- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.821
napıonuz bacılar
aranızda bebesı canavara donen var mı anacım?
doguhan bi ates parcasi bagiriyor konusuyor zaten hareketliydi iyice cosmus durumda.sagdan sola soldan saga donuyor sikiliyor yon degistiriyor her gordugunu yaliyor emiyor carsaflarla arasi hiccccccc iyi degil ustunu ortuyorum atiyor yada serili carsafi cekiyor doluyor kendine dunden bugune yemin ediyorumki 1 kilo verdim babasi ve ben saskinlik icindeyiz ikimiz bir olduk eyleyemedik cocugu
bu arada bugun bizim yildonumumuzdu tocam hediyelere bogdu beni aman allah nazarlardan saklasin
aynen aynen bağıra bağıra konuşuyor.herşeyi yiyor.geçen kucağımdaydı masanın kenarını kemirmeye başladı koptuk yaa.ama artık daha fazla yorulmaya başladım.
hıhhh kızım biz sıcak iklimin sıcak insanlarıyız:1closedeyes: yazı kışıda en güzeliyle yaşıyoruz.. istanbul da yaşamak ayrıcalıktır...laelaelaelaelaelülülülülülülaaaaaaaaaaaaaaa çok sıcak memelketiniz kızım ter su içinde keşke gelmeseydik
hoşgeldin cnm.. iyice stres atmışsındır.. kocinle durumlar ne oldu?ben deeeee:1hug: tatildeydim bebeim, bugün döndüm eve, bi bakem dedim. walla hepinizi çok özledim. tatilimiz iyi geöti çok şükür. Eymen bi sorun çıkarmadı, hastalanmadı hamdolsun. ben de yüzdüm bol bol. şimdi acayip yorgunum yatayım, hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan
öznurcum ceride öle dişler sanırım bu kadar azdırdı yawruları.. ya ben sanırım bu kiloları wereneyeceğim akşama kadar yukarı aşağı fır dönüyorum dükkan we ew arasında ama hala aynıyım nasıl olcak bu iş bilmiyorum:umursamaz:napıonuz bacılar
aranızda bebesı canavara donen var mı anacım?
doguhan bi ates parcasi bagiriyor konusuyor zaten hareketliydi iyice cosmus durumda.sagdan sola soldan saga donuyor sikiliyor yon degistiriyor her gordugunu yaliyor emiyor carsaflarla arasi hiccccccc iyi degil ustunu ortuyorum atiyor yada serili carsafi cekiyor doluyor kendine dunden bugune yemin ediyorumki 1 kilo verdim babasi ve ben saskinlik icindeyiz ikimiz bir olduk eyleyemedik cocugu
bu arada bugun bizim yildonumumuzdu tocam hediyelere bogdu beni aman allah nazarlardan saklasin
ohh yarasın burcucum senin kadar sewindim..2 gün kendi ewinde sultanlığını yaşamışsındır kocanında gözüne soksaydın ne kadar mutlu olduğunu... doruka maşallah kaç kilo doğmuştu.. şu anki kilosu ortalamanın içinde mi yani?
aynen aynen bağıra bağıra konuşuyor.herşeyi yiyor.geçen kucağımdaydı masanın kenarını kemirmeye başladı koptuk yaa.ama artık daha fazla yorulmaya başladım.
demekki kilolar boyle veriliyor.yahu cocuk kucagimda bi saldiriyor bana yedi isirdi guya kendince butun yanagim salya icinde kaldi.dunden bugune 6 defa ustunu degistirdim.bende kendi kendime acaba calisiyorum biseyi eksikmi yapiyorum diye dusunmustum.
zaten isden ayrilacagim ama olsun yinede kendimi kotu hissettim bi an.
