- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.761
yaa kızlar bayılıyorum size yaa herşeye dikkat ediyosunuz ya yapmayın bişeycik olmaz ben sütle yaptım yoğurtla mayaladım verdim bişeycik olmadı artı cam rende diyosunuz metal deymiycekmiş peki meyveleri neyle soyuyosunuz?
selam anneler ben geçmişe bakamadım ben pazartesi iş başı yapıyorum elifi aile dostumuz var sağolsun benle öz ablam gibi ilgilendi. ona bırakacağım kendi evvinde bakacak evler yakın bende park yatak aldım bi bakın bakalım nasıl ☞ Stork Raylco, 2 Katl Oyun Park, Park Yatak 2010 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Bebek rnleri, Bebek Giyimi, Chicco, Lansinoh
amanın çook yoruldum yaa akşama arkadaşlar gelecek temizlik yapıyorum alp kuduruyor aynı anda onla uğraşıyorum.daha halleyli pastamdan yapacağım ama önce halley almam lazım.offffffffffff ki offf.
hee bu arada sabah kayınvalidem bir haneye tecavüz daha gerçekleştirdi.busefer kocamda evdeydi yatak odasındaydık alp le oynuyorduk oraya kadar girdi.üstelik kocam kişisi onla konuşmuştu yapma böyle şeyler diye.kocam okadar kızdıki yok bu böyle olmaz ben babamla konuşacağım dedikaydirigubbakcemile2yaaa dedim nasıl oluyormuş gör
yuh diyorum senin bu kayınvalideye...lmaz:
kızlar ben çok beceriksizim sanırım bu üçüncü denemem ama şu yoğurt işini bi beceremedim yoğurt olsun diye yapıyorum içime hazır ayran oluyor
Allah rızası için bi yol gösterin deli olucam ben keçi sütü bulamadım buralarda hatta carrefour da bile baktım yoktu sütle de yapmak istemedim mamadan deniyorum bi türlü olmuyor hatta su miktarını bile azaltarak yaptım yok olmadı çift havlu ile sarıyorum 6 7 saat bekliyorum yok yok yok yoğurt fukarası oldum yaa[/QUOce TE]
eğer bulunduğun yerde HAKMAR marketleri varsa eğer varsa orada KAY SÜT hem normal inek sütü hemde keçi sütü olarakta satılıyor ne sıcak ne soğuk parmağını soktuğunda ısısına dayanabilmelisin mayasını az attıysan ozaman 1 çorba kaşığı at ve iyice karıştır..1 çay kaşığı şekerde at mayanın içine benimki sert oluyor...
amanın çook yoruldum yaa akşama arkadaşlar gelecek temizlik yapıyorum alp kuduruyor aynı anda onla uğraşıyorum.daha halleyli pastamdan yapacağım ama önce halley almam lazım.offffffffffff ki offf.
hee bu arada sabah kayınvalidem bir haneye tecavüz daha gerçekleştirdi.busefer kocamda evdeydi yatak odasındaydık alp le oynuyorduk oraya kadar girdi.üstelik kocam kişisi onla konuşmuştu yapma böyle şeyler diye.kocam okadar kızdıki yok bu böyle olmaz ben babamla konuşacağım dedikaydirigubbakcemile2yaaa dedim nasıl oluyormuş gör
kolay gelsin sana canım ...
Yuhhh yani bu kayınvalide de yaa müsait olmasaydınız ne olucaktı sende anahtarı kapının üstünde bırak girmesin sen evdeyken kapıyı çalsın sende de ki duştayım anne!!!!!! sonra gel de:)))
selam anneler ben geçmişe bakamadım ben pazartesi iş başı yapıyorum elifi aile dostumuz var sağolsun benle öz ablam gibi ilgilendi. ona bırakacağım kendi evvinde bakacak evler yakın bende park yatak aldım bi bakın bakalım nasıl ☞ Stork Raylco, 2 Katl Oyun Park, Park Yatak 2010 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Bebek rnleri, Bebek Giyimi, Chicco, Lansinoh
Güle güle kullansın park beşiğini hoş bizim hanfendi sıcaklarda basınca park yatığına sığamaz oldu yanımızda yatıyor walla ...
işinde de hadi hayırlar umarım zorlanmazsın canım
Yuhhh yani bu kayınvalide de yaa müsait olmasaydınız ne olucaktı sende anahtarı kapının üstünde bırak girmesin sen evdeyken kapıyı çalsın sende de ki duştayım anne!!!!!! sonra gel de:)))
yuh ki ne yuh densiz görgüsüz ya odaya dalıyo kız ya müsait olmasaydınız ayyy ben boğardım onuuamanın çook yoruldum yaa akşama arkadaşlar gelecek temizlik yapıyorum alp kuduruyor aynı anda onla uğraşıyorum.daha halleyli pastamdan yapacağım ama önce halley almam lazım.offffffffffff ki offf.
