2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah oğluşuna anne sütü yaramış.....

Geçmiş olsun tekrardan Ceren'e aşılarda tamam öksürükte gitmiş dişler ateş yaparda öksürüğü ilk defa duydum bacım ben yaa

hayırlı ve uğurlu olsun sünnetiniz ....

anamlar gitti..yagmur hala uyuyooo..
bi agrı kesici keşfettim kızlar özellikle bendeniz gibi migren illetiyle kapışanlar adı GERALGİNE
DUYDUNUZMU HİÇ?
GERAL YANİ AGRIYI GERİ AL gibi ismi..
yeminle yarım saat sürmedi agrıyı kesmesi belki daha az..aklınızda olsun..
bugün uyuyomu millet ...

hadi gözünüzaydınn cano

acıların kadını hiç sıkıntın bitmiyo yavrum..
afferin cero ya annesi ödüllendir onuuopuyorumnanaktan

iyi canım sevindim ağrının geçtiğine hakkaten herkes nerde yaa kisme yok :uhm:
ben de kaçayım bari mutfakta işlerim var öpüyorum herkesi ve bebecikleri pc açık kalsın da arada kontrol edeyim baari :))

geçmiş olsun canım ben de 3 hafta önce memlekete gittiğimde yaptırdım kuzucumun sünnetini hakkaten çok zordu 3 gün öok eziyet etti ama şükür çabuk kurtuldu küçükken yaptırmak en doğrusu

Jalem cok tesekkur edıyorum canım :asigim:

Kızlar Lansinoh Manuel Göğüs Pompası 40 tl kullanan memnn kalan var mı almak ıstıyorum sparıs werıcem lutfen yorumlarınızı beklıyorum
bn kullanıyorum gayet memnunum 2de yegek biberonu falanı filanı war.. ben memnunum oturup sağıyorum acısız sancısız..
hasret diş mi öksürük yaparmış kız.bi de doktor yürüteçe olur dedi ha.bilemiyorum kullansam mı yaa.ben bu pimpirikliğimle 1 sene de yaşlanırım haakannehir

ewet canım öksürükte yaparmış birinden daha duymuştum sanırım şerifeydi söleyen.. bugün dr da dedi dişlerden dolayı öksürebilir dedi hasat diye telaşlanma dedi..

yürütecideaslında önermiyorum dedi parmak uçlarında yürüyolar balerin gibi falan dedi.. ama bazı anneler war tuwalete gitmeye bile fırdsatım yok diye yakınan öyle durumlarda oyalamak maksatlı kıonabilir dedi.. eğer illa kullanıcamö dersende fazla uzun kalmamasına dikkat edicekgin günlük toplamı 1 saati geçmeyecek dedikaydirigubbakcemile2

temizlik bitti kızlar....dün ben mutfak dolaplarının,elbise dolaplarının içini temizlemiştim..bugün de yardımcı bayan duvarlarımı,koltuklarımı,pencerelerimi sildi.mis gibi oldu.valla yardımcı bayan çok iyi oluyo..senede 2 defa alıyorum...ama şu evin borcu bi bitsin haftada bir alıcam....yemin ettim..büyük rahatlık.hele çalışan bayana şart....

merhaba canlar misafirim vardı...
öğlen doktora gittim bu dördüncü doktordu ve bu da ameliyat dedi...
kapanmıyor bu kulak zarım üstelik işitme testinde %30 duymuyor sol kulağım...
ben emziriyorum dedim o da kaç aylık sordu 4 aylık dedim altı ay yeter ya da bir kaç gün emmez tabi o zamanda memeyi bırakmazsa dedi
yok menenjit olurmuşum sağır olurmuşum bir sürü şey zırvaladı...
hem ameliyatçı değil diye tavsiye üzerine gittiğim doktorlar bile ameliyat diyorsa
sonum kötü gerçekten bilemiyorum
bu konu çok sinirlerimi bozuyor artık konuşmak bile istemiyorum..

Eymen ben hastanede iken yarım saatte bile anneme eve bakıp ağlamış ben nasıl ameliyat olurum :2:

içim sıkılıyorr
:gitme:

canım gercekten cok üzüldümmmm gecen haftada benim parmagım için dr ameliyt demişti tendom kesiği cok kötü olmustum.ama üzülme Allah acılarını göstermesin yavrularımızın hem eymenin saglam bir anneye saglıklı bir anneye ihtiyacı var bi de böyle düşün

canım ya üzülme....napalım sağlığın için olman gerekiyosa ameliyat kaçış yok malesef....sonra geri dönülemez yollara girmemek için mecbursun canım.allah iyiliğini versin..

hepimiz çürüdük valla.belimden ölüyorum bende..her geçen gün tüm sırtımı kaplıyo ağrı.haftaya fizik tedaviye başlıycam.umarım faydası olur....asyayı taşımakta bile zorlanıyorum...

:2:amin canım sana da geçmiş olsun
evet haklısın Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin hiç haz etmiyorum insanlara muhtaç olmayı ama hep bu yönde imtihan ediliyorum...

Sana da geçmiş olsun canım bel ağrısı kötüdür bilirim... :bbo:
he ya çürüdük sen yine iki çocuk doğurdun ben bir çocukta bittim baksana
:sinifsinif:

canım benim yaa bence eymen çok büyümeden olmalısın ameliyatını çünkü büyüdüğünde daha çok alışmış olacak sana daha çok arayacak ne kadar zamanda emzirmeye başlayabilirmişsin ki acaba öyle hemencik de bırakacağını sanmıyorum

çok geçmiş olsun canım ama mecbursun olmaya yoksa sağır olma durumunda varmış baksana ameliyat olana kadar bence pompa ile çek sütünü sonra emzirirsin sen iyileşmesen nasıl olucak...
Kızlar bu bel ağrısı ve eklem ağrıları bende de var maalesef ciddileşmeden bende gitmek istiyorum doktora biran önce yere oturduğumda diz kapaklarım çatırdıyor resmen...

Sabah bende bırakmıştım Hilal'İ komşuya son 10 dk gelmeme feryatları koparmış canım eşimde işe gidecekti duymuş ağladığını onda susmuş beni görüncede başladı konuşmaya ya ben işe gidince ne olucak sen yine evdesin çalışan anneler ne yapsın balım ....Sağlığına kavuşup Eymen paşaya bakman lazım

iki üç gün sanırım emmeyecek cnm
doğru diyorsun bakalım Rabbim ne gösterecek
hijyen kaçar şimdilik hoşca bakın zatınıza... huzurlu geceler

ii akşamlar annişler nasılsınız ay beni sormayın ben delircem artık ya allahım sen benim bu koca olcak adama akıl fikir ver dayanamıyorum artık yeni işe başladı diğer işinden kendisi ayrılmadı ihaleyi alamadı firma bunlara tazminatınızı vericeğiz dediler tabi elemanlara verildi mühendislerine yani kocama hala vermediler ve geçende adam aramış bizim son hakedişi çıkar bende diyorum ki paranı istedi bana el hareketiyle tamam diyo adam telefonu kapatcak benm koca adama benim işim nolcak paramda diyemiyo hey yarabbim boğazına girdim arattım bugün adamı ankaraya gel hesaplaşırız tövbe ya tövbe salak okuzzzz kocamda olur demiş sesini çıkarmamış len manyak ne ayaklarına gidiyosun o para senin hakkın banka hesabına yatırsın işte ne bokuna gitcen ankaraya bu yeni işe girdi ve ben de yeni eve taşındım hep benm iki ayağımı bi pabuca koydu haftasonları bile olmadık yere mesayi yaptı bi yandan oğlum bi yandan ev biyandan bel fıtığım ve omiril kayması gelde delirmeeeeeeee ayyyyy bağrcamm şimdi yeterrrrrrr

kimsecikler yok ama yinede sorcam ne yapayım şimdi ben off yardım edin kızlar basıl açıcam bunun gözlerini ya şirketinin borcunu kendi kredi kartıyla ödeyen bi kocadan ne beklersiniz allah aşkına

iyi geceler kızlar
uğrayamaz oldum topike bugünde ablamla kız kardeşim geldi
dün eşim nöbetciydi iyi uyuyamadım yarında nöbetci tatil dönüşü bütün nöbetler üstüste oldu tabii
sizler nasılsınız iyisinizdir inşalah yine geçmişe bakamadımözürler diliyorum

pınarcım çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah kulak ağrısı zor konuşmuştuk aynılarını annemede söylediler kurusun diye damla verdi doktor ama kurumadı sanırım annemde ameliyet olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…