- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.321
günaydın kızlar
dün akşam dahada kötü oldum kafamı kaldıramıyodum ateşim 39u buldu.. cengiz apar topar hastaneye götrdü, serum taktılar serum ateşimi düşürdü emzirdiğim için daha fazla bişey yapamadılar. ewe geldik ateşim yine fırladı 39.3e hemen duşa sokuldum soğuk denecek kadar ılık bi suya.. gece yorganın altında uyudum.. allahtan kızda gece pek huysuzluk etmedi.. sabah uyandığımda üstüm başım yatak sırılsıklamdı pijama üzerime yapışmıştı terden.. sabhta bir duş we şimdi biraz daha iyiyim.. ter atıyorum şimdi..
ıhlamur iç aşkım bolcana..günaydın kızlar
dün akşam dahada kötü oldum kafamı kaldıramıyodum ateşim 39u buldu.. cengiz apar topar hastaneye götrdü, serum taktılar serum ateşimi düşürdü emzirdiğim için daha fazla bişey yapamadılar. ewe geldik ateşim yine fırladı 39.3e hemen duşa sokuldum soğuk denecek kadar ılık bi suya.. gece yorganın altında uyudum.. allahtan kızda gece pek huysuzluk etmedi.. sabah uyandığımda üstüm başım yatak sırılsıklamdı pijama üzerime yapışmıştı terden.. sabhta bir duş we şimdi biraz daha iyiyim.. ter atıyorum şimdi..
günaydın kızlar
bir yoğurt yapmışım taş gibi hayret ettim fırının yoğurt ayarı var ona koydum bi güzel olmuş yarasın yavruşuma 1 su bardağı ılık süte 2 tatlı kaşığı yoğurt koyup sardım üstünü ötmedim çevresini sardım sonra fırına koydum sonrada buzdolabına öğlende bebişimin göbişine
günaydın annişlerrrrrrr opuyorumnanaktan çocuğun düzeni bozulmasın diye haftaiçi annemlerde kalıyoruz küçük beyefendi rahat yatsın diye tek kişilk koca yatağa yatırıyoum keyif yapıyor adam bizde yer yatağına talip tabi herneyse oğluşumun dört bir yanını yastıkla çevirmeme rağmen sabah saat beşte bi uyandım yanımda kapaklanmış yatıyor on saniyelik bi şoktan sonra kendime geldim nasıl düştün ordan nasıl aştın yastıkları kafayı yiyecektim valla gıkıda çıkmadı hiç her yerini kontrol ettim sabah güldü oynadı umarım bişey olmamıştır bi yerine off bu mart bebekleri çok kurtlu yaaa alsanaalsanasmile
günaydın kızlar
bir yoğurt yapmışım taş gibi hayret ettim fırının yoğurt ayarı var ona koydum bi güzel olmuş yarasın yavruşuma 1 su bardağı ılık süte 2 tatlı kaşığı yoğurt koyup sardım üstünü ötmedim çevresini sardım sonra fırına koydum sonrada buzdolabına öğlende bebişimin göbişine
günaydın kızlar
yav ben ne zaman regl olcam kızlar.hala olmayanlar varmı aranızda?
oyy maşallah keremcike heryere püskürttü yani:) kız annenin şortunun ne işi war sabahın 6sında keremcikin yanında.. o zaten oturması gereken zamanı kendisi belli eder canım..Günaydın kızlar dün çok yoğun çalıştım akşam 9.30 da Keremcik aslan parçasını uyuturken ben de uyumuşum. :1closedeyes:
Kızlar 5. ayda erkekler 6. ayda oturur dedikleri için ben Kerem i sadece kucakta oturtuyorum koltukta yastıklarla oturtmaya daha başlamadım ama bebek arabasında etrafı izlesin diye 2 aydır falan dike yakın pozisyonda oturtuyorum nasıl olsa sağı solu korumalı zaten rahat pozisyona kendisi kaya kaya geliyor.
