- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.281
valla vitamin hepimize şart da hep ihmal ediyoruzsagol cnm yok 20 dişim deil kaplama gecen sene komple agız bakımı yaptırdım,
0 çürük vardı bu sene kaplama dişim agrıdı intihap yaptı dr gittim 3 dişim daha çürümüş,
dişci şaşırdı ya dedi ne çabuk çürüdü bu dişlerin bol bol vitamin almalısın büyük bir kayıp senin için, şimdi cuma günü tekrar gidecem 1ini çekicek 2 sini dolgu yapcak, off bu diş hastalıgı küçüklügümden buyana benden gitmedi bir türlü,,öperim cnm benim sende ardayı öp annesi..
ahh canım yaa üstünü falan örtme sakın evde parol yok mu al bi tane ateşlendiğimde bana çok iyi gelir o bi de ıhlamur nane limon falan varsa yap iç canım sana senden başka fayda edecek kimse yok sanırım evdeüşüyoruuuuummm:2:
ne kadar düşünceli dişlerin var öyle kaydirigubbakcemile3çok şükür ağrı olmaz bende pekkendi kendilerine çürüler...
bir gün girmeyince çok kötü oluyo demi oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3ehhhhhhhh gecmısı okuyacam dıye hıc yazamaz oldum okumuuorum leynnnnnnn
hasret olcay ebru pınar gecmıs olsun canlarım
ii akşamlar annişler nasılsınız beni hiç sormayın çok üzgünüm bugün oğlumu doktora götürdüm demiştim ya size huysuz diye tam idrar tahlili istedi doktorumuz idrarında amorf fosfat kristalleri gözüktü o yüzden doktorumuz önemli değildir bence dedi ama yine de ultrason çekilcek offf ya offf sinir oldum niye böyle oluyo anlamıyorum bunada şükür buda allahtan sonuçta ama niye ben hep dua ettikçe rabbim oğluma sağlık ver dedikçe niye hep rahatsızlanıyo kızlar ya neden yaaa
chicco poly canım....
hadi bakalım iyi bir zamla alırsın maaşını inşallah..
valla vitamin hepimize şart da hep ihmal ediyoruzlmaz:
ahh canım yaa üstünü falan örtme sakın evde parol yok mu al bi tane ateşlendiğimde bana çok iyi gelir o bi de ıhlamur nane limon falan varsa yap iç canım sana senden başka fayda edecek kimse yok sanırım evde
ne kadar düşünceli dişlerin var öyle kaydirigubbakcemile3
bir gün girmeyince çok kötü oluyo demi oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3
saol olcaycım.. inşallah yarına kalmaz bişeyim çok kötüyüm yaa cengz yine gitti pub açacak oranın ruhsat işler we dekoruyla uğraşıyo yarım saate gelicem dedi saniyeleri sayıyorum resmen .. hemen yatağa atacağım kendimi..:gitme:
bızım sırkette calısan cıcı bı kız var dun dedı kı bana oznur abla senın dostun olmak cok guzel ama dusmanın olmak felaket gıbı
lan dedım noluyo cok sertmısım
ondan oncede dıger sırketın genel muduru baskınlıkda oznur bızı sallar yanında aksesuar olarak tasır dedı
bende kendımde bı takım manyaklıklar hıssetmıo degılım acaıplestım ıyıce
hee bıde dun degıl oncekı gun kocama bı carladım hayatta yapmayacagım bısey noldu bana yaw herıfım sesını cıkarmadı karı delırdı dıye
gecmıs olsun yawrum ya pımpırıklenme cekersın boyle seylerı
versın zammı bakalım zatı zam yapmassa ertesı gun kesın yokum yasal sure hıkaye yanı
nasıl poly ıyımı yaw bende magıcmı poly mı alsam dıye dusunuyorum
bu safer iş baya ciddi gibi hasret.hadi hayırlısı
Çok üzgünüm çoook
iyi canım..her özellik mevcut.ama magic daha güzelmiş baktım şimdi.önündeki aksesuarlar hoşmuş
kızlar mama sandalyesı alan var mı? tavsıye edebılecegınız bı mama sandalyesı var mı ?
canım nekadar yakında olsam araba ile gitmem lazım.
bire buralar açmıyor enteresan istekler dedim ya başka denizlerde benim gözümsengözlerimebaksanab
çok fenayım değil mi?aklınıza olmaz şeyler sokuyorum yok yok sigara demedim ben unut hemen:kedi:bilmiyorumkismile
hasret olcay ebru pınar gecmıs olsun canlarım
ebru sigara içiyormusun?
valla vitamin hepimize şart da hep ihmal ediyoruzlmaz:
ahh canım yaa üstünü falan örtme sakın evde parol yok mu al bi tane ateşlendiğimde bana çok iyi gelir o bi de ıhlamur nane limon falan varsa yap iç canım sana senden başka fayda edecek kimse yok sanırım evde
ne kadar düşünceli dişlerin var öyle kaydirigubbakcemile3
bir gün girmeyince çok kötü oluyo demi oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3
ne aksesuarı hıc dıkkatımı cekmedı benım
ya zaten benım bu okuzlugum yuzunden cocuk oyuncaksız buyuyecek hıc sevmem oyuncak bılmem ne
gecen playskol egzersız arkadası aldım cocuga bı o yanı hee bıde donence almıstım
hasretcıgım ben bu çenkiz kardesımın gırısımcı ruhuna hasta oldum masallah
hasretcıgım ben bu çenkiz kardesımın gırısımcı ruhuna hasta oldum masallah
bu safer iş baya ciddi gibi hasret.hadi hayırlısı
Çok üzgünüm çoook
iyi canım..her özellik mevcut.ama magic daha güzelmiş baktım şimdi.önündeki aksesuarlar hoşmuş
Selam kızlar
Rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.. Bende Cuma günü akciğer filmi çektireceğim. 1 aydır öksürüyorum bir türlü geçmiyor.. Terliyorum ,terim üstümde kuruyor ondanmı acaba?
Cihicco polly mama sandalyemiz geldi. safari modeli çok beğendim... Babası akşama kuracak ..Üstünde 6 aydan sonra diyor ama 3 pozisyonu var yatarak, ana kucağı gibi ve dik şekilde.. Heralde yatay pozisyonda olur gibi geliyor.. fotoğrafını koyarım...
meral bi türlü yerleşip dönemedi aramıza.bi sorun mu var aceba?
hihhhhhhhhhhhhhhholumunekankayizsmileŞenizahhh bi bilsem nerden kaptığımı.. yorgunluk, stres, yemek düzensizliği tetikledi sanırım...
yazgıcımm bende şuan yorgana sarılıp yatağımda yatmak we yarına kadar uyumak istiyorummafoldumben
pub açıldıktan sonra gel istanbula felekten bi gün çalalım.. kuduruk alple azman ceriye annem bakaryerimseniben önce beşiktaş sahil... çay kahwe.. ordan balık pazarı nargile tawla... rakı balık... we ordanda sabaha kadar danssssssssositososito:dance:
ehuehu abarttımmı kii:kedi:
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekuduruk yazgıııııııııı kudurukkkkkkkkk :)))
meral bi türlü yerleşip dönemedi aramıza.bi sorun mu var aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?