- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.421
nilufersah memeler ne alemde sut eskisi gibi fazla mi ?
ebrucum memnunmusun mama sandelyesinden indirimde bende alayım diyorum ama daha ucuzlarıda var illa herşeyin kalitelisi olacak değil yaa
oyyy kuzularım benım.Allah tez zamanda acıl sıfalarını verır ınsallah.
kısssss hadı gozun aydın.saglık ocagında mı yoksa hastanede mı taktıracaksın?
bakıom bı sımdı
ben cok para vermek ıstemıyorum ne yalan soyleyeyım chıcco alayım dıyorum bı bı vazgecıyorum .nasıl bı hastalıkmıs o ya yawrum benım cok gecmıs olsun.
canım benım sucluluk duyma netıcede sende bı ınsansın.
jokerin sitesinden alisveris yapan varmi su fisher price mama sandalyesi 199 tl olmus alacam ama siteyi hic bilmiyorum.ne dersiniz ?
ben çok memnun kaldım 1 haftadır kullanıyorum daha ama emirhan bayılıyo ona.....
sağol canım ya bulaşıçı bişey döküntü vermedende anlaşılmıor ne hastalığ olduğu öyle pis bir hastalık..nerden bulaştı bizede bilmem...
ben o amam sandalyesini ordan aldım..geyet memnunum...saat 4 ten önce verdiğin sipariş ertesi gün geliyor...saat 4 ten snra siparişleri kargoya teslim ediyorlarmış çünkü...
gözün aydın cnmregl oldummmmmmmdelikafadulden
günaydın kızlar
dün akşam dahada kötü oldum kafamı kaldıramıyodum ateşim 39u buldu.. cengiz apar topar hastaneye götrdü, serum taktılar serum ateşimi düşürdü emzirdiğim için daha fazla bişey yapamadılar. ewe geldik ateşim yine fırladı 39.3e hemen duşa sokuldum soğuk denecek kadar ılık bi suya.. gece yorganın altında uyudum.. allahtan kızda gece pek huysuzluk etmedi.. sabah uyandığımda üstüm başım yatak sırılsıklamdı pijama üzerime yapışmıştı terden.. sabhta bir duş we şimdi biraz daha iyiyim.. ter atıyorum şimdi..
Kıyamam ben sana, Yiğit de çok kötü. Gün içinde sık sık yıkıyorum, her gün banyo yapıyoruz ama geçmiyor. Dirseklerinin iç tarafı çok kötü olmuş. Sonunda pudra sürdüm ben de.
Bugün çok huysuz Yiğit, uyumuyor hiç. ' saatte bir 2 saat uyurdu. Banyodan sonra ancak yarım saat uyudu. Sürekli mızıldıyor, ağlamaklı...
Ayfer yoğun günler geçirmişsin Allah yardımcın olsun. Bu arada Eylüle kadar kızınla birlikteymişsin çok sevindim senin adına Hilal ne şanslı.
sağol canım benim evet bende çok mutluyum Hilal tam 6 aylık olmuş olucak walla şirket umurumda değil bile satsınlarda tazminatlarımızı da versinler çıkmaya razıyım okadar yani 4 yıl oranın stresi beni mahvetti ..İş desen bulurum zaten bir teklifte var beni çıkartmaları lazım ki orada başlarım kendim çıkmam ...1,5 saat süt izni neye yeter ki hergün git gel yol parası çektiğin ızdırap zaten sıcaklarda Hilal gündüzleri 2 defa emiyor an fazla 10 dk sırılsıklam oluyor ..Ama geceleri ve akşam mama vermiyorum hep anne sütü...
Çalışan anneler hakkınızı alın walla 27 gün izin işte.....
[
Merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim.Siteye daha yeni üye oldum.Allah hepimizin bebeklerine sağlık,mutluluk ve uzun ömür versin.Benimde bir kızım ver 18 mart'ta doğdu.
Merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim.Siteye daha yeni üye oldum.Allah hepimizin bebeklerine sağlık,mutluluk ve uzun ömür versin.Benimde bir kızım ver 18 mart'ta doğdu.
olcay hanimmmmmm :))) bugun tam sana cevap yazarken bende regl olmadim diye :))) birden regl olmaya basladim.
spiral taktiracagim yarin yada obur gun.artik karnim biraz toplanirdi azicik kilo falan veririm insallah
ben dr uma taktirayim bare.ya ama gecenlerde bi kiz arkadasimin spirali kaymis oda diyordu kesin taktir oznur ben 5 senedir kullaniyorum falan diyordum kis 5 snede hicmi kontrole gitmedin bi baktir falan derken iste kaydi kizin spirali tovbe ya
aldı canım ewet.. efesle görüşmelerini de tamamladı sponsor oluyorlar.. bayramdan sonra açılışa dawetli herkesssssss umarım herşey planladığım gibi olur
elituuu reaim istiyoruuuzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
bugün kendimi cok garip hissettim depresyon anladıgım kadarıyla .ögleden sonra egeyi anneme bıraktım saat 3 te kendimi dısarı attım cünkü cok bunaldım artık kuaföre gittim sacımı boyattım manikür yaptırdım ve dısarda rahatladıgım için yine bunaldım sanki annelerin bunalmaya hakkı yoktu cocuklarından kendimi kötü hissettim bu sefer cocugu bıraktım die(( düne kadar üstüne titriyodum kimselere vermiyodum ama bugün gözüm görmedi fazla oh be dedim yani kapatınca kapıyı .durmuyo artık bu cocuk evde devamlı gezdir oynat bu arada yemek yap kocanı ihmal etme ii bi anne ol ii bakımlı bi eş ol .kaybettim kendimi hissettim işte .
Ben deldimmm.
Önce hasta olan bebiklerimize geçmiş olsun kıyamam ben onlarayaa
Sonra kendini evine kocasına bebeğine adayıpta anlamadan kısır bi döngü içine girip hayattan sıkılan annelere bir an önce rahatlamalarını bebeklerin onların hayatına kısıtlama değilde sevgi mutluluk getirdiğini ve onlarsız yaşayamayacaklarını ama kendilerini de ihmal etmemelerini söyleyip kendime geçiyoru
Çooookkk yoruluyorumm hele bu sıcaklar beni bayıltıyoo günlük koşuşturmam sabah 7:30 kalk sekiz yirmi elifi ablaya bırak okula git dokuz çeyrek seans başlıyo üç dört seans al kırkbeş dakikadan 12:20 otobüsü ile elife gell öp kokla emzir banyoosunu yaptırmaya yardım et 13:30 çık okula koştur 14 seans başlıyo 16:45 seans bitiyo 17 otobüsüne bin elifin yanına gel 17:30 gibi elifi al eve gel emzir banyo oyna oynatt 19:30 veya 20 gibi genelde daha bile erken elif gece uykusuna geçiyo yemek yap koca gelsin bulaşık ev topla elife yoğurt yap çamaşır kıyafetlerini hazırla derken saat 24:00 olmuşş oturr ve uyuyabilirsen sıcakta uyuu çoooookk yorgunumm çookkk :)))))))
ama çokta mutluyum elif teyzesini çook sevdi iki kızı var elifi hiç yanlız bırakmıyorlar devamlı oynama devamlı gülücükler biberonada alıştı kaşığıda seviyo herşeyden yemek istiyo çook sosyalleştii çook mutlu gözüm arkada değill bana en yakınlardan daha yakınlar öz akrabam ablam gibi ilgileniyorlar akrabalarımdan görmediğim ilgiyi gördüm umarım böle devam eder
vapurda gelirken kitap okuyordum bebek aglama sesi duydum sonra yawrucak feryat figan aglamaya basladi.allahim gidip baksam ayri dert bakmasan ayri dert.anasi babasi ne der gitsem mi bi yerimi agriyor acmi emzirsem mi icim icimi yedi ya sapittim resmen.sonra dedim kizim sacmalama gitme anasi babasi vardir biri bisey der ama hala aklimda aglamasi.
