2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Jalem sağ olasın yorucu bir günün ardından eymen bey uyudu... sen nasılsın ?

bende Arda beyi öptüm kocaman...

Öznur hadi bakalım darısı başımıza... bir adet olamadım

Hasret bacım kiloları vermişsin ohh ne güzel...

Ebuş bendensin zemuszemus

Ebru Aras Hoşgeldin a.s.

Esrin sabahki kolay gelsin için teşekkürler cnm a.s.

Ayferim ne güzel toplu izin almışsın kuzuyla ne kadar geçirsen kardır...

Nihan Sena ve Emirhan bebeğe çok geçmiş olsun... Yavrucaklar bir düzelemedi...

Yazgı Alp ne alem uşak yaa...
:asigim:

yok yok aman alma kilo bitanem.bitter cikolata ye cok aseriyorsan.

selam canim.nasilsin ?

ay yarin saat 12 de spiral taktiriyorum.acaba nasil gececek
hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun inşallah memnun kalırsın
heyyy ne muhabbet dönmüş buralarda

sizi seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

üzerime alınmak istiyoruuum :1hug: (şahsım adına) ben de senii :dance: opuyorumnanaktan

İyiyiz canım çok şükür, benim koca da araba yıkamaya gitti, yemek yapıyorum ben de, hiç denemediğim bir şey..

İnşallah sorunsuz geçer canım... Ben çok korkuyorum bu işten nedense ve nasıl korunacağıma da hala karar vermedim.

Regl olmayanlar varmış. Ben de ilk 24 haziranda çok az akıntı vardı, 21 temmuzda çok fena oldum. Ağrılarım falan devam ediyor, sözde evlenince, doğum yapınca geçecekti. Aynı gün üşüttüm bir e yataktan kalkamadım 3 gün... Yenisini 18-19 ağustosta bekliyorum umarım değişmez düzenim... Darısı olmayanların başına

Jalem sağ olasın yorucu bir günün ardından eymen bey uyudu... sen nasılsın ?

bende Arda beyi öptüm kocaman...
selam canim.nasilsin ?

sağolun kızlar ben de iyiyim koca efendi gelmeyince atıştırdım bişeyler kahve içiyorum şimdi
arda beye de bulgur çorbası yaptım biraz acıksın içircem bakalım beğenecek mi

İyiyiz canım çok şükür, benim koca da araba yıkamaya gitti, yemek yapıyorum ben de, hiç denemediğim bir şey..

canancım ticker'ın 5 gündür ilerlemiyo farkettin mi? ardayla aynı gün doğdukları için farkettim bi kaç gündür bakıyorum seninki 5 aylıkta takıldı

bu arada yemekte ne var cokacimcoook

selam annişlerrr hafta sonu geldii çooooook mutluyum kızımla dolu doluu. ya bende hala hasta olamadım. ablamda ocak annesi normal doğum yaptı. oda hasta olamamıştı. doktoru bi ilaç vermiş ilaç sonunda hasta oldu acaba kullansam mı süte etkisi yok ne dersinizz olmak istiyorumm yaa bu arada bu hasta olamamanın sezaryan veya normalle alakası yokkk

çooooooook alem çok öyle böyle değilboshayallersmile
çok teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktan

valla asyada hep kucak istiyo.bi elimde o bi elimde yemek,temizlik,arda.....çok zor oluyo...belim kopuyo...

ayfercim bende kızıyorum kendime sakin kalamadığım için ama elimde olmuyor bazen neyapsam susmuyor çaresiz kalıyorum.
alp te aynı olcay kucak derdi başka hiçbişey değil.sıcakta yapış yapış geziyoruz.

