2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
dün akşam dahada kötü oldum kafamı kaldıramıyodum ateşim 39u buldu.. cengiz apar topar hastaneye götrdü, serum taktılar serum ateşimi düşürdü emzirdiğim için daha fazla bişey yapamadılar. ewe geldik ateşim yine fırladı 39.3e hemen duşa sokuldum soğuk denecek kadar ılık bi suya.. gece yorganın altında uyudum.. allahtan kızda gece pek huysuzluk etmedi.. sabah uyandığımda üstüm başım yatak sırılsıklamdı pijama üzerime yapışmıştı terden.. sabhta bir duş we şimdi biraz daha iyiyim.. ter atıyorum şimdi..

canım benim çok geçmiş olsun tatlım ya bünye daha fazla kaldıramadı o kadar koşturmacayı dinlen güzelce canım :gitme:

ıhlamur iç aşkım bolcana..
kıss kardamı yattın:sm_confused:

günaydın
çok geçmiş olsun

bir yoğurt yapmışım taş gibi hayret ettim fırının yoğurt ayarı var ona koydum bi güzel olmuş yarasın yavruşuma 1 su bardağı ılık süte 2 tatlı kaşığı yoğurt koyup sardım üstünü ötmedim çevresini sardım sonra fırına koydum sonrada buzdolabına öğlende bebişimin göbişine

Yarasın yavruna, afiyet bal şeker olsun... Ben de bugün yoğurt yerine muhallebi yapıcam.

bak sen şu yaramaza...hiç yerlerinde durmaz oldu bunlar

of iyice kötülenmişsin canım ya..ama terlemen kurtarır seni inşallah

fırında ne kadar beklettin canım.bende deneyim...

Canımcım cok geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydınnnn ana hatunlar ,

hasretcim geçmişler olsunnn tez zamanda iilesirsin umarım

yogurt yapan arkadaslar ben cok beceriksizm .ama dr dedi sen bilirmisin yogurt yapmayı cocuk dr umuz :)))) hayatında kac kere yaptın dedi yaparım ne varki dedigimde .neyse yılmak yok bugün denemelerim olacak tekrar tekrar tutana kadar

oyy maşallah keremcike heryere püskürttü yani:) kız annenin şortunun ne işi war sabahın 6sında keremcikin yanında.. o zaten oturması gereken zamanı kendisi belli eder canım..
hahaha aşamazmı sandın yurdanurcum azman bunlar azman.. ceri, benim çift kişilik yatağın duwar köşesinden kendini yuwarladı diğer uca kadar.. herşey beklenir bunlardan bence onu yer yatağında yatırmalısınız
gel gel geellllkaydirigubbakcemile2 s.ç.sopuyorumnanaktan
anaa kız bu nası bişey böle ımmm yiyesim geldi.. şu markette satılan hazır paket kremalardan mı alcaz..
nasılsınız peki konuşuyomusunuz iyi kız wer eymenide babası sallasın biraz!!!
inşallah hayırlısı olur bebeğim senin için...

oyy bir yar sewdim siwaslı wallah billah çok nazlııı:))) ewet yakınız canım ama ben hiç gitmedim annem babamda istanbul doğumlu onlarda hiç gitmemiş..

saol bacım kapmışım hemide fenaaa.. ne güzel dawet edilmeyi, iki çift laf edilmeyi hakeden görümcelerin warsa çağır tabi..
]:)))))))))) aynen canım otopark işi olursa orayıda alacakmış bu pub işi zaten çoktandır warmış kafasında ama bana kesinleşmeden söylemek istememiş.. kocam çok ince eleyip sık dokur karını zararını bilir banada anlattı benimde kafa yattı yer çok güzel.. açık alan yapacak dışarıya set ışıklar masalar falan süper olcek yani! canım dükkan iyi kazandırıyor ama ağır iş kaldıramıyoruz artık hergün bi olay çok zor walla..
canım benim çok geçmiş olsun tatlım ya bünye daha fazla kaldıramadı o kadar koşturmacayı dinlen güzelce canım :gitme:

ıhlamur iç aşkım bolcana..
kıss kardamı yattın:sm_confused:

günaydın
çok geçmiş olsun

bak sen şu yaramaza...hiç yerlerinde durmaz oldu bunlar

of iyice kötülenmişsin canım ya..ama terlemen kurtarır seni inşallah

saolun kızlar inşallah düzelirim kızımı kucaklamaya bile dermanım yok..

günaydın eymen 2 gündür çılgın gibi...
çok bitkin hissediyorum kendimi diş mi çıkarıyor anlamıyorum...
sabahda 5 te kalktı akşam misafir vardı ben bir buçukta yattım iki buçukta emzirmek için kalktım
düşünün halimi dün de böyleydi... ve gündüz 10 dk. bile uyumadı gündüz..

Allahım şu çocuktaki enerji bende olsa yaa... -tatlicadiarzu-

hasret geçmiş olsun canım limon sık balla iç...

canım hoşgeldin.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
yav ben ne zaman regl olcam kızlar.hala olmayanlar varmı aranızda?
bennnnnbayanssulusmile
bende olmadım olcaycım.önümüzdeki ay ı bekleyeceğim olmazsam bir doktora görüneyim diyorum.

gel gel geellllkaydirigubbakcemile2 s.ç.sopuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun kıyamam iyice kötüledin demek klima falan mı çalışıyor dükkanda terleyip önünde kaldıysan çarptı heralde seni.biran evvel iyileşirsin dilerim.
bende s.ç.sopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

günaydın canlaropuyorumnanaktan
Hasret çok geçmiş olsun canım,inşallah bugün daha iyi hissedersin. sanırım salgın var bu ara
Pınar biz de öyleyiz walla, bi mızmız ki sorma. gerçi bizimkiler hep mızmızdı ama bu ara bi fark var benimkinde de
Olcay'cım sen doktoruna sormuşmuydun bu regl olayını? uff olmak ta zor ama olmamak daha zor walla, insan çok rahatsız ve şiş hissediyor

1 su bardağına 2 tatlı kaşığı yoğurt koyduysan ne fırına koymana ne üstünü örtmene gerek vardı zaten senin 2 kaşık yoğurdu koymanla kendiliğinden tamamı yoğurt olmuştur ki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…