- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.501
Yazgı
ya salatalıktan yutamayacağı parça yutarsa nasıl güveniyorsun bilmiyorumkismile
Hasret geçmiş olsun cnm, benim de hasta olasım geldi ama yani bu kilo olayından sonrasempatiksalakcinni 63 müsün şimdi? ben de 62'yim.
ewet cnm çıplak 62,8im 63 yani.. durmak yok yola dewam fena gaza geldimsempatiksalakcinni
Aynen öyle, kendi annemize hiç olmazsa nazımız geçiyor, burda aksilensen 5 dk sonra herşey eskisi gibi. Bu cadılara laf da söylenmiyor.
Seninki de ayrı bi alemmiş, normali yok mu bunların?
Ben anneler gününde kendimi sokaklara vurdum, dünyanın parasını verip saat aldım, bir defa kolunda görmedim. Hırka takım aldım, denemedi bile. Yıllardır aldığım hediyelerin hiç birini kullandığını görmedim. Yaw fotoğraf çerçevesi almıştım, onu bile kullanmıyor, daha hediye mi alırım ben ona...
:bbo: çok dengesiz bi kadınmış ama bu da yani. ya sizin paranızı neden ayrı tutuyor ki? ben olsam böyle davranan birine çöp bile almazdım walla
Haniş hoşgeldin cnm, özledim. ben de yeni döndüm tatilden hala pek takılamıyorum nete o nedenle pek haberm yok olan bitenden. Sena'yı kocaman öpüyorum
bu ne ya uff allah sabır versın
hanıfım tum bebıkler kudurdu bıl yane.
ewet cnm çıplak 62,8im 63 yani.. durmak yok yola dewam fena gaza geldimsempatiksalakcinni
hadi bakalım, artık inelim 60'ın altına inşallah yaaa, çok sıkıldım. 59.9 bile olsa artık ellili bi rakam istiyorummm
küstüm size oğluşumun resimlerini kimse görmemişalsanaalsanasmilesenağlama:umursamaz:
hşbulduk canım ben de çok özledm...ben de seni ve yakışıklıları öpüyorm :)
hadi baklım devam.. maşallah ya...ben neden veremiyorum...gr oynamadı dğmdan sonra...-tatlicadiarzu-
görmez olur muyuz bu yakışıklıyıopuyorumnanaktan walla benim unutkanlığıma geldi cnm, çok şeker Alp'im her zamanki gibia.s.
ben de çok verdim denemez haniş:umursamaz: doğum sonrası eve geldiğimde zaten 62 idim sonradan kilo alıp 65'e kadar çıktım:1no2: şimdi tekrar 62, bakalım veririz artık inşallah feci sıkılıyorum bu göbekten-tatlicadiarzu-
görmez olur muyuz bu yakışıklıyıopuyorumnanaktan walla benim unutkanlığıma geldi cnm, çok şeker Alp'im her zamanki gibia.s.
ben de çok verdim denemez haniş:umursamaz: doğum sonrası eve geldiğimde zaten 62 idim sonradan kilo alıp 65'e kadar çıktım:1no2: şimdi tekrar 62, bakalım veririz artık inşallah feci sıkılıyorum bu göbekten-tatlicadiarzu-
verirsiniz ya..ben 60lı rakamlara bile düşemedim durum vahim 71im hala....62 olsam hiç sert etmem yeter bana...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kilolardan bahsediliyor sanırsam ben veremiyorum durdum birde üstüne alırsam şaşırmayacağım.önümüzdeki ay diyete başlamayı düşünüyorum.sütümü etkilemeyecek diyetler buldum kk da.
