2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcu inşallah akılları başlarına gelir de giderler artık yaa benim bile canım sıkıldı temmuz başından beri diyosun akannehir
yazgı yerim ben o kuduruğu yine iş başında kerata
aylin sana da Allah sabır versin malum şahıslar geliyormuş :))
hanife geçmiş olsun nihan senaya yazık yavruma yaa bi düzene giremedi çocukcağız
ebruaras hoşgeldin aras bebek çok şeker maaşallah
ebuşş aleyküm selam yorma bu kadar kendini anacım

offf benim de verilecek hali hazırda 7 kilom var yaaa sinir oluyorum azcık şekerlileri keseyim diyorum ama dayanamıyorum yaaa ne gıcık bişey klava:

az önce çoook güzel bi yağmur yağdı serinledik biraz hala gök gürlüyo devam eder inşallah gece de yağsa keşke

slm anneler yaaa;
Çok yoruldum davetsiz misafirim geldi ve neye uğradığımı şaşırdım apar topar bişeyler yap et derken anca bu saat oldu Hilalde gelen misafirlerin çocuklarından dolayı dopğru düzgün uyuyamadı..Ablam ayakta sallamaktan helak oldu şimdi Hilal beziyle çıplak halde duruyor walla şimdi banyo yapıcaz laptop'ı açtım diye kudurdu yine zilli atlıyor laptop'a bende kanepeye oturttum kendi kendine konuşuyor...
Yeni ebru arkadaşımız gelmiş hoşgelmişler....
Burcu sabır biraz daha canım az daha sabret
Yazgı canım o alp keltoş 'a bizden slmlar....(Hilal)

Gerçekten de hoşbuldukkkkkkkk:)))) Jale teyzesi Aras diyo ki "o sizin şekerliğiniz efendim)":))

Son düzenleme:
Selam Kızlar naber muhabbet koyu maşallah ebrucum allah şimdedn sabır versin sana ....,
kızlar birşey sorcam ya benim oğlumun ağzı pamukçuk oldu aranızda olan varmı?= ne yaptınız...

hepinize teşekkür ederiz teyzeleropuyorumnanaktan

ALP beni bazen öyle sinirlendiriyorki dişlerimi yumruklarımı sıkıyorum.hiçbirşey yok çığlık çığlığa ağlıyor ama bişeyi yok yani işine gelmeyen herşeyde bunu yapıyor.nasıl sakin olabilirim acaba?

[
yanlış hatırlamıyorsam diğer Ebru da Yağmur bebişin annesi değil mi?

evet çanım aynen öyle

çanım çevap yazdım sana

canım sen stres yaptığın sürece ALP te ağlar ben ağladığında alıyorum kucağıma şarkılar söylüyorum yada müzik açıyorum .Şuan ne istediklerini söyleyemiyorlar bize ama anne olarak az da olsa dilinden anlamış olmalıyız.Karnı doydu,altını değiştirdik,,oyun oynadık,uyku uyuduk,duş aldık ee yine meme ister sonra da uyur..Baktın çok bağırıyor kafasını kollarınıi,bacaklarını ıslatki rahatlasın hele ki havalar acayip sıcak su içir çok terlediklerinden sıvı kaybediyorlar ...Bardağını görür görmez Hilal su istemeye başladı artık ben bile aşırı su içiyorum bebekler ne yapsın ?

aynen buraya da yağdı mis gibi koktu toprak.accık nefes aldık....

Selam Kızlar naber muhabbet koyu maşallah ebrucum allah şimdedn sabır versin sana ....,
kızlar birşey sorcam ya benim oğlumun ağzı pamukçuk oldu aranızda olan varmı?= ne yaptınız...

geçmiş olsun.....kendiliğinden geçiyo demişlerdi burdaki arkadaşlar

valla asyada hep kucak istiyo.bi elimde o bi elimde yemek,temizlik,arda.....çok zor oluyo...belim kopuyo...

ay sekerim aramizda kalsin ben bu olcay denen hanim arkidise pek bi sinir oldum simdi.
kis

kıs ka nan lar çatlasın kıskananlar çatlasın.......
ay durun ya valla hiç belli olmaz bu ara resmen tatlıya aşeriyorum....dayanamıyorum.bu gidişle alıcam hepsini tekrar.....zor dayanıyorum.........

Hepimizin ortak doktoru Kadir Tuğcu der ki bebekler 1 aydan sonra pamukcuk olmaz o beyazlık deri değiştirmesidir.
Ben bunu okuduğum gün ilacı ve karbonatı kestim zaten oğlumun midesini bulandırıyordu, 2 güne kendiliğinden geçti

Yazgı canım o alp keltoş 'a bizden slmlar....(Hilal)

Hanım, hanııımmm! N'oluyor böyle... Selam falan, bozuluyorum ama!.. Ben kıskanç erkeğim ona göre, yavuklum benden başka erkeğe selam gönderemezzz!! (Yiğit)

Yazgııı, ben bu Alp'e oldum olası bayılıyorum yahu... Acayip sıcak geliyor bana... Maaşallah yavruma.

hiç gelmediğim bi saatte geldim bugün, eşim aradı az önce geç gelecekmiş ben de hemen açtım pc'yi bi bakayım dedim ne var ne yok
şimdilik pınar ve canan online gözükmekte naber kızlar nasılsınız a.s. öpüyorum sizi ve oğluşlarınızı

düzenleme: ben yazana kadar ebru ve öznur da gelmiş sizlere de slm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…