2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnce süper yapmışsın.. eşin anlar artık.. yine bişey mi yaptılar ne oldu??
off işte aynı bizimkiler bunlarında niyeti.. yazı köyde kışı bizle geçirmek!!! hoş anası yazın 2 ayı burda 2 ayı köyde ya neyse.. allah uzak etsin ıyyyyyakannehir

burcu doğru yapmışsın canım..dayandın o kadar az kaldı.aranız bozulacaksa sabret artık napalım.ama bu son olsun diye kesin tavrını koy eşine...

Esrin, kimseye kulak asma, 3 defa daha sağmaya devam et, 2 saatte bir çok zor, ben de hiç yapamadım. Gerçekten kadın kadının en büyük düşmenı oluyor çoğu zaman, hem de her durumda...
Sıkma canını, sen süt sağ, Esin'i düşün, önümüz hsonu :)

Ahh Esrin, 6 yıldır ben nelere müsaade ettim ama ettikçe tepeme çıktılar.
Eşim benim dediğimi yapacağımı bilir, o yüzden bundan sonraki sefer için umutluyum.
Ama bu sefer nasıl dayanıcam, o konuda benim de şüphelerim var...

detayy burcu detaaayyy ne olduuuu

Canım ne zaman başladın işe?

P.tesi başladım, kısa bir süre sonra alıştı ama 10-15 dk beni resmen görmezden geldi velet :sinifsinif: bugün sütü reddediyormuş dün akşam da 60 cc sütü bitiremedi öffff hayat ne zor benneyaptımki[/QUOTE]

Canım geçici bir dönemdir belki, benim oğlum da yaptı bi ara, şimdi ek gıdalara rağmen en çok anne sütünü seviyor.
Belki onun damak tadının ayırt edebildiği bir fark vardır.
Sen eve gidince emzir yine, düzelir inşallah...

Gündüz sağmazsan bir süre sonra azalır sütün.
Sen sağmaya devam et, almamakta ısrar ederse, pirinçununa karıştırır muhallebi yaparsın, meyve püresine, kahvaltısına katarsın, bi şekilde verirsin yine sütünü...

HASREEET, okumaya devam et, bulacaksın detayları :)

Sürekli bişey yapıyorlar...
Küçük küçük şeyler ama birikip beni patlatıyor.

Yazgı
ya salatalıktan yutamayacağı parça yutarsa nasıl güveniyorsun bilmiyorumkismile

Hıh işte, ben de onu diyorum.

iyi yapmışsın burcucum.aksini yapsan busefer eşinle kötü olacaktın.eşinin senin bu davranışın karşısında ezilmesi ve birdahada senden böyle bişey beklememesi lazım.çünkü sen büyüklük gösteriyorsun.
Yerim ben o Alp'i. Annesi sen bu çocuk ayaklanınca napcaksın :)
valla bilmiyorum esrincim alıp başıma kendimi dağlara vuracağım heralde.ama şunu çok iyi biliyorumki bu iyi günlerimeyvahedigeldismile
Yazgı
ya salatalıktan yutamayacağı parça yutarsa nasıl güveniyorsun bilmiyorumkismile
canım yanında oluyorum ben zaten ve sürekli elindeki parçayı kontrol ediyorum.kalın bir parça veriyorum zaten.Allah korusun.

bu neden ağzıma giymiyor yaaa allaalla

yakalandım yinee.genemi elinde o şebek yaptın beni anne yaaa çekmeseneboshayallersmile

geçen biy duyum vaydıda ondan böleyim ama noymalde ağlamıyoyum haa kızlaysengözlerimebaksanab

Bakalım, bundan sonrasını zaman gösterecek.
Şimdi bu akşam gidip canım kayınvalidem sarılıp öpeyim ben kaydirigubbakcemile3

Yazgıııı, bayıldım Alp'in fotolarına, maaşallah kuzuma, tam tosun olmuş...

Bu arada Doruk dün ilk defa iki adım emekledi, üçünyü de atardı ama popo kalkmadı bi türlü yerden :)

teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktandoruk paşaya da maşallah.bunlar erken yürüyecek.

hee git sarıl belkim ozaman bizim gelin iyi değil biz gidelim iyisi mi dersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktandoruk paşaya da maşallah.bunlar erken yürüyecek.

hee git sarıl belkim ozaman bizim gelin iyi değil biz gidelim iyisi mi dersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bana da öyle geliyor.
Doktor da öyle diyor zaten...
İşte o zaman vay halimize :)

Valla git sarıl, o zaman gidecekler deseler, yine sarılmam bacım.
İçimden gelmeyen şeyleri yapamam ben, sevmiyorsam seviyormuş gibi davranamam.
Değil sarılmak, göz göze gelmek bile istemiyorum.

