- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.701
handaaaan naaptınız yavyum siiiiz maaşallah kuzuya mamayla mı besleniyo ceylin??
meyveyi de karnı tokken verdiysen ondan itmiştir belki hafif acıktığında dene
temizlik bitti kızlar....dün ben mutfak dolaplarının,elbise dolaplarının içini temizlemiştim..bugün de yardımcı bayan duvarlarımı,koltuklarımı,pencerelerimi sildi.mis gibi oldu.valla yardımcı bayan çok iyi oluyo..senede 2 defa alıyorum...ama şu evin borcu bi bitsin haftada bir alıcam....yemin ettim..büyük rahatlık.hele çalışan bayana şart....
merhaba canlar misafirim vardı...
öğlen doktora gittim bu dördüncü doktordu ve bu da ameliyat dedi...
kapanmıyor bu kulak zarım üstelik işitme testinde %30 duymuyor sol kulağım...
ben emziriyorum dedim o da kaç aylık sordu 4 aylık dedim altı ay yeter ya da bir kaç gün emmez tabi o zamanda memeyi bırakmazsa dedi
yok menenjit olurmuşum sağır olurmuşum bir sürü şey zırvaladı...
hem ameliyatçı değil diye tavsiye üzerine gittiğim doktorlar bile ameliyat diyorsa
sonum kötü gerçekten bilemiyorum
bu konu çok sinirlerimi bozuyor artık konuşmak bile istemiyorum..
Eymen ben hastanede iken yarım saatte bile anneme eve bakıp ağlamış ben nasıl ameliyat olurum :2:
içim sıkılıyorr :gitme:
seyocum bende hiç mayalamadım ama annemden bildigim kadarıylakızlar ben çok beceriksizim sanırım bu üçüncü denemem ama şu yoğurt işini bi beceremedim yoğurt olsun diye yapıyorum içime hazır ayran oluyor
Allah rızası için bi yol gösterin deli olucam ben keçi sütü bulamadım buralarda hatta carrefour da bile baktım yoktu sütle de yapmak istemedim mamadan deniyorum bi türlü olmuyor hatta su miktarını bile azaltarak yaptım yok olmadı çift havlu ile sarıyorum 6 7 saat bekliyorum yok yok yok yoğurt fukarası oldum yaa
ya kızlar bugün kızımın aşısı vardı sağlık ocağına gittim.bizim ebe çok bilgili,ben çok güveniyorum.ona sordum yoğurdu mamayla mı yapayım dedim,o da bana inek sütünden bu kadar korkma bende çocuklarıma inek sütüyle yaptım dedi.birçok yerde mama alacak parası olmadığı için bebeklerini inek sütüyle büyüten anneler var onlar napsın o zaman dedi.kafam çok karıştı ya
seyocum bende hiç mayalamadım ama annemden bildigim kadarıyla
sütü parmagın dayanacak kadar ılıt bi bardak süte yarım cay kaşıgı yogurtu ekle ve karıştırıp sar
sen nası yapıon?
iyi akşamlar ben geldim:) nasılsınız kızlar??
cok bakamıyorum oğlum cok huysuz kızlar sormayın hiç yalnız kalmayı sevmiyor.iş yapamıyorum sürekli kucakta gezmek istiyor orayı gezeyim duvardaki resmi elleyeyim v.s..son favorisi yemek masası:)dağıtıyor resmen masayı eşimle yemek yiyemiyoruz hiç aynı anda..
büyümüş sıpam ama 8200gr olmuş teyzeleri 70cm de boyumuz.dr sütün yeterli ek gıdaya başlama dedi.
demir verdi.demir kullanmaya başladınız mı???
ben de anlatcak cok kısa gecmişe bakabildimm atladıklarım darılmasın..
HİJYENİM gecmiş olsun canım..bir an önce ameliyatını ol kurtul bence acil şifaa..
KUJUcum yoğurdu yaptığın kabın ağzını kapatmadan yapmayı dene bir de bizim orda manda yoğurdunu öyle yaparlar taş gibi tutar..ılık sütü mayala etrafını sar ağzı acık olsun.
canım ben arzumun yoğurt makinesini aldım 50 tl ye hiç uğraşmıyorum.hem eve hemde kız için mayalayabiliyorum.6 tane kavanozu ve bide eve mayalamak için kabı var.hazırlayıp kavanoza koyuyorum kendi kendine oluyor.ben biliyorum onun zorluğunu daha önce hamaratlığım tuttu 2 kez eve mayalayayım dedim de sadece ayran yapabilmiştim o yoğurttan :)
ya kızlar bugün kızımın aşısı vardı sağlık ocağına gittim.bizim ebe çok bilgili,ben çok güveniyorum.ona sordum yoğurdu mamayla mı yapayım dedim,o da bana inek sütünden bu kadar korkma bende çocuklarıma inek sütüyle yaptım dedi.birçok yerde mama alacak parası olmadığı için bebeklerini inek sütüyle büyüten anneler var onlar napsın o zaman dedi.kafam çok karıştı ya
bizimki de 2 gündür koyu yeşil yapıyo.bende endişelendim.ama doktorumuz renginden ziyade köpüklü sümüksü ise endişelenmemiz gerektiğini söylemişti....
ii akşamlar annişler nasılsınız ay beni sormayın ben delircem artık ya allahım sen benim bu koca olcak adama akıl fikir ver dayanamıyorum artık yeni işe başladı diğer işinden kendisi ayrılmadı ihaleyi alamadı firma bunlara tazminatınızı vericeğiz dediler tabi elemanlara verildi mühendislerine yani kocama hala vermediler ve geçende adam aramış bizim son hakedişi çıkar bende diyorum ki paranı istedi bana el hareketiyle tamam diyo adam telefonu kapatcak benm koca adama benim işim nolcak paramda diyemiyo hey yarabbim boğazına girdim arattım bugün adamı ankaraya gel hesaplaşırız tövbe ya tövbe salak okuzzzz kocamda olur demiş sesini çıkarmamış len manyak ne ayaklarına gidiyosun o para senin hakkın banka hesabına yatırsın işte ne bokuna gitcen ankaraya bu yeni işe girdi ve ben de yeni eve taşındım hep benm iki ayağımı bi pabuca koydu haftasonları bile olmadık yere mesayi yaptı bi yandan oğlum bi yandan ev biyandan bel fıtığım ve omiril kayması gelde delirmeeeeeeee ayyyyy bağrcamm şimdi yeterrrrrrr
canım ben arzumun yoğurt makinesini aldım 50 tl ye hiç uğraşmıyorum.hem eve hemde kız için mayalayabiliyorum.6 tane kavanozu ve bide eve mayalamak için kabı var.hazırlayıp kavanoza koyuyorum kendi kendine oluyor.ben biliyorum onun zorluğunu daha önce hamaratlığım tuttu 2 kez eve mayalayayım dedim de sadece ayran yapabilmiştim o yoğurttan :)
iki üç gün sanırım emmeyecek cnm
doğru diyorsun bakalım Rabbim ne gösterecek
ii akşamlar annişler nasılsınız ay beni sormayın ben delircem artık ya allahım sen benim bu koca olcak adama akıl fikir ver dayanamıyorum artık yeni işe başladı diğer işinden kendisi ayrılmadı ihaleyi alamadı firma bunlara tazminatınızı vericeğiz dediler tabi elemanlara verildi mühendislerine yani kocama hala vermediler ve geçende adam aramış bizim son hakedişi çıkar bende diyorum ki paranı istedi bana el hareketiyle tamam diyo adam telefonu kapatcak benm koca adama benim işim nolcak paramda diyemiyo hey yarabbim boğazına girdim arattım bugün adamı ankaraya gel hesaplaşırız tövbe ya tövbe salak okuzzzz kocamda olur demiş sesini çıkarmamış len manyak ne ayaklarına gidiyosun o para senin hakkın banka hesabına yatırsın işte ne bokuna gitcen ankaraya bu yeni işe girdi ve ben de yeni eve taşındım hep benm iki ayağımı bi pabuca koydu haftasonları bile olmadık yere mesayi yaptı bi yandan oğlum bi yandan ev biyandan bel fıtığım ve omiril kayması gelde delirmeeeeeeee ayyyyy bağrcamm şimdi yeterrrrrrr
seninki sıpalığı geçmiş kocaman eşşek olmuş yahuuu kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana maaşallah oğluşa ve de sana tabii ki sadece anne sütüyle böyle olduysa ben ardayı biraz sana yollayım bari benim sütte pek iş yokiyi akşamlar ben geldim:) nasılsınız kızlar??
cok bakamıyorum oğlum cok huysuz kızlar sormayın hiç yalnız kalmayı sevmiyor.iş yapamıyorum sürekli kucakta gezmek istiyor orayı gezeyim duvardaki resmi elleyeyim v.s..son favorisi yemek masası:)dağıtıyor resmen masayı eşimle yemek yiyemiyoruz hiç aynı anda..
büyümüş sıpam ama 8200gr olmuş teyzeleri 70cm de boyumuz.dr sütün yeterli ek gıdaya başlama dedi.
cnm ben çok araştırdım 50 tlye bulamadım yoğurt makinesi 69 tlye her yerde nerden aldın ?
kızlar bu arada uzun zamandır giremiyorum benim prenses diş çıkardı hiç durmuyo çok huysuzluk yapıyo hiç vakit bulamıyorum çok özledim sizleri bu arada süt iznim de bitti pazartesi işbaşı yapmam gerekiyo rapor aldım 20 gün son 20 gün sonra nasıl bırakıcam bütün gün ağladım çok üzülüyorum allah başka dert vermesin allah kuzularımızı ayırmasın bizden ağustos 19 da başlıyorum .
işte nereye döneceğim belli değil onun sıkıntısı ayrı derslerimi veremedim 5 ders kaldı eylüle nasıl vericem mezun olucam verirsem sınavlarda duramadım sürekli kızım ağlıyormuş gibi ses duyup çıktım halbuki kuzum uyuyordu çıktığımda bu arada regl de oldum ve karnım eskisine göre indi ve geriye doğum kilomdan 3 kg kaldı kızımda çok huysuz çok stresliyim bu aralar
merhaba canlar misafirim vardı...
