- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.801
şebnem vodafone çzödümü durumu?
yok be canım yarın a kadar üre verdim onlara yoksa şikayet edeceğim ve dava açacağım çok sinirlendim kendi kendilerine iptal etmişler şimdi diyorlarki 15 lira ödeyin acalım soyguncu bunlar yarın çözülmezse başka firmadan alacağım
şimdi denize geldik burda internet var ordan bağlandım
ata babasıyla denizde buarada herşey yolunda haberler güzel bende :) kocam eski haline döndü çok mutluyum o yüzden boşanmak yaradı :)
kız hasret soner benim en samimi arkadaşlarımdan birinin lise arkadaşşııııııı
aaa gerçektenmii çok sewindim canım yani normal karı koca ilşkinize döndünüz öyle mi...
demekki bu adamı ewli olmak boğdu.. süper çok sewindim ee ist.a dönüyomusunuz? artık berabaersiniz değil mi?
evet normal hayatımıza döndük şimdilik iyi gidiyor büyük ihtimal dönüyorum belki beraber başka bir şehire gidicez işlerine bağlı :)
aşşkımmm bi bakayım cıkayım dedim nere gittin...ebrummmmm napıyon
bende şimdi yedirdim yatırdım uyuyacak hanfendii..arada bakıorum..bende seni ve ceyoyuu üptüümmmmm toccaman..opuyorumnanaktankızımın mamasını yedireyim uyuyorken sonra da yatayım.öptüm seni ve yağmuru
opuyorumnanaktanmerooooooooooo..össsledimmmmmmmopuyorumnanaktan
nerdesin sen bakimmmmmmmmmmmklava:
iyi yaw siippperben deeeee:1hug: tatildeydim bebeim, bugün döndüm eve, bi bakem dedim. walla hepinizi çok özledim. tatilimiz iyi geöti çok şükür. Eymen bi sorun çıkarmadı, hastalanmadı hamdolsun. ben de yüzdüm bol bol. şimdi acayip yorgunum yatayım, hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?