- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.481
3 defa sağabiliyorum. aslında 2 saatte bir sağmak istiyorum ama işyeri ortamı mümkün olmuyor işte. Zaten benden 6 ay önce doğuran arkadaş bir öğledne önce bir öğleden sonra 2 defa sağmamın yeterli olacağını niçin 3 defa sağdığımı sorguladı hemen. Yani sen de annesin kaygımı anla benim 3 saatte bir sağmaya çalışmama köstek değil destek ol ama şunu yazın kadının en büyük düşmanı kendi hemcinsleri.
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sorun çıkmadan huzurla bir 40 gün geçirisiniz.
Bir gün önce sağdığın sütler mi, yoksa donmuş çözülmüş süt mü? Bazen bebekler donmuş çözülmüş sütü reddiyorlarmış onu okumuştum ama sağılmış sütü bilemiyorum çok üzüldüm canım.
1 gün önce sağdığım sütler, ben işyerinde sütü sağıp dolaba koyuyorum sonra çıkarken de ısı izolasyonlu bebek çantasına koyup eve gittiğim gibi tekrar dolaba koyuyorum, donmuş çözülmüşü de içmemiş hay yarabbim yaaaa ek gıdalara alıştı da acaba tadı kötü mü geliyor artık, eve gittiğim andan itibaren emzireyim gündüz süt sağmayayım diye düşünüyorum ama bu sefer de taşar ki gündüzleri sağmadan bilmiyorumkismile
Korkunç...
Fakat az önce naptığıma inanmayacaksınız.
Eşim aradı, ben konuşucam bugün annemlerle, gitsinler dedi.
Tamam dedim.
Sonra düşündüm, anladım ki bunun acısı bir şekilde bizim ilişkimizden çıkacak.
Aradım, tamam dedim, hiç birşey söyleme, bu akşamdan itibaren surat falan yapmıyorum, bişey yokmuş gibi davranıcam, ama ters gelen bişey yaptıkları an uyarırım. Bunu da ne onlar için, ne de senin için yapmıyorum, çocuğum için yapıyorum, çünkü gönderceksin ama sonra bizim aramız bozulacak, bu iş bizim sonumuzu getirecek. Çocuğumun bunları yaşamasını istemiyorum. Fakat bir daha asla bir haftadan uzun kalmayacaklar, son kez göz yumuyorum, bundan sonra 8. gece kaldıkları an ben giderim dedim.
Ne dersiniz bu yaptığıma?
]
burcu doğru yapmışsın canım..dayandın o kadar az kaldı.aranız bozulacaksa sabret artık napalım.ama bu son olsun diye kesin tavrını koy eşine...
3 defa sağabiliyorum. aslında 2 saatte bir sağmak istiyorum ama işyeri ortamı mümkün olmuyor işte. Zaten benden 6 ay önce doğuran arkadaş bir öğledne önce bir öğleden sonra 2 defa sağmamın yeterli olacağını niçin 3 defa sağdığımı sorguladı hemen. Yani sen de annesin kaygımı anla benim 3 saatte bir sağmaya çalışmama köstek değil destek ol ama şunu yazın kadının en büyük düşmanı kendi hemcinsleri.
Yerim ben o Alp'i. Annesi sen bu çocuk ayaklanınca napcaksın :)
İnce düşünmüşsün Burcu ama kalan sürede sinirleirne hakim olabilecek misin? Eşin senin bu tavrından yüz bulup bir daha ki sefere ses çıkarmamazlık yapar mı? Sen yokken senin evinde kalmaları çok ayıp valla ben müsade etmezdim. Sen iyi rıza göstermişsin.
detayy burcu detaaayyy ne olduuuu
Canım ne zaman başladın işe?
1 gün önce sağdığım sütler, ben işyerinde sütü sağıp dolaba koyuyorum sonra çıkarken de ısı izolasyonlu bebek çantasına koyup eve gittiğim gibi tekrar dolaba koyuyorum, donmuş çözülmüşü de içmemiş hay yarabbim yaaaa ek gıdalara alıştı da acaba tadı kötü mü geliyor artık, eve gittiğim andan itibaren emzireyim gündüz süt sağmayayım diye düşünüyorum ama bu sefer de taşar ki gündüzleri sağmadan bilmiyorumkismile
bnce süper yapmışsın.. eşin anlar artık.. yine bişey mi yaptılar ne oldu??
off işte aynı bizimkiler bunlarında niyeti.. yazı köyde kışı bizle geçirmek!!! hoş anası yazın 2 ayı burda 2 ayı köyde ya neyse.. allah uzak etsin ıyyyyyakannehir
Yazgı
ya salatalıktan yutamayacağı parça yutarsa nasıl güveniyorsun bilmiyorumkismile
iyi yapmışsın burcucum.aksini yapsan busefer eşinle kötü olacaktın.eşinin senin bu davranışın karşısında ezilmesi ve birdahada senden böyle bişey beklememesi lazım.çünkü sen büyüklük gösteriyorsun.Yerim onun köpüklerini :)
Yaa ben çok korkuyorum eline bişi vermekten, koparır da parçası boğazına kaçar diye.
