2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

regl oldummmmmmmdelikafadulden

Hadi gözün aydın :)

Hoşgeldin canım...
Bebekler nasıl?
Biz mamaya yeni başladık, kaşık mamalarıyla, Milupa kullanıyorum ben de...
Offf, napcaz ki?

alp klavyeyi yere attıkafamçokkarıştıbenneyaptımki

Sorma sorma, adam oldu :)

bosnacım iyiyiz çok şükür. Ama günler çok yorucu geçiyor bizim. İnşallah mamalarda öyle bi sorun yoktur. Bizim bazı sağlık probl. var. Onu da duyunca acaba mamadan mı diyorum. ( Kafam çok karışık

Elitu, bende Milupa kullanıyorum, o haberi izledim ama ben hangi mamalar olduğunu göremedim, benim laborant bir arkadaşım var, bütün mamaların içeriğini inceledi ve en güvenilir, en yararlı Milupa olduğunu söyledi, kendisi de bebeğine Milupa kullanıyor, birde Bebelac var, Milupa ile aynı fabrikada üretiliyormuş aklında olsun, bende tedirginim mama konusunda ama ne yapacaz ki, mecburen bir mama vermek zorundayız bebeklerimize...

Canım, yorucudur tabi ya, biz bazen bir bebekle başa çıkamıyoruz, 3 tane birden düşünemiyorum valla, Allah kolaylık, kuvvet versin sana.
Ciddi, kalıcı şeyler değildir inşallah bahsettiğin sağlık problemleri...

Ben doktora da sordum mamalar hakkında bir fikri olup olmadığını. Hiç birine kefil olamam dedi. Milupa yılların mama markası, çok tahmin etmiyorum aslında ama benim de içim rahat değil.

kızlar msj mı görmediniz miii???

neden hiç katılmıyorsun elitu bebişlerin nasıl.. yardımcın war mı yanında.. 3 çocuk eminim çok zordur.. allah yardımcın olsun..
ben de duymadım öyle bişey ama ben sma gold kullanıyorum.. zaten mamayı pek tek başına wermiyorum kahwaltısına, pürelerine katıyorum.. biberonla werdiğimde de içine 3 bebe bisküwisi atıyorum

Ben de tek mama vermiyorum, muhallebisine katıyorum şimdilik sadece.

Bazen, "eskiden mama mı vardı, süte pirinç ununu katıp versek ya" diye düşünürken yakalıyorum kendimi :)

Ama artık bizimki de dahil birçok doktor, pirinç unuyla yaptığımız muhallebiye bile mama ekletiyor, tek başına pirinç ununun yeteri kadar besleyici değeri olmadığı için...

sağolun kızlar. Yardımcım yok sık sık annem gelip gidiyor. E:n uzun 1 ay yanlız baktım şuan yine yanlızım. Benimkiler de uyanıkken mama yemiyolar. Gece uykuda verebiliyorum. Milupa ve bebelac değişimli kullanıyorum. Birde ithal olmaları canımı sıkıyor. Bir mama üretmekten bile aciziz.Ama kızımda dudak damak yarığı var. O mamadan baska bişey yiyemiyor. Oğlumun gecen noroloji muayenesinde kafasında küçük kist var dediler. İnşallah kediliğinden geçebilir dedi 2 ay sonra tekrar bakcaklar. Diğerinde göğsünde şişlik oluştu meme dokusu dendi. Bu ara dr.larla uğraştık hep. Allah tüm yavrulara da bizlere de salık sıhhat versin. Bize de dua edin olur mu? Fırsatım çok olmuyor. Akşama kadar koşuşturmaca pilim bitiyor. Canları sağolsun uykular gündüz pek yok biri uyusa 2 si şuan old. gibi uyanık. Öyle işte.

ayyy yerim sizi ço kşeker yaaa :):):) mevlam yardımcın olsıun herkesin elinde bir bebek desene :):)): ) bizim gibi sen sev be sev kavgası olmuyor :)):)

canlarım saolun üzerimden büyük bir yük kalktı ilk işim doktora koşmakkkkkk spiral içinn

Benim göğüsler de aynı durumda 6 aylık olduğu gün işyerinde sağmayı bırakacağım sadece eve gittiğimde ve geceleri emzireceğim, zaten işyerinde ne kadar hijyeniklik sağlayabiliyoruz ki?

merhabalar.
Ben allah kısmet ederse 2011 mart annesi olacağım =)) Yani aslında mart annesi mi olacağım yoksa şubat annesi mi olacağım anlamadım bilmiyorumkismile

Sata göre hesaplama yaptığımda (1haziran) 9+2 oluyor bebeğim, ama ultrasonda 10+2 yazıyor. Bu 1haftalık farkın nedeni nedir arkadaşlar. Sizler deneyimlisiniz bana bir yardımcı olun =)

ayyy yerim sizi ço kşeker yaaa :):):) mevlam yardımcın olsıun herkesin elinde bir bebek desene :):)): ) bizim gibi sen sev be sev kavgası olmuyor :)):)

canım sağol. Bizde biri açıkta kalıyor. Adam yok bakıcak. Ama aynı anda başlarlarsa o zaman çok zor. Hangisini susturacağını bilemiyo insan. Burda gurbette olduğum için.

Pöfffff Allah yardımcın olsun ben 1 tane olduğu halde bazen uyusa nolur diye dua ediyorum, senin halini düşünemiyorum bile akannehir Bahsettiğin rahatsızlıklara da sakın üzülme hepsi düzelecek şeyler

Ölçümlerde bebeğin bir hafta önden gidiyor, daha çok küçük zamanla böyle sapmalar olacaktır. Sen doğumunu sata göre ayarla, ilerleyen aylarda belli olur zaten. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…