- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.341
günaydın kızlar
dün akşam dahada kötü oldum kafamı kaldıramıyodum ateşim 39u buldu.. cengiz apar topar hastaneye götrdü, serum taktılar serum ateşimi düşürdü emzirdiğim için daha fazla bişey yapamadılar. ewe geldik ateşim yine fırladı 39.3e hemen duşa sokuldum soğuk denecek kadar ılık bi suya.. gece yorganın altında uyudum.. allahtan kızda gece pek huysuzluk etmedi.. sabah uyandığımda üstüm başım yatak sırılsıklamdı pijama üzerime yapışmıştı terden.. sabhta bir duş we şimdi biraz daha iyiyim.. ter atıyorum şimdi..
Selam hanımlar, hergün merhaba deyip kayboluyorum farkındayım ama yazacak zaman bulamıyorum bir türlü, ne evin işi bitiyor ne de İklim in istekleri, herkes iyidir umarım..
Hasret hasta sanırım, canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Canancım, Yiğit mi yazdı o yazıyı, ah bu sıpalar var ya, şimdiden b.sayar meraklısı oldular, benim kızda kucağımda ise mause u çekiştiriyor, eliyle düğmelere uzanıp basmaya çalışıyor, bebeklerimizin tepkileri ve davranışları genelde hep aynı anlaşılan, benim için minik ellerinden öp Yiğit in..
1 su bardağına 2 tatlı kaşığı yoğurt koyduysan ne fırına koymana ne üstünü örtmene gerek vardı zaten senin 2 kaşık yoğurdu koymanla kendiliğinden tamamı yoğurt olmuştur ki kaydirigubbakcemile3
valla bende 1 ay daha bekliycem sonra doktora gidicem bu regl için...
kızlar ya malum heryer indirimde.asya ya seneye yaza giyer diye bişeyler aldım..18-24 ay aldım eve gelince de küçük göründü gözüme...olurmu ki seneye 18-24 ay kıyafetleri...???
regl oldummmmmmmdelikafadulden
yogurt yapan arkadaslar ben cok beceriksizm .ama dr dedi sen bilirmisin yogurt yapmayı cocuk dr umuz :)))) hayatında kac kere yaptın dedi yaparım ne varki dedigimde .neyse yılmak yok bugün denemelerim olacak tekrar tekrar tutana kadar
b .çğiilğiğş-fecewavvvvvvvvvvvv,lşic,i,ojılxvlög k şi,,xşi pıovc l fyujş j k ,
ö b v .uı h ı f d lş lzjxyuhj
(Yiğit Eren)
Bizim eşek sıpası Doruk artık park yatağa sığmıyor. Yatakta enine dönüyor, boyu yatağın eninden daha uzun olduğu için, dönünce sığamayıp sıkılıyor, sonra da bağırmaya başlıyor. Bütün gece böyle geçti, çook uykusuzum :))
kız seneye yazın 14-15 aylık oluyolar 1,5-2yaş almışsın nasıl olmasınnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?