2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben size bu gün denediğim ve emirhana yedirdiğim..besleyiçi lezzetli yoğurdumun tarifini vereyim...lülülülülülü

120 gr sütün içine 1 çorba kaşığı (tepeleme) çiğ krema koyuyorsunuz..sonra oçakta kaynatıyorsunuz krema ve süt iyiçe özdeşleşiyor..sonra bir mama kovanozunun içine alıp el dayanak sıçaklığa geldiğinde 2 çay kaşığı (tepeleme değil) yoğurt koyup bir güzel karıştıyorsunuz.. sütün üstünde oluşmuş kaymağı bozmadan..sonra bir beze iyiçe sARIYORSUNUZ.4-5 SAAT SOnra az kaymaklı yoğurdunuz hazır...cokacimcoook

meral bi türlü yerleşip dönemedi aramıza.bi sorun mu var aceba?

BELKÜ BİZSİZLİĞE ALUŞTUUUUUUsenağlama:dilcikar:

meral nereye yerleşiyor..?ben tatildeyken baya bişey kaçırmışım galiba

Ayy adımı andınız geliverdümkaydirigubbakcemile3 sizsizliğe alışır mıyım ben yaa,çok özlüyorumhepinizi çok :1hug: Ebrucum tatile gitmiştim de 2 gün evvel yazdım döndüğümü bi daha da yazamadım. ondan diyolar yerleşemedi mi diyesempatiksalakcinni kızlar çok çamaşır ütü birikmişti anca toparladım. bi de benim labtop bozuldu yaa, şu an diğer pc'den yazıyorum. labtop ile kolay oluyordu, eymeni sallarken bi yandan size yazıyodum şimdi o nedenle de pek giremiyorum.
geçmiş acayip birikmiş tabi okumam imkansız. sanırım hasta olanlar çok hepsine geçmiş olsun. herkesi bi ek gıda teleşı sarmış ben de başladım yavaş yavaş.
bu arada dün benim adam eve döndü mahkemeye kadar bi süre denicez bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş. siz de dua edin olur mu, çok zor bir durum benim için.Eymen bey müsade etmiyo ki iki çift yazayım, mızıldanıyo yine

meralcim hakkınızda hayırlısı olsun sen ve çocuklar nasıl mutlu ve huzurlu olacaksanız Rabbim onu nasip etsin canım

hasretim ben sivaslıyım ama arada bi gitmişliğim var en son 12 yıl önce gittim bizim orda yarmaya hedik derler de onun için sordum çok uzakda değilmişiz hanii

Amin Seyhan'cım çok sağol canım sen de dönmüşsün tatilden nasıl geçti senin tatil?

Öznur sanırım işten ayrılman söz konusu senin hakkında da hayırlısı olsun cnm, azıcık bakayım diyorum geçmişe ama ne mümkün hele bu pc'de işim çok zor. Eymen beni hayatta bırakmaz. hemen yaptırmam lazım labtopu

Amin Seyhan'cım çok sağol canım sen de dönmüşsün tatilden nasıl geçti senin tatil?

iyiydi canımcım bişey anlamadım zaten serhan'la ilgilenmekten seninki de iyi geçmiştir umarım canım
havalar güzelken yine bi buluşsak ya valla geçen sefer kursağımızda kaldı çok güzeldi
benim tociş bakcakmış biraz nete kıslar öptüm iyi geceleropuyorumnanaktan

merallll hogeldinnnnnnnnn.....canım çok sevindim yeniden deniyeceğinize.kimse bi yuvanın dağılmasını istemez..umarım herşşey yoluna girer canım..........

canım bebeği kaç kiloya kadar taşıyacak onada bak..benimki 23 kiloya kadar taşıyor mesela..bir tane çhiçço bakmıştım ben onlarda güzel,hangi modeldi hatırlamıyorum şimdi 18 kilo taşıyordu...

hımm koyda gorek bacım

hadı bakalım hakkınızda hayırlısı olur ınsallah canım

evet bıtanem allahın ıznı ve hayırlısı ıle ayrılacagım bıraz cemıyet kadını olayım dıyorum :)))

merallll hogeldinnnnnnnnn.....canım çok sevindim yeniden deniyeceğinize.kimse bi yuvanın dağılmasını istemez..umarım herşşey yoluna girer canım..........

