2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bızım sırkette calısan cıcı bı kız var dun dedı kı bana oznur abla senın dostun olmak cok guzel ama dusmanın olmak felaket gıbı
lan dedım noluyo cok sertmısım
ondan oncede dıger sırketın genel muduru baskınlıkda oznur bızı sallar yanında aksesuar olarak tasır dedı
bende kendımde bı takım manyaklıklar hıssetmıo degılım acaıplestım ıyıce
hee bıde dun degıl oncekı gun kocama bı carladım hayatta yapmayacagım bısey noldu bana yaw herıfım sesını cıkarmadı karı delırdı dıye

valla vitamin hepimize şart da hep ihmal ediyoruz lmaz:

üşüyoruuuuummm:2:
ahh canım yaa üstünü falan örtme sakın evde parol yok mu al bi tane ateşlendiğimde bana çok iyi gelir o bi de ıhlamur nane limon falan varsa yap iç canım sana senden başka fayda edecek kimse yok sanırım evde
çok şükür ağrı olmaz bende pekkendi kendilerine çürüler...
ne kadar düşünceli dişlerin var öyle kaydirigubbakcemile3

ehhhhhhhh gecmısı okuyacam dıye hıc yazamaz oldum okumuuorum leynnnnnnn
bir gün girmeyince çok kötü oluyo demi oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun yawrum ya pımpırıklenme cekersın boyle seylerı

chicco poly canım....
hadi bakalım iyi bir zamla alırsın maaşını inşallah..

versın zammı bakalım zatı zam yapmassa ertesı gun kesın yokum yasal sure hıkaye yanı
nasıl poly ıyımı yaw bende magıcmı poly mı alsam dıye dusunuyorum

sorma bıtanem ya basıma agrılar gırıyor oku oku bıtmıyor sonra gecmısı okumakdan olaya gıremıyorda ınsan bısey yazamadan cıkıyorum doguhan pasa uyanıyor
zatı azdı kudurdu ıyıce 1 saat once oglum sana kıtap okuyayım mı dedım kutenkkkkk vurdu kafayı yattı uckagıtcı sımdı gozlerını acmıs bana bakıyor :)))

bu safer iş baya ciddi gibi hasret.hadi hayırlısı

Çok üzgünüm çoook

iyi canım..her özellik mevcut.ama magic daha güzelmiş baktım şimdi.önündeki aksesuarlar hoşmuş

asya uyku rekoru kırdı bugün.kuş uykulu kızçe tam 3 saattir uyuyo.bi bakem bıcırığa

Çok üzgünüm çoook

iyi canım..her özellik mevcut.ama magic daha güzelmiş baktım şimdi.önündeki aksesuarlar hoşmuş

ne aksesuarı hıc dıkkatımı cekmedı benım
ya zaten benım bu okuzlugum yuzunden cocuk oyuncaksız buyuyecek hıc sevmem oyuncak bılmem ne
gecen playskol egzersız arkadası aldım cocuga bı o yanı hee bıde donence almıstım

kızlar mama sandalyesı alan var mı? tavsıye edebılecegınız bı mama sandalyesı var mı ?

ben fisher prize yağmur ormanları aldım geyet güzel...

uzak desene....kandır koçişi...

hasret olcay ebru pınar gecmıs olsun canlarım

çanım çoook sağol...

ebru sigara içiyormusun?

evet içiyorum günde 4-5 tane ...gerçi onlarda genelde yarım kalıyor emirhan sayesinde...

sorma çanım..çoook düşünçelidirler...

canım bebeği kaç kiloya kadar taşıyacak onada bak..benimki 23 kiloya kadar taşıyor mesela..bir tane çhiçço bakmıştım ben onlarda güzel,hangi modeldi hatırlamıyorum şimdi 18 kilo taşıyordu...

hasretcıgım ben bu çenkiz kardesımın gırısımcı ruhuna hasta oldum masallah

ben kendim hareketli bi yapıya sahibim ama bu beni çokk çokk aşıyor dün akşam dedim git dedim napıyosan yap ben sana yetişemiyorum yeterki ewimi al beni huzura kawuştur.. ne halin warsa gör..

Selam kızlar
Rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.. Bende Cuma günü akciğer filmi çektireceğim. 1 aydır öksürüyorum bir türlü geçmiyor.. Terliyorum ,terim üstümde kuruyor ondanmı acaba?
Cihicco polly mama sandalyemiz geldi. safari modeli çok beğendim... Babası akşama kuracak ..Üstünde 6 aydan sonra diyor ama 3 pozisyonu var yatarak, ana kucağı gibi ve dik şekilde.. Heralde yatay pozisyonda olur gibi geliyor.. fotoğrafını koyarım...

hasretcıgım ben bu çenkiz kardesımın gırısımcı ruhuna hasta oldum masallah

Çok üzgünüm çoook

ewet canım ciddi tek isteğim bu dükkanın iyi bi paraya gitmesi şimdi..

bizimkide aynısı canım.asya 1 aydır üstünde yarı yatar pozisyonundaydı.şimdi dikte oturabiliyo...

hihhhhhhhhhhhhhhholumunekankayizsmileŞeniz
ben bu fikre bayıldım sırnaşık şeyne güzel olur yaa.off of nasıl özledim bak gene memleketimisenağlama.zaten bidahaki gelişime geleceğim yanına mutlaka.

kuduruk yazgıııııııııı kudurukkkkkkkkk :)))
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…