Kuduruklar listesine benim oğluşu da ekleyin, sabah halılara yastığına annemin şortuna yani yere göğe kaka yaptı kaydirigubbakcemile3 altını temizlerken de poposunu kaldırdığımda ayak parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyordu ve bütün bunlar sabahın 6:30 unda oluyor :bbo:
hahaha aşamazmı sandın yurdanurcum azman bunlar azman.. ceri, benim çift kişilik yatağın duwar köşesinden kendini yuwarladı diğer uca kadar.. herşey beklenir bunlardan bence onu yer yatağında yatırmalısınızgünaydın annişlerrrrrrr opuyorumnanaktan çocuğun düzeni bozulmasın diye haftaiçi annemlerde kalıyoruz küçük beyefendi rahat yatsın diye tek kişilk koca yatağa yatırıyoum keyif yapıyor adam bizde yer yatağına talip tabi herneyse oğluşumun dört bir yanını yastıkla çevirmeme rağmen sabah saat beşte bi uyandım yanımda kapaklanmış yatıyor on saniyelik bi şoktan sonra kendime geldim nasıl düştün ordan nasıl aştın yastıkları kafayı yiyecektim valla gıkıda çıkmadı hiç her yerini kontrol ettim sabah güldü oynadı umarım bişey olmamıştır bi yerine off bu mart bebekleri çok kurtlu yaaa alsanaalsanasmile
gel gel geellllkaydirigubbakcemile2 s.ç.sopuyorumnanaktanhihhhhhhhhhhhhhhholumunekankayizsmileŞeniz
ben bu fikre bayıldım sırnaşık şeyne güzel olur yaa.off of nasıl özledim bak gene memleketimisenağlama.zaten bidahaki gelişime geleceğim yanına mutlaka.
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
anaa kız bu nası bişey böle ımmm yiyesim geldi.. şu markette satılan hazır paket kremalardan mı alcaz..ben size bu gün denediğim ve emirhana yedirdiğim..besleyiçi lezzetli yoğurdumun tarifini vereyim...lülülülülülü
120 gr sütün içine 1 çorba kaşığı (tepeleme) çiğ krema koyuyorsunuz..sonra oçakta kaynatıyorsunuz krema ve süt iyiçe özdeşleşiyor..sonra bir mama kovanozunun içine alıp el dayanak sıçaklığa geldiğinde 2 çay kaşığı (tepeleme değil) yoğurt koyup bir güzel karıştıyorsunuz.. sütün üstünde oluşmuş kaymağı bozmadan..sonra bir beze iyiçe sARIYORSUNUZ.4-5 SAAT SOnra az kaymaklı yoğurdunuz hazır...cokacimcoook
nasılsınız peki konuşuyomusunuz iyi kız wer eymenide babası sallasın biraz!!!Ayy adımı andınız geliverdümkaydirigubbakcemile3 sizsizliğe alışır mıyım ben yaa,çok özlüyorumhepinizi çok :1hug: Ebrucum tatile gitmiştim de 2 gün evvel yazdım döndüğümü bi daha da yazamadım. ondan diyolar yerleşemedi mi diyesempatiksalakcinni kızlar çok çamaşır ütü birikmişti anca toparladım. bi de benim labtop bozuldu yaa, şu an diğer pc'den yazıyorum. labtop ile kolay oluyordu, eymeni sallarken bi yandan size yazıyodum şimdi o nedenle de pek giremiyorum.
geçmiş acayip birikmiş tabi okumam imkansız. sanırım hasta olanlar çok hepsine geçmiş olsun. herkesi bi ek gıda teleşı sarmış ben de başladım yavaş yavaş.
