2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kayınvalidem ve çok saygıdeğer (!) kocası da şu an yolda yarın sabah bizdeler, Kerem'e bakacaklar bayram sonuna kadar yani yaklaşık 40 gün 2+1 evde 4 yetişkin ve 1 bebek olacağız, zaten sürekli ecinnilerim tepemde dualarınızı esirgemeyin :)

Esrin, umarım bir süre daha yeter sütlerin.
Ama yetmese de çok dert etme, ufaktan ek gıdaya geçersiniz.
Rahat sağabiliyor musun, ne kadar çıkıyor süt?

Hasret'in yerinde buluşuruz belki artık yaw, ne güzel olur...

Bu arada evden çıkarken emzirme işini şöyle ayarladım ben: 6 gibi kalkıyorum, banyodaki işlerimi hallettikten sonra uyusa da kaldırıp emziriyorum. 7 de çıkıyorum ya evden, bol bol vakti oluyor kuzunun, en son giyinip fırlıyorum. Bu arada ben de tam 10 saat göremiyorum oğlumu, 7:00-17:00... Yaşasın haftasonu :)

...

Bizimkiler süt iznini bile toplu vermemişti ! Hatta haftanın 1 günü kullanmama bile izin vermediler, her gün 1,5 saat erken çıkıyorum ben.

...

Burcu çünkü bu uygulama yasal değil. Süt izninin toplu kullanımı diye bir şey yok. Bazı iş yerleri iyi niyetten, bazı iş yerleri bilmediklerinden aylık ya da haftalık kullandırıyorlar. Bizim iş yerimiz bilmiyor mesela. Müdürüm bilse kesinlikle haftada 1 gün kullandırtmaz.

COK ACİL CVP :)) yogurdum tuttu 3 saat oldu sardım mayaladım olmus baya simdi buzdolabına mı koyayım (anneme soramıyorum da ) ve nezaman yedirebilirm egeye

Aaa Ebrucum Emirhan 6. hastalık mı olmuşş...
Ben kaçırmışım, kusura bakma...
Duymuştum başka hastalıklarla karıştırıldığını.
Çok çok geçmiş olsun.

Valla nasıl düştüm, nasıl anlamadım o zamanlar bilmiyorum.
Hoş anlasam ne olacaktı, evlenmeyecek miydim?
Kocamı seviyorum ben, bunlar yüzünden onu kaybetmek istemiyorum.
Ama gidişat iyi değil, o kesin...

Ooofff offf :)

Napıyo benim kudurk Alp'im?

Hadi yaa..
Ama en azından bi işe yarayacaklarmış, bizimkiler ona da yaramıyor.
Bizim sizden farkımız, ev 3+1, bi de görümcem var.
Ayrıca gündüzleri bebeğe bakmak için annem geliyor, bunların pislikleri ile başa çıkmak için de haftanın 3 günü temizliğe yardımcı geliyor...
Sen sıkıldıkça yaz bana, birbirimize gaz verip hepsini keselim

Haklısın. Ama yasal olmayan öyle çok şey yapılıyor ki, iyi niyetli şirketler bunu sineye çekebilirler...

canım evet yok ama 1 yaşına kadar 1,5 saatlik iznin var bende yazdığım dilekçe ile kabul edildi tabii şirketlerin iyi niyetine kalmış işlerde kesatken verdiler zaten ben o şirkete 4 eleman yetiştirdim 4 sene de ömrümü yediler berbat bir laboratuvardan yepyeni bir laboratuvar kurdum ...eee hakkım olanı da verdiler süt iznini de çok şükür aldım

Hay Allahım ya ne hastalıklar var. Biz bu kuzuları nasıl koruyacağız. Dün zaten bir yazı okudum çok moralim bozudu. Sabiha Keskintuna'mı ne bir kadın vardı ya onun eski tarihli gazete röportajını bulmuştum. Kadın orada diyor ki TR'deki aşıların içinde yüksek civa var. Çiva çocuklarımızı otizm yapıyor. Civa vücuttan atılamayıp birikiyormuş vs. Devlet tek kullanımlık aşı yapmalıymış. Artan otizm vakkalarının sorumlusuymuş. İstersek aşı yaptırmama hakkımız varmış vs. ABD'De ve Avrupa'da yeni nesil aşılarda civa yomuymuş neymiş aman çok moralim bozuldu kendi elimle mi kızımı zehirliyorum dedim.

