- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.601
İncileriniz hayırlı olsun... :))
Bİlmiyorum ki canım birçok arkadaştan duymuştum burada, bizde de vardı sabah... İçtiklerinden mi acaba bakalım, devamı olacak mı?
130 cc karpuz suyunu devirdik. :)) Şeftali, elma, elma-havuç, karpuz kabul edildi ama armuta ağzını kilitledi Yiğit...
ohh ohh gözün aydın darısı başımızaAras'ın dişleri uçlarını göstermiş:))))Az önce babannesinin parmağını ağzına götürmüş,fark etmiş babannemiz...hemen bana indi göstermek için alt dişleri geliyo valla minik minik:))ay pek bi sevindirik oldum ben!!
gördümmm gördüüüüümmm tartıda 59.8'i gördüüüüümm :teytey: :sm_cool::dance: delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito
ohh ohh gözün aydın darısı başımıza
Ellili rakamların hayırlı olsun Jale..Diş mevzusunda darısı sizin kilo konusunda da darısı benim başıma:))
sonunda regl oldum.oleyyyyyyyyyyyyyy.haydi halayaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sonunda regl oldum.oleyyyyyyyyyyyyyy.haydi halayaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı uğurlu olsun canım... :))
Kız anneleriiii
sizin kızların göğüslerinde hafif sertlik gibi bişi war mııı normal mi ki
selamlar cengizle birbirimizi yemekten size bakamadım kızlar sabah okudum bi ara ama yazmaya fırsatım olmadı.. çok gerildikk çokk(
ceri artık çizmeyi aştı mamaları yiyor yiyor karnı doyduğundada ağzındakileri suratıma üstüme etrafa püskürtüyor püffüütt diyerek.. wermeyincede bağırıyor tekrar wereyim tekrar püskürtsün istiyor deli olacağım saçım başım yapış yapışşşş
ben neden olmuyorumbenneyaptımki:sm_confused::uhm:
gördümmm gördüüüüümmm tartıda 59.8'i gördüüüüümm :teytey: :sm_cool::dance: delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito
ohh ohh gözün aydın darısı başımıza
selamlar cengizle birbirimizi yemekten size bakamadım kızlar sabah okudum bi ara ama yazmaya fırsatım olmadı.. çok gerildikk çokk(
ceri artık çizmeyi aştı mamaları yiyor yiyor karnı doyduğundada ağzındakileri suratıma üstüme etrafa püskürtüyor püffüütt diyerek.. wermeyincede bağırıyor tekrar wereyim tekrar püskürtsün istiyor deli olacağım saçım başım yapış yapışşşş
iyi geceler ama fotolarindan gordugum kadariyla hicde kotu gorunmuyorsun yakismis sana boyleside.
slm kızlar nasılsınız
nilücüm gözün aydın canım
arasın incisi hayırlı olsun annesi
hasretim ne oldu canın sıkıldı yine bu senin ceroo pek bi afacan çıktı maşallah
yazcım dün yazamamıştım alp paşanın resimleri süperrr cingöz resmen maşallah
jale bak moralim bozuk zaten yazma buraya verdiğin kiloları (şaka bi tarafa senin adına sevindim canım)
selkiecim ben tartılardan kaçıyorum ama bende 80'e yakınımdır yakında kocişle birlikte giyinmeye başlıycaz böyle giderse
spiralmi taktıracaksın canım (geçmiş olsun şimdiden) ben kesinlikle cesaret edemem yaa korkuyorum
nasıl boşvereyim gülüm yaa çok üzülüyorum gerçekten 4.5 ay oldu belki gram vermedim üstüne bide aldım hamileyken daha zayıftım tartılmıyorum bile korkumdan acilen bişeyler yapmam gerek
selam hanimlar nasilsiniz ben pek katilamiyroum malesef
hasta olan bebeciklere gecmisler olsun cabucak iyilessinler insallah.
bende bugun doktora gittim hap kullaniyordum ama bana ters etki yapti adeti duzenimi mahvetti. haftada 1 adet oldum su 2 aydir resmen ya. bugun ilacimi degistirdi doktor. spiral konusundada biraz konustuk aslinda istiyorum taktirmak ama korkuyorum ben ya.
Kız anneleriiii
sizin kızların göğüslerinde hafif sertlik gibi bişi war mııı normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?