Napsam ki?
Korkunç...
Fakat az önce naptığıma inanmayacaksınız.
Eşim aradı, ben konuşucam bugün annemlerle, gitsinler dedi.
Tamam dedim.
Sonra düşündüm, anladım ki bunun acısı bir şekilde bizim ilişkimizden çıkacak.
Aradım, tamam dedim, hiç birşey söyleme, bu akşamdan itibaren surat falan yapmıyorum, bişey yokmuş gibi davranıcam, ama ters gelen bişey yaptıkları an uyarırım. Bunu da ne onlar için, ne de senin için yapmıyorum, çocuğum için yapıyorum, çünkü gönderceksin ama sonra bizim aramız bozulacak, bu iş bizim sonumuzu getirecek. Çocuğumun bunları yaşamasını istemiyorum. Fakat bir daha asla bir haftadan uzun kalmayacaklar, son kez göz yumuyorum, bundan sonra 8. gece kaldıkları an ben giderim dedim.
Ne dersiniz bu yaptığıma?
valla bilmiyorum esrincim alıp başıma kendimi dağlara vuracağım heralde.ama şunu çok iyi biliyorumki bu iyi günlerimeyvahedigeldismileYerim ben o Alp'i. Annesi sen bu çocuk ayaklanınca napcaksın :)
canım yanında oluyorum ben zaten ve sürekli elindeki parçayı kontrol ediyorum.kalın bir parça veriyorum zaten.Allah korusun.Yazgı
ya salatalıktan yutamayacağı parça yutarsa nasıl güveniyorsun bilmiyorumkismile
iyi yapmışsın burcucum.aksini yapsan busefer eşinle kötü olacaktın.eşinin senin bu davranışın karşısında ezilmesi ve birdahada senden böyle bişey beklememesi lazım.çünkü sen büyüklük gösteriyorsun.
valla bilmiyorum esrincim alıp başıma kendimi dağlara vuracağım heralde.ama şunu çok iyi biliyorumki bu iyi günlerimeyvahedigeldismile
canım yanında oluyorum ben zaten ve sürekli elindeki parçayı kontrol ediyorum.kalın bir parça veriyorum zaten.Allah korusun.
Bakalım, bundan sonrasını zaman gösterecek.
Şimdi bu akşam gidip canım kayınvalidem sarılıp öpeyim ben kaydirigubbakcemile3
Yazgıııı, bayıldım Alp'in fotolarına, maaşallah kuzuma, tam tosun olmuş...
Bu arada Doruk dün ilk defa iki adım emekledi, üçünyü de atardı ama popo kalkmadı bi türlü yerden :)
teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktandoruk paşaya da maşallah.bunlar erken yürüyecek.
hee git sarıl belkim ozaman bizim gelin iyi değil biz gidelim iyisi mi dersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Bana da öyle geliyor.
Doktor da öyle diyor zaten...
İşte o zaman vay halimize :)
Valla git sarıl, o zaman gidecekler deseler, yine sarılmam bacım.
İçimden gelmeyen şeyleri yapamam ben, sevmiyorsam seviyormuş gibi davranamam.
Değil sarılmak, göz göze gelmek bile istemiyorum.
İnsan bazen annesine dayanamıyor başkasının annesine dayanması çok zor hele bir de anlayışsız insanlarsa, benim kayınvalidem iyidir hoştur ama hep benden birşeyler bekler, oğluna 1 ekmek al eve gelirken diyemez bana alışveriş listesi tutuşturur, yeter ki parası oğlundan çıkmasın, şimdi bi de ramazan ya kesin doyuramam ben bunları. Nisan ayında doğumgünüydü ve bizim yanımızdaydı eşim ayakkabı alacaktı ortak hediyemiz olarak verecektik ama oğlunun parası gitmesin diye ucuz bir çanta aldırmış sonra da ben niye ona ayrı hediye almamışım diye bozulup ağladı kafamçokkarıştı
İnsan bazen annesine dayanamıyor başkasının annesine dayanması çok zor hele bir de anlayışsız insanlarsa, benim kayınvalidem iyidir hoştur ama hep benden birşeyler bekler, oğluna 1 ekmek al eve gelirken diyemez bana alışveriş listesi tutuşturur, yeter ki parası oğlundan çıkmasın, şimdi bi de ramazan ya kesin doyuramam ben bunları. Nisan ayında doğumgünüydü ve bizim yanımızdaydı eşim ayakkabı alacaktı ortak hediyemiz olarak verecektik ama oğlunun parası gitmesin diye ucuz bir çanta aldırmış sonra da ben niye ona ayrı hediye almamışım diye bozulup ağladı kafamçokkarıştı
ben geldim herkes iyidir inşallah fırsat buldukça bakarım geçmişe ama....zor olacak..