Burcu dün 270 ml sağabildim. O da bol bereketli günümdü. 240-270 sağabildiğim miktar.
Esin ilk gün 200 ml anca içmiş. Git gide içtiği miktar artıyor.
2. gün 240 içmiş. Dün 300 ml içmiş. Dolayısıyla endişeleniyorum. Artık mama vermek istemiyorum. Mama'dan çok rahatsız oluyorum. Doktor mama derse rahatsızlığımı söyleyeceğim.

ye annesi oğluşunu bizim için müzikte aç daha da çok tükürük yapsın

allah kolaylık versin sabır versin....

hoppala.bi de bu çıktı ya 6.hastalık ta neymiş...çok geçmiş olsun canım ya..........

valla iyi bile dayandın..gelen insanlar melek gibi olsa dahi 1 ay kalan insan saygısız ve anlayışsızdır.bu ne ya.............

GÜNAYDIN...
HASTALIĞIN TEK İYİ YANI BENDEN 2 KİLO ALIP GÖTÜRMESİ OLDUUUUUUkaydirigubbakcemile2

iyi bari.o iyiliği olmuş en azından.nasılsın bugün?

Kerem bugün sağdığım sütü içmiyormuş mama veriyorlarmış onu hemen içiyormuş süte gelince ağzını kitliyormuş, sütün tadına bakmış annem herhangi bir farklılık yok dedi, ayrıca dün akşam eve gittiğimde resmen yüzüme bakmadı bir süre herkese baktı bana gelince kafasını çevirdi bilinçli olabilir mi acaba bugün ben de kendimi sinirsel olarak çok kötü hissediyorum

Esrin kaç defa sağabiliyorsun?
270 ml az değil, 300'ü bulabilsen yeter Esin'e, merak etme.
Yetecek mi, çıkacak mı kaygısı taşımayınca daha bol oluyor süt, tecrübeyle sabit.
Doruk ek gıdalara geçtiğinden beri, benim sütüm arttı, çünkü artık doyduğunu biliyorum.

Yerim onun köpüklerini :)
Yaa ben çok korkuyorum eline bişi vermekten, koparır da parçası boğazına kaçar diye.
Napsam ki?

Korkunç...
Fakat az önce naptığıma inanmayacaksınız.
Eşim aradı, ben konuşucam bugün annemlerle, gitsinler dedi.
Tamam dedim.
Sonra düşündüm, anladım ki bunun acısı bir şekilde bizim ilişkimizden çıkacak.
Aradım, tamam dedim, hiç birşey söyleme, bu akşamdan itibaren surat falan yapmıyorum, bişey yokmuş gibi davranıcam, ama ters gelen bişey yaptıkları an uyarırım. Bunu da ne onlar için, ne de senin için yapmıyorum, çocuğum için yapıyorum, çünkü gönderceksin ama sonra bizim aramız bozulacak, bu iş bizim sonumuzu getirecek. Çocuğumun bunları yaşamasını istemiyorum. Fakat bir daha asla bir haftadan uzun kalmayacaklar, son kez göz yumuyorum, bundan sonra 8. gece kaldıkları an ben giderim dedim.
Ne dersiniz bu yaptığıma?

Canım ne zaman başladın işe?

burcu doğru yapmışsın canım..dayandın o kadar az kaldı.aranız bozulacaksa sabret artık napalım.ama bu son olsun diye kesin tavrını koy eşine...

3 defa sağabiliyorum. aslında 2 saatte bir sağmak istiyorum ama işyeri ortamı mümkün olmuyor işte. Zaten benden 6 ay önce doğuran arkadaş bir öğledne önce bir öğleden sonra 2 defa sağmamın yeterli olacağını niçin 3 defa sağdığımı sorguladı hemen. Yani sen de annesin kaygımı anla benim 3 saatte bir sağmaya çalışmama köstek değil destek ol ama şunu yazın kadının en büyük düşmanı kendi hemcinsleri.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sorun çıkmadan huzurla bir 40 gün geçirisiniz.
Bir gün önce sağdığın sütler mi, yoksa donmuş çözülmüş süt mü? Bazen bebekler donmuş çözülmüş sütü reddiyorlarmış onu okumuştum ama sağılmış sütü bilemiyorum çok üzüldüm canım.

Yerim ben o Alp'i. Annesi sen bu çocuk ayaklanınca napcaksın :)

İnce düşünmüşsün Burcu ama kalan sürede sinirleirne hakim olabilecek misin? Eşin senin bu tavrından yüz bulup bir daha ki sefere ses çıkarmamazlık yapar mı? Sen yokken senin evinde kalmaları çok ayıp valla ben müsade etmezdim. Sen iyi rıza göstermişsin.

detayy burcu detaaayyy ne olduuuu

Canım ne zaman başladın işe?[/QUOTE]

P.tesi başladım, kısa bir süre sonra alıştı ama 10-15 dk beni resmen görmezden geldi velet :sinifsinif: bugün sütü reddediyormuş dün akşam da 60 cc sütü bitiremedi öffff hayat ne zor benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…