- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.561
aynen buraya da yağdı mis gibi koktu toprak.accık nefes aldık....
geçmiş olsun.....kendiliğinden geçiyo demişlerdi burdaki arkadaşlar
valla asyada hep kucak istiyo.bi elimde o bi elimde yemek,temizlik,arda.....çok zor oluyo...belim kopuyo...
kıs ka nan lar çatlasın kıskananlar çatlasın.......
ay durun ya valla hiç belli olmaz bu ara resmen tatlıya aşeriyorum....dayanamıyorum.bu gidişle alıcam hepsini tekrar.....zor dayanıyorum.........
hiç gelmediğim bi saatte geldim bugün, eşim aradı az önce geç gelecekmiş ben de hemen açtım pc'yi bi bakayım dedim ne var ne yok
şimdilik pınar ve canan online gözükmekte naber kızlar nasılsınız a.s. öpüyorum sizi ve oğluşlarınızı
düzenleme: ben yazana kadar ebru ve öznur da gelmiş sizlere de slm kızlar
hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun inşallah memnun kalırsınay yarin saat 12 de spiral taktiriyorum.acaba nasil gececek
heyyy ne muhabbet dönmüş buralarda
sizi seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :asigim:
hiç gelmediğim bi saatte geldim bugün, eşim aradı az önce geç gelecekmiş ben de hemen açtım pc'yi bi bakayım dedim ne var ne yok
şimdilik pınar ve canan online gözükmekte naber kızlar nasılsınız a.s. öpüyorum sizi ve oğluşlarınızı
ay yarin saat 12 de spiral taktiriyorum.acaba nasil gececek
Jalem sağ olasın yorucu bir günün ardından eymen bey uyudu... sen nasılsın ?
bende Arda beyi öptüm kocaman...
selam canim.nasilsin ?
hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun inşallah memnun kalırsın
üzerime alınmak istiyoruuum :1hug: (şahsım adına) ben de senii :dance: opuyorumnanaktan
İyiyiz canım çok şükür, benim koca da araba yıkamaya gitti, yemek yapıyorum ben de, hiç denemediğim bir şey..
çooooooook alem çok öyle böyle değilboshayallersmileJalem sağ olasın yorucu bir günün ardından eymen bey uyudu... sen nasılsın ?
bende Arda beyi öptüm kocaman...
Öznur hadi bakalım darısı başımıza... bir adet olamadım
Hasret bacım kiloları vermişsin ohh ne güzel...
Ebuş bendensin zemuszemus
Ebru Aras Hoşgeldin a.s.
Esrin sabahki kolay gelsin için teşekkürler cnm a.s.
Ayferim ne güzel toplu izin almışsın kuzuyla ne kadar geçirsen kardır...
Nihan Sena ve Emirhan bebeğe çok geçmiş olsun... Yavrucaklar bir düzelemedi...
Yazgı Alp ne alem uşak yaa... :asigim:
çok teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktanHanım, hanııımmm! N'oluyor böyle... Selam falan, bozuluyorum ama!.. Ben kıskanç erkeğim ona göre, yavuklum benden başka erkeğe selam gönderemezzz!! (Yiğit)
Yazgııı, ben bu Alp'e oldum olası bayılıyorum yahu... Acayip sıcak geliyor bana... Maaşallah yavruma.
canım sen stres yaptığın sürece ALP te ağlar ben ağladığında alıyorum kucağıma şarkılar söylüyorum yada müzik açıyorum .Şuan ne istediklerini söyleyemiyorlar bize ama anne olarak az da olsa dilinden anlamış olmalıyız.Karnı doydu,altını değiştirdik,,oyun oynadık,uyku uyuduk,duş aldık ee yine meme ister sonra da uyur..Baktın çok bağırıyor kafasını kollarınıi,bacaklarını ıslatki rahatlasın hele ki havalar acayip sıcak su içir çok terlediklerinden sıvı kaybediyorlar ...Bardağını görür görmez Hilal su istemeye başladı artık ben bile aşırı su içiyorum bebekler ne yapsın ?
valla asyada hep kucak istiyo.bi elimde o bi elimde yemek,temizlik,arda.....çok zor oluyo...belim kopuyo...
ne gözün aydınmış beeee.. gelenler kimler bi saysana:))evet ben bu sene yüksek lisans yaptım misafir ağırlama üzerine.delikafadulden......aman bitti şükür gözaydınlar...ben de bittim ama....
kötükedihüsodelikafadulden ben fotoğraf çekme özürlüyüm walla, ama en kısa zamanda çeker güncellerim inşallah. kız inan 15 günlük tatil boyunca, makineyi yanıma aldığım halde tek bi poz bile çekmeden döndüm:uhm:
canım koca adam oldu oğluş o pamukçuk değil.. bırak geçer kendiliğindensaolun kızlar.....
o alpin çirkin ağlayan buruşuk siinirli suratını yerim.. o ağzına götürdüğü kurtlu küçük çilek alpide yerimmmcokacimcoookhepinize teşekkür ederiz teyzeleropuyorumnanaktan
ALP beni bazen öyle sinirlendiriyorki dişlerimi yumruklarımı sıkıyorum.hiçbirşey yok çığlık çığlığa ağlıyor ama bişeyi yok yani işine gelmeyen herşeyde bunu yapıyor.nasıl sakin olabilirim acaba?
yaw ne fırını kıııı sar sarmala zaten sıcak hawa beklesin işte sabah asyaya kalktığında erknden alır dolaba atarsın..elff yoğurt u turbo fırında mı yapmıştın?
