- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.441
GÜNAYDIN...
HASTALIĞIN TEK İYİ YANI BENDEN 2 KİLO ALIP GÖTÜRMESİ OLDUUUUUUkaydirigubbakcemile2
biraz dışarı çıkar hava alsın balkona filan ilgisini dağıtacak bişeyler görsün ki yorulsun bakmaktan sonra gözlerini avuşturmaya başlar ve uyur...Hilal en fazla 2 saat ayakta sonra uyuyor gündüzleri uyku saatlerimiz şöyle oldu.Sabah 9 da kalkmışsa en geç 12 de uyur saat 14:00 de uyanır ..Sonra 5 giibi 5 ten 7 ye kadar sonra ilgilen oynun zamanı ilgilenme filan azcık balkon sefası en erken 22.00 en geç 24.00 sonra sabaha kadar deliksiz uyku azcık ağlasın hemen meme başında(süt yani ben) buaralar yanımda yatırıyorum park beşikte dolanıyor walla resimleri de yükledim face görürsünüz çok deli uyuyor yatak büyük üçümüzde sığıyoruz oda rahata düşkün bende keyfini bozmuyorum bende önce uyanmışsa da hemen memeyi buluyor ve emiyor artık çıplak yatar olduk walla bu sıcaklarda bilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileherşey Hilal için:kedi::kedi:
cnm ne izini bu 27 günlük?
süt izni canım pardon 26 gün:))))
1,5 saatli süt izni var ya ben onu toplu aldım
Hesaplama şöyle 32 x 5 gün = 160 gün x 1,5 saat = 240 saat / 9 saat = 26 gün c.tesi Pazar hariç sayılacak)...
Merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim.Siteye daha yeni üye oldum.Allah hepimizin bebeklerine sağlık,mutluluk ve uzun ömür versin.Benimde bir kızım ver 18 mart'ta doğdu.
Sonunda delirdim, kocamla msn'den sağlam bi kavga ettik, evdekiler yüzünden.
Doruk olmasa bugüne kadar bile durmazdım, ama artık Doruk'la da durmayacam, madem onlar gitmiyor, ben gidiyorum dedim.
Tutuştu, çünkü dediğimi yapacağımı biliyor, ama hala beni suçlamaktan da geri durmuyor, surat yapıyormuşum.
1 Temmuz'da gelmişlerdi, hala bizdeler, öldürmediğime şükredin be...
Doruk olmasa bugüne kadar bile durmazdım, ama artık Doruk'la da durmayacam, madem onlar gitmiyor, ben gidiyorum dedim.
Tutuştu, çünkü dediğimi yapacağımı biliyor, ama hala beni suçlamaktan da geri durmuyor, surat yapıyormuşum.
süt izni canım pardon 26 gün:))))
1,5 saatli süt izni var ya ben onu toplu aldım
Hesaplama şöyle 32 x 5 gün = 160 gün x 1,5 saat = 240 saat / 9 saat = 26 gün c.tesi Pazar hariç sayılacak)...
cnm ben onuda aldım süt iznim yıllık iznim doğum iznim her şey bitti şu an raporluyum 19unda bitiyo 1 ayda ücretsiz alıcam inş 6 ayı tamamlıyacağım ini işyeri verirse
cnm ben onuda aldım süt iznim yıllık iznim doğum iznim her şey bitti şu an raporluyum 19unda bitiyo 1 ayda ücretsiz alıcam inş 6 ayı tamamlıyacağım ini işyeri verirse
bende 2 aylık ücretsiz 21 gün senelik iznimi ve şimdide 26 günlük süt iznimi aldım olmuyor canım 6 aylık olana kadar içim rahat etmezdi beslenmesi,bakımı hele ki bana düşkünlüğü
sonunda seni çıldırttılar yaaa ama eşinin yapacağı bişey yok baksan artık gidin anne diyemiyor bile
Bizimkiler süt iznini bile toplu vermemişti ! Hatta haftanın 1 günü kullanmama bile izin vermediler, her gün 1,5 saat erken çıkıyorum ben.
günaydınlar canlarım,.hasretcim geçmişler olsun,ama ne güzel kilo vermişsin,..bendemi hastalansam neeeeeeyvahedigeldismile -tatlicadiarzu- bu arada bosna,demek eşinle kavga ettin,.iyi yaptın,.erkeklerin topuna ............kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
Bence bütün kayınvalidelerin ve görümcelerin topunaaa ....
Sana noldu Nilüfercim, sen de dertlisin :)
bende mi olsam ki???bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:tomato:GÜNAYDIN...
HASTALIĞIN TEK İYİ YANI BENDEN 2 KİLO ALIP GÖTÜRMESİ OLDUUUUUUkaydirigubbakcemile2
koçanla aran açılmasın diye demiştir..benim annem de öyle der hep...tamam deyip geçseydin kırmasaydın...ayyyy annem tlf da cıldırttı beni ,neymiş kayınvalidme ii davranmalıymışım soguk olmamalıymısm ve lohusalık döneminde neler yaptıgını bana neler yasattıgnı gayet ii biliyor en ii o biliyor .yok beddua edermiş falan filan .gayet mesafeli bi ilişkim var şimdi ve bunu bozmayacamneden cok samimi olayım yaaaaa.tekrardan tepeme cıksın diemi
ayyyy annem tlf da cıldırttı beni ,neymiş kayınvalidme ii davranmalıymışım soguk olmamalıymısm ve lohusalık döneminde neler yaptıgını bana neler yasattıgnı gayet ii biliyor en ii o biliyor .yok beddua edermiş falan filan .gayet mesafeli bi ilişkim var şimdi ve bunu bozmayacamneden cok samimi olayım yaaaaa.tekrardan tepeme cıksın diemi
bende mi olsam ki???bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:tomato:
bencedeklava:yerleştiler valla.al doruk u bir süre annende kal da kocanında kafaya dank etsin bişeyler.bir yollayamadı şunları yaa.tabii surat yapacaksın az bile sanki akıllı uslu bir ailesi varda sen kötü gelinsin.
yerleşti zten onlar sana..oha yani bu kadarda misafirlik olmaz...kızen izine alan çıkmayaçakmısın...?af dokundursan ben izine çıkaçağım şuraya falan gideeğiz desen..gerçi bunlar yüzsüzki bu kadar kalmışlar...
koçanla aran açılmasın diye demiştir..benim annem de öyle der hep...tamam deyip geçseydin kırmasaydın...
günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
Offf benimki de hep öyle diyor... Hala diyor yaw, 1 aydan fazladır bizdeler, kadın hala idare et boşver, atsan atılmaz satsan atılmaz, sen de erkek annesisin diyor...
Ben kötü gelinim belki...
Ama onlar da benden aşağı kalır değiller :)
Dan dun yatak odama girmeler, kocamla odada konuşurken kapıdan, yemek yemeyecek miyiz oğlumm diye imalı seslenmeler,hepsini bi yana bırak bütün yazı bizde geçirmeleri yeter yaw...
İznim yok Ebrucum ya, hepsini kullandım işe geç başlamak için.
Ama olsa da gitsem bile, de onlar kalmaya devam edip dönüşte bizi karşılarlar.
Biz evlenirken, gelip benim daha kalmadığım evimde kaldı bunlar, 15-20 gün.
Sonra evlendiğimiz gece başka yerde kaldılar, biz balayına gidince yine bizim eve dönüp bir hafta benim yeni gelin evimde kaldılar yaw..
Böyle insan bunlar...
Biz yarın doktora gidiyoruz... 4. ay kontrollerimizi olacağız. İşe başladığımı gündüz sağdığım sütlerin Esin'e yetmemesi durumunda ne yapacağımı soracağım doktora. Belki biz de ek gıdaya başlarız.
elitu amcamın kızının üçüzleri var. 5 yaşına girdiler. Ne halli büyüdüler. Tek başına nasıl yetiyorsun çok zor, Allah yardımcın olsun.
Ebru 6. hastalık da neyin nesiymiş ilkkez duydum. Bulaşıcımıymış. Neden olurmuş. Çok geçmiş olsun.
Hasret hesaplı bir yer olsun. Aile gelebilsin yaf :) Ben alkol almıyorum ama Esin'le gelir müşteriniz oluruzYeni işiniz de oyuncaklarınızda hayırlı olsun.
Ayşegül zaman zaman bana da hey heyler geliyordu. Sonra da vicdan azabı çekiyordum. Yalnız değilsin kardeşim. Şimdi işe başladım akşamları 2 saat sabahları bir saat anca görüyorum. Bu da ayrı dert. Sıkma canını, asıl Allah nasip ederse dillenip ayaklandıkları, bize laf verip diklendikleri zaman delleneceğiz. Bu günlerimizi de arayacağız korkarım ki.
Sümeyra ne güzel öğlen kuzunun yanındasın. Sabah 8:30'dan akşam 6:40'a kadar 10 saat kuzumu göremiyorum. İşten eve gitmesi 40 dk öğlen göreyim desem ne fayda ... Elif Naz'a da maşallah.
Öznur hiç mi iyi bir şey görmedin nasıl bir günmüş bu böyle. Adet olanların gözü aydın ama ben daha olmak istemiyorum. Birkaç ay daha olmasam ne güzel böyle mutlu mesut yaşarım.
yildizerkutastam hoşgeldin. Ufaklığın adı ne?
Aman Ayfer maşallah güzel düzeniniz var. Bizim kız düzen karşıtı.
Süt izninin 1 aylık toplu kullanımı yasak, hatta haftada 1 gün kullanımı bile yasak. İş yerim aylık veremeyiz yasak ama haftalık veririz dedi. Ben de "bu da yasak bunu niye yapıyorsunuz" demedim. Haftada 1 gün de olsa işime geliyor. 1 yaşına kadar böyle yapacağım.
Pınarcım sana kolay gelisin. Valla misafir ağırlamak da zor. Benim hiç işime gelmiyor. Gelecek birileri olsa hazır bir şeyler alıp öyle ağırlıyorum.
Burcu bende evden çıkmadan emzireyim diyorum. Bazen oyun ediyor uzatıyor emmeyi. Zaten azıcık emiyor, doymuyor diye uğraşınca 10-15 dk'yı bulabiliyor. Bu yüzdne ilk haftamda 2 defa geç kaldım.
yerden göğe haklısın sen.şu saydıklarına bende enaz senin kadar uyuz oluyorum.senin ve eşinin mutluluğu evinizin huzuru için artık çekip gitmeleri şart.küçükhanım isterse otelde kalsın ozaman.Offf benimki de hep öyle diyor... Hala diyor yaw, 1 aydan fazladır bizdeler, kadın hala idare et boşver, atsan atılmaz satsan atılmaz, sen de erkek annesisin diyor...
Ben kötü gelinim belki...
Ama onlar da benden aşağı kalır değiller :)
Dan dun yatak odama girmeler, kocamla odada konuşurken kapıdan, yemek yemeyecek miyiz oğlumm diye imalı seslenmeler,hepsini bi yana bırak bütün yazı bizde geçirmeleri yeter yaw...
İznim yok Ebrucum ya, hepsini kullandım işe geç başlamak için.
Ama olsa da gitsem bile, de onlar kalmaya devam edip dönüşte bizi karşılarlar.
Biz evlenirken, gelip benim daha kalmadığım evimde kaldı bunlar, 15-20 gün.
Sonra evlendiğimiz gece başka yerde kaldılar, biz balayına gidince yine bizim eve dönüp bir hafta benim yeni gelin evimde kaldılar yaw..
Böyle insan bunlar...
Ohooo biz çalışanlar için öğle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?