2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen katılıyorum filizcim sana alkisalkisalkis

çok hoş.güle güle kullansın bıcırık...

yuh diyorum senin bu kayınvalideye...lmaz:

yuh diyorum senin bu kayınvalideye...lmaz:

ben ona daha neler diyeceğimde zor tutuyorum kendimi olcay.aslında bukadar sabredebilen bir insan değilim ben.çoktan kıyameti kopartır ağzıma geleni söylerdim ama eşim için sustum.ama artık sabrımın sonlarındayım bunu farkediyorum.ve ben sinirlendim mi gözüm hiçbir şeyi görmez.beni patlatıp görecek gününü sonunda.terbiyesizklava:klava:

heralde buda onun için sorun olmazdı ayfercim.
kapıyı açmış girmiş sesleniyor bülent geleyim mi diye.eşim yaaa anne diye bağırdı kadın buna rağmen geldi.ki zaten girmişsin içeri sesleniyorum ayağı yapıp bizi mi kandıracaksın. yatak odam kapının tam girişinde seslerden orda olduğumuzuda anladı ama yok yok montofon işte.

yuh ki ne yuh densiz görgüsüz ya odaya dalıyo kız ya müsait olmasaydınız ayyy ben boğardım onuu
klava:

teşekkür ederim kızlar artık çantaamızı toplamaya çalışıyorum okula giderken bırakıp dönüşte alacağımm offf bu gün hiç bişey yapmadım onla oynadım bolcaa şimdide bıcı bıcı yaptırdım uyuyoo

Allah sabır versin canım bu arada halleyli pasta nasıl yapılıyo halleyi çok sevdiğim için dikkatimi çekti

gene tansiyonum oynadı heralde bir tuhaf hissediyorum:bbo:
alp uyansın diye bekliyorum temizlik bitti halley almaya gideceğim.

anam seninkide görgüsüzün önde gideni gıktı yazgım ne diyem bana kalırsa bukadar olmaz yani bilerekmiyapıo acep?ayıptır yaw..

anam seninkide görgüsüzün önde gideni gıktı yazgım ne diyem bana kalırsa bukadar olmaz yani bilerekmiyapıo acep?ayıptır yaw..

aynı şeyi düşündüm ebru acaba eşim ona izinsiz girme eve dedi yaa oda ben hertürlü girerim mi demeye çalışıyor acaba???o inatsa ben daha inatım yanlız dikkatli olsun bence.

aynı şeyi düşündüm ebru acaba eşim ona izinsiz girme eve dedi yaa oda ben hertürlü girerim mi demeye çalışıyor acaba???o inatsa ben daha inatım yanlız dikkatli olsun bence.
dewam ederse sen izah et bence aşkm kötüde olma böyle hoşlanmıyorum anne de..ewe izinsiz girmesi zaten başlı başına görgüsüzlük..düşünemiyomu acaba ya allah allah cok tuhaf hangi devirdeyiz bunu düşünemeyecek kadar da mı cahil..:sm_confused:

kızlar slm ne haber off ya birtürlü halledemediler şu işi vodafonla hergün kavga ediyorum en gec yarın bu işi çözücem artık sıkıldım ve sizleri çok özledim umarım bütün bebekler ve güzel anneleri iyiğdirler hepinizi öpüyorum

ay ben yaptım muhteşem oldu yazgi halleyli pasta.ay yine canım istedi...NİYETİ BOZUP BEN DE YAPSAMMI?

mrb şebnem.nerelerdesin ya?

ek gıdaya başlayalı serhanın iştahıda açıldı çok şükür 120cc zor bitiriyodu şimdi 150 cc yemeye başladı az önce uyuttum bende uzanayım biraz öptüm
rahatına düşkün seyhannnnnnmirmirmirmir
katılıyorumyerimseniben

allahtan alple oynaşıyomuşsunuzsempatiksalakcinni

şebnemmm hele şükür nerelerdesin sen???delikafaduldenhadi dön artık aramıza.
allahtan alple oynaşıyomuşsunuzsempatiksalakcinni

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
test yaptınız mı hanımefendi:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…