öznur kız adetlerimizde aynıgün spirallerde aynıgün olcek herhalnaniknanik kaça takıyo senin dr bizim ki 140dedi +50 muayene olcakmışım önceCADIARZU acaba biraz daha mı araştırsam diyorum..ay yarin saat 12 de spiral taktiriyorum.acaba nasil gececek
yaw 2 kilocuk ama eriyorum kız sanki erimeye başaldım gibi kıyafetle tartıldım yine 63tü du bakalım yarın sabah belkide 62ile güne başlayacağımhihoyyytzemuszemus
Hasret bacım kiloları vermişsin ohh ne güzel...
:asigim:
canancım ticker'ın 5 gündür ilerlemiyo farkettin mi? ardayla aynı gün doğdukları için farkettim bi kaç gündür bakıyorum seninki 5 aylıkta takıldı
bu arada yemekte ne var cokacimcoook
ay yarin saat 12 de spiral taktiriyorum.acaba nasil gececek
selam annişlerrr hafta sonu geldii çooooook mutluyum kızımla dolu doluu. ya bende hala hasta olamadım. ablamda ocak annesi normal doğum yaptı. oda hasta olamamıştı. doktoru bi ilaç vermiş ilaç sonunda hasta oldu acaba kullansam mı süte etkisi yok ne dersinizz olmak istiyorumm yaa bu arada bu hasta olamamanın sezaryan veya normalle alakası yokkk
alp i halının ortasına koyuyorum odadan bişey için çıkıyorum geldiğimde koyduğumla çok alakasız biryerde buluyorumkafamçokkarıştıbu çocuk benden habersiz yürüyor mu ki???sempatiksalakcinni
ne gözün aydınmış beeee.. gelenler kimler bi saysana:))
yazsam bu sayfa dolar valla.benim taraf eşimin taraf çoğunlukla burda oldukları için....arkadaş eş dost derken...bide evi de bu sene aldıkya herkes bebek doğsun ikisine bir gelicez dediler..gelmeyen kalmadı...
İyiyiz canım çok şükür, benim koca da araba yıkamaya gitti, yemek yapıyorum ben de, hiç denemediğim bir şey..
ahahaha sicak tepeme vurdu.bende nasil yani yemek yapmayi hic denememismi bizim kiz diye dusundum
İnşallah sorunsuz geçer canım... Ben çok korkuyorum bu işten nedense ve nasıl korunacağıma da hala karar vermedim.
Regl olmayanlar varmış. Ben de ilk 24 haziranda çok az akıntı vardı, 21 temmuzda çok fena oldum. Ağrılarım falan devam ediyor, sözde evlenince, doğum yapınca geçecekti. Aynı gün üşüttüm bir e yataktan kalkamadım 3 gün... Yenisini 18-19 ağustosta bekliyorum umarım değişmez düzenim... Darısı olmayanların başına
selam annişlerrr hafta sonu geldii çooooook mutluyum kızımla dolu doluu. ya bende hala hasta olamadım. ablamda ocak annesi normal doğum yaptı. oda hasta olamamıştı. doktoru bi ilaç vermiş ilaç sonunda hasta oldu acaba kullansam mı süte etkisi yok ne dersinizz olmak istiyorumm yaa bu arada bu hasta olamamanın sezaryan veya normalle alakası yokkk
alp i halının ortasına koyuyorum odadan bişey için çıkıyorum geldiğimde koyduğumla çok alakasız biryerde buluyorumkafamçokkarıştıbu çocuk benden habersiz yürüyor mu ki???sempatiksalakcinni
ne gözün aydınmış beeee.. gelenler kimler bi saysana:))
kötükedihüso
canım koca adam oldu oğluş o pamukçuk değil.. bırak geçer kendiliğinden
o alpin çirkin ağlayan buruşuk siinirli suratını yerim.. o ağzına götürdüğü kurtlu küçük çilek alpide yerimmmcokacimcoook
yazgı istanbula gel alpi ısırıcam kolundan saat yapcam haberin olsun
yaw ne fırını kıııı sar sarmala zaten sıcak hawa beklesin işte sabah asyaya kalktığında erknden alır dolaba atarsın..
öznur kız adetlerimizde aynıgün spirallerde aynıgün olcek herhalnaniknanik kaça takıyo senin dr bizim ki 140dedi +50 muayene olcakmışım önceCADIARZU acaba biraz daha mı araştırsam diyorum..
yaw 2 kilocuk ama eriyorum kız sanki erimeye başaldım gibi kıyafetle tartıldım yine 63tü du bakalım yarın sabah belkide 62ile güne başlayacağımhihoyyytzemuszemus
sizsiz geçen birgünün sonunda hepinize merhabaa
nasılsınız güzel anneler ben yorgun ve durgunum bugünlerde kendimi çok solgun yorgun ve çirkin hissediyorum kendime çok kızıyorum süt olsun diye ne duyduysam yedim salak gibi şimdi böyle bu kilolarla kaldım veremiyorumda dışarı çıkarken yarım saat dolabın önünde dikilmekten ne giysem demekten dönüp dolaşıp aynı şeyleri giymekten bıktım aynalara küstüm tamamen çok sıkıldım artık kendimden bu halimden yesem de alsam neyse yemiyorum yinede veremiyorum off off çok mutsuzum...
sizsiz geçen birgünün sonunda hepinize merhabaa
nasılsınız güzel anneler ben yorgun ve durgunum bugünlerde kendimi çok solgun yorgun ve çirkin hissediyorum kendime çok kızıyorum süt olsun diye ne duyduysam yedim salak gibi şimdi böyle bu kilolarla kaldım veremiyorumda dışarı çıkarken yarım saat dolabın önünde dikilmekten ne giysem demekten dönüp dolaşıp aynı şeyleri giymekten bıktım aynalara küstüm tamamen çok sıkıldım artık kendimden bu halimden yesem de alsam neyse yemiyorum yinede veremiyorum off off çok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?