2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben az beslenmesini sıcaklara bağlıyordum ama 5 gündür klimalı odