2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrasonda gelişimine göre büyüklüğü de yazar büyük ihtimal odur, ayrıca o kadar çok mart mı şubat mı diye düşünme nisanda olabilirsin ocakta, bu işler sata mata bakmıyor :CüvCüv:

Merhaba, kolay ve keyifli bir hamilelik diliyorum, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, bence SAT ı baz al, ultrason yanıltabilir, ultrason kağıtlarına bakıp şaşıran çok oldu çünkü.

çok sevindim buna =))
ÇOk teşekkür ederim. siz de sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inş bebeğinizi.
Ultrasonda gelişimine göre büyüklüğü de yazar büyük ihtimal odur, ayrıca o kadar çok mart mı şubat mı diye düşünme nisanda olabilirsin ocakta, bu işler sata mata bakmıyor :CüvCüv:

teşekkür ederim cvp için a.s.

çok çok geçmiş olsun cAnım seninkiler tüp müydü?

bebeğinin ölçümleri 11 haftalık bebek kıwamında demek oluyor camnım ama .. tahmini doğum tarihin değişmiyor... benimde s.a.t ım 30 mayıstı 24 şubatta normal doğum yaptım

2010 mart anneler...slm.
size birşey sorcam...benim sata göre 9haftalık olmam gerek ama 1hafta gerideymiş normalmi bu durum?
2hafta önce dr.gittim kalp atışları için ben 7haftalık olduğumu sanıyom sata göre dr.6+1 dedi.

Normal eğer ilerde 3 hafta falan geride olursa o zaman kontrol altında tutuyorlar.

Evdeyken daha çok girebiliyordum foruma. Esin bile tüm gün durmamamasına rağmen beni daha az meşgul ediyormuş. Şu saat oldu hiçbir işimi bitiremedim. Atladıklarım affetsin. Aklımda kalanları yazayım.

Meral sen de mi boşanıyorsun!

Nimet dişin için geçmiş olsun.

Seyhan ben de Sivaslıyım. Yani aslında Sivaslı değilim de annem babam Sivas Gürün doğumlu.

polenss nedir bu hastalıklar ya çok geçmiş olsun. Rabbim bizden de bebeklerimizden de hastalıkları uzak tutsun.

Hasret reglin ve yeni işiniz için için gözün aydın olsun.

Olcay ben 40'ım çıkınca çok yoğun kanamalı bir adet görmüştüm o zamandan beri görmedim.

Ayfer yoğun günler geçirmişsin Allah yardımcın olsun. Bu arada Eylüle kadar kızınla birlikteymişsin çok sevindim senin adına Hilal ne şanslı.

Yurdanur keşke ufaklığıda yere yatırsanız. Ablamın kızı 2 yaşındaydı. Annesi bakacak kimse olmadığından 3 aylığına Türkiyeye göndermişti kızını. Çok deli dumrum yatıyordu ufaklık. Yer yatağı yapmıştık. 360 derece dönüyordu. Eller, kollar ayrı oynuyordu. Poposu bir havaya kalkıyor bir iniyordu ama hiç uyanmıyordu. Yer yatağı olmasa %100 düşerdi.

Canan chicco'yu da e-bebek'i de mutlaka şikayet et. Çok ayıp ya ben hiç yakıştıramıyorum bu tarz firmalara.

bayanssulusmilebayanssulusmile burdayım prensim annem sebze püresi yedirdi mama yedirdi su içiyorum diyor çok sıcak hep isilik oldu kollarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kıyamam ben sana, Yiğit de çok kötü. Gün içinde sık sık yıkıyorum, her gün banyo yapıyoruz ama geçmiyor. Dirseklerinin iç tarafı çok kötü olmuş. Sonunda pudra sürdüm ben de.

Bugün çok huysuz Yiğit, uyumuyor hiç. ' saatte bir 2 saat uyurdu. Banyodan sonra ancak yarım saat uyudu. Sürekli mızıldıyor, ağlamaklı...

Canan chicco'yu da e-bebek'i de mutlaka şikayet et. Çok ayıp ya ben hiç yakıştıramıyorum bu tarz firmalara.

Sabah aradık canım, yönetime bildirmiş ilgili kişi, tekrar aradı bizi, e-bebek bursa taşınıyormuş ama bu şekilde davanmamaları gerekirdi dedi. Mağaza yetkilileri ile görüşeceklermiş. Emziğin yenisini göndereceklermiş, istemiyorum dedim ama ısrar ettiler. Başka bir yerden almıştık zaten ama Yiğit ya damaklı olduğundan ya da kauçuk olduğundan emmedi. İki tane olacak şimdi :))

canım belki geç döllenme olmuştur bu o kadar önemli değil.. ileri ki haftalarda netleşir.. bizim de hep öyle dengesizdi.. bebeğin ölçümlerine göre de değişiyor..

bebeğime yeni oyuncaklar aldımm chicconun actiwite oyuncağını, çıngırağını we 4 tane minik haywancık aldım... çok sewdi hepsini bebeshop.comdan ben beğeniorum we yeri beşiktaşta elemanlar gidip alıp gelioopuyorumnanaktan

aman allahım elitu seninkiler üçüzmüüüüüüüüüüüü?
canım benim ya sana bol bol dua edicem allah sabır ve güç versin sana...çok zor olmalı.biz birtaneye zor yetişiyoruz 3 ü birden...of of....allah sağlık versin gücünü artırsın..sağlıkları da düzene girer inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…