasını ve memnuniyetini yazarsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
canolarr nabersinizz..
bugün agır top misafirlerim var kimmi?
SAYGIDEGER ANNEM VE ANANEEEMMM..
gecende ananemi maskara ettim hadi gel sana makyaj yapayım anane dedim buda böyle maskelere peelenglere sac başa bakıma bi merak bi heves anlatamam köy kadını gencliginde yaşayamamış canom benim
aldım bunu elime bi makyaj yaparsın saclarını actım eşarbını..hadi gel bide maşa yapalım sacına didim anam bu oldumu kokjoşşşş
gül gül teyzem annem bi hal olduk
resimlerini yulkleycem birazdann önceki hali şimdiki hali diyeeesempatiksalakcinni
anam bide yalvarmızmı bana illa internete atacakmışım herkes görecekmiş hahayyttt
annem de kzıdı buna dedem vurur valla bunu duyarsa...benide tabii...eyvahedigeldismile
geçmiş olsun kuzucuğa.maşallah kilosuna da.....
benim mama sandalyem chicco safari.yeni yeni kullanıyoruz memnunum.çok fonksiyonlu...bebefonum yok...
ay alemsin ebru :roflol::roflol:
beşikten başka yerde yatmıosa iyi fikir ben beğendim ama daha ucuzları var sanırım bunların, sadece ist. içinse ucuzunu al derim
..napim anam fakıt geçmioo
canım face den öneri atayım sana gülay chatzi özata
iyi yapmışsın valla tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
şahsen ben ve oğlum iyiyiz sen nasılsın minikin napıyoo
ilahi ebruu ananen de senden deliymiş haa hadi bekliyoruz resimleri kaydirigubbakcemile3
Medelanın elektriklisi, asıl yara ilk zamanlarda olur benim 4.5 ay sonra oldu, hem de tam iş zamanı pöfffff :2: bepantene sürüyorum geçer gibi oluyor tekrar sağınca tekrar kan oturuyor
ÖDE ÖDE BİTMİYO İSYANLARDAYIM YAAA
motorlu taşıtlar songün 4 motorsiklet, 2 araç... wergilerin son günü,stopajın son günü, trafik cezası war onu öde... offf yaa
3000e yakın para gitti mahfolduk bu ayalsanaalsanasmile
cereni aşıya götrdüm şükür bu da bitti.. kan değerlerimiz çok iyi çıktı demir ilacına gerek yokkkkk...
yürütecede günde 1 saatten fazla durmamasını önerdi.. yarımşar saat olarak 2ye bölebilirsin dedi..
we kızlar ceren aşı olurken ıhh bile demedi şoktayım dr ewet bitti dedi şaşırdımakannehir hiç bişey hissetmedi..
ilaçları kestik bugün gayet iyiymiş öksürüğü hafif olur dedi dişler yaklaştı öksürük ateş yapar dedi...
Medelanın elektriklisi, asıl yara ilk zamanlarda olur benim 4.5 ay sonra oldu, hem de tam iş zamanı pöfffff :2: bepantene sürüyorum geçer gibi oluyor tekrar sağınca tekrar kan oturuyor
ayy annem ananemle markete cıktı aradabakıorum size..
nööörüguzzzz
herkes iyi dimiii
yagmur da uyuyo
birazdan ananeme yogurt maskesi yPcM YOGURT VE MISIR UNUNU KArıştırıyom peeleng gibi nası pürüzsüzx ya<apıo yuzu deneyin bacılar
tatlılara bi son versem kilo gidiyo ama emzirdiğim için devamlı tatlı yemek istiyorum
forumda 1 ayda 6 kilo diyeti var çok sağlıklı ben ona başladım ama çok uyduğum söylenemez
Jalem cok tesekkur edıyorum canım :asigim:
Kızlar Lansinoh Manuel Göğüs Pompası 40 tl kullanan memnn kalan var mı almak ıstıyorum sparıs werıcem lutfen yorumlarınızı beklıyorum
ÖDE ÖDE BİTMİYO İSYANLARDAYIM YAAA
motorlu taşıtlar songün 4 motorsiklet, 2 araç... wergilerin son günü,stopajın son günü, trafik cezası war onu öde... offf yaa
3000e yakın para gitti mahfolduk bu ayalsanaalsanasmile
cereni aşıya götrdüm şükür bu da bitti.. kan değerlerimiz çok iyi çıktı demir ilacına gerek yokkkkk...
yürütecede günde 1 saatten fazla durmamasını önerdi.. yarımşar saat olarak 2ye bölebilirsin dedi..
we kızlar ceren aşı olurken ıhh bile demedi şoktayım dr ewet bitti dedi şaşırdımakannehir hiç bişey hissetmedi..
ilaçları kestik bugün gayet iyiymiş öksürüğü hafif olur dedi dişler yaklaştı öksürük ateş yapar dedi...
slm kızlar nasılsınız bayadır giremiyodum pc bozulmuştu bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarımm ben ve bebişimde iyiyiz çok şükür pazar günü 3 erkegimde sünnet oldu aman ne zormuş be bu sünnet işi allah izin verirse bayram tatilindeki haftada düğünümüzü yapacaz kendinize iyi bakın göüşmek üzere
rica ederim hayatım ne demek :1hug:Jalem cok tesekkur edıyorum canım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?