demekki dogal bi surec
ben deeeee:1hug: tatildeydim bebeim, bugün döndüm eve, bi bakem dedim. walla hepinizi çok özledim. tatilimiz iyi geöti çok şükür. Eymen bi sorun çıkarmadı, hastalanmadı hamdolsun. ben de yüzdüm bol bol. şimdi acayip yorgunum yatayım, hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan
Günaydınnn,
Kuzumla koyun koyuna geçen bir haftasonunun ardından, ağlamaklı başladım yeni haftaya
Cumartesi doktor kontrolümüz vardı. Doruk 6600 kg olmuş, 21 günde 600 gr almış, çok iyi dedi doktor. Boyu da 67 cm. Sadece anne sütüyle devam edebilirsin aslında ama artık başlayalım ek gıdalara, yaz meyvelerinden de yararlansın Doruk dedi. Meyve püreleri ve muhallebi ile ek gıdalara resmen başladık biz de... Şeftali elma ve şeftali armut püresi verdim, bayılarak yedi. Dün de Milupanın sütlü pirinçli muhallebisinden verdim, onu da çok sevdi oğlum...
Evdekiler haftasonunu başka yerde kalarak geçirdiler, hayata döndüm desem yeridir. Bugün kabus yeniden başlayacak ama en azından iki gün görmeyince biraz sakinleştim.
Bizden haberler böyle, bütün bebişler ve anneler de çok iyidir umarım...
Günaydııınnn!!!opuyorumnanaktan
Aynen öyle yaptım Hasretcim ama anlayana tabi..
Günde 5 defa anasına telefon açtı salak...
Neymiş ben çok surat yapmışım da o yüzden gitmişlermiş...
Evet dedim ben de gitsinler diye yaptım zaten ama ancak 2 günlüğüne gönderebildim :)
Doruk 2910 gr doğdu, hastaneden çıkarken 2600'dü. Şu anki kilosu, doktorun takip çizelgesine göre 100 çocuk arasında 50. sırada, iyi yani...
Bana akıl verin. Yiğit'i bakıcıya mı bırakayım annelere mi? Anneler olunca evde rahat edemiyorum, kendi annemlerle bile.. Oturamıyorsun kalkamıyorsun, yemekler farklı vs... Bir de anne olunca bir dahaki ay kaynana elbette. Bakıcı olursa da hem çok para gidecek hem de hiç tanımadığım birine bırakacağım, Yiğit çok hareketli ve sürekli ilgi oyun istiyor, uyanıkken en fazla 15-20 dk kendi kendine oynuyor sonra hemen yanında olacaksın. İnegöl'de öyle sertifikalı bakıcı falan da bulunmaz... Ne yapsak, yatıp kalkıp bunu düşünüyoruz.
Bana akıl verin. Yiğit'i bakıcıya mı bırakayım annelere mi? Anneler olunca evde rahat edemiyorum, kendi annemlerle bile.. Oturamıyorsun kalkamıyorsun, yemekler farklı vs... Bir de anne olunca bir dahaki ay kaynana elbette. Bakıcı olursa da hem çok para gidecek hem de hiç tanımadığım birine bırakacağım, Yiğit çok hareketli ve sürekli ilgi oyun istiyor, uyanıkken en fazla 15-20 dk kendi kendine oynuyor sonra hemen yanında olacaksın. İnegöl'de öyle sertifikalı bakıcı falan da bulunmaz... Ne yapsak, yatıp kalkıp bunu düşünüyoruz.
anladımm o zamn normal 2600mü nasıl düşmüş yawrucak yaa o zamn iyi kilosu ben senide 3300-3500falan biliorum ondan düşük geldi kilosu...
kocan mı dio surat yaptın ondan gittiler!!! o kadar gururlularsa 2 günlüğüne değil temelli dönerlerdi anlayıp!!! ne diye arıyo 5 kere allahım yaa deli edecek beni bu adamlar..
