2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uykum geldi arkadişler,.ee yarın malum iş var,.sizlerle takılmak isterdim .öpüyorum herkeşleri.mucukssssssopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ebrucum memnunmusun mama sandelyesinden indirimde bende alayım diyorum ama daha ucuzlarıda var illa herşeyin kalitelisi olacak değil yaa

ben çok memnun kaldım 1 haftadır kullanıyorum daha ama emirhan bayılıyo ona.....

sağol canım ya bulaşıçı bişey döküntü vermedende anlaşılmıor ne hastalığ olduğu öyle pis bir hastalık..nerden bulaştı bizede bilmem...

jokerin sitesinden alisveris yapan varmi su fisher price mama sandalyesi 199 tl olmus alacam ama siteyi hic bilmiyorum.ne dersiniz ?

ben o amam sandalyesini ordan aldım..geyet memnunum...saat 4 ten önce verdiğin sipariş ertesi gün geliyor...saat 4 ten snra siparişleri kargoya teslim ediyorlarmış çünkü...

bende yarin aldirayim kocise bari sagol canim

çok geçmiş olsun cnm cereyandamı kaldın rüzgar almışsın bende nezle oldum bu sıcakta ev çok sıcak cereyan yapmasın diye hiç bşr yeride açamıyorum ama yinede hasta oldum işte

biraz dışarı çıkar hava alsın balkona filan ilgisini dağıtacak bişeyler görsün ki yorulsun bakmaktan sonra gözlerini avuşturmaya başlar ve uyur...Hilal en fazla 2 saat ayakta sonra uyuyor gündüzleri uyku saatlerimiz şöyle oldu.Sabah 9 da kalkmışsa en geç 12 de uyur saat 14:00 de uyanır ..Sonra 5 giibi 5 ten 7 ye kadar sonra ilgilen oynun zamanı ilgilenme filan azcık balkon sefası en erken 22.00 en geç 24.00 sonra sabaha kadar deliksiz uyku azcık ağlasın hemen meme başında(süt yani ben) buaralar yanımda yatırıyorum park beşikte dolanıyor walla resimleri de yükledim face görürsünüz çok deli uyuyor yatak büyük üçümüzde sığıyoruz oda rahata düşkün bende keyfini bozmuyorum bende önce uyanmışsa da hemen memeyi buluyor ve emiyor artık çıplak yatar olduk walla bu sıcaklarda bilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileherşey Hilal için:kedi::kedi:

Günaydın anneler ve melekleri. Ailecek bebe bisküvilerimizi yedik, geçmişi okuduk, face'teki fotolara videolara baktık geldik. Maaşallah kuduruk Mart bebeklerine... :))

Herkese güzel bir gün diliyorum...

Merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim.Siteye daha yeni üye oldum.Allah hepimizin bebeklerine sağlık,mutluluk ve uzun ömür versin.Benimde bir kızım ver 18 mart'ta doğdu.

Hemşehrim hoş geldin. Esk. merkez mi? Allah bağışlasın bebeğini...

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
bugün kociş evde raporlu...çok kötü adamcağızım ya.atlatamadı.her gece ateşleniyo.şimdi tekrar doktora gitti.gelir birazdan...onunla ilgilencem bugün biraz...ara ara bakarım yine..

Merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim.Siteye daha yeni üye oldum.Allah hepimizin bebeklerine sağlık,mutluluk ve uzun ömür versin.Benimde bir kızım ver 18 mart'ta doğdu.

hoşgeldin canım..benim kızçem de 19 mart doğumlu...bebişinin ismi ne?ayrıca eskişehir mezunuyum,bayılırım oraya.eskişehire kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan

olcay hanimmmmmm :))) bugun tam sana cevap yazarken bende regl olmadim diye :))) birden regl olmaya basladim.
spiral taktiracagim yarin yada obur gun.artik karnim biraz toplanirdi azicik kilo falan veririm insallah

ay hadi bakalım gözün aydın öznur.darısı bana ve tüm olmayanlara.aslında böyle çok rahat bu sıcaklarda hiç çekilmez ama insan tedirgin oluyo.hem şişlik hem her hafta test yap dur....

