- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.681
offf offf halsizim yorgunum elimi kaldırıcak ücüm yok benimoğlumda uysuz buünlerde ep kucak ep ilgi istiyor. bittim tükendim bende.. yukarda kilolardan basetmişsiniz benim kilom falan kalmadı amilelik kiloma döndüm dahada vericeem sanırım..oğlumun diş sıkıntısı tüketti beni darısı veremeyenlerin başına ne diyim...birde siz vitamin kan hapı falan kullanıyomusunuz arkadaşlar ben çok halsizim günlerce uyumak istiyorum .. tüm bu sıkıntılara rağmen oğlumun gelişimi çok çok iyi dr a gittik bizde 8.900 gr olmuş 69 cm boyu da dr ek ıda falan vermedi erek yok alabildiği kadar annesütü dedi.. ama ben kararsızım.. ilerde bana sorun çıkartmaz değil mi ek gıdaya geçmememiz..
ÖDE ÖDE BİTMİYO İSYANLARDAYIM YAAA
motorlu taşıtlar songün 4 motorsiklet, 2 araç... wergilerin son günü,stopajın son günü, trafik cezası war onu öde... offf yaa
3000e yakın para gitti mahfolduk bu ayalsanaalsanasmile
cereni aşıya götrdüm şükür bu da bitti.. kan değerlerimiz çok iyi çıktı demir ilacına gerek yokkkkk...
yürütecede günde 1 saatten fazla durmamasını önerdi.. yarımşar saat olarak 2ye bölebilirsin dedi..
we kızlar ceren aşı olurken ıhh bile demedi şoktayım dr ewet bitti dedi şaşırdımakannehir hiç bişey hissetmedi..
ilaçları kestik bugün gayet iyiymiş öksürüğü hafif olur dedi dişler yaklaştı öksürük ateş yapar dedi...
slm kızlar nasılsınız bayadır giremiyodum pc bozulmuştu bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarımm ben ve bebişimde iyiyiz çok şükür pazar günü 3 erkegimde sünnet oldu aman ne zormuş be bu sünnet işi allah izin verirse bayram tatilindeki haftada düğünümüzü yapacaz kendinize iyi bakın göüşmek üzere
hadi gözünüzaydınn canoslm kızlar nasılsınız bayadır giremiyodum pc bozulmuştu bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarımm ben ve bebişimde iyiyiz çok şükür pazar günü 3 erkegimde sünnet oldu aman ne zormuş be bu sünnet işi allah izin verirse bayram tatilindeki haftada düğünümüzü yapacaz kendinize iyi bakın göüşmek üzere
ÖDE ÖDE BİTMİYO İSYANLARDAYIM YAAA
motorlu taşıtlar songün 4 motorsiklet, 2 araç... wergilerin son günü,stopajın son günü, trafik cezası war onu öde... offf yaa
3000e yakın para gitti mahfolduk bu ayalsanaalsanasmile
cereni aşıya götrdüm şükür bu da bitti.. kan değerlerimiz çok iyi çıktı demir ilacına gerek yokkkkk...
yürütecede günde 1 saatten fazla durmamasını önerdi.. yarımşar saat olarak 2ye bölebilirsin dedi..
we kızlar ceren aşı olurken ıhh bile demedi şoktayım dr ewet bitti dedi şaşırdımakannehir hiç bişey hissetmedi..
ilaçları kestik bugün gayet iyiymiş öksürüğü hafif olur dedi dişler yaklaştı öksürük ateş yapar dedi...
anamlar gitti..yagmur hala uyuyooo..
bi agrı kesici keşfettim kızlar özellikle bendeniz gibi migren illetiyle kapışanlar adı GERALGİNE
DUYDUNUZMU HİÇ?
GERAL YANİ AGRIYI GERİ AL gibi ismi..
yeminle yarım saat sürmedi agrıyı kesmesi belki daha az..aklınızda olsun..
bugün uyuyomu millet ...
slm kızlar nasılsınız bayadır giremiyodum pc bozulmuştu bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarımm ben ve bebişimde iyiyiz çok şükür pazar günü 3 erkegimde sünnet oldu aman ne zormuş be bu sünnet işi allah izin verirse bayram tatilindeki haftada düğünümüzü yapacaz kendinize iyi bakın göüşmek üzere
bn kullanıyorum gayet memnunum 2de yegek biberonu falanı filanı war.. ben memnunum oturup sağıyorum acısız sancısız..Jalem cok tesekkur edıyorum canım :asigim:
Kızlar Lansinoh Manuel Göğüs Pompası 40 tl kullanan memnn kalan var mı almak ıstıyorum sparıs werıcem lutfen yorumlarınızı beklıyorum
hasret diş mi öksürük yaparmış kız.bi de doktor yürüteçe olur dedi ha.bilemiyorum kullansam mı yaa.ben bu pimpirikliğimle 1 sene de yaşlanırım haakannehir
merhaba canlar misafirim vardı...
öğlen doktora gittim bu dördüncü doktordu ve bu da ameliyat dedi...
kapanmıyor bu kulak zarım üstelik işitme testinde %30 duymuyor sol kulağım...
ben emziriyorum dedim o da kaç aylık sordu 4 aylık dedim altı ay yeter ya da bir kaç gün emmez tabi o zamanda memeyi bırakmazsa dedi
yok menenjit olurmuşum sağır olurmuşum bir sürü şey zırvaladı...
hem ameliyatçı değil diye tavsiye üzerine gittiğim doktorlar bile ameliyat diyorsa
sonum kötü gerçekten bilemiyorum
bu konu çok sinirlerimi bozuyor artık konuşmak bile istemiyorum..
Eymen ben hastanede iken yarım saatte bile anneme eve bakıp ağlamış ben nasıl ameliyat olurum :2:
içim sıkılıyorr :gitme:
ben emziriyorum dedim o da kaç aylık sordu 4 aylık dedim altı ay yeter ya da bir kaç gün emmez tabi o zamanda memeyi bırakmazsa dedi
hem ameliyatçı değil diye tavsiye üzerine gittiğim doktorlar bile ameliyat diyorsa
Eymen ben hastanede iken yarım saatte bile anneme eve bakıp ağlamış ben nasıl ameliyat olurum :2:
canım gercekten cok üzüldümmmm gecen haftada benim parmagım için dr ameliyt demişti tendom kesiği cok kötü olmustum.ama üzülme Allah acılarını göstermesin yavrularımızın hem eymenin saglam bir anneye saglıklı bir anneye ihtiyacı var bi de böyle düşün
canım ya üzülme....napalım sağlığın için olman gerekiyosa ameliyat kaçış yok malesef....sonra geri dönülemez yollara girmemek için mecbursun canım.allah iyiliğini versin..
hepimiz çürüdük valla.belimden ölüyorum bende..her geçen gün tüm sırtımı kaplıyo ağrı.haftaya fizik tedaviye başlıycam.umarım faydası olur....asyayı taşımakta bile zorlanıyorum...
canım benim yaa bence eymen çok büyümeden olmalısın ameliyatını çünkü büyüdüğünde daha çok alışmış olacak sana daha çok arayacak ne kadar zamanda emzirmeye başlayabilirmişsin ki acaba öyle hemencik de bırakacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?