alp i halının ortasına koyuyorum odadan bişey için çıkıyorum geldiğimde koyduğumla çok alakasız biryerde buluyorumkafamçokkarıştıbu çocuk benden habersiz yürüyor mu ki???sempatiksalakcinni

evet ben bu sene yüksek lisans yaptım misafir ağırlama üzerine.delikafadulden......aman bitti şükür gözaydınlar...ben de bittim ama....
ne gözün aydınmış beeee.. gelenler kimler bi saysana:))
kötükedihüso
saolun kızlar.....
canım koca adam oldu oğluş o pamukçuk değil.. bırak geçer kendiliğinden
o alpin çirkin ağlayan buruşuk siinirli suratını yerim.. o ağzına götürdüğü kurtlu küçük çilek alpide yerimmmcokacimcoook
yazgı istanbula gel alpi ısırıcam kolundan saat yapcam haberin olsun

elff yoğurt u turbo fırında mı yapmıştın?
yaw ne fırını kıııı sar sarmala zaten sıcak hawa beklesin işte sabah asyaya kalktığında erknden alır dolaba atarsın..
öznur kız adetlerimizde aynıgün spirallerde aynıgün olcek herhalnaniknanik kaça takıyo senin dr bizim ki 140dedi +50 muayene olcakmışım önceCADIARZU acaba biraz daha mı araştırsam diyorum..

Hasret bacım kiloları vermişsin ohh ne güzel...
yaw 2 kilocuk ama eriyorum kız sanki erimeye başaldım gibi kıyafetle tartıldım yine 63tü du bakalım yarın sabah belkide 62ile güne başlayacağımhihoyyytzemuszemus

canancım ticker'ın 5 gündür ilerlemiyo farkettin mi? ardayla aynı gün doğdukları için farkettim bi kaç gündür bakıyorum seninki 5 aylıkta takıldı

bu arada yemekte ne var cokacimcoook

Canım benimki haftalık ilerliyor sanırım değiştirmeye de elim varmadı açıkçası. Yemekte terbiyeli köfte, salata karpuz var... cokacimcoook

pilim bitmiş gördünmü rengim solmuş gördünmü...
yatmak istiyorum ama çok sıcak çok yorgunum çok halsizm
herkese iyi akşamlar

hadi hayırlı olaaaaaaaaaa............

ben 1 ay daha bekliycem.hem şu sıcaklar geçsin biraz

alp i halının ortasına koyuyorum odadan bişey için çıkıyorum geldiğimde koyduğumla çok alakasız biryerde buluyorumkafamçokkarıştıbu çocuk benden habersiz yürüyor mu ki???sempatiksalakcinni

valla alp in gözlerinden belli çok fena bişey olacak.yaf bu arada bizim hala gaz sorunumuz devam ediyo.ne gazmış bitmedi gitti...

sizsiz geçen birgünün sonunda hepinize merhabaa

nasılsınız güzel anneler ben yorgun ve durgunum bugünlerde kendimi çok solgun yorgun ve çirkin hissediyorum kendime çok kızıyorum süt olsun diye ne duyduysam yedim salak gibi şimdi böyle bu kilolarla kaldım veremiyorumda dışarı çıkarken yarım saat dolabın önünde dikilmekten ne giysem demekten dönüp dolaşıp aynı şeyleri giymekten bıktım aynalara küstüm tamamen çok sıkıldım artık kendimden bu halimden yesem de alsam neyse yemiyorum yinede veremiyorum off off çok mutsuzum...

valla iste ben bi deneyecegim spiral olayini umarim vucut atmaz da hamilemiyim korkusu yasamam ikide bir.

canim benim onunde sonunda olacaksin 6 aya kadar olmamak normalmis zaten.

kesin yuruyor bunlarda biz goremiyoruz doguhanda oyle bayiltacak beni
kucagima aliyorum yerine geri birakiyorum bas bas bagiriyor

canim 90 ile 120 arasi dediler banada.sezeryanimi yapan dr takacak.muayene olmayacak dedi asistani

aman be seyhanim bosver takma kafana.takinca iyice gozunde buyuyor insanin sanki hep oyle kalacakmisiz gibi gelir sonra.ben diyetisyene gittim 3 kilo verdim sonra 4 kilo aldim.simdi yine zayiflamaya basladim.regl olmaya baslayinca sisliklerde iner diye hevesleniyordum bakalim inecekmi.spiralda kilo verdiriyormus hadi hayirlisi insallah.

canım pes etme hemen..kilo aldıracak şeylerden uzak dur.bu olaya başladıktan 1 ay sonra tartıya yansıyo canım acele etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…