öğlen doktora gittim bu dördüncü doktordu ve bu da ameliyat dedi...
kapanmıyor bu kulak zarım üstelik işitme testinde %30 duymuyor sol kulağım...
ben emziriyorum dedim o da kaç aylık sordu 4 aylık dedim altı ay yeter ya da bir kaç gün emmez tabi o zamanda memeyi bırakmazsa dedi
yok menenjit olurmuşum sağır olurmuşum bir sürü şey zırvaladı...
hem ameliyatçı değil diye tavsiye üzerine gittiğim doktorlar bile ameliyat diyorsa
sonum kötü gerçekten bilemiyorum
bu konu çok sinirlerimi bozuyor artık konuşmak bile istemiyorum..
Eymen ben hastanede iken yarım saatte bile anneme eve bakıp ağlamış ben nasıl ameliyat olurum :2:
içim sıkılıyorr :gitme:
çok geçmiş olsun canım ama mecbursun olmaya yoksa sağır olma durumunda varmış baksana ameliyat olana kadar bence pompa ile çek sütünü sonra emzirirsin sen iyileşmesen nasıl olucak...
Kızlar bu bel ağrısı ve eklem ağrıları bende de var maalesef ciddileşmeden bende gitmek istiyorum doktora biran önce yere oturduğumda diz kapaklarım çatırdıyor resmen...
Sabah bende bırakmıştım Hilal'İ komşuya son 10 dk gelmeme feryatları koparmış canım eşimde işe gidecekti duymuş ağladığını onda susmuş beni görüncede başladı konuşmaya ya ben işe gidince ne olucak sen yine evdesin çalışan anneler ne yapsın balım ....Sağlığına kavuşup Eymen paşaya bakman lazım
pınarcım çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah kulak ağrısı zor konuşmuştuk aynılarını annemede söylediler kurusun diye damla verdi doktor ama kurumadı sanırım annemde ameliyet olacak
kızlar ben çok beceriksizim sanırım bu üçüncü denemem ama şu yoğurt işini bi beceremedim yoğurt olsun diye yapıyorum içime hazır ayran oluyor
Allah rızası için bi yol gösterin deli olucam ben keçi sütü bulamadım buralarda hatta carrefour da bile baktım yoktu sütle de yapmak istemedim mamadan deniyorum bi türlü olmuyor hatta su miktarını bile azaltarak yaptım yok olmadı çift havlu ile sarıyorum 6 7 saat bekliyorum yok yok yok yoğurt fukarası oldum yaa
pınar
gecmiş olsun cano..bi an önce ol ameliyatını kurtul bitanem üzerine yuk kalmasın..
herkese iyi akşamlar.bu akşam kızı anneme sattım eşimle başbaşa yemeğe gittik oh çok iyi geldi gerçekten aşk tazeledik,o kadar uzun zamandır başbaşa kalamamıştık iyi geldi.kızlar mothercare de %50 indirim var.paket içinde 7 tane badi 30 liraya düşmüş,tanesi 4 küsüre geliyor nerdeyse pazar fiyatına ve çok kaliteliler penyesi çok yumuşak.haberiniz olsun
canım benim çok geçmiş olsun.bence ihmal etme.sen sağlıklı olacaksıın ki eymene de bakabilesin.bikaç gün idare ederler sen üzülme.benim okuldaki öğretmen arkadaşım ikiz bebekleriyle kulak ameliyatı olmak zorunda kaldı geçen kış.yani bu mecburi bişey.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
iyi akşamlar ben geldim:) nasılsınız kızlar??
ben de anlatcak cok kısa gecmişe bakabildimm atladıklarım darılmasın..
HİJYENİM gecmiş olsun canım..bir an önce ameliyatını ol kurtul bence acil şifaa..
KUJUcum yoğurdu yaptığın kabın ağzını kapatmadan yapmayı dene bir de bizim orda manda yoğurdunu öyle yaparlar taş gibi tutar..ılık sütü mayala etrafını sar ağzı acık olsun.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Bence de bir an önce ol kurtul. Eşim geçen yıl oldu aynı ameliyatı hiçbir problemi yok çok şükür şimdi. Çabucak da iyileşiti. Acil şifalar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?