2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir çare bulmak lazım bu kilolara...ben hiç sevmem birde kiloyu..boyumda uzun çok iri görüyorum kendimi aynalarda falan....

sorma ebru ya uzun boylu olunca kotu ıyı oluyor.resmen yarma gule benzıyorum

bence uzun boylu olduğunuza şükredin, inanın uzun boylularda kilo o kadar da göze batmıyor

sorma ebru ya uzun boylu olunca kotu ıyı oluyor.resmen yarma gule benzıyorum
bende kendimi travestilere benzetir oldum..acai berry aldım işe yarar belki diye ama düzenli içemiyorum unutuyorum...
hamilelikten 1 ay önce 63 kiloydum çok iyi hissediyordum kendimi şimdi 84,20 kilo gitmesi lazım...nasıl olaçak bilmiyorum?su şişesi elimde dolanıp duruyorum bu gün...70-75 e düşsem bile razıyım aslında...

bir çare bulmak lazım bu kilolara...ben hiç sevmem birde kiloyu..boyumda uzun çok iri görüyorum kendimi aynalarda falan....

bi ara bekarken ağzımda yara çıkmıştı 15 gün bişey ne yedim ne içebildim 39 kiloya düşmüştüm 46 dan valla bazen yine öyle bişey olsa demiyor değilim hani pisikopata bağladım iyice
ahh ahh 50 kilo oldummu deprosyana girerdim eskiden şimdi şu halime bakmafoldumben

ne oldu ki iyiydiniz son günlerde yani iyi haberler alıyorduk sizdenfisfisfis.
valla bu bebekler bazı şeyleri bilerek yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum.
ben anlatmaktan ağlamaktan yoruldum artık.. kısacası kadrosunu oturtursa dükkana ben bakabilirmişim 1 sene falan daha... bi öyle diyo bi dewredicem dio ama gönlü hiç yok dewretmede çünkü aç gözlü gözü doymuyor paragöz.. öyle işte dükkanı yok pahasına ilk isteyene weriyomuşmuş, bana da ew kiralıyomuş, internet falanda bağlatmıyomuş.. ondan sonra görüyomuşum ebeminkini... usandım artık beni yawaş yawaş kaybettiğini söyledim..

ne ilk dişi kızım ohooo sen uyuyon..
azemheval, eseda, simenay, mawidüşler... incileri görenler arasında benim hatırladıklarım..

bence uzun boylu olduğunuza şükredin, inanın uzun boylularda kilo o kadar da göze batmıyor

orası öyle,bwnden daha ufak tefek bir kadın bu kiloyu taşısaydı daha toparlak dururdu,daha belli ederd, kesin kendini,de 46 beden kıyafet almaya gidip bişey bulamayınça insan sinir oluyor...en zayıf halimde bile ben 40 beden giyiyordum....

alkisalkisalkis hadi bakalım darısı başımıza

jale bak moralim bozuk zaten yazma buraya verdiğin kiloları (şaka bi tarafa senin adına sevindim canım)

sağolun kızlar topu topu 1.5 kilo verdim ama olsun yine de darısı başınıza
yaa benim anlamadığım ben diyet yapmıyodum ve sanırım bulgur pilavıyla verdim süt yapsın diye 1 gün arayla 2 kez yapmıştım baktım kilo vermişim yani tek farklı yaptığım şey bu oldu nette araştırdım kk'da bununla ilgili bi konu buldum bi bakın isterseniz
bulgur ile kolay kilo ver

bende ilk bebeğimdeki kiloyu depresyonla vermiştim bir ayda 15 kilo!bende diyorum şu sıralar yine depresyonamı girsem..zaten bu gidişl kilolar yüzünden gireceğim..birde hep evdeyim..hareket azlığ var sanırım o nedenlede gitmiyor...

bulguruda pek severim...ne güzelmiş...

hadi beee, ben uyuyomuşum cidden:kedi:
kocanın gel-gitleri de bitmiyor heee, yine anlar hatasını merak etme cnm

hımmm, uzun boylu olunca bedenler de mi büyüyor yoksa sen iri kemikli misin?

hadi beaaa, hemen bakem

kızlar selam bizim ikinci incimizde dün çıktı şok oldum biberonla süt vermeye çalışıyordum 1 baktım 2.cisinide patlatmış her duyan şok oluyo 5 aylık bebekte 2 diş artık 6 7 aylık diyorum soranlara çok sıcak ve helin doğru düzgün emmiyo sizin bebişler nasıl ?

hayırlı olsun cnm dişleriniz. benim oğlum da emmiyor pek, sıcaklar iştahlarını kesti çocukların

hayırlı olsun cnm dişleriniz. benim oğlum da emmiyor pek, sıcaklar iştahlarını kesti çocukların

sağol cnm çok tatlı duruyolar ama çok can yakıyo valla dün beni ilk defa dişledi acımdan nasıl bağırdığımı bilmiyorum .
klimacıyı bekliyoruz çok sıcak elim hiç bir işe gitmiyo yapış yapış olduk günde 2 kere yıkıyorum artık helini ama sürekli suya yediklerimize saldırıyo vermek istemiyorum bu seferde ağlıyo ufak ufak versemmi ki ben bardağa koyup içiriyorum sütümü biberonda almıyo çünkü çok sıkıntılı offfffffff ders çalışmam lazım ama halim yok

hadi beee, ben uyuyomuşum cidden:kedi:
kocanın gel-gitleri de bitmiyor heee, yine anlar hatasını merak etme cnm

hımmm, uzun boylu olunca bedenler de mi büyüyor yoksa sen iri kemikli misin?

hadi beaaa, hemen bakem

çanım kemiklerde iri benim işte aynen ...38 bedene düştüğümde çok zayıf tahta gibi bişey oluyorum...öyle hallerimide bilirim genç kız dönemlerimden :))

hadi hayırlı olsun....

wallahi ya nasıl olcak bilmiyorum.. bizim işimiz daha zor emzirirken kilo werilmiyo tam tersi alınıyorkafamçokkarıştı

gördümmm gördüüüüümmm tartıda 59.8'i gördüüüüümm :teytey: :sm_cool::dance: delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito

ohh ohh gözün aydın darısı başımıza

Teşekkür ederiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…