indim vapurdan arkadan hala sesi geliyor(( bebek aglama sesinden uzaklastim bu seferde bi kadin bagiriyor herkes donup bakti ben bakmadim ama ses devam ediyor.haydarpasa istansyona geldim akbil basacagim kadin bagiriyor bu defada aklini yitirmis bi kadincagiz ona ayri uzuldum.gittim trene bindim oturdum kitabimi actim tekrar sicak icerisi nefes alinmiyor camdan baktim anam ne goreyim offf kadin kendi kizinin beline cantasi ile vurdu yetmedi agzina carpti bi tokat iyice sinirlerim bozuldu.geldik kucukyaliya indim bi iki bisey aldim minibuse bindim eve yurumek istemedim minibuscu bi hizla kalkti belim yarildi lutfen.aman be kardesim belim kirildi dedim pardon dedi e dedim pardonlar bi ise yaramiyor.daha fazla bisey demedim tuttumu deliligim kirarim bi yerini olay cikmasin diye sustum geldim evime oturdum.simdi sakinledim azicik.oglusumu emzirdim uyuyakaldi askitom uyansin diye bekliyorum.
en güzel koku şüphesiz "cennet" kokusudur...ama bir ayette derki : "ÇOCUK KOKUSU CENNET KOKUSUNDANDIR"...ben "CENNETİ" kokladım minicik bir meleğin uyurken boynuna yapışan mis gibi ter kokusu "cennet "gibiydi..... p.s. : faceden alıntıdır
güle güle kullanınopuyorumnanaktanbende yarin aldirayim kocise bari sagol canim
mama sandalyesinden bahsetmişsiniz,bebekler mart ta doğmadımı.oturabiliyolarmı?
böyle bir ayet yok canım ama güzel sözmüş... :asigim:
biraz dışarı çıkar hava alsın balkona filan ilgisini dağıtacak bişeyler görsün ki yorulsun bakmaktan sonra gözlerini avuşturmaya başlar ve uyur...Hilal en fazla 2 saat ayakta sonra uyuyor gündüzleri uyku saatlerimiz şöyle oldu.Sabah 9 da kalkmışsa en geç 12 de uyur saat 14:00 de uyanır ..Sonra 5 giibi 5 ten 7 ye kadar sonra ilgilen oynun zamanı ilgilenme filan azcık balkon sefası en erken 22.00 en geç 24.00 sonra sabaha kadar deliksiz uyku azcık ağlasın hemen meme başında(süt yani ben) buaralar yanımda yatırıyorum park beşikte dolanıyor walla resimleri de yükledim face görürsünüz çok deli uyuyor yatak büyük üçümüzde sığıyoruz oda rahata düşkün bende keyfini bozmuyorum bende önce uyanmışsa da hemen memeyi buluyor ve emiyor artık çıplak yatar olduk walla bu sıcaklarda bilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileherşey Hilal için:kedi::kedi:
Ayfer[/B] yoğun günler geçirmişsin Allah yardımcın olsun. Bu arada Eylüle kadar kızınla birlikteymişsin çok sevindim senin adına Hilal ne şanslı.
sağol canım benim evet bende çok mutluyum Hilal tam 6 aylık olmuş olucak walla şirket umurumda değil bile satsınlarda tazminatlarımızı da versinler çıkmaya razıyım okadar yani 4 yıl oranın stresi beni mahvetti ..İş desen bulurum zaten bir teklifte var beni çıkartmaları lazım ki orada başlarım kendim çıkmam ...1,5 saat süt izni neye yeter ki hergün git gel yol parası çektiğin ızdırap zaten sıcaklarda Hilal gündüzleri 2 defa emiyor an fazla 10 dk sırılsıklam oluyor ..Ama geceleri ve akşam mama vermiyorum hep anne sütü...
Çalışan anneler hakkınızı alın walla 27 gün izin işte.....
[
cnm ne izini bu 27 günlük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?