2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel hafta sonları kıslarr
biz bugün evde pinekliycez eşim nöbetci
ya bu kan damlası ne iğrenç bişeymiş böyle birde aç karnına verin diyolar paslı demir gibi tadı serhan kustu sabah verdikten sonra mamasını yedirdim çocuk soğuk terler döküyo ağzından sürekli su geliyo dedim bi banyo yaptırayım kokusu da sinmiş üstüne banyo yaparken ters tutunca çıkardı yediklerini de rahatladı sonrada uyudu garibim birdaha asla öyle vermem meyve suyu ile karıştırıp veririm artık şeftali elma üzüm falan artık mevsimine göre

biz de bugün ilk defa demir damlasına başladık, az önce verdim ama benim kız hiç itiraz etmedi.bizimki ferro sanol sizin kullandığınızın markası ne çünkü kimine ferrum fort veriyorlarmış o yüzden sordum canım

yokk be canım gitmişti aklımdan saol hatırlattın:bbo: 10a kadar uyumanın weridği mutluluğu yaşıyodum da o an
anlamadigim bi kac konu var
1.gulcana ne oldu
2.hasretin ne testi var
3.pinara ne oldu kulagina birden mi cikti ortaya
hamilelik şüphem war maalesef ondan bahsediyo arkadaşlarmafoldumben ama ben test yapamadım yemiyo çünkü... bekliorum saf saf..
kulak iltihabı wardı pınarında canım.. ağrısını çekiodu sürekli
gülcan en son tırnak aldırdı sonra temizliğe boğulmuştu.. dahasını bilmiorumn..

Pınar bendede kulak ıltıhabı var canım bana 3 damla werdı doktor ama ben kımse ewde olmadıgından ben kullanamıyorum doktor akıntı cok dedı yırtılma da warmıs ve bu 2 gundur dıger kulagımada gectı agrı offff ya ben cok tırsıyorum gecelerı cok zor uyuyorum agrı cınlama sesı kafayı yııycem akannehir :sinifsinif:

kızlar napıyosunuz bakemmm!!!.ne kadan sıcak ya....soyunduk evin içinde pişiyoruz yinede.kociş yarın havuza gidelim diyo...asyacımı hasta edermiyiz ki aceba?güneş falan geçermi?

anam yagmur bayılıyo bu damlaya seyo
şişeyi elime aldıgım an otomatik agzını acıyo nası heyecanlanıtyo anneee bekletme ver cabuk der gibi..benimkinin adı ferrum..tendürdiyot gibi ama tadına bakmadım

benmkide ferrum fort ama cocuk cıldırıyo bu damla için nası sewiyo tadınısempatiksalakcinni

kızlar napıyosunuz bakemmm!!!.ne kadan sıcak ya....soyunduk evin içinde pişiyoruz yinede.kociş yarın havuza gidelim diyo...asyacımı hasta edermiyiz ki aceba?güneş falan geçermi?
yok be aşkım şapkayla bişicik olmaz ama
havuzların denizlere göre daha saglıksız oldugunu biliorum

yokk be canım gitmişti aklımdan saol hatırlattın:bbo: 10a kadar uyumanın weridği mutluluğu yaşıyodum da o an

[/B]

neyse bekle bakalım bir kaç gün daha bence değilsin o ışığı görmüyorum sende ama bundan sonra önlemini al madem istemiyorsun dikkat et canım

Benimde 2 damlam var şu an kullandığım..
Canım zor ama tedbirini al başlangıçtaysa iyileşme olabiliyor yoksa sonun ameliyat olmasın Allah korusun...
benim yaklaşık 1 sene oldu... ilk hamileyken oldu güçlü ilaçlar kullanamadım..
sanırım o yüzden kronikleşti sen bence iyi bir doktora git o damlayla olacak iş değil
eğer akıntı yoksa zarın delinmemiştir benden iltihaplı kanlı akıntı geliyor çünkü...

bizimki ferro sanol canım ama neden bilmem çok kötü oldu serhan işin ilginç tarafı hamileyken bunun hapını ben kullanıyodum bir kez aç karnına içtim içim dışıma çıkmıştı hep tok alırdım o yüzden anasınamı çekti bu çocuk bilemiyorum

ya hiç sevmedi serhan ben artık meyve püresi yaparım bir iki kaşık onun içine eklerim öyle veririm
bu arada o tarif ettiğin rende cam rende canım bende dün aldım bugün oğluşuma armut şeftali rendesi yaptım afiyetle yedizemuszemus

oh bal olsun ogluşumaaa
bende sabah armut püresi yedirdim kışa vitamin bombası gibi girsinler bebeler

çok geçmiş olsun canım iyi olursun inşallah biran önce

oh bal olsun ogluşumaaa
bende sabah armut püresi yedirdim kışa vitamin bombası gibi girsinler bebeler

afiyet bal şeker olsun tontişime opuyorumnanaktan

ek gıdaya başlayalı serhanın iştahıda açıldı çok şükür 120cc zor bitiriyodu şimdi 150 cc yemeye başladı az önce uyuttum bende uzanayım biraz öptüm

yaa kızlar bayılıyorum size yaa herşeye dikkat ediyosunuz ya yapmayın bişeycik olmaz ben sütle yaptım yoğurtla mayaladım verdim bişeycik olmadı artı cam rende diyosunuz metal deymiycekmiş peki meyveleri neyle soyuyosunuz?

kaydirigubbakcemile3
şu an cam rendem yok normal rende ile yapıyorum alana kadar da öyle olacak... alacağım çünkü çelik vitamini azaltıyor...

keçi sütüde burda satılıyor diye aldım yoksa normal sütlede yaparım yani...

Kadir Tuğcunun görüşlerine katılıyorum bu noktada hepimiz inek sütü içtik bize ne oldu..
4.aydan sonra... verilebilir diyor...
aklinialirimsmile

amanın çook yoruldum yaa akşama arkadaşlar gelecek temizlik yapıyorum alp kuduruyor aynı anda onla uğraşıyorum.daha halleyli pastamdan yapacağım ama önce halley almam lazım.offffffffffff ki offf.

hee bu arada sabah kayınvalidem bir haneye tecavüz daha gerçekleştirdi.busefer kocamda evdeydi yatak odasındaydık alp le oynuyorduk oraya kadar girdi.üstelik kocam kişisi onla konuşmuştu yapma böyle şeyler diye.kocam okadar kızdıki yok bu böyle olmaz ben babamla konuşacağım dedikaydirigubbakcemile2yaaa dedim nasıl oluyormuş gör

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…