ben dr uma taktirayim bare.ya ama gecenlerde bi kiz arkadasimin spirali kaymis oda diyordu kesin taktir oznur ben 5 senedir kullaniyorum falan diyordum kis 5 snede hicmi kontrole gitmedin bi baktir falan derken iste kaydi kizin spirali tovbe ya

aman kızlar senelik kontrolünüzü ihmal etmeyin...ben ihmal ettim spiral kayması nediniyle hamile kaldım.............

aldı canım ewet.. efesle görüşmelerini de tamamladı sponsor oluyorlar.. bayramdan sonra açılışa dawetli herkesssssss umarım herşey planladığım gibi olur

oh hadi bakalım hayırlısı...eviniz de alınsın inşallah biran evvel rahata er..........

elituuu reaim istiyoruuuzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

evet evet evet.............

canım çok normal olur bunlar arada....ben annemlere gidince atıyorum onun başına oh be dünya varmış diyorum..bu onları sevmiyoruz anlamına gelmiyo tabiki ama bizim de biraz nefes almaya ihtiyacımız var............

canım allah gücünü artırsın..ben oğlumda aynı senin programdaydım...çok zor oluyo.3 sene hep böyleydi...çok yoruldum.o yüzden kızıma bakıcıyı eve ayarladım..zor valla..ama annaanne yada babaanne baksaydı yine getirir götürürdüm nolcek onların rahatı önemli...vay be ne fedakarlık şu annelik..annemin kıymetini çok daha iyi anladım zaten anne olunca..

of hepsi üstüste gelmiş canım.........

günaydınnn güzel mart anneleri ve bebkleri.... bugün biraz daha iyiym sanki 30 yasına kadar gezip tozup sonra evlenirsen arkasından bi de bebek sorumluğu eklenirse insan bocalıyo yoksa ege iyki var askım iyki var ömür törpülerim benim :))) .... neyse en sonunda yogurtda tuttu becerdim sanırsam :))))

günaydın
bugün misafir var
oğlum ayağımda uyuyor sabah yedi mesaisine kalktı şimdi uyudu ayağımdan bıraksam hemen uyanacak
biraz uykusunu alsında mız mızlık etmesin diye tutuyorum
yeğenimi çağırdım o gelecekte ben kalkacağım börek çörek ev süpür sil :a015:
dün kayınvalidemler geldi köyden onlardaydım yoksa böyle sıkışmazdı işlerim
yorulduğumu hissediyorum artık kendime bak(a)maz oldum...

en güzel koku şüphesiz "cennet" kokusudur...ama bir ayette derki : "ÇOCUK KOKUSU CENNET KOKUSUNDANDIR"...ben "CENNETİ" kokladım minicik bir meleğin uyurken boynuna yapışan mis gibi ter kokusu "cennet "gibiydi..... p.s. : faceden alıntıdır

böyle bir ayet yok canım ama güzel sözmüş... :asigim:

bende yarin aldirayim kocise bari sagol canim
güle güle kullanınopuyorumnanaktan

hoşgeldin çanım bebeğin hayırlı olsun...

mama sandalyesinden bahsetmişsiniz,bebekler mart ta doğmadımı.oturabiliyolarmı?

benimki oturabiliyor mama sandalyesinde...ama benimki şubat 15 doğumlu...

Günaydın,

Cumayı bulduk çok şükür, bugün de bitince iki gün koyun koyunayım oğlumla...
Evdeki mültecilerden fırsat kalırsa tabi klava:

Dün gece hiç uyumak istemedi kuzum, çok sık uyandı, en son 4'te bi açtı gözlerini, oyun istiyor, cin gibi...
Yüz vermedim, iki saatlik bir mücadelenin sonunda uyudu. Ben de sızmışım, geç kaldım işe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…