- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.301
meral bi türlü yerleşip dönemedi aramıza.bi sorun mu var aceba?
BELKÜ BİZSİZLİĞE ALUŞTUUUUUUsenağlama:dilcikar:
meral nereye yerleşiyor..?ben tatildeyken baya bişey kaçırmışım galiba
meralcim hakkınızda hayırlısı olsun sen ve çocuklar nasıl mutlu ve huzurlu olacaksanız Rabbim onu nasip etsin canım
hasretim ben sivaslıyım ama arada bi gitmişliğim var en son 12 yıl önce gittim bizim orda yarmaya hedik derler de onun için sordum çok uzakda değilmişiz hanii
Amin Seyhan'cım çok sağol canım sen de dönmüşsün tatilden nasıl geçti senin tatil?
ben fisher prize yağmur ormanları aldım geyet güzel...
uzak desene....kandır koçişi...
çanım çoook sağol...
evet içiyorum günde 4-5 tane ...gerçi onlarda genelde yarım kalıyor emirhan sayesinde...
sorma çanım..çoook düşünçelidirler...
canım bebeği kaç kiloya kadar taşıyacak onada bak..benimki 23 kiloya kadar taşıyor mesela..bir tane çhiçço bakmıştım ben onlarda güzel,hangi modeldi hatırlamıyorum şimdi 18 kilo taşıyordu...
Selam kızlar
Rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.. Bende Cuma günü akciğer filmi çektireceğim. 1 aydır öksürüyorum bir türlü geçmiyor.. Terliyorum ,terim üstümde kuruyor ondanmı acaba?
Cihicco polly mama sandalyemiz geldi. safari modeli çok beğendim... Babası akşama kuracak ..Üstünde 6 aydan sonra diyor ama 3 pozisyonu var yatarak, ana kucağı gibi ve dik şekilde.. Heralde yatay pozisyonda olur gibi geliyor.. fotoğrafını koyarım...
Ayy adımı andınız geliverdümkaydirigubbakcemile3 sizsizliğe alışır mıyım ben yaa,çok özlüyorumhepinizi çok :1hug: Ebrucum tatile gitmiştim de 2 gün evvel yazdım döndüğümü bi daha da yazamadım. ondan diyolar yerleşemedi mi diyesempatiksalakcinni kızlar çok çamaşır ütü birikmişti anca toparladım. bi de benim labtop bozuldu yaa, şu an diğer pc'den yazıyorum. labtop ile kolay oluyordu, eymeni sallarken bi yandan size yazıyodum şimdi o nedenle de pek giremiyorum.
geçmiş acayip birikmiş tabi okumam imkansız. sanırım hasta olanlar çok hepsine geçmiş olsun. herkesi bi ek gıda teleşı sarmış ben de başladım yavaş yavaş.
bu arada dün benim adam eve döndü mahkemeye kadar bi süre denicez bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş. siz de dua edin olur mu, çok zor bir durum benim için.Eymen bey müsade etmiyo ki iki çift yazayım, mızıldanıyo yine
Öznur sanırım işten ayrılman söz konusu senin hakkında da hayırlısı olsun cnm, azıcık bakayım diyorum geçmişe ama ne mümkün hele bu pc'de işim çok zor. Eymen beni hayatta bırakmaz. hemen yaptırmam lazım labtopu
merallll hogeldinnnnnnnnn.....canım çok sevindim yeniden deniyeceğinize.kimse bi yuvanın dağılmasını istemez..umarım herşşey yoluna girer canım..........
hımm koyda gorek bacım
hadı bakalım hakkınızda hayırlısı olur ınsallah canım
evet bıtanem allahın ıznı ve hayırlısı ıle ayrılacagım bıraz cemıyet kadını olayım dıyorum :)))
yav ben ne zaman regl olcam kızlar.hala olmayanlar varmı aranızda?
Sırtına bi yastık, kucağına bi yastık koy.
Yastık koydum diye sakın yalnız bırakma, otururken mutlaka biri olsun yanında...
Kapanacak canımcım, sen hiç merak etme...
Demek ki Asya da kudurklar listesinde kaydirigubbakcemile3
Canım karıştırabilirsin yavaş yavaş, şeftali sulu ve yumuşak olduğu için, kolay yiyorlar...
Ah o tekmeleeeerrr :))) Acıtıyor bi de, geçen gün sezeryan yerime vurdu, yerimden zıpladım valla. Bi de aynı anda iki ayağı ile birden vuruyor...
Zaten 50 kiloyum, ayaklanınca beni iğne ipliğe çevirecek bu yavru köpek :)
Yurdanurcum, kaldır artık, etrafı gördün kuzu :))
Ben tam oturtuyorum valla, ara sıra kaykılıyor ama genelde hiç falsosu yok.
Sen alışana kadar yarı oturur yapabilirsin ama tam yatırma artık, korkma hiç bişi olmaz.
saol olcaycım.. inşallah yarına kalmaz bişeyim çok kötüyüm yaa cengz yine gitti pub açacak oranın ruhsat işler we dekoruyla uğraşıyo yarım saate gelicem dedi saniyeleri sayıyorum resmen .. hemen yatağa atacağım kendimi..:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?