2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen yazgı bnde gördüm hatta içimden neler dedim ama yazıya dökemedim ceri yi zıplatmaktan gezdirmekten imanım gewredi.. hele klawyeye elimi süriim anınında SAldırıyo zor yazıorum..

Aras'a 5 aylık rutin kan ve idrar tahlili yapıldı...çok azıcık kansız çıktık biz...demir damlası verdi doktorumuz ama ne yazık ki o da Aras'ı kabız yaptı 2 gün bekledim,zeytinyağı falan verdim suyla beraber ama sonuç hüsran 3. gün yani bugün daha fazla bekleyemedim ve fitil attım...öyle bir yaptı ki kakasını anlatamam,aslında çok katı değildi neden yapamadı anlamadım

hoşgeldin ebuş, geçmiş ola. misafirler yarına mı, yoksa gelip gittiler mi bacım?

hoşgeldin ebru aramıza...böylece 3 ebru olduu...

ben eski kiloma kavuştum şükür:lepi:...amA 3 kilo daha vermek istiyorum.devam yani......

çocukla yolculuk zor valla.aman dikkat et senoşa.....

keltoroş alp yerim seniiiiiiiiiiiiiii................

mızmız oğluş yine ağlıyo, kaçmam lazım.
ebruların artması işimizi zorlaştırdı heee. Ebruaras canım benimkine fitil vermesem 1 haftaya kadar yapmıyor malesef, bu ayı hep böyle geçirdik
selkie ebru sana msj attım

Olcfay hanıma da bakın hele, doğum öncesi kilosuna kavuşmuş bi de üstüne kilo vermek istiyorboshayallersmile ay ben bi kavuşsam doğum öncesi kiloma, ahhhh ahhhh

aaaa yoksa asya damı bu kan ilacından kabız oldu.hergün muhakkak kakasını yapan kızçem o damladan sonra yapmaz oldu

ben de bu ebuş nerelerde diyordum.........kolay gelsin bacım

aşkım yarın agır toplar geliyo
almanyadan gelen büyük görümce ortanca ve küçük görümce bide kayınvaldik..akşama..
sen napan döndnmü tamamen aşkım şahsen özledim seni:)

oy oy oyy Allah kolaylıklar versin cnm. ben de seni özledin bebeim, döndüm inşallah. ama benim laptop hala gelmedi, diğer pc'ye pek gelemiyorum işte, Eymen durmuyor

forumda Ebru,Pınar ve Ayşegül bolluğu varkaydirigubbakcemile3

aaaa yoksa asya damı bu kan ilacından kabız oldu.hergün muhakkak kakasını yapan kızçem o damladan sonra yapmaz oldu

ben de bu ebuş nerelerde diyordum.........kolay gelsin bacım

ahh olcay kıs sen olsan hemencecik hallediverir gönderirdin misafirleri..ben şahsen elim biraz agırdır ama temiz yaparım yaptımıda heebayanssulusmile

Olcfay hanıma da bakın hele, doğum öncesi kilosuna kavuşmuş bi de üstüne kilo vermek istiyorboshayallersmile ay ben bi kavuşsam doğum öncesi kiloma, ahhhh ahhhh

he valla verdim kiloları meroş gaza geldim durmak yok.oğlumdan kalan üstüme yapışan bi 3-4 kilo vardı elim değmişken onları da versem diyom.alkisalkisalkis.bakalım

oy oy oyy Allah kolaylıklar versin cnm. ben de seni özledin bebeim, döndüm inşallah. ama benim laptop hala gelmedi, diğer pc'ye pek gelemiyorum işte, Eymen durmuyor
eymen iğn yeni fotosunu istiorum ..utanmasan ultrason fotografını koycen oraya degiştir artık yaww güncelle yavrumu,,

ahh olcay kıs sen olsan hemencecik hallediverir gönderirdin misafirleri..ben şahsen elim biraz agırdır ama temiz yaparım yaptımıda heebayanssulusmile

evet ben bu sene yüksek lisans yaptım misafir ağırlama üzerine.delikafadulden......aman bitti şükür gözaydınlar...ben de bittim ama....

eymen iğn yeni fotosunu istiorum ..utanmasan ultrason fotografını koycen oraya degiştir artık yaww güncelle yavrumu,,

delikafadulden ben fotoğraf çekme özürlüyüm walla, ama en kısa zamanda çeker güncellerim inşallah. kız inan 15 günlük tatil boyunca, makineyi yanıma aldığım halde tek bi poz bile çekmeden döndüm:uhm:

he valla verdim kiloları meroş gaza geldim durmak yok.oğlumdan kalan üstüme yapışan bi 3-4 kilo vardı elim değmişken onları da versem diyom.alkisalkisalkis.bakalım

helal olsun sana helal olsun:teytey:

evet ben bu sene yüksek lisans yaptım misafir ağırlama üzerine.delikafadulden......aman bitti şükür gözaydınlar...ben de bittim ama....

walla haaa, aman bittiğine emin misin?? sanki sana doktora da yaptırılar gibime geliyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…