aa bizimkilerin son oyununu duymadın
geçen halası aradı cengizi babannen çok hasta seni sayıklıyo (babannede köydeye bizim şarlatanların yanında) cengizde aradı hemen babası açtı cengizle konuştular sonra babannesini werdi konuştular sonra ben konuştum benden iyi gelio sesi bebeği sordu falan gülüyo mülüyo kapattım cengize dedim hani hastaydı yataktaydı sayıklıyodu bu kadın.. bu da dedi ne biliym halam öyle dedi.. off dedim 7den 70ehepsi tiyatrocu:umursamaz: masustan köyü arasında babasıyla konuşsun diye yapmadıysa adım hasret değilkötükedihüso
canım bence bebeğe 1 anne 1 kaynana bakarsa olmaz!! bakacaksa 1 kişi bakmalı adam gibi çocukta ona alışsın.. herkesin bir düzeni hatta bi kaşıkla mama werişi war.. bence rahat olamam desende sonuçta kendi annen pisliğini ayıbınıda görse dedikodunu yapmaz arkandan konuşmaz üstünü örter! annen baksın hem gözün de arkada kalmaz.. ama bir o bir diğeri olacaksa olmaz o iş.. çocuğun dengesi bozulur...
günaydıınnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
aynen asya da öyle herşeye saldırıyo...aynen biz yemek yerken o da masayı kemirmek için atılıyo kaydirigubbakcemile3
meraaalllllll hoşgeldinnnnnnnnnnnnna.s. özledik...opuyorumnanaktan
oh sefanız olsun burcucum....maşallh doruk a da...ek gıdanız da hayırlı olsun.artık bende 9-10 kaşık meyve suyu veriyorum günde...........cokacimcoook
günaydınopuyorumnanaktan
günaydın
bugün eymen beyi doktora götüreceğim 10 gün sonra gel kilosunaa bakalım demişti yaa inşallah kilo almıştır kuzum
sonra da ben doktora gideceğim yine başka bir doktor eşim ameliyat olmamı hiç istemiyor
sezeryan sonraso yaşadıklarımı gördüğü için... bakalım hayırlısı...:çok üzgünüm:
Burcum maşallah Doruk paşaya... 2 günde olsa keyif yapmşsın inşallah tez zamanda giderlerde temelli keyfine bakarsın...
Canan arkadaşım Yiğit bebeğe de maşallah... Durum zor bakıcı iyi ama bulmak zor diyorsun hayırlısı hakkınızda...
Meralciğim hoşgeldin opuyorumnanaktan
Hasret ve Burcu çok haklısınız ama bunu eşime ve ailesine asla kabul ettiremem, olay çıkar kesinlikle...
merhaba canlar misafirim vardı...
öğlen doktora gittim bu dördüncü doktordu ve bu da ameliyat dedi...
kapanmıyor bu kulak zarım üstelik işitme testinde %30 duymuyor sol kulağım...
ben emziriyorum dedim o da kaç aylık sordu 4 aylık dedim altı ay yeter ya da bir kaç gün emmez tabi o zamanda memeyi bırakmazsa dedi
yok menenjit olurmuşum sağır olurmuşum bir sürü şey zırvaladı...
hem ameliyatçı değil diye tavsiye üzerine gittiğim doktorlar bile ameliyat diyorsa
sonum kötü gerçekten bilemiyorum
bu konu çok sinirlerimi bozuyor artık konuşmak bile istemiyorum..
Eymen ben hastanede iken yarım saatte bile anneme eve bakıp ağlamış ben nasıl ameliyat olurum :2:
içim sıkılıyorr :gitme:
günaydınnnnopuyorumnanaktan
dün öyle güzel birgün geçirdim ki canlar tadı damağımda kaldı.çayın kenarında ağaçların arasında arkadaşlarla yedik içtik yüzdük.ama tabii çok yoruldum alp inde yorulmuş olmasını bekledim ama nerdeee?adam tüm perfonmansı ile yine gece vardiyasındaydı.
bızbızım bugün 5 aylık oldu daha doğrusu 5 ayını doldurdu 6 dan gün aldı.bugüne kadar anne sütü ile geldi çok şükür ama artık günde bir öğün meyve vereceğim.10 gün sonrada yoğurt:lepi:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?