- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.401
Ayy adımı andınız geliverdümkaydirigubbakcemile3 sizsizliğe alışır mıyım ben yaa,çok özlüyorumhepinizi çok :1hug: Ebrucum tatile gitmiştim de 2 gün evvel yazdım döndüğümü bi daha da yazamadım. ondan diyolar yerleşemedi mi diyesempatiksalakcinni kızlar çok çamaşır ütü birikmişti anca toparladım. bi de benim labtop bozuldu yaa, şu an diğer pc'den yazıyorum. labtop ile kolay oluyordu, eymeni sallarken bi yandan size yazıyodum şimdi o nedenle de pek giremiyorum.
geçmiş acayip birikmiş tabi okumam imkansız. sanırım hasta olanlar çok hepsine geçmiş olsun. herkesi bi ek gıda teleşı sarmış ben de başladım yavaş yavaş.
bu arada dün benim adam eve döndü mahkemeye kadar bi süre denicez bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş. siz de dua edin olur mu, çok zor bir durum benim için.Eymen bey müsade etmiyo ki iki çift yazayım, mızıldanıyo yine
hımm koyda gorek bacım
hadı bakalım hakkınızda hayırlısı olur ınsallah canım
çanım çok sağol,daha iyi sayılırız... bu gün kırmızı lekelenmeler oldu vüçüdünda ateş bitti,dr yi aradım dedim böyle oldu..benim oğlam altınçı hastalık geçiriyormuş...sonunda rahatsızlığını öğrendik...yani kızamığa benzer bişey...Günaydın kızlar. Dünürüm çok geçmiş olsun.
Dün yoktum geçmiş çok uzun okuyamadım. Hasret çok geçmiş olsun arkadaşım iyisin umarım bugün. Eşi rahatsız olan arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum.
Emirhan da daha iyidir umarım bugün, ben de sürekli ilaç vermeyen doktor arıyorum ve sanırım buldum ben de.
Bu arada Bursa'dan kimler var burada?
Dün babacık bizi kahvaltıya götürdü oradan da Bursa'ya gezmeye gittik. Bütün gün alışveriş yaptık hepsi de Yiğit için. Emzik, biberon, mama, meyve, muhallebi... :) MEyve sıkacağını da aldık sonunda. Benimkinin posası pek kuru değil ama öğreniriz herhalde zamanla nasıl kullanılacağını.
Geçen hafta Bursa e-bebektan emzik almıştık hatalı çıktı. Dün değiştirmek için götürdük 5.30 gibi adam şu anda işimiz var, sayım yapıcaz kesinlikle alamayız dedi. Sadece değiştiricez, şehir dışından geldik bir daha gelemeyiz dedik adam ısrar etti. Ben bağırdım adamlara, eşim de emziği faturayı önlerine fırlattı çktı mağazadan. Arada emzik de kaynadı yani... Bugün e-bebek merkezi arayı şikayet edicem, birkaç hataları daha oldu. Biz yine mothercare'e gidip emziğimizi falan oradan aldık. Chicco'daki görevliler aşırı somurtkan ve hiç yardımcı olmuyorlar. Mothercare'dekiler biz ürünlere bakarken Yiğit ile ilgilendiler, oynadılar. Ürünleri tek tek anlattılar, açıp gösterdiler. Eşimin son sözü "Benim için chicco bitmiştir!" oldu. Benim için de e-bebek bitti.
Bu sabah güzelce emzirdim uyumadan önce de mama yaptım ve içine 3 tane bebe bisküvisi koydum severek yedi. Bizimki deli gibi kahkaha atmaya başladı. Dün insanlar şaşırıyorlar, ne kadar hareketli, güleryüzlü bir bebek bu öyle diye... İkea'daki oyuncaklarla falan kahkaha atarak oynadı bücür.
Bizden haberler böyle, eşimin dünkü jestine karşılık ben de balkonda kahvaltı hazırlayacağım. Hava şimdilik çok serin burada inşallah böyle devam eder...
Öpüyorum hepinizi...
anaa kız bu nası bişey böle ımmm yiyesim geldi.. şu markette satılan hazır paket kremalardan mı alcaz..
]
hasret ne oldu almışmı ruhsatı eşin?
aldı canım ewet.. efesle görüşmelerini de tamamladı sponsor oluyorlar.. bayramdan sonra açılışa dawetli herkesssssss umarım herşey planladığım gibi olur
bugün kendimi cok garip hissettim depresyon anladıgım kadarıyla .ögleden sonra egeyi anneme bıraktım saat 3 te kendimi dısarı attım cünkü cok bunaldım artık kuaföre gittim sacımı boyattım manikür yaptırdım ve dısarda rahatladıgım için yine bunaldım sanki annelerin bunalmaya hakkı yoktu cocuklarından kendimi kötü hissettim bu sefer cocugu bıraktım die(( düne kadar üstüne titriyodum kimselere vermiyodum ama bugün gözüm görmedi fazla oh be dedim yani kapatınca kapıyı .durmuyo artık bu cocuk evde devamlı gezdir oynat bu arada yemek yap kocanı ihmal etme ii bi anne ol ii bakımlı bi eş ol .kaybettim kendimi hissettim işte .
sağolun kızlar. Yardımcım yok sık sık annem gelip gidiyor. E:n uzun 1 ay yanlız baktım şuan yine yanlızım. Benimkiler de uyanıkken mama yemiyolar. Gece uykuda verebiliyorum. Milupa ve bebelac değişimli kullanıyorum. Birde ithal olmaları canımı sıkıyor. Bir mama üretmekten bile aciziz.Ama kızımda dudak damak yarığı var. O mamadan baska bişey yiyemiyor. Oğlumun gecen noroloji muayenesinde kafasında küçük kist var dediler. İnşallah kediliğinden geçebilir dedi 2 ay sonra tekrar bakcaklar. Diğerinde göğsünde şişlik oluştu meme dokusu dendi. Bu ara dr.larla uğraştık hep. Allah tüm yavrulara da bizlere de salık sıhhat versin. Bize de dua edin olur mu? Fırsatım çok olmuyor. Akşama kadar koşuşturmaca pilim bitiyor. Canları sağolsun uykular gündüz pek yok biri uyusa 2 si şuan old. gibi uyanık. Öyle işte.
canlarım saolun üzerimden büyük bir yük kalktı ilk işim doktora koşmakkkkkk spiral içinn
geçmişin tamamını okuyamadım çok kaynatmışsınız..ir yaramazlık yok inşallahbende bgn temizlik vardı giremedim.bitmedide daha yarın devam edeçeğiz...
hoşgeldin baçım..eşinlede hayırlısı olsun..Allah yardımçın olsun..
Fisher Price Yağmur Ormanı Mama Sandalyesi - Anne ve Bebek - joker.com.tr
benimki şundan baçım...
çanım çok sağol,daha iyi sayılırız... bu gün kırmızı lekelenmeler oldu vüçüdünda ateş bitti,dr yi aradım dedim böyle oldu..benim oğlam altınçı hastalık geçiriyormuş...sonunda rahatsızlığını öğrendik...yani kızamığa benzer bişey...
evet çanıom marketteki kutu kremalardan..çiğ krema olarakta geçiyor..
[ HAE HAE
bugün kendimi cok garip hissettim depresyon anladıgım kadarıyla .ögleden sonra egeyi anneme bıraktım saat 3 te kendimi dısarı attım cünkü cok bunaldım artık kuaföre gittim sacımı boyattım manikür yaptırdım ve dısarda rahatladıgım için yine bunaldım sanki annelerin bunalmaya hakkı yoktu cocuklarından kendimi kötü hissettim bu sefer cocugu bıraktım die(( düne kadar üstüne titriyodum kimselere vermiyodum ama bugün gözüm görmedi fazla oh be dedim yani kapatınca kapıyı .durmuyo artık bu cocuk evde devamlı gezdir oynat bu arada yemek yap kocanı ihmal etme ii bi anne ol ii bakımlı bi eş ol .kaybettim kendimi hissettim işte .
ben deldimmm.
önce hasta olan bebiklerimize geçmiş olsun kıyamam ben onlarayaa
sonra kendini evine kocasına bebeğine adayıpta anlamadan kısır bi döngü içine girip hayattan sıkılan annelere bir an önce rahatlamalarını bebeklerin onların hayatına kısıtlama değilde sevgi mutluluk getirdiğini ve onlarsız yaşayamayacaklarını ama kendilerini de ihmal etmemelerini söyleyip kendime geçiyoru
çooookkk yoruluyorumm hele bu sıcaklar beni bayıltıyoo günlük koşuşturmam sabah 7:30 kalk sekiz yirmi elifi ablaya bırak okula git dokuz çeyrek seans başlıyo üç dört seans al kırkbeş dakikadan 12:20 otobüsü ile elife gell öp kokla emzir banyoosunu yaptırmaya yardım et 13:30 çık okula koştur 14 seans başlıyo 16:45 seans bitiyo 17 otobüsüne bin elifin yanına gel 17:30 gibi elifi al eve gel emzir banyo oyna oynatt 19:30 veya 20 gibi genelde daha bile erken elif gece uykusuna geçiyo yemek yap koca gelsin bulaşık ev topla elife yoğurt yap çamaşır kıyafetlerini hazırla derken saat 24:00 olmuşş oturr ve uyuyabilirsen sıcakta uyuu çoooookk yorgunumm çookkk :)))))))
ama çokta mutluyum elif teyzesini çook sevdi iki kızı var elifi hiç yanlız bırakmıyorlar devamlı oynama devamlı gülücükler biberonada alıştı kaşığıda seviyo herşeyden yemek istiyo çook sosyalleştii çook mutlu gözüm arkada değill bana en yakınlardan daha yakınlar öz akrabam ablam gibi ilgileniyorlar akrabalarımdan görmediğim ilgiyi gördüm umarım böle devam eder
oyyy kuzularım benım.allah tez zamanda acıl sıfalarını verır ınsallah.
Kısssss hadı gozun aydın.saglık ocagında mı yoksa hastanede mı taktıracaksın?
Bakıom bı sımdı
ben cok para vermek ıstemıyorum ne yalan soyleyeyım chıcco alayım dıyorum bı bı vazgecıyorum .nasıl bı hastalıkmıs o ya yawrum benım cok gecmıs olsun.
Canım benım sucluluk duyma netıcede sende bı ınsansın.
tabiiki hastanede böyle bi konuda güwenemem sağlık ocağına neler duyuyoruz.. Rahim delinmesi, içeri kaçma, iltihap... Off çok kötü sonuçlar doğurabilir
yok tüm gün abla bakıyoocanım 13e kadar baba 13en sonra mı elif ablası bakıo?
jokerin sitesinden alisveris yapan varmi su fisher price mama sandalyesi 199 tl olmus alacam ama siteyi hic bilmiyorum.ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?