- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.361
<çyu0g7hnjuuuuuuuuuuuuuuuugggggggg0c vxdtyttttttttttttttttthbhh
jnm
canan alp ten yiğite cevap:
regl oldummmmmmmdelikafadulden
selam kızlar beni hatırladınız mı. Normal hesaba göre ben de mart annesi olmayı düşünürken, çoğul old. için ocakta doğum yaptım. Size bişey sorcam. Geçen gün haberlerde mamalardaki metal artığı çıkmış göstermişler falan ya bi arkadaş üzerini kapatmışlar ama milupa kutusu gördüm dedi. Sonra yalanladılar dedi. İçime kuşku düştü. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Siz hangi mamayı kullanıyosunuz.
alp klavyeyi yere attıkafamçokkarıştıbenneyaptımki
oyy oyy büyürmüş de yataklara sığmazmışş opuyorumnanaktan
akşama misafirim geliyomuş (yatılı) nevresimleri yıkamıştım onları falan çekeyim bir sürü işim vaaar ne yemek yapcam beeeen bilmiyorumkismile
OLCAYCIM bende hasret e katılıyorum olur aldıkların asya ya.
b .çğiilğiğş-fecewavvvvvvvvvvvv,lşic,i,ojılxvlög k şi,,xşi pıovc l fyujş j k ,
ö b v .uı h ı f d lş lzjxyuhj
(Yiğit Eren)
bosnacım iyiyiz çok şükür. Ama günler çok yorucu geçiyor bizim. İnşallah mamalarda öyle bi sorun yoktur. Bizim bazı sağlık probl. var. Onu da duyunca acaba mamadan mı diyorum.( Kafam çok karışık
selam kızlar beni hatırladınız mı. Normal hesaba göre ben de mart annesi olmayı düşünürken, çoğul old. için ocakta doğum yaptım. Size bişey sorcam. Geçen gün haberlerde mamalardaki metal artığı çıkmış göstermişler falan ya bi arkadaş üzerini kapatmışlar ama milupa kutusu gördüm dedi. Sonra yalanladılar dedi. İçime kuşku düştü. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Siz hangi mamayı kullanıyosunuz.
kızlar msj mı görmediniz miii???
sağolun kızlar. Yardımcım yok sık sık annem gelip gidiyor. E:n uzun 1 ay yanlız baktım şuan yine yanlızım. Benimkiler de uyanıkken mama yemiyolar. Gece uykuda verebiliyorum. Milupa ve bebelac değişimli kullanıyorum. Birde ithal olmaları canımı sıkıyor. Bir mama üretmekten bile aciziz.Ama kızımda dudak damak yarığı var. O mamadan baska bişey yiyemiyor. Oğlumun gecen noroloji muayenesinde kafasında küçük kist var dediler. İnşallah kediliğinden geçebilir dedi 2 ay sonra tekrar bakcaklar. Diğerinde göğsünde şişlik oluştu meme dokusu dendi. Bu ara dr.larla uğraştık hep. Allah tüm yavrulara da bizlere de salık sıhhat versin. Bize de dua edin olur mu? Fırsatım çok olmuyor. Akşama kadar koşuşturmaca pilim bitiyor. Canları sağolsun uykular gündüz pek yok biri uyusa 2 si şuan old. gibi uyanık. Öyle işte.
Ben geldiimmm...
İşler bitmiyor, aklım sizde ama zaman yetmiyor...
Simenay hoşgeldin canım... İlk fırsatta bakıcam fotolarınıza...
Hasretcim çok geçmiş olsun, terlemek rahatlatır inşallah seni, biraz yatıp dinlenebilsen keşke...
Canancım, Yiğit ne güzel şeyler yazmış öyle, şiir gibi, maaşallah ona...
Pınarcım, kanımca bütün pompalar medela mini'den daha iyi...
Bu arada benim göğüslerim yaratık gibi oldu artık, her yeri mor, uçları öne doğru acayip uzadı, sürekli sağmaktan olsa gerek...
Bizim eşek sıpası Doruk artık park yatağa sığmıyor. Yatakta enine dönüyor, boyu yatağın eninden daha uzun olduğu için, dönünce sığamayıp sıkılıyor, sonra da bağırmaya başlıyor. Bütün gece böyle geçti, çook uykusuzum :))
ayyy yerim sizi ço kşeker yaaa :):):) mevlam yardımcın olsıun herkesin elinde bir bebek desene :):)): ) bizim gibi sen sev be sev kavgası olmuyor :)):)
sağolun kızlar. Yardımcım yok sık sık annem gelip gidiyor. E:n uzun 1 ay yanlız baktım şuan yine yanlızım. Benimkiler de uyanıkken mama yemiyolar. Gece uykuda verebiliyorum. Milupa ve bebelac değişimli kullanıyorum. Birde ithal olmaları canımı sıkıyor. Bir mama üretmekten bile aciziz.Ama kızımda dudak damak yarığı var. O mamadan baska bişey yiyemiyor. Oğlumun gecen noroloji muayenesinde kafasında küçük kist var dediler. İnşallah kediliğinden geçebilir dedi 2 ay sonra tekrar bakcaklar. Diğerinde göğsünde şişlik oluştu meme dokusu dendi. Bu ara dr.larla uğraştık hep. Allah tüm yavrulara da bizlere de salık sıhhat versin. Bize de dua edin olur mu? Fırsatım çok olmuyor. Akşama kadar koşuşturmaca pilim bitiyor. Canları sağolsun uykular gündüz pek yok biri uyusa 2 si şuan old. gibi uyanık. Öyle işte.
merhabalar.
Ben allah kısmet ederse 2011 mart annesi olacağım =)) Yani aslında mart annesi mi olacağım yoksa şubat annesi mi olacağım anlamadım bilmiyorumkismile
Sata göre hesaplama yaptığımda (1haziran) 9+2 oluyor bebeğim, ama ultrasonda 10+2 yazıyor. Bu 1haftalık farkın nedeni nedir arkadaşlar. Sizler deneyimlisiniz bana bir yardımcı olun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?