2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağ ol cnm pompaya süt gelmiyor ne yazık ki süt azaldı eymene ancak yetiyor...

sağ ol cnm pompaya süt gelmiyor ne yazık ki süt azaldı eymene ancak yetiyor...
sütüm azaldı sütüm bitti sütüm gi,tti sütüm gelmiyoo sütüm yooookkkkkkk!!!!
emziren annişlerrr bu kelimeleri hayatınızdan ve bilinçaltınızdan kazıyın ve silip atııınnnnnnn!!!
böyle bişey yok lütfen..
bunun magduriyetini yaşamış bi anne olarak tavsiyemdir sadece...:gitme:

kızlar benim bücürük ek gıdaya geçtiğimizden beri gazman gibi oldu ne yapacağımı şaşırdım normal diye duymuştum ama yine endişeleniyorum

yaaa azaldı ama yetiyor çok şükür...üzülme öyle hem olumunekankayizsmile

bu saatte ilk kez günaydııııııınnnzemuszemus

hee günadyın sen pek güleçsin atlattın galiba...

kızlar benim bücürük ek gıdaya geçtiğimizden beri gazman gibi oldu ne yapacağımı şaşırdım normal diye duymuştum ama yine endişeleniyorum

cnm verdiğin şeylerin oda sıcaklığında olmasına dikkat et gerisi sorun değil varsın çıkarsın gazını...

öznur haso handan sizede selam..
handan bilgilerinii mart melekleri gelişim tablosuna gir cano..
kızlar kocitoya cam rende al dedim..aldıgı yerden kız buna elma rendesi vermiş bebekler içinse eger bu kullanılıyo demiş yani böyle kase gibi bayagı kase ve dibinde rende gibi tırtıkları var bu mu yani???dogrumu?başka camö rende varmıdr
*

anlamadigim bi kac konu var
1.gulcana ne oldu
2.hasretin ne testi var
3.pinara ne oldu kulagina birden mi cikti ortaya
1.gülcana noolmuşkii anam gülcanın zati derdi bitmiyo tırnak aldırdı ama en sonki vukuatı ne hatrlamıorum
2.hasretin almaya cesaret edemedigi gebüklük testi var
3.pınar kulak ameliyatı olcek orta kulak iltihabı sanırım

alla alla pure icin mi anlamadim .ben kati meyve sikacagi aldim meyve suyu icin.
pure icin ayri mi olmasi lazim? bide cam ya kirilir falan ben cekinirim

yok yok yanlis yazmisim yawri gulay olacak.
anaaaaaaaa kis hasretde tavsanmi ne ayol bu kacinci oldu
pinar canim cok gecmis olsun

öznurcuğum sağ ol orta kulak iltihabından ötürü kulak zarım delindi ilk hamileyken olmuştu
doğumdan beri de 3 kez nüksetti artık ameliyat diyorlar zar kendiliğinden kapanmıyor çünkü...

öznurcuğum sağ ol orta kulak iltihabından ötürü kulak zarım delindi ilk hamileyken olmuştu
doğumdan beri de 3 kez nüksetti artık ameliyat diyorlar zar kendiliğinden kapanmıyor çünkü...

canim bekletme bi an once ol ameliyatini kurtul.ben senin yerinde olsam cokdan olmustum.hic beklemem bu tur konularda sabrim yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…