biz utanırdık o utanmazdı geneyuh ki ne yuh densiz görgüsüz ya odaya dalıyo kız ya müsait olmasaydınız ayyy ben boğardım onuu
klava:
Allah sabır versin canım bu arada halleyli pasta nasıl yapılıyo halleyi çok sevdiğim için dikkatimi çekti
anam seninkide görgüsüzün önde gideni gıktı yazgım ne diyem bana kalırsa bukadar olmaz yani bilerekmiyapıo acep?ayıptır yaw..amanın çook yoruldum yaa akşama arkadaşlar gelecek temizlik yapıyorum alp kuduruyor aynı anda onla uğraşıyorum.daha halleyli pastamdan yapacağım ama önce halley almam lazım.offffffffffff ki offf.
anam seninkide görgüsüzün önde gideni gıktı yazgım ne diyem bana kalırsa bukadar olmaz yani bilerekmiyapıo acep?ayıptır yaw..
dewam ederse sen izah et bence aşkm kötüde olma böyle hoşlanmıyorum anne de..ewe izinsiz girmesi zaten başlı başına görgüsüzlük..düşünemiyomu acaba ya allah allah cok tuhaf hangi devirdeyiz bunu düşünemeyecek kadar da mı cahil..:sm_confused:aynı şeyi düşündüm ebru acaba eşim ona izinsiz girme eve dedi yaa oda ben hertürlü girerim mi demeye çalışıyor acaba???o inatsa ben daha inatım yanlız dikkatli olsun bence.
kızlar slm ne haber off ya birtürlü halledemediler şu işi vodafonla hergün kavga ediyorum en gec yarın bu işi çözücem artık sıkıldım ve sizleri çok özledim umarım bütün bebekler ve güzel anneleri iyiğdirler hepinizi öpüyorum
mrb şebnem.nerelerdesin ya?
ay ben yaptım muhteşem oldu yazgi halleyli pasta.ay yine canım istedi...NİYETİ BOZUP BEN DE YAPSAMMI?
rahatına düşkün seyhannnnnnmirmirmirmirek gıdaya başlayalı serhanın iştahıda açıldı çok şükür 120cc zor bitiriyodu şimdi 150 cc yemeye başladı az önce uyuttum bende uzanayım biraz öptüm
katılıyorumyerimsenibenyaa kızlar bayılıyorum size yaa herşeye dikkat ediyosunuz ya yapmayın bişeycik olmaz ben sütle yaptım yoğurtla mayaladım verdim bişeycik olmadı artı cam rende diyosunuz metal deymiycekmiş peki meyveleri neyle soyuyosunuz?
allahtan alple oynaşıyomuşsunuzsempatiksalakcinniamanın çook yoruldum yaa akşama arkadaşlar gelecek temizlik yapıyorum alp kuduruyor aynı anda onla uğraşıyorum.daha halleyli pastamdan yapacağım ama önce halley almam lazım.offffffffffff ki offf.
bi çok markette war kay süt...kızlar ben çok beceriksizim sanırım bu üçüncü denemem ama şu yoğurt işini bi beceremedim yoğurt olsun diye yapıyorum içime hazır ayran oluyor
Allah rızası için bi yol gösterin deli olucam ben keçi sütü bulamadım buralarda hatta carrefour da bile baktım yoktu sütle de yapmak istemedim mamadan deniyorum bi türlü olmuyor hatta su miktarını bile azaltarak yaptım yok olmadı çift havlu ile sarıyorum 6 7 saat bekliyorum yok yok yok yoğurt fukarası oldum yaa[/QUOce TE]
eğer bulunduğun yerde HAKMAR marketleri varsa eğer varsa orada KAY SÜT hem normal inek sütü hemde keçi sütü olarakta satılıyor ne sıcak ne soğuk parmağını soktuğunda ısısına dayanabilmelisin mayasını az attıysan ozaman 1 çorba kaşığı at ve iyice karıştır..1 çay kaşığı şekerde at mayanın içine benimki sert oluyor...
Güle güle kullansın park beşiğini hoş bizim hanfendi sıcaklarda basınca park yatığına sığamaz oldu yanımızda yatıyor walla ...
işinde de hadi hayırlar umarım zorlanmazsın canım
canım şekerde önerilmiyor 1 yıl şeker,tuz...
valla hiç sormayın şu internet beni sinir ediyor şimdi denize geldik bağlandım denizi falan bıraktım size koştum :)
ata azgınıyla uğraşıyorum :) hiç yerinde durmuyo onun dışında herşey yolunda geçen gün doktora gittik boyumuz 68 cm kilomuzda 7800 olmuş
maşallah ataya bizde seni özledik yaa hallette dön artık aramıza.. atayı öpüyorum koca totosundan..
şebnemmm hele şükür nerelerdesin sen???delikafaduldenhadi dön artık aramıza.valla hiç sormayın şu internet beni sinir ediyor şimdi denize geldik bağlandım denizi falan bıraktım size koştum :)
ata azgınıyla uğraşıyorum :) hiç yerinde durmuyo onun dışında herşey yolunda geçen gün doktora gittik boyumuz 68 cm kilomuzda 7800 olmuş
allahtan alple oynaşıyomuşsunuzsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?