2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız?ben uykusuzum benim kız çok sık uyanıyo anlamadım gece 3 30 da kalktı saat 5 ti hala uyumadı babamızında biraz suçu var gece gece oynadı uykusu açıldı tabii olan bana oldu ve 8 de kalktı halada yatmadı akşam uykusuda düzenli değil işe başlayınca asıl ne yapıcam korkutuyo beni bu uykusuzluk ya aranızda bizim gibi olan varmı gece sık uyanıyo emiyo ama acaba doymuyormu anlamadım ?

Son düzenleme:
GÜNAYDIN...
HASTALIĞIN TEK İYİ YANI BENDEN 2 KİLO ALIP GÖTÜRMESİ OLDUUUUUUkaydirigubbakcemile2

Sonunda delirdim, kocamla msn'den sağlam bi kavga ettik, evdekiler yüzünden.
Doruk olmasa bugüne kadar bile durmazdım, ama artık Doruk'la da durmayacam, madem onlar gitmiyor, ben gidiyorum dedim.
Tutuştu, çünkü dediğimi yapacağımı biliyor, ama hala beni suçlamaktan da geri durmuyor, surat yapıyormuşum.
1 Temmuz'da gelmişlerdi, hala bizdeler, öldürmediğime şükredin be...

Merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim.Siteye daha yeni üye oldum.Allah hepimizin bebeklerine sağlık,mutluluk ve uzun ömür versin.Benimde bir kızım ver 18 mart'ta doğdu.

hosgeldın canım

oha kamp kurmuslar

sonunda seniçıldırttılar yaaa ama eşinin yapacağı bişey yok baksan artık gidin anne diyemiyor bile

günaydınlar canlarım,.hasretcim geçmişler olsun,ama ne güzel kilo vermişsin,..bendemi hastalansam neeeeeeyvahedigeldismile -tatlicadiarzu- bu arada bosna,demek eşinle kavga ettin,.iyi yaptın,.erkeklerin topuna ............kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ayyyy annem tlf da cıldırttı beni ,neymiş kayınvalidme ii davranmalıymışım soguk olmamalıymısm ve lohusalık döneminde neler yaptıgını bana neler yasattıgnı gayet ii biliyor en ii o biliyor .yok beddua edermiş falan filan .gayet mesafeli bi ilişkim var şimdi ve bunu bozmayacamneden cok samimi olayım yaaaaa.tekrardan tepeme cıksın diemi

sonunda seni çıldırttılar yaaa ama eşinin yapacağı bişey yok baksan artık gidin anne diyemiyor bile

Evet canım diyemiyor, artık dese de kovmaktan bi farkı olmayacak zaten.
Uzun kalacakları belliydi daha gelirlerken, size bile söyledim, baştan almalıydı önlemini.
Şimdi kendi de ben de b.mb.k bi durumda kaldık işte böyle...

Evdeki halimizi bi görsen...
Be eve bi karış suratla gidiyorum, hiç konuşmuyorum, yoklarmış gibi davranıyorum, onlar da buna tahammül edip hala kalıyorlar. Nedenmiş, küçük hanım İstanbul'da kalmak istiyormuşş!!

GÜNAYDIN...
HASTALIĞIN TEK İYİ YANI BENDEN 2 KİLO ALIP GÖTÜRMESİ OLDUUUUUUkaydirigubbakcemile2
bende mi olsam ki???bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:tomato:

bencedeklava:yerleştiler valla.al doruk u bir süre annende kal da kocanında kafaya dank etsin bişeyler.bir yollayamadı şunları yaa.tabii surat yapacaksın az bile sanki akıllı uslu bir ailesi varda sen kötü gelinsin.

yerleşti zten onlar sana..oha yani bu kadarda misafirlik olmaz...kızen izine alan çıkmayaçakmısın...?af dokundursan ben izine çıkaçağım şuraya falan gideeğiz desen..gerçi bunlar yüzsüzki bu kadar kalmışlar...
koçanla aran açılmasın diye demiştir..benim annem de öyle der hep...tamam deyip geçseydin kırmasaydın...

Offf benimki de hep öyle diyor... Hala diyor yaw, 1 aydan fazladır bizdeler, kadın hala idare et boşver, atsan atılmaz satsan atılmaz, sen de erkek annesisin diyor...

Ben kötü gelinim belki...
Ama onlar da benden aşağı kalır değiller :)

Dan dun yatak odama girmeler, kocamla odada konuşurken kapıdan, yemek yemeyecek miyiz oğlumm diye imalı seslenmeler,hepsini bi yana bırak bütün yazı bizde geçirmeleri yeter yaw...

İznim yok Ebrucum ya, hepsini kullandım işe geç başlamak için.
Ama olsa da gitsem bile, de onlar kalmaya devam edip dönüşte bizi karşılarlar.

Biz evlenirken, gelip benim daha kalmadığım evimde kaldı bunlar, 15-20 gün.
Sonra evlendiğimiz gece başka yerde kaldılar, biz balayına gidince yine bizim eve dönüp bir hafta benim yeni gelin evimde kaldılar yaw..
Böyle insan bunlar...

Biz yarın doktora gidiyoruz... 4. ay kontrollerimizi olacağız. İşe başladığımı gündüz sağdığım sütlerin Esin'e yetmemesi durumunda ne yapacağımı soracağım doktora. Belki biz de ek gıdaya başlarız.

elitu amcamın kızının üçüzleri var. 5 yaşına girdiler. Ne halli büyüdüler. Tek başına nasıl yetiyorsun çok zor, Allah yardımcın olsun.

Ebru 6. hastalık da neyin nesiymiş ilkkez duydum. Bulaşıcımıymış. Neden olurmuş. Çok geçmiş olsun.

Hasret hesaplı bir yer olsun. Aile gelebilsin yaf :) Ben alkol almıyorum ama Esin'le gelir müşteriniz oluruz Yeni işiniz de oyuncaklarınızda hayırlı olsun.

Ayşegül zaman zaman bana da hey heyler geliyordu. Sonra da vicdan azabı çekiyordum. Yalnız değilsin kardeşim. Şimdi işe başladım akşamları 2 saat sabahları bir saat anca görüyorum. Bu da ayrı dert. Sıkma canını, asıl Allah nasip ederse dillenip ayaklandıkları, bize laf verip diklendikleri zaman delleneceğiz. Bu günlerimizi de arayacağız korkarım ki.

Sümeyra ne güzel öğlen kuzunun yanındasın. Sabah 8:30'dan akşam 6:40'a kadar 10 saat kuzumu göremiyorum. İşten eve gitmesi 40 dk öğlen göreyim desem ne fayda ... Elif Naz'a da maşallah.

Öznur hiç mi iyi bir şey görmedin nasıl bir günmüş bu böyle. Adet olanların gözü aydın ama ben daha olmak istemiyorum. Birkaç ay daha olmasam ne güzel böyle mutlu mesut yaşarım.

yildizerkutastam hoşgeldin. Ufaklığın adı ne?

Aman Ayfer maşallah güzel düzeniniz var. Bizim kız düzen karşıtı.

Süt izninin 1 aylık toplu kullanımı yasak, hatta haftada 1 gün kullanımı bile yasak. İş yerim aylık veremeyiz yasak ama haftalık veririz dedi. Ben de "bu da yasak bunu niye yapıyorsunuz" demedim. Haftada 1 gün de olsa işime geliyor. 1 yaşına kadar böyle yapacağım.

Pınarcım sana kolay gelisin. Valla misafir ağırlamak da zor. Benim hiç işime gelmiyor. Gelecek birileri olsa hazır bir şeyler alıp öyle ağırlıyorum.

Burcu bende evden çıkmadan emzireyim diyorum. Bazen oyun ediyor uzatıyor emmeyi. Zaten azıcık emiyor, doymuyor diye uğraşınca 10-15 dk'yı bulabiliyor. Bu yüzdne ilk haftamda 2 defa geç kaldım.

nasıl düştün kız sen bunların arasına..açık açık söylemen gerek herhalde anlamalaı için..ama iyi yapmışsın koçana...kötükedihüso belki oda bişey diyemiyor ama herşeyinde bir sınırı var...

çanım bulaşıçı bir hastalık kızamık gibi bişey...çoçuk 3-4 gün yüksek ateşli oluyormuş,,4 günde pempemsi döküntüler oluyormuş ve ateşi normale dönüyormuş..hafif öksürükte ve soğuk algınlığı belirtileride oluyor..döküntüler olana kadar başka hastalıklarla karıştırıp antibiyotik veriyorlar genelde dr ler ama antibiyotikte iyileşmesini geçiktiriyormuş bu tarz hastalıkların...döküntüler olunça anlıyorlar ançak...14 günde bulaşıçılığı sürüyormuş hastalık başladıktan sonra....

yerden göğe haklısın sen.şu saydıklarına bende enaz senin kadar uyuz oluyorum.senin ve eşinin mutluluğu evinizin huzuru için artık çekip gitmeleri şart.küçükhanım isterse otelde kalsın ozaman.

Ohooo biz çalışanlar için öğle oldu

:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…