2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret geçmiş olsun cnm, benim de hasta olasım geldi ama yani bu kilo olayından sonrasempatiksalakcinni 63 müsün şimdi? ben de 62'yim.

bunca waka üzerine sormadın mı hiç anne neden hiç birini kullanmıyorsun... yada kocan sormadı mı?

hşbulduk canım ben de çok özledm...ben de seni ve yakışıklıları öpüyorm :)

bu ne ya uff allah sabır versın

hanıfım tum bebıkler kudurdu bıl yane.

hadi yaaaa...napcaz böyle?????????????

ewet cnm çıplak 62,8im 63 yani.. durmak yok yola dewam fena gaza geldimsempatiksalakcinni

hadi bakalım, artık inelim 60'ın altına inşallah yaaa, çok sıkıldım. 59.9 bile olsa artık ellili bi rakam istiyorummm

hadi baklım devam.. maşallah ya...ben neden veremiyorum...gr oynamadı dğmdan sonra...-tatlicadiarzu-

küstüm size oğluşumun resimlerini kimse görmemişalsanaalsanasmilesenağlama:umursamaz:

görmez olur muyuz bu yakışıklıyıopuyorumnanaktan walla benim unutkanlığıma geldi cnm, çok şeker Alp'im her zamanki gibia.s.

hşbulduk canım ben de çok özledm...ben de seni ve yakışıklıları öpüyorm :)

hadi baklım devam.. maşallah ya...ben neden veremiyorum...gr oynamadı dğmdan sonra...-tatlicadiarzu-

ben de çok verdim denemez haniş:umursamaz: doğum sonrası eve geldiğimde zaten 62 idim sonradan kilo alıp 65'e kadar çıktım:1no2: şimdi tekrar 62, bakalım veririz artık inşallah feci sıkılıyorum bu göbekten-tatlicadiarzu-

verirsiniz ya..ben 60lı rakamlara bile düşemedim durum vahim 71im hala....62 olsam hiç sert etmem yeter bana...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kilolardan bahsediliyor sanırsam ben veremiyorum durdum birde üstüne alırsam şaşırmayacağım.önümüzdeki ay diyete başlamayı düşünüyorum.sütümü etkilemeyecek diyetler buldum kk da.

Merhabalar 2010 Mart anneleri...Ben 4 Mart doğumlu Aras bebeğin annesi Ebru!Facebook grubunuzda da belirttiğim gibi ben sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum...neredeyse hepinizi ve bebeklerinizi tanıyorum desem yalan olmaz:))daha önce birkaç kez üyelik denemelerimde kadınlar kulübünün garip mesajları ile karşılaşıp başaramamıştım ve pes edip misafir konumunda takip ediyordum sizleri...geçenlerde tekrar denedim ve başardım:))Hepinize merhaba!!:teytey:

verirsiniz ya..ben 60lı rakamlara bile düşemedim durum vahim 71im hala....62 olsam hiç sert etmem yeter bana...

hepimiz düşeriz inşallah

boshayallersmile ah bu diyetler, yememeyi başaramıyorum ki, çok acıkıyorum yaww

hoşgeldin Ebrua.s. madem sen bizi tanıyorsun, biraz da biz seni tanıyalım

Özo sen neden ayrılıyosun işten? ben o kısmı kaçırdımfisfisfis

canım aslinda cok sey var anlatacakda yazip canimi sikmak istemiyorum.ozetle oglumun bana ihtiyaci var benimde ona.

gitme bence de bu sıcakta, kangurumdan yap alışverişini ya da akşama kocana aldırşutarafagitti

sogan almam lazim hayatim aksama ne yeriz sogan olmadan.
dolapda taze barbunya vardi onu cikardim zeytinyagli yapayim bide cigeri cikardim sonra aklima geldi evde hic sogan olmadigi.
gideyimde alayim bari market evin altinda ayol ben koca popoluluk yapiyorum :)))

küstüm size oğluşumun resimlerini kimse görmemişalsanaalsanasmilesenağlama:umursamaz:

gordum cokda sevdim nolmus yane ama bisi yazamamistim

ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh

sağol çanım ya,,nerden bulaştı bilmem..çok gezdikya orda burda geçti demekki birinden

allah korusunya insan aşıdeanda kprkuyor...

çanım sağol,çoçuğu eritti vallahi lanet hastalık..dün tarttım yine çoçuk badysiyle falan 8500 kilo geliyor.bu ay aldığı kilo gitti hep..sabahtan buyanada 100 gr mamayla duruyor..yemiyor hiç bişey

[

hoşgeldin çanım..bende ebru..3 tane ebru olduk burda...

çanım hoşgeldin geçmiş olsun fıstığımıza...inşallah düzelir bir an öne...poposuna bol zeytin yğı sür çatlak olmasın...

bu neden ağzıma giymiyor yaaa allaalla
g[/img][/url]

çanım maşallah çoook tatlı olmuş ya...

Sakın sütünü sağmamazlık etme. Sütün azalır. Sağ sabah büskivisini ezersin, muhallebi yaparsın, çorbasına katarsın, mutlaka sağ. Süt üretimin devam eder böylece. Ara ara denersiniz sonra yeniden içmeye başlayabilir. Yok emmemeye devam ederse sağdıklarını buzluğa atın. 2-3 ay buzlukta duruyor ilerideki aylarda ek besinlere katmaya devam edersin.

Kıyamam ben onun ağlamasına....

Yuhh valla ne doğum gününde ne anneler gününde bir şey almadım oğluda almadı aradık tebrik ettik o kadar. Ödemelerimiz var. Bir şey alamayız bir iki sene.

Hoşgeldiniz....

Hoşgeldin, ben Facebook'a bakmadım. Aras bebek nasıl, iyidir inşallah...

selamınaleyküm ele gadaşlar..
nassınız eysiniz??naptınız nettinizz??
3 TANE EBRU MU??*:1shok:..BEN EBUŞ OLMAK İSTİYORUMM...
BU SAATE KADAR PASTA BÖYYYYREK TEMİZLİKTİ DERKENE MİSAFİR AGIRLAMAK İSTEYEN ANNE HAstanelik oldu adı altında gazetelere başsayfa olucam-tatlicadiarzu-
ben öyle diyem siz anlayıveren..
sırtlarım dutmay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…