Merhabalar 2010 Mart anneleri...Ben 4 Mart doğumlu Aras bebeğin annesi Ebru!Facebook grubunuzda da belirttiğim gibi ben sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum...neredeyse hepinizi ve bebeklerinizi tanıyorum desem yalan olmaz:))daha önce birkaç kez üyelik denemelerimde kadınlar kulübünün garip mesajları ile karşılaşıp başaramamıştım ve pes edip misafir konumunda takip ediyordum sizleri...geçenlerde tekrar denedim ve başardım:))Hepinize merhaba!!:teytey:
Özo sen neden ayrılıyosun işten? ben o kısmı kaçırdımfisfisfis
gitme bence de bu sıcakta, kangurumdan yap alışverişini ya da akşama kocana aldırşutarafagitti
küstüm size oğluşumun resimlerini kimse görmemişalsanaalsanasmilesenağlama:umursamaz:
verirsiniz ya..ben 60lı rakamlara bile düşemedim durum vahim 71im hala....62 olsam hiç sert etmem yeter bana...
sağol çanım ya,,nerden bulaştı bilmem..çok gezdikya orda burda geçti demekki birindenAaa Ebrucum Emirhan 6. hastalık mı olmuşş...
Ben kaçırmışım, kusura bakma...
Duymuştum başka hastalıklarla karıştırıldığını.
Çok çok geçmiş olsun.
Valla nasıl düştüm, nasıl anlamadım o zamanlar bilmiyorum.
Hoş anlasam ne olacaktı, evlenmeyecek miydim?
Kocamı seviyorum ben, bunlar yüzünden onu kaybetmek istemiyorum.
Ama gidişat iyi değil, o kesin...
Ooofff offf :)
Napıyo benim kudurk Alp'im?
Hadi yaa..
Ama en azından bi işe yarayacaklarmış, bizimkiler ona da yaramıyor.
Bizim sizden farkımız, ev 3+1, bi de görümcem var.
Ayrıca gündüzleri bebeğe bakmak için annem geliyor, bunların pislikleri ile başa çıkmak için de haftanın 3 günü temizliğe yardımcı geliyor...
Sen sıkıldıkça yaz bana, birbirimize gaz verip hepsini keselim
Haklısın. Ama yasal olmayan öyle çok şey yapılıyor ki, iyi niyetli şirketler bunu sineye çekebilirler...
allah korusunya insan aşıdeanda kprkuyor...Hay Allahım ya ne hastalıklar var. Biz bu kuzuları nasıl koruyacağız. Dün zaten bir yazı okudum çok moralim bozudu. Sabiha Keskintuna'mı ne bir kadın vardı ya onun eski tarihli gazete röportajını bulmuştum. Kadın orada diyor ki TR'deki aşıların içinde yüksek civa var. Çiva çocuklarımızı otizm yapıyor. Civa vücuttan atılamayıp birikiyormuş vs. Devlet tek kullanımlık aşı yapmalıymış. Artan otizm vakkalarının sorumlusuymuş. İstersek aşı yaptırmama hakkımız varmış vs. ABD'De ve Avrupa'da yeni nesil aşılarda civa yomuymuş neymiş aman çok moralim bozuldu kendi elimle mi kızımı zehirliyorum dedim.
Burcu dün 270 ml sağabildim. O da bol bereketli günümdü. 240-270 sağabildiğim miktar.
Esin ilk gün 200 ml anca içmiş. Git gide içtiği miktar artıyor.
2. gün 240 içmiş. Dün 300 ml içmiş. Dolayısıyla endişeleniyorum. Artık mama vermek istemiyorum. Mama'dan çok rahatsız oluyorum. Doktor mama derse rahatsızlığımı söyleyeceğim.
allah kolaylık versin sabır versin....
hoppala.bi de bu çıktı ya 6.hastalık ta neymiş...çok geçmiş olsun canım ya..........
valla iyi bile dayandın..gelen insanlar melek gibi olsa dahi 1 ay kalan insan saygısız ve anlayışsızdır.bu ne ya.............
iyi bari.o iyiliği olmuş en azından.nasılsın bugün?
Merhabalar 2010 Mart anneleri...Ben 4 Mart doğumlu Aras bebeğin annesi Ebru!Facebook grubunuzda da belirttiğim gibi ben sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum...neredeyse hepinizi ve bebeklerinizi tanıyorum desem yalan olmaz:))daha önce birkaç kez üyelik denemelerimde kadınlar kulübünün garip mesajları ile karşılaşıp başaramamıştım ve pes edip misafir konumunda takip ediyordum sizleri...geçenlerde tekrar denedim ve başardım:))Hepinize merhaba!!:teytey:
ben geldim herkes iyidir inşallah fırsat buldukça bakarım geçmişe ama....zor olacak..
Trabzondayız pazartesiden beri ay sonuna kadar da burda kalırız...
çok bunaldım yolculuktan valizlerden ömrümüz yolda geçti keşke aynı memleketten olsaydık
biz iyiyiz de Nihan Sena kabız oldu...zaten yeni düzelmişti tuv. düzeni..şimdi de ağlıyo kuzum yaparken çok zor ya...haftaya ancak doktora gideceğiz burdaki doktorumuz yurt dışındaymış şimdilik klasik yöntemlerle halletmeye çalışıyoruz...inşallah uzun sürmez...
ay bir hareketlendi ki bu küçük hanım sormayın el ayak durmuyor her gördüğüne saldırıyor saç çekiyor herşeyi yemeye çalışıyor zaten damakları da çok kaşınıyor sanırım acayip hırsla ısırıyor her şeyi ve beni!!!!!
sizler nasılsınız...herkes iyi mi????
bu neden ağzıma giymiyor yaaa allaalla
g[/img][/url]
hoşgeldin çanım..bende ebru..3 tane ebru olduk burda...
yanlış hatırlamıyorsam diğer Ebru da Yağmur bebişin annesi değil mi?
1 gün önce sağdığım sütler, ben işyerinde sütü sağıp dolaba koyuyorum sonra çıkarken de ısı izolasyonlu bebek çantasına koyup eve gittiğim gibi tekrar dolaba koyuyorum, donmuş çözülmüşü de içmemiş hay yarabbim yaaaa ek gıdalara alıştı da acaba tadı kötü mü geliyor artık, eve gittiğim andan itibaren emzireyim gündüz süt sağmayayım diye düşünüyorum ama bu sefer de taşar ki gündüzleri sağmadan bilmiyorumkismile
İnsan bazen annesine dayanamıyor başkasının annesine dayanması çok zor hele bir de anlayışsız insanlarsa, benim kayınvalidem iyidir hoştur ama hep benden birşeyler bekler, oğluna 1 ekmek al eve gelirken diyemez bana alışveriş listesi tutuşturur, yeter ki parası oğlundan çıkmasın, şimdi bi de ramazan ya kesin doyuramam ben bunları. Nisan ayında doğumgünüydü ve bizim yanımızdaydı eşim ayakkabı alacaktı ortak hediyemiz olarak verecektik ama oğlunun parası gitmesin diye ucuz bir çanta aldırmış sonra da ben niye ona ayrı hediye almamışım diye bozulup ağladı kafamçokkarıştı
ben geldim herkes iyidir inşallah fırsat buldukça bakarım geçmişe ama....zor olacak..
Trabzondayız pazartesiden beri ay sonuna kadar da burda kalırız...
çok bunaldım yolculuktan valizlerden ömrümüz yolda geçti keşke aynı memleketten olsaydık
biz iyiyiz de Nihan Sena kabız oldu...zaten yeni düzelmişti tuv. düzeni..şimdi de ağlıyo kuzum yaparken çok zor ya...haftaya ancak doktora gideceğiz burdaki doktorumuz yurt dışındaymış şimdilik klasik yöntemlerle halletmeye çalışıyoruz...inşallah uzun sürmez...
ay bir hareketlendi ki bu küçük hanım sormayın el ayak durmuyor her gördüğüne saldırıyor saç çekiyor herşeyi yemeye çalışıyor zaten damakları da çok kaşınıyor sanırım acayip hırsla ısırıyor her şeyi ve beni!!!!!
sizler nasılsınız...herkes iyi mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?