2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

spiralmi taktıracaksın canım (geçmiş olsun şimdiden) ben kesinlikle cesaret edemem yaa korkuyorum
nasıl boşvereyim gülüm yaa çok üzülüyorum gerçekten 4.5 ay oldu belki gram vermedim üstüne bide aldım hamileyken daha zayıftım tartılmıyorum bile korkumdan acilen bişeyler yapmam gerek

canım pes etme hemen..kilo aldıracak şeylerden uzak dur.bu olaya başladıktan 1 ay sonra tartıya yansıyo canım acele etme....

yemiyorum öyle tatlı falan ekmek de yemiyorum akşamları ama yinede veremiyorum yapıştı kaldı bu kilolar bana hiç gitmeye niyetleri yok maalesef canımcım

selam hanimlar nasilsiniz ben pek katilamiyroum malesef
hasta olan bebeciklere gecmisler olsun cabucak iyilessinler insallah.
bende bugun doktora gittim hap kullaniyordum ama bana ters etki yapti adeti duzenimi mahvetti. haftada 1 adet oldum su 2 aydir resmen ya. bugun ilacimi degistirdi doktor. spiral konusundada biraz konustuk aslinda istiyorum taktirmak ama korkuyorum ben ya.

valla spiral benim adetimi mahvetmişti..kanamayı inanılmaz arttırmıştı...bana hap çok iyi geldi.kanamam az oldu ve saati saatine düzenli başlayıp bitiyodu ....emzirme olayından sonra hapa başlıycam hemen tekrar

ya iste bunu bicok kisiden duydum bende onun icin korkuyorum acikcasi. neyse bu hapida deneyeyim bakalim sonra ne olacak.bundada ayni sorun olmazsa emzirdigim surece buna devam edecegim

bu mutsuz ve umutsuz düşüncelerle birazdan yatarım artık öpüyorum hepinizi hiçbirşey yapmak istemiyorum geçmişe bakmadım umarım hepiniz iyisinizdir yarın güzel bi gün olur umarım iyi geceler

bu mutsuz ve umutsuz düşüncelerle birazdan yatarım artık öpüyorum hepinizi hiçbirşey yapmak istemiyorum geçmişe bakmadım umarım hepiniz iyisinizdir yarın güzel bi gün olur umarım iyi geceler

iyi geceler ama fotolarindan gordugum kadariyla hicde kotu gorunmuyorsun yakismis sana boyleside.

resimleri görünce selam vereyim dedim annecim(Hilal) biz kardeşiz ALP'le ama senin oğlunla ilk gördüğümüzden beri vurgunuz annemle(HİLAL)

Canan'cım ALP ve annesi bizim içinde kıymetli burdaki bütün anneler ve melekleri de(AYFER)

Aferin! Aferin!.. opuyorumnanaktanŞeniz

Canım benim, benim için de öyle. İyi ki varsınız... Çok bağlandım ben hepinize... olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

yemiyorum öyle tatlı falan ekmek de yemiyorum akşamları ama yinede veremiyorum yapıştı kaldı bu kilolar bana hiç gitmeye niyetleri yok maalesef canımcım
bende aynı durumdayım ..çok canım sıkılıyor hala 84 kiloyum...bir türlü gitmiyorlar yerleşti bu kilolar...ben fazla su içemiuorum herkes o nedenle kilo veremediğii söylüyor..bakalım suyu arttıracağım bu günden itibaren nasıl olaçak....

bendede spiral aynı şeyi yaptı 17-20 gün adet görüyordüm..sonundada yerinden oynayıp rahime saplandı dr çıkatdı..bana hiç yaramadı,hormonşluları varmış bunların onlar güzelmiş...

Günaydın millet, sabah 5.30 itibariyle mesaimize başladık. Bu çocuk 12'de de yatsa 5.30-6 gii kalkıyor 8'de de yatsa. (Her akşam 8'i geçirmiyor gerçi.)

Birçoğunuzda duyduğum bezdeki kırmızı leke bugün Yiğit'te de oldu. İki gündür su içirmeyi ihmal ettim ek gıda sevdasına kapılıp, ondan oldu sanırım... Bunun için doktoruna danışan var mı aranızda?

Herkes iyidir umarım, güzel bir haftasonu diliyorum hepinize...

günaydın bizde erkencileriz altı buçukta kalktık oynadık karnımızı doyurduk tekrar yattıkkk bakalım o uyanmadan işimi halledem ne bu bezdeki leke?

Aras'ın dişleri uçlarını göstermiş:))))Az önce babannesinin parmağını ağzına götürmüş,fark etmiş babannemiz...hemen bana indi göstermek için alt dişleri geliyo valla minik minik:))ay pek bi sevindirik oldum ben!!

ayyyyyyy masallahhh bizde beklemediyiz son günlerde elimiz devamlı ağzımızda

maşallah..benimkininde sürekli el ağzında ,salyalarda felaket zaten..bizde bekliyoruz..

İncileriniz hayırlı olsun... :))

günaydın bizde erkencileriz altı buçukta kalktık oynadık karnımızı doyurduk tekrar yattıkkk bakalım o uyanmadan işimi halledem ne bu bezdeki leke?

Bİlmiyorum ki canım birçok arkadaştan duymuştum burada, bizde de vardı sabah... İçtiklerinden mi acaba bakalım, devamı olacak mı?

130 cc karpuz suyunu devirdik. :)) Şeftali, elma, elma-havuç, karpuz kabul edildi ama armuta ağzını kilitledi Yiğit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…