2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam canlaropuyorumnanaktan.

sabahın 6:30 unda uyandık kafam bir dünya.ama söylememe gerek varmı bilmem ALP bey gayet enerjik.yeni hareketler geliştirdi onları yapıyor.

CANAN yerim ben o yiğit oğlanı facebook ta gördüm resimlerini maşallah.

canım o leke alp tede ara ara oluyor ve bu üşütmeden kaynaklıymış.korkulacak birşey değil yani.ayakları üşüdüyse paşanın ondan olmuştur.söylediğin gibide burda birçok arkadaşta oldu.

gördümmm gördüüüüümmm tartıda 59.8'i gördüüüüümm :teytey: :sm_cool::dance: delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito

ohh ohh gözün aydın darısı başımıza

gördümmm gördüüüüümmm tartıda 59.8'i gördüüüüümm :teytey: :sm_cool::dance: delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito

Ellili rakamların hayırlı olsun Jale..Diş mevzusunda darısı sizin kilo konusunda da darısı benim başıma:))

sonunda regl oldum.oleyyyyyyyyyyyyyy.haydi halayaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ellili rakamların hayırlı olsun Jale..Diş mevzusunda darısı sizin kilo konusunda da darısı benim başıma:))

sağooool çok mutluyumm

sonunda regl oldum.oleyyyyyyyyyyyyyy.haydi halayaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ohh ohhh ne güzel bugün güzel haberler geliyor herkesin günü güzel geçsin inşallah :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
selamlar cengizle birbirimizi yemekten size bakamadım kızlar sabah okudum bi ara ama yazmaya fırsatım olmadı.. çok gerildikk çokk(
ceri artık çizmeyi aştı mamaları yiyor yiyor karnı doyduğundada ağzındakileri suratıma üstüme etrafa püskürtüyor püffüütt diyerek.. wermeyincede bağırıyor tekrar wereyim tekrar püskürtsün istiyor deli olacağım saçım başım yapış yapışşşş

ne oldu ki iyiydiniz son günlerde yani iyi haberler alıyorduk sizdenfisfisfis.
valla bu bebekler bazı şeyleri bilerek yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum.

bayılmazsam iyidir arkadaşlar çok sıcak temizlik yaptım her yerim ter içinde oldum walla dışarısı 39 içerisi 37 derece walla ...Hilal de iyi uyudu anacım bu sıcakta zaten onunla 8.30 kalktım doyurdum oynadık tekrar emdi ve 13,30 da uyandık 15:00 te uyudu yatak odası serin Allahtan.....Uyansında emzireyim sonra banyo..Bu arada armut suyu verdim kabul etmedi püresini verdim kabul etmedi sanırım bebeklerimiz armutu sevmiyor...
Dünürüm resimler çok güzel...Maşallah damadıma nerde çektirdini?
Hilal'in akşama yeni videosunu yükleyeceğim yine kollar bacaklar durmuyor:))))
Ebru arkadasım yeni inciniz hayırlı ve uğurlu olsun....
Bugün herkes tatil yapıyor sanırım kimsecikler yok

alkisalkisalkis hadi bakalım darısı başımıza

hayırlı olsun cnm, regliyi de 4 gözle beklediğimiz günler gelecek miydi ayol

noldunuz yine??
yerim ben o Cero'yu. bazen insanın sabrını sınıyorlar gibi cidden

Ebru'cum dişiniz hayırlı uğurlu olsun. tatildeyken bişi kaçırmadıysam ilk diş haberi sizden geldi. darısı tüm bebişlerimize

slm kızlar nasılsınız

nilücüm gözün aydın canım
arasın incisi hayırlı olsun annesi
hasretim ne oldu canın sıkıldı yine bu senin ceroo pek bi afacan çıktı maşallah
yazcım dün yazamamıştım alp paşanın resimleri süperrr cingöz resmen maşallah
jale bak moralim bozuk zaten yazma buraya verdiğin kiloları (şaka bi tarafa senin adına sevindim canım)
selkiecim ben tartılardan kaçıyorum ama bende 80'e yakınımdır yakında kocişle birlikte giyinmeye başlıycaz böyle giderse

bir çare bulmak lazım bu kilolara...ben hiç sevmem birde kiloyu..boyumda uzun çok iri görüyorum kendimi aynalarda falan....

korkulacak bısey yok kızlar 5 dk bıle surmuyor.

Kız anneleriiii
sizin kızların göğüslerinde hafif sertlik gibi bişi war mııı normal mi ki

erkek bebeklerdede o sıslık olurmus normalmıs canım

hıımmm demekkı bu ay regl olmayanlar yawas yawas dokulecek haydeeeeeeeee tey tey teyyyyyyyyyyyy :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…