- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.381
merhabalar.
Ben allah kısmet ederse 2011 mart annesi olacağım =)) Yani aslında mart annesi mi olacağım yoksa şubat annesi mi olacağım anlamadım bilmiyorumkismile
Sata göre hesaplama yaptığımda (1haziran) 9+2 oluyor bebeğim, ama ultrasonda 10+2 yazıyor. Bu 1haftalık farkın nedeni nedir arkadaşlar. Sizler deneyimlisiniz bana bir yardımcı olun =)
merhabalar.
Ben allah kısmet ederse 2011 mart annesi olacağım =)) Yani aslında mart annesi mi olacağım yoksa şubat annesi mi olacağım anlamadım bilmiyorumkismile
Sata göre hesaplama yaptığımda (1haziran) 9+2 oluyor bebeğim, ama ultrasonda 10+2 yazıyor. Bu 1haftalık farkın nedeni nedir arkadaşlar. Sizler deneyimlisiniz bana bir yardımcı olun =)
Ölçümlerde bebeğin bir hafta önden gidiyor, daha çok küçük zamanla böyle sapmalar olacaktır. Sen doğumunu sata göre ayarla, ilerleyen aylarda belli olur zaten. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebeğini...
Ultrasonda gelişimine göre büyüklüğü de yazar büyük ihtimal odur, ayrıca o kadar çok mart mı şubat mı diye düşünme nisanda olabilirsin ocakta, bu işler sata mata bakmıyor :CüvCüv:
yiğit eren damadım sanırımHilal'e seslendi
sağolun kızlar. Yardımcım yok sık sık annem gelip gidiyor. E:n uzun 1 ay yanlız baktım şuan yine yanlızım. Benimkiler de uyanıkken mama yemiyolar. Gece uykuda verebiliyorum. Milupa ve bebelac değişimli kullanıyorum. Birde ithal olmaları canımı sıkıyor. Bir mama üretmekten bile aciziz.Ama kızımda dudak damak yarığı var. O mamadan baska bişey yiyemiyor. Oğlumun gecen noroloji muayenesinde kafasında küçük kist var dediler. İnşallah kediliğinden geçebilir dedi 2 ay sonra tekrar bakcaklar. Diğerinde göğsünde şişlik oluştu meme dokusu dendi. Bu ara dr.larla uğraştık hep. Allah tüm yavrulara da bizlere de salık sıhhat versin. Bize de dua edin olur mu? Fırsatım çok olmuyor. Akşama kadar koşuşturmaca pilim bitiyor. Canları sağolsun uykular gündüz pek yok biri uyusa 2 si şuan old. gibi uyanık. Öyle işte.
merhabalar.
"Güzel prensesim, minik kuşum, nereledesin??" diyor miniğim..
2010 mart anneler...slm.
size birşey sorcam...benim sata göre 9haftalık olmam gerek ama 1hafta gerideymiş normalmi bu durum?
2hafta önce dr.gittim kalp atışları için ben 7haftalık olduğumu sanıyom sata göre dr.6+1 dedi.
bayanssulusmilebayanssulusmile burdayım prensim annem sebze püresi yedirdi mama yedirdi su içiyorum diyor çok sıcak hep isilik oldu kollarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canan chicco'yu da e-bebek'i de mutlaka şikayet et. Çok ayıp ya ben hiç yakıştıramıyorum bu tarz firmalara.
2010 mart anneler...slm.
size birşey sorcam...benim sata göre 9haftalık olmam gerek ama 1hafta gerideymiş normalmi bu durum?
2hafta önce dr.gittim kalp atışları için ben 7haftalık olduğumu sanıyom sata göre dr.6+1 dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?