- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.541
helal olsun sana helal olsun:teytey:
walla haaa, aman bittiğine emin misin?? sanki sana doktora da yaptırılar gibime geliyokaydirigubbakcemile3
Gerçekten de hoşbuldukkkkkkkk:)))) Jale teyzesi Aras diyo ki "o sizin şekerliğiniz efendim)":))
kızlar birşey sorcam ya benim oğlumun ağzı pamukçuk oldu aranızda olan varmı?= ne yaptınız...
Selam Kızlar naber muhabbet koyu maşallah ebrucum allah şimdedn sabır versin sana ....,
kızlar birşey sorcam ya benim oğlumun ağzı pamukçuk oldu aranızda olan varmı?= ne yaptınız...
[
yanlış hatırlamıyorsam diğer Ebru da Yağmur bebişin annesi değil mi?
mızmız oğluş yine ağlıyo, kaçmam lazım.
ebruların artması işimizi zorlaştırdı heee. Ebruaras canım benimkine fitil vermesem 1 haftaya kadar yapmıyor malesef, bu ayı hep böyle geçirdik
selkie ebru sana msj attım
Olcfay hanıma da bakın hele, doğum öncesi kilosuna kavuşmuş bi de üstüne kilo vermek istiyorboshayallersmile ay ben bi kavuşsam doğum öncesi kiloma, ahhhh ahhhh
hepinize teşekkür ederiz teyzeleropuyorumnanaktan
ALP beni bazen öyle sinirlendiriyorki dişlerimi yumruklarımı sıkıyorum.hiçbirşey yok çığlık çığlığa ağlıyor ama bişeyi yok yani işine gelmeyen herşeyde bunu yapıyor.nasıl sakin olabilirim acaba?
burcu inşallah akılları başlarına gelir de giderler artık yaa benim bile canım sıkıldı temmuz başından beri diyosun akannehir
yazgı yerim ben o kuduruğu yine iş başında kerata
aylin sana da Allah sabır versin malum şahıslar geliyormuş :))
hanife geçmiş olsun nihan senaya yazık yavruma yaa bi düzene giremedi çocukcağız
ebruaras hoşgeldin aras bebek çok şeker maaşallah
ebuşş aleyküm selam yorma bu kadar kendini anacım
offf benim de verilecek hali hazırda 7 kilom var yaaa sinir oluyorum azcık şekerlileri keseyim diyorum ama dayanamıyorum yaaa ne gıcık bişeyklava:
az önce çoook güzel bi yağmur yağdı serinledik biraz hala gök gürlüyo devam eder inşallah gece de yağsa keşke
Selam Kızlar naber muhabbet koyu maşallah ebrucum allah şimdedn sabır versin sana ....,
hepinize teşekkür ederiz teyzeleropuyorumnanaktan
ALP beni bazen öyle sinirlendiriyorki dişlerimi yumruklarımı sıkıyorum.hiçbirşey yok çığlık çığlığa ağlıyor ama bişeyi yok yani işine gelmeyen herşeyde bunu yapıyor.nasıl sakin olabilirim acaba?
ay sekerim aramizda kalsin ben bu olcay denen hanim arkidise pek bi sinir oldum simdi.
kis
Yazgı canım o alp keltoş 'a bizden slmlar....(Hilal)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?