- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.581
aman be seyhanim bosver takma kafana.takinca iyice gozunde buyuyor insanin sanki hep oyle kalacakmisiz gibi gelir sonra.ben diyetisyene gittim 3 kilo verdim sonra 4 kilo aldim.simdi yine zayiflamaya basladim.regl olmaya baslayinca sisliklerde iner diye hevesleniyordum bakalim inecekmi.spiralda kilo verdiriyormus hadi hayirlisi insallah.
canım pes etme hemen..kilo aldıracak şeylerden uzak dur.bu olaya başladıktan 1 ay sonra tartıya yansıyo canım acele etme....
valla spiral benim adetimi mahvetmişti..kanamayı inanılmaz arttırmıştı...bana hap çok iyi geldi.kanamam az oldu ve saati saatine düzenli başlayıp bitiyodu ....emzirme olayından sonra hapa başlıycam hemen tekrarselam hanimlar nasilsiniz ben pek katilamiyroum malesef
hasta olan bebeciklere gecmisler olsun cabucak iyilessinler insallah.
bende bugun doktora gittim hap kullaniyordum ama bana ters etki yapti adeti duzenimi mahvetti. haftada 1 adet oldum su 2 aydir resmen ya. bugun ilacimi degistirdi doktor. spiral konusundada biraz konustuk aslinda istiyorum taktirmak ama korkuyorum ben ya.
valla spiral benim adetimi mahvetmişti..kanamayı inanılmaz arttırmıştı...bana hap çok iyi geldi.kanamam az oldu ve saati saatine düzenli başlayıp bitiyodu ....emzirme olayından sonra hapa başlıycam hemen tekrar
bu mutsuz ve umutsuz düşüncelerle birazdan yatarım artık öpüyorum hepinizi hiçbirşey yapmak istemiyorum geçmişe bakmadım umarım hepiniz iyisinizdir yarın güzel bi gün olur umarım iyi geceler
Hanım, hanııımmm! N'oluyor böyle... Selam falan, bozuluyorum ama!.. Ben kıskanç erkeğim ona göre, yavuklum benden başka erkeğe selam gönderemezzz!! (Yiğit)
Yazgııı, ben bu Alp'e oldum olası bayılıyorum yahu... Acayip sıcak geliyor bana... Maaşallah yavruma.
resimleri görünce selam vereyim dedim annecim(Hilal) biz kardeşiz ALP'le ama senin oğlunla ilk gördüğümüzden beri vurgunuz annemle(HİLAL)
Canan'cım ALP ve annesi bizim içinde kıymetli burdaki bütün anneler ve melekleri de(AYFER)
bende aynı durumdayım ..çok canım sıkılıyor hala 84 kiloyum...bir türlü gitmiyorlar yerleşti bu kilolar...ben fazla su içemiuorum herkes o nedenle kilo veremediğii söylüyor..bakalım suyu arttıracağım bu günden itibaren nasıl olaçak....yemiyorum öyle tatlı falan ekmek de yemiyorum akşamları ama yinede veremiyorum yapıştı kaldı bu kilolar bana hiç gitmeye niyetleri yok maalesef canımcım
valla spiral benim adetimi mahvetmişti..kanamayı inanılmaz arttırmıştı...bana hap çok iyi geldi.kanamam az oldu ve saati saatine düzenli başlayıp bitiyodu ....emzirme olayından sonra hapa başlıycam hemen tekrar
aras'ın dişleri uçlarını göstermiş:))))az önce babannesinin parmağını ağzına götürmüş,fark etmiş babannemiz...hemen bana indi göstermek için alt dişleri geliyo valla minik minik:))ay pek bi sevindirik oldum ben!!
Aras'ın dişleri uçlarını göstermiş:))))Az önce babannesinin parmağını ağzına götürmüş,fark etmiş babannemiz...hemen bana indi göstermek için alt dişleri geliyo valla minik minik:))ay pek bi sevindirik oldum ben!!
Aras'ın dişleri uçlarını göstermiş:))))Az önce babannesinin parmağını ağzına götürmüş,fark etmiş babannemiz...hemen bana indi göstermek için alt dişleri geliyo valla minik minik:))ay pek bi sevindirik oldum ben!!
günaydın bizde erkencileriz altı buçukta kalktık oynadık karnımızı doyurduk tekrar yattıkkk bakalım o uyanmadan işimi halledem ne bu bezdeki leke?
İncileriniz hayırlı olsun... :))
Teşekkür ederiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?