2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şebnem vodafone çzödümü durumu?

yok be canım yarın a kadar üre verdim onlara yoksa şikayet edeceğim ve dava açacağım çok sinirlendim kendi kendilerine iptal etmişler şimdi diyorlarki 15 lira ödeyin acalım soyguncu bunlar yarın çözülmezse başka firmadan alacağım

şimdi denize geldik burda internet var ordan bağlandım
ata babasıyla denizde buarada herşey yolunda haberler güzel bende :) kocam eski haline döndü çok mutluyum o yüzden boşanmak yaradı :)

aaa gerçektenmii çok sewindim canım yani normal karı koca ilşkinize döndünüz öyle mi...
demekki bu adamı ewli olmak boğdu.. süper çok sewindim ee ist.a dönüyomusunuz? artık berabaersiniz değil mi?

aaa gerçektenmii çok sewindim canım yani normal karı koca ilşkinize döndünüz öyle mi...
demekki bu adamı ewli olmak boğdu.. süper çok sewindim ee ist.a dönüyomusunuz? artık berabaersiniz değil mi?

evet normal hayatımıza döndük şimdilik iyi gidiyor büyük ihtimal dönüyorum belki beraber başka bir şehire gidicez işlerine bağlı :)

evet normal hayatımıza döndük şimdilik iyi gidiyor büyük ihtimal dönüyorum belki beraber başka bir şehire gidicez işlerine bağlı :)

o zamn size
tatilin tadını çıkarın.. umarım işleride yoluna girer we çoooook mutlu olursnuza.s.

bizde dükkanı erken kapatyoruz bu gün:lepi:hihoyyytdelikafadulden:sm_cool:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan hazırlanıp attalara gidiyoruuuzzzz çok mutluyum..
kızımında iştahı 2 gündür çok iyi maşallahı war.. itirazsız yiyor kadir bey saolsun şurup işe yaradıkaydirigubbakcemile2

Kızlar yaa dolaptan süt isitıp weriyorum bebeğime hem takviye hemde 6 ay dolmadan bitiriyim boşa gitmesin die.
ama gece sütüm çok oluyor sağıyorum 40 50 cc kadar. diğer göğsü emdikten sonra. çalışmış olsun hem. ertesi gün akşam yatmadanda üstüne buzluktan ilave edip 80 cc fln weriyorum yani eski süt yeni süt karışıyor bişey olmaz dimi.

slm kızllar...havuza gidemedik bugün.kociş hastalanmış.klimaya çarpılmış...bağa gidip geldik...

bahar hoşgeldin.nerelerdesin bakem?
şebnem duyduklarıma çok sevindim canım.eşinle aranız iyiymiş..ne güzel .allah bozmasın...

opuyorumnanaktanmerooooooooooo..össsledimmmmmmmopuyorumnanaktan
nerdesin sen bakimmmmmmmmmmmklava:

ben deeeee:1hug: tatildeydim bebeim, bugün döndüm eve, bi bakem dedim. walla hepinizi çok özledim. tatilimiz iyi geöti çok şükür. Eymen bi sorun çıkarmadı, hastalanmadı hamdolsun. ben de yüzdüm bol bol. şimdi acayip yorgunum yatayım, hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan

iyi yaw siippper
hadi get yat
zabaagnan görüşürük
guzumu ısır teyzesi için

napıonuz bacılar
aranızda bebesı canavara donen var mı anacım?
doguhan bi ates parcasi bagiriyor konusuyor zaten hareketliydi iyice cosmus durumda.sagdan sola soldan saga donuyor sikiliyor yon degistiriyor her gordugunu yaliyor emiyor carsaflarla arasi hiccccccc iyi degil ustunu ortuyorum atiyor yada serili carsafi cekiyor doluyor kendine dunden bugune yemin ediyorumki 1 kilo verdim babasi ve ben saskinlik icindeyiz ikimiz bir olduk eyleyemedik cocugu
bu arada bugun bizim yildonumumuzdu tocam hediyelere bogdu beni aman allah nazarlardan saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…