2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla anlamadım bu bebikleri ben olcaycım temiz hava oksijen bizi çarptı hepimizin erkenden uykusu geldi alp hiiiiççç gayet enerjik.ve gecede doğrudüzgün uyumadı en az 4 kere kalktı:bbo:

ben görmeden doping falan mı alıyorki bu çocuk???sempatiksalakcinniCADIARZU

günaydınnnnn kızlar tatilden dönenler hoşgelmişler...
öznur benim oglanda canavara dönenlerden uyanıkken hiç bir şey yapamıyorum canı sağolsun napalım

bu arada ekim gibi bende kendi büromu acıyorum artık fazla gec kalmayayım dedim yoksa işten iyice soguyacağım .bende de korku var kaynanam ben bakacagım derse egeye die simdilik bir şey diyen yok ama .ogluna laf sokar bilirm ben malımı .bende bir süre egeyi yanımda götüreceğim annem gelip orda bakacak sonra da annem büroya daha yakındie onda kalır düşünüyorum ve öle istiyorum

hadi afiyet olsun size.................

biz de asya uyanınca anneannesine gitcez....oradan hepberaber çıkıp biraz alış-veriş yapcammmmm...indirim var heryerde...

Ohhh sefanız olsun...
Yok Yazgım bunlar yorulmuyorlar, daha yorulma tuşları aktiva edilmemiş daha...

Hayırlı olsun, nice 5 aylar 5 yıllar görelim inşallah...

Biz de geçtik ek gıdalara, afiyetle yesinler, yarasın...

Al benden de o kadar :)
Doruk uyanıksa ben sadece ona aitim...

Annenin büroda bakabilecek olması süper...
İnşallah hep annen bakar :)

Son düzenleme:
aşkım peşinizden gelioozzz bissdee 1 hafta sonra ayın 10 u itibariyle 5 aylıgızzzkaydirigubbakcemile2
büyüyomuyuz neyiz??boshayallersmile
bizede ayın 10 undan sonra başla dedi yogurda..hiç yogurt mayalamış insan degilem yani bakalım becerebileceğükmüsempatiksalakcinni

arkadaşlar ben bu ek gıda işini bir türlü yoluna koyamıyorum hangi öğünde ne vereceğime karar veremiyorum rica etsem öğünlerinizi ve o öğünlerde neler yedirdiğinizi yazarmısınız

arkadaşlar ben bu ek gıda işini bir türlü yoluna koyamıyorum hangi öğünde ne vereceğime karar veremiyorum rica etsem öğünlerinizi ve o öğünlerde neler yedirdiğinizi yazarmısınız
cano benim dr un verdigi recete şu
sabah mamadan sonra sabah ve ögle arası yani meyve suyu ve 1 hafta sonra meyve püresi vermeye başla dedi
öglen tekrar maması ögle akşam arası yani ikindide sebze corbası
akşam tekrar mama
5.ayını doldurduktan sonra yogurt ve yogurt corbasına başla dedi ..yani ayın 10 u itibariyle yogurt corbası başlıorum

Off ben de yaaa...
Doktor dedi ki meyveyi günde iki defa verebilirsin, sabah ve akşamüstü...
Muhallebiyi de öğlen verin dedi.
Ben evde yokken ek gıdaları yesin, akşam da anne sütü alsın diye.
Ama herkes muhallebiyi akşam veriyormuş, aklım karıştı.
Sebze çorbasını gelecek ay verecekmiş.
Su vereyim mi artık dedim, önce gerek yok dedi.
Sonra az az verebilirsin, ama içine pekmez koy biraz, midesini sırf su ile doldurmasın dedi.
Hiç aklıma yatmadı pekmezli su, içini yakar çocuğun...
Bilenler bana da anlatsınlar, şu muhallebi su meselelerini...

hakikaten çok sıkıntılı bir dönemdeyiz ben de azcık su vermeye çalışıyorum ama hiç içmiyo

sabah anne sütü
ara meyve
anne sütü
ara yoğurt
muhallebi
anne sütü
bizimde böyle beslenme listemiz
anne sütüne yakın bi besinmiş yoğurt ek gıdaya yoğurtla başlanmalıymış benimde dr öyle dedi
ben bu hafta başlıycam ama 5 aylık 14 de oluyo
neden bu dr hep farklı şeyler söylüyo ya

Bizimki de yoğurt vermedi mesela, 6 aylık olunca dedi...
En kolayı sadece anne sütü ile beslemekmiş meğer...

muhallebi mama yedirildiğinde su verilmeli
defne muhallebi yedikten sonra su içiyo ama sütten sonra almıyo çıkarıyo ihtiyacı olunca istiyo bebek bence

muhallebi mama yedirildiğinde su verilmeli
defne muhallebi yedikten sonra su içiyo ama sütten sonra almıyo çıkarıyo ihtiyacı olunca istiyo bebek bence
benim dr muhallebiden hiç bahsetmedi yogurdada 5.aylıkken başlıorum 1 hafta sonra
başlayacam bu dsr ların hepsinew yaw klava:

Bizimki de yoğurt vermedi mesela, 6 aylık olunca dedi...
En kolayı sadece anne sütü ile beslemekmiş meğer...

yaa ne yapsamki dün ilk defa keçi sütünden yoğurt mayaladım tutmuşta herald şimdi dolapta bana 1 ay önce dedi ben daha vermedim sağlık ocağına aşıya gittiğimizde ordaki hemşirede dedi yeni kursa gitmiş orda demişlerkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…