bu arada dün benim adam eve döndü mahkemeye kadar bi süre denicez bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş. siz de dua edin olur mu, çok zor bir durum benim için.Eymen bey müsade etmiyo ki iki çift yazayım, mızıldanıyo yine
oyy bir yar sewdim siwaslı wallah billah çok nazlııı:))) ewet yakınız canım ama ben hiç gitmedim annem babamda istanbul doğumlu onlarda hiç gitmemiş..meralcim hakkınızda hayırlısı olsun sen ve çocuklar nasıl mutlu ve huzurlu olacaksanız Rabbim onu nasip etsin canım
hasretim ben sivaslıyım ama arada bi gitmişliğim var en son 12 yıl önce gittim bizim orda yarmaya hedik derler de onun için sordum çok uzakda değilmişiz hanii
saol bacım kapmışım hemide fenaaa.. ne güzel dawet edilmeyi, iki çift laf edilmeyi hakeden görümcelerin warsa çağır tabi..günaydın...
hasret şifayımı kaptın ..gecmiş olsun bebeeem..
olcay sanada geçmiş olsun canooo eşine yani.
dün bütün gün temzlik yaptım..pc akşamakadar acık kalmış..
cumartesi görümcemleri cagırayım diorum ..pasta börek neyim falan..
]:)))))))))) aynen canım otopark işi olursa orayıda alacakmış bu pub işi zaten çoktandır warmış kafasında ama bana kesinleşmeden söylemek istememiş.. kocam çok ince eleyip sık dokur karını zararını bilir banada anlattı benimde kafa yattı yer çok güzel.. açık alan yapacak dışarıya set ışıklar masalar falan süper olcek yani! canım dükkan iyi kazandırıyor ama ağır iş kaldıramıyoruz artık hergün bi olay çok zor walla..
Ben senin kocanı anlamadım anlayamayacağım da, rüyasında ak sakallı dede mi görüyor da 2 günde bir iş kolunu değiştiriyor? Daha geçen gün otopark diyordun pubı ne zaman düşündü karlı olacağına karar verdi de atağa geçti, ayrıca sizin dükkan iyi kazandırıyorsa oranın başına geçsin sen de eve çık sadece çok lazım olduğunda inersin dükkana diğer işini bıraksın şakkıdı
canım benim çok geçmiş olsun tatlım ya bünye daha fazla kaldıramadı o kadar koşturmacayı dinlen güzelce canım :gitme:
ıhlamur iç aşkım bolcana..
kıss kardamı yattın:sm_confused:
günaydın
çok geçmiş olsun
bak sen şu yaramaza...hiç yerlerinde durmaz oldu bunlar
of iyice kötülenmişsin canım ya..ama terlemen kurtarır seni inşallah
ben varım ayda 2 kere test yapıyorum eskden çift olsun cizgi die beklerdim ümitle simdi tek cıksın die dua ediyorum :)))))
canım hoşgeldin.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.Ayy adımı andınız geliverdümkaydirigubbakcemile3 sizsizliğe alışır mıyım ben yaa,çok özlüyorumhepinizi çok :1hug: Ebrucum tatile gitmiştim de 2 gün evvel yazdım döndüğümü bi daha da yazamadım. ondan diyolar yerleşemedi mi diyesempatiksalakcinni kızlar çok çamaşır ütü birikmişti anca toparladım. bi de benim labtop bozuldu yaa, şu an diğer pc'den yazıyorum. labtop ile kolay oluyordu, eymeni sallarken bi yandan size yazıyodum şimdi o nedenle de pek giremiyorum.
geçmiş acayip birikmiş tabi okumam imkansız. sanırım hasta olanlar çok hepsine geçmiş olsun. herkesi bi ek gıda teleşı sarmış ben de başladım yavaş yavaş.
bu arada dün benim adam eve döndü mahkemeye kadar bi süre denicez bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş. siz de dua edin olur mu, çok zor bir durum benim için.Eymen bey müsade etmiyo ki iki çift yazayım, mızıldanıyo yine
bennnnnbayanssulusmileyav ben ne zaman regl olcam kızlar.hala olmayanlar varmı aranızda?
günaydın kızlar
canım çok geçmiş olsun kıyamam iyice kötüledin demek klima falan mı çalışıyor dükkanda terleyip önünde kaldıysan çarptı heralde seni.biran evvel iyileşirsin dilerim.gel gel geellllkaydirigubbakcemile2 s.ç.sopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?