Amin canım benim sağol. inşallah pişman olmam:Saruboceq:

hımm koyda gorek bacım

hadı bakalım hakkınızda hayırlısı olur ınsallah canım

amin canım

evet bıtanem allahın ıznı ve hayırlısı ıle ayrılacagım bıraz cemıyet kadını olayım dıyorum :)))

ev hanımının yeni adı mı bu?:hulya: senin için de hayırlısı olur inşallah canım. iş hayatını da denediğine göre bu defa daha mutlu hissedersin inşallah evde

yav ben ne zaman regl olcam kızlar.hala olmayanlar varmı aranızda?

en geç 6 ayda olunuyo diye biliyorum Olcay'cım

merhaba anneler;
2 günden beri online olma fırsatım olmadı...Manevi kızkardeşimin babası (amcam) kalp doktoru olan damadımıza götürdüm ve bugün anjio oldu durumu gayet iyi erkenden gitmemiz bizim içinde daha iyi oldu ilerleyen zamanlarda kalp krizi yada damar tıkanıklığını içinde geç kalma durumu da olabilirdi sol kalp damarında 5 cm kadar daralma görüldü sadece 1 sene ilaç kullanacak dedi doktorumuz..Hilal'ide gelinlerine bıraktım ablamla beraber baktılar dün biraz zorluk yaşamışlara ama bugün kızım hep oynamış ,mama yemiş ,uyumuş .Ben geldiğimde kızım uyuyordu sesimi duyunca uyandı gülücükler attı yawrum ...
KIZLAR SİZE HABERİM VAR BEN BU CUMA İŞE BAŞLAYACAKTIM AMA SÜT İZİNİMİ DE ALDIM VE EYLÜL 13^ÜNE KADAR İZİNLİYİMM.....ZATEN İÇİN ŞİRKETİ YABANCILAR ALACAK BUARADA İŞLERDE KESATMIŞ MALİ İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜM 27 GÜN DAHA YASAL HAKKIMI KULLANIYORUM 1,5 SAAT ERKEN ÇIKMAM BENİM İÇİN KÜLFET OLUCAK TOPLANTILAR BENSİZDE YÜRÜYOR BİR SORUN OLDUKLARINDA ARIYORLAR İŞTE...AMA CUMA GÜNÜ ŞİRKETE ZİYARETE GİDİCEM HİLALE BERABER....

hasret canım geçmiş olsun sana
YAZGI bugün ben sigara istedi canım ama içmedim içenlerde ne olur (EBRU ÖZELLİKLE SEN) AZ için lütfen birkaç ay daha sabredin ne olur...Ama bende başlarsam az içerim herhalde ilerleyen zamanlarda....
EFTEL canım o diş ağrıları bende de mevcut ama çene kemiğim ağrıyor diş etlerimde çekilme varmış.Hamileliğimde 2 tane dişim kendiliğinden kırıldı ve hiç birsey yapamamıştım inşallah tedaviye başalanacak emziriyorum diye biraz daha erteliyorum..
MERAL eşinle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun....Ebru seninde canım zor bunlar yaa ne desek boş.
BURCU canım suyu ihmal etmeyin zaten havalar çok sıcak hilal su bardağını görür görmez ağzını açıyor içiyor sonra birazını da koynuna döküyor...

Hilal'in kolları acayip isilik oldu pudra sürüyorum 5 dk sonra pudradan eser yok hergün banyo şart 2 günden beri de banyoda ağlamıyor suya alıştı sanırım
SİLVER canım bende regli olmadım
benim diz kapaklarımdan ayak bileklerime kadar ağrı oluyor yataktan kalkarken ,oturup kalkarken çıtır çıtır sesler geliyor yaa osterapoz(kemik erimesi) yada kreçleme oldu sanırım kendimi ayrıca bakıma sokucam

Yarın eşim izinli fırsat buldukça girerim...

günaydın annişlerrrrrrr opuyorumnanaktan çocuğun düzeni bozulmasın diye haftaiçi annemlerde kalıyoruz küçük beyefendi rahat yatsın diye tek kişilk koca yatağa yatırıyoum keyif yapıyor adam bizde yer yatağına talip tabi herneyse oğluşumun dört bir yanını yastıkla çevirmeme rağmen sabah saat beşte bi uyandım yanımda kapaklanmış yatıyor on saniyelik bi şoktan sonra kendime geldim nasıl düştün ordan nasıl aştın yastıkları kafayı yiyecektim valla gıkıda çıkmadı hiç her yerini kontrol ettim sabah güldü oynadı umarım bişey olmamıştır bi yerine off bu mart bebekleri çok kurtlu yaaa alsanaalsanasmile

