- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.521
selamınaleyküm ele gadaşlar..
nassınız eysiniz??naptınız nettinizz??
3 TANE EBRU MU??*:1shok:..BEN EBUŞ OLMAK İSTİYORUMM...
BU SAATE KADAR PASTA BÖYYYYREK TEMİZLİKTİ DERKENE MİSAFİR AGIRLAMAK İSTEYEN ANNE HAstanelik oldu adı altında gazetelere başsayfa olucam-tatlicadiarzu-
ben öyle diyem siz anlayıveren..
sırtlarım dutmay..
Merhabalar 2010 Mart anneleri...Ben 4 Mart doğumlu Aras bebeğin annesi Ebru!Facebook grubunuzda da belirttiğim gibi ben sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum...neredeyse hepinizi ve bebeklerinizi tanıyorum desem yalan olmaz:))daha önce birkaç kez üyelik denemelerimde kadınlar kulübünün garip mesajları ile karşılaşıp başaramamıştım ve pes edip misafir konumunda takip ediyordum sizleri...geçenlerde tekrar denedim ve başardım:))Hepinize merhaba!!:teytey:
görmez olur muyuz bu yakışıklıyıopuyorumnanaktan walla benim unutkanlığıma geldi cnm, çok şeker Alp'im her zamanki gibia.s.
ben de çok verdim denemez haniş:umursamaz: doğum sonrası eve geldiğimde zaten 62 idim sonradan kilo alıp 65'e kadar çıktım:1no2: şimdi tekrar 62, bakalım veririz artık inşallah feci sıkılıyorum bu göbekten-tatlicadiarzu-
ben geldim herkes iyidir inşallah fırsat buldukça bakarım geçmişe ama....zor olacak..
Trabzondayız pazartesiden beri ay sonuna kadar da burda kalırız...
çok bunaldım yolculuktan valizlerden ömrümüz yolda geçti keşke aynı memleketten olsaydık
biz iyiyiz de Nihan Sena kabız oldu...zaten yeni düzelmişti tuv. düzeni..şimdi de ağlıyo kuzum yaparken çok zor ya...haftaya ancak doktora gideceğiz burdaki doktorumuz yurt dışındaymış şimdilik klasik yöntemlerle halletmeye çalışıyoruz...inşallah uzun sürmez...
ay bir hareketlendi ki bu küçük hanım sormayın el ayak durmuyor her gördüğüne saldırıyor saç çekiyor herşeyi yemeye çalışıyor zaten damakları da çok kaşınıyor sanırım acayip hırsla ısırıyor her şeyi ve beni!!!!!
sizler nasılsınız...herkes iyi mi????
aşkım yarın agır toplar geliyohoşgeldin ebuş, geçmiş ola. misafirler yarına mı, yoksa gelip gittiler mi bacım?
Aras'a 5 aylık rutin kan ve idrar tahlili yapıldı...çok azıcık kansız çıktık biz...demir damlası verdi doktorumuz ama ne yazık ki o da Aras'ı kabız yaptı 2 gün bekledim,zeytinyağı falan verdim suyla beraber ama sonuç hüsran3. gün yani bugün daha fazla bekleyemedim ve fitil attım...öyle bir yaptı ki kakasını anlatamam,aslında çok katı değildi neden yapamadı anlamadım
selamınaleyküm ele gadaşlar..
nassınız eysiniz??naptınız nettinizz??
3 TANE EBRU MU??*:1shok:..BEN EBUŞ OLMAK İSTİYORUMM...
BU SAATE KADAR PASTA BÖYYYYREK TEMİZLİKTİ DERKENE MİSAFİR AGIRLAMAK İSTEYEN ANNE HAstanelik oldu adı altında gazetelere başsayfa olucam-tatlicadiarzu-
ben öyle diyem siz anlayıveren..
sırtlarım dutmay..
aşkım yarın agır toplar geliyo
almanyadan gelen büyük görümce ortanca ve küçük görümce bide kayınvaldik..akşama..
sen napan döndnmü tamamen aşkım şahsen özledim seni:)
forumda Ebru,Pınar ve Ayşegül bolluğu varkaydirigubbakcemile3
aaaa yoksa asya damı bu kan ilacından kabız oldu.hergün muhakkak kakasını yapan kızçem o damladan sonra yapmaz oldu
ben de bu ebuş nerelerde diyordum.........kolay gelsin bacım
hoşgeldin çanım..bende ebru..3 tane ebru olduk burda...
aaaa yoksa asya damı bu kan ilacından kabız oldu.hergün muhakkak kakasını yapan kızçem o damladan sonra yapmaz oldu
ben de bu ebuş nerelerde diyordum.........kolay gelsin bacım
evet ne yazık ki kan damlaları kabız yapıyormuş..Aras da hergün mutlaka kakasını yapardı ama bu damla olayı düzenini bozdu(
Olcfay hanıma da bakın hele, doğum öncesi kilosuna kavuşmuş bi de üstüne kilo vermek istiyorboshayallersmile ay ben bi kavuşsam doğum öncesi kiloma, ahhhh ahhhh
eymen iğn yeni fotosunu istiorum ..utanmasan ultrason fotografını koycen oraya degiştir artık yaww güncelle yavrumu,,oy oy oyy Allah kolaylıklar versin cnm. ben de seni özledin bebeim, döndüm inşallah. ama benim laptop hala gelmedi, diğer pc'ye pek gelemiyorum işte, Eymen durmuyor
ahh olcay kıs sen olsan hemencecik hallediverir gönderirdin misafirleri..ben şahsen elim biraz agırdır ama temiz yaparım yaptımıda heebayanssulusmile
hoşgeldin çanım..bende ebru..3 tane ebru olduk burda...
evet ne yazık ki kan damlaları kabız yapıyormuş..Aras da hergün mutlaka kakasını yapardı ama bu damla olayı düzenini bozdu(
sağol ya.ben de diyorum niye böyle oldu bu kız?bana sağlık ocağından verdiler.bu ayki kontrolümde sorayım doktorumuza
eymen iğn yeni fotosunu istiorum ..utanmasan ultrason fotografını koycen oraya degiştir artık yaww güncelle yavrumu,,
he valla verdim kiloları meroş gaza geldim durmak yok.oğlumdan kalan üstüme yapışan bi 3-4 kilo vardı elim değmişken onları da versem diyom.alkisalkisalkis.bakalım
evet ben bu sene yüksek lisans yaptım misafir ağırlama üzerine.delikafadulden......aman bitti şükür gözaydınlar...ben de bittim ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?