İnsan bazen annesine dayanamıyor başkasının annesine dayanması çok zor hele bir de anlayışsız insanlarsa, benim kayınvalidem iyidir hoştur ama hep benden birşeyler bekler, oğluna 1 ekmek al eve gelirken diyemez bana alışveriş listesi tutuşturur, yeter ki parası oğlundan çıkmasın, şimdi bi de ramazan ya kesin doyuramam ben bunları. Nisan ayında doğumgünüydü ve bizim yanımızdaydı eşim ayakkabı alacaktı ortak hediyemiz olarak verecektik ama oğlunun parası gitmesin diye ucuz bir çanta aldırmış sonra da ben niye ona ayrı hediye almamışım diye bozulup ağladı kafamçokkarıştı

ben geldim herkes iyidir inşallah fırsat buldukça bakarım geçmişe ama....zor olacak..
Trabzondayız pazartesiden beri ay sonuna kadar da burda kalırız...
çok bunaldım yolculuktan valizlerden ömrümüz yolda geçti keşke aynı memleketten olsaydık
biz iyiyiz de Nihan Sena kabız oldu...zaten yeni düzelmişti tuv. düzeni..şimdi de ağlıyo kuzum yaparken çok zor ya...haftaya ancak doktora gideceğiz burdaki doktorumuz yurt dışındaymış şimdilik klasik yöntemlerle halletmeye çalışıyoruz...inşallah uzun sürmez...
ay bir hareketlendi ki bu küçük hanım sormayın el ayak durmuyor her gördüğüne saldırıyor saç çekiyor herşeyi yemeye çalışıyor zaten damakları da çok kaşınıyor sanırım acayip hırsla ısırıyor her şeyi ve beni!!!!!

sizler nasılsınız...herkes iyi mi????

Aynen öyle, kendi annemize hiç olmazsa nazımız geçiyor, burda aksilensen 5 dk sonra herşey eskisi gibi. Bu cadılara laf da söylenmiyor.
Seninki de ayrı bi alemmiş, normali yok mu bunların?
Ben anneler gününde kendimi sokaklara vurdum, dünyanın parasını verip saat aldım, bir defa kolunda görmedim. Hırka takım aldım, denemedi bile. Yıllardır aldığım hediyelerin hiç birini kullandığını görmedim. Yaw fotoğraf çerçevesi almıştım, onu bile kullanmıyor, daha hediye mi alırım ben ona...

:bbo: çok dengesiz bi kadınmış ama bu da yani. ya sizin paranızı neden ayrı tutuyor ki? ben olsam böyle davranan birine çöp bile almazdım walla

Haniş hoşgeldin cnm, özledim. ben de yeni döndüm tatilden hala pek takılamıyorum nete o nedenle pek haberm yok olan bitenden. Sena'yı kocaman öpüyorum

bu ne ya uff allah sabır versın

hanıfım tum bebıkler kudurdu bıl yane.

bence de almaÇok üzgünüm çoook

ÖKSÜRÜĞÜM ÇOK FENA DÜN GECE 3TE UYUYABİLDİM YATAK ODASI ÜSTÜME ÜSTÜME GELDİ SALONDA UYUMUŞUM.. ZATEN CENGİZEDE TAWIRLIYIM.. İYİ OLDU.. TABİ 2 SAAT SONRA CERİYLE SAAT BAŞI SEANSLARINA BAŞLADIK..
COK ACİL CVP :)) yogurdum tuttu 3 saat oldu sardım mayaladım olmus baya simdi buzdolabına mı koyayım (anneme soramıyorum da ) ve nezaman yedirebilirm egeye
3,4 SAAT DİNLENMESİ LAZIM CANIM DOLAPTA.. İÇİNDE 3TE BEBE BİSKÜWİSİ AT İSTERSEN ERİR YARIM SAATE ÇIKARIRKEN..

EWET TEK İYİ YANI O OLDU SANIRIMsempatiksalakcinni 52iDİM HAMİLELİK ÖNCESİ 55E RAZIYIM daha werilecek 8 kilo warrr:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…