Günaydın kızlar dün çok yoğun çalıştım akşam 9.30 da Keremcik aslan parçasını uyuturken ben de uyumuşum. :1closedeyes:
Kızlar 5. ayda erkekler 6. ayda oturur dedikleri için ben Kerem i sadece kucakta oturtuyorum koltukta yastıklarla oturtmaya daha başlamadım ama bebek arabasında etrafı izlesin diye 2 aydır falan dike yakın pozisyonda oturtuyorum nasıl olsa sağı solu korumalı zaten rahat pozisyona kendisi kaya kaya geliyor.
Kuduruklar listesine benim oğluşu da ekleyin, sabah halılara yastığına annemin şortuna yani yere göğe kaka yaptı kaydirigubbakcemile3 altını temizlerken de poposunu kaldırdığımda ayak parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyordu ve bütün bunlar sabahın 6:30 unda oluyor :bbo:

Günaydın kızlar. Dünürüm çok geçmiş olsun.

Dün yoktum geçmiş çok uzun okuyamadım. Hasret çok geçmiş olsun arkadaşım iyisin umarım bugün. Eşi rahatsız olan arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum.

Emirhan da daha iyidir umarım bugün, ben de sürekli ilaç vermeyen doktor arıyorum ve sanırım buldum ben de.

Bu arada Bursa'dan kimler var burada?

Dün babacık bizi kahvaltıya götürdü oradan da Bursa'ya gezmeye gittik. Bütün gün alışveriş yaptık hepsi de Yiğit için. Emzik, biberon, mama, meyve, muhallebi... :) MEyve sıkacağını da aldık sonunda. Benimkinin posası pek kuru değil ama öğreniriz herhalde zamanla nasıl kullanılacağını.

Geçen hafta Bursa e-bebektan emzik almıştık hatalı çıktı. Dün değiştirmek için götürdük 5.30 gibi adam şu anda işimiz var, sayım yapıcaz kesinlikle alamayız dedi. Sadece değiştiricez, şehir dışından geldik bir daha gelemeyiz dedik adam ısrar etti. Ben bağırdım adamlara, eşim de emziği faturayı önlerine fırlattı çktı mağazadan. Arada emzik de kaynadı yani... Bugün e-bebek merkezi arayı şikayet edicem, birkaç hataları daha oldu. Biz yine mothercare'e gidip emziğimizi falan oradan aldık. Chicco'daki görevliler aşırı somurtkan ve hiç yardımcı olmuyorlar. Mothercare'dekiler biz ürünlere bakarken Yiğit ile ilgilendiler, oynadılar. Ürünleri tek tek anlattılar, açıp gösterdiler. Eşimin son sözü "Benim için chicco bitmiştir!" oldu. Benim için de e-bebek bitti.

Bu sabah güzelce emzirdim uyumadan önce de mama yaptım ve içine 3 tane bebe bisküvisi koydum severek yedi. Bizimki deli gibi kahkaha atmaya başladı. Dün insanlar şaşırıyorlar, ne kadar hareketli, güleryüzlü bir bebek bu öyle diye... İkea'daki oyuncaklarla falan kahkaha atarak oynadı bücür.

Bizden haberler böyle, eşimin dünkü jestine karşılık ben de balkonda kahvaltı hazırlayacağım. Hava şimdilik çok serin burada inşallah böyle devam eder...

Öpüyorum hepinizi...

Ben senin kocanı anlamadım anlayamayacağım da, rüyasında ak sakallı dede mi görüyor da 2 günde bir iş kolunu değiştiriyor? Daha geçen gün otopark diyordun pubı ne zaman düşündü karlı olacağına karar verdi de atağa geçti, ayrıca sizin dükkan iyi kazandırıyorsa oranın başına geçsin sen de eve çık sadece çok lazım olduğunda inersin dükkana diğer işini bıraksın şakkıdı

günaydın...
hasret şifayımı kaptın ..gecmiş olsun bebeeem..
olcay sanada geçmiş olsun canooo eşine yani.
dün bütün gün temzlik yaptım..pc akşamakadar acık kalmış..
cumartesi görümcemleri cagırayım diorum ..pasta börek neyim falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…