Trabzondayız pazartesiden beri ay sonuna kadar da burda kalırız...
çok bunaldım yolculuktan valizlerden ömrümüz yolda geçti keşke aynı memleketten olsaydık
biz iyiyiz de Nihan Sena kabız oldu...zaten yeni düzelmişti tuv. düzeni..şimdi de ağlıyo kuzum yaparken çok zor ya...haftaya ancak doktora gideceğiz burdaki doktorumuz yurt dışındaymış şimdilik klasik yöntemlerle halletmeye çalışıyoruz...inşallah uzun sürmez...
ay bir hareketlendi ki bu küçük hanım sormayın el ayak durmuyor her gördüğüne saldırıyor saç çekiyor herşeyi yemeye çalışıyor zaten damakları da çok kaşınıyor sanırım acayip hırsla ısırıyor her şeyi ve beni!!!!!
sizler nasılsınız...herkes iyi mi????
Benim kayınvalidem ve çok saygıdeğer (!) kocası da şu an yolda yarın sabah bizdeler, Kerem'e bakacaklar bayram sonuna kadar yani yaklaşık 40 gün 2+1 evde 4 yetişkin ve 1 bebek olacağız, zaten sürekli ecinnilerim tepemde dualarınızı esirgemeyin :)
ben geldim herkes iyidir inşallah fırsat buldukça bakarım geçmişe ama....zor olacak..
Trabzondayız pazartesiden beri ay sonuna kadar da burda kalırız...
çok bunaldım yolculuktan valizlerden ömrümüz yolda geçti keşke aynı memleketten olsaydık
biz iyiyiz de Nihan Sena kabız oldu...zaten yeni düzelmişti tuv. düzeni..şimdi de ağlıyo kuzum yaparken çok zor ya...haftaya ancak doktora gideceğiz burdaki doktorumuz yurt dışındaymış şimdilik klasik yöntemlerle halletmeye çalışıyoruz...inşallah uzun sürmez...
ay bir hareketlendi ki bu küçük hanım sormayın el ayak durmuyor her gördüğüne saldırıyor saç çekiyor herşeyi yemeye çalışıyor zaten damakları da çok kaşınıyor sanırım acayip hırsla ısırıyor her şeyi ve beni!!!!!
sizler nasılsınız...herkes iyi mi????
Aynen öyle, kendi annemize hiç olmazsa nazımız geçiyor, burda aksilensen 5 dk sonra herşey eskisi gibi. Bu cadılara laf da söylenmiyor.
Seninki de ayrı bi alemmiş, normali yok mu bunların?
Ben anneler gününde kendimi sokaklara vurdum, dünyanın parasını verip saat aldım, bir defa kolunda görmedim. Hırka takım aldım, denemedi bile. Yıllardır aldığım hediyelerin hiç birini kullandığını görmedim. Yaw fotoğraf çerçevesi almıştım, onu bile kullanmıyor, daha hediye mi alırım ben ona...
ÖKSÜRÜĞÜM ÇOK FENA DÜN GECE 3TE UYUYABİLDİM YATAK ODASI ÜSTÜME ÜSTÜME GELDİ SALONDA UYUMUŞUM.. ZATEN CENGİZEDE TAWIRLIYIM.. İYİ OLDU.. TABİ 2 SAAT SONRA CERİYLE SAAT BAŞI SEANSLARINA BAŞLADIK..allah kolaylık versin sabır versin....
hoppala.bi de bu çıktı ya 6.hastalık ta neymiş...çok geçmiş olsun canım ya..........
valla iyi bile dayandın..gelen insanlar melek gibi olsa dahi 1 ay kalan insan saygısız ve anlayışsızdır.bu ne ya.............
iyi bari.o iyiliği olmuş en azından.nasılsın bugün?
3,4 SAAT DİNLENMESİ LAZIM CANIM DOLAPTA.. İÇİNDE 3TE BEBE BİSKÜWİSİ AT İSTERSEN ERİR YARIM SAATE ÇIKARIRKEN..COK ACİL CVP :)) yogurdum tuttu 3 saat oldu sardım mayaladım olmus baya simdi buzdolabına mı koyayım (anneme soramıyorum da ) ve nezaman yedirebilirm egeye
günaydınlar canlarım,.hasretcim geçmişler olsun,ama ne güzel kilo vermişsin,..bendemi hastalansam neeeeeeyvahedigeldismile -tatlicadiarzu- bu arada bosna,demek eşinle kavga ettin,.iyi yaptın,.erkeklerin topuna ............kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
ufff markete gıdecem sıcaklar bı yandan belımın agrısı bı yandan gozum kesmıyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?