2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun, kesin ter üstünde kalmıştır ve ceryanda kalmışsındrır o terle, bu havada başka türlü bu kadar hastalanılmaz.
Keremtoşu annem ayaklarında sallıyordu o sırada kakasını yaptığından annemin şortu battı, bir önceki gün annem bana kızdı sen bu çocuğa 3 kaşıktan mama veriyorsun ben 5 kaşıktan verdim hepsini de yedi, bugün de diyor ki allah allah bu çocuk niye bu kadar kaka yaptı sempatiksalakcinni

Selam hanımlar, hergün merhaba deyip kayboluyorum farkındayım ama yazacak zaman bulamıyorum bir türlü, ne evin işi bitiyor ne de İklim in istekleri, herkes iyidir umarım..

Hasret hasta sanırım, canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Canancım, Yiğit mi yazdı o yazıyı, ah bu sıpalar var ya, şimdiden b.sayar meraklısı oldular, benim kızda kucağımda ise mause u çekiştiriyor, eliyle düğmelere uzanıp basmaya çalışıyor, bebeklerimizin tepkileri ve davranışları genelde hep aynı anlaşılan, benim için minik ellerinden öp Yiğit in..

O da seni muhallebili ağzıyla yalıyor teyzesi...

İklim de çok tatlı bir kız olmuş sabah Yiğitle fotolarına baktık, öpüyoruz onu da...

Canancığım Yiğit'e maşallah annesi gibi edebiyatçı olacak anlaşılan kafiyeli tuşlara basıyor
gamyoncuiremsu ah bu zamane bebekleri :asigim:

aynen o kadar yoğurt konur mu.. ben 125ml süte 1 dolu çay kaşığı koyuyorum.. 2 tatlı kaşığı zaten yoğurt kıvamına gelir karıştırman yeterli..

Ben geldiimmm...

İşler bitmiyor, aklım sizde ama zaman yetmiyor...

Simenay hoşgeldin canım... İlk fırsatta bakıcam fotolarınıza...

Hasretcim çok geçmiş olsun, terlemek rahatlatır inşallah seni, biraz yatıp dinlenebilsen keşke...

Canancım, Yiğit ne güzel şeyler yazmış öyle, şiir gibi, maaşallah ona...

Pınarcım, kanımca bütün pompalar medela mini'den daha iyi...
Bu arada benim göğüslerim yaratık gibi oldu artık, her yeri mor, uçları öne doğru acayip uzadı, sürekli sağmaktan olsa gerek...

Bizim eşek sıpası Doruk artık park yatağa sığmıyor. Yatakta enine dönüyor, boyu yatağın eninden daha uzun olduğu için, dönünce sığamayıp sıkılıyor, sonra da bağırmaya başlıyor. Bütün gece böyle geçti, çook uykusuzum :))

Son düzenleme:
valla bende 1 ay daha bekliycem sonra doktora gidicem bu regl için...

kızlar ya malum heryer indirimde.asya ya seneye yaza giyer diye bişeyler aldım..18-24 ay aldım eve gelince de küçük göründü gözüme...olurmu ki seneye 18-24 ay kıyafetleri...???

selam kızlar beni hatırladınız mı. Normal hesaba göre ben de mart annesi olmayı düşünürken, çoğul old. için ocakta doğum yaptım. Size bişey sorcam. Geçen gün haberlerde mamalardaki metal artığı çıkmış göstermişler falan ya bi arkadaş üzerini kapatmışlar ama milupa kutusu gördüm dedi. Sonra yalanladılar dedi. İçime kuşku düştü. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Siz hangi mamayı kullanıyosunuz.

kız seneye yazın 14-15 aylık oluyolar 1,5-2yaş almışsın nasıl olmasınnaniknanik

sanırım sütün sıcaklığını ayarlıyamıyorsun ya da iyi saramıyo olabilirsin ben sütün içinde beklettiğim çay kaşığını dudağıma deydirerek ayarlıyorum çok hafiften yakacak kadar sıcak olmalı süt, bi de mayasını ekledikten sonra o sıcaklığı bi süre muhafaza edecek şekilde sarmalısın
b .çğiilğiğş-fecewavvvvvvvvvvvv,lşic,i,ojılxvlög k şi,,xşi pıovc l fyujş j k ,

ö b v .uı h ı f d lş lzjxyuhj

(Yiğit Eren)

hammm yaparım onun minik parmaklarını opuyorumnanaktan

oyy oyy büyürmüş de yataklara sığmazmışş opuyorumnanaktan

regl oldummmmmmmdelikafadulden

iyi iyi gözün aydııın zemuszemus

akşama misafirim geliyomuş (yatılı) nevresimleri yıkamıştım onları falan çekeyim bir sürü işim vaaar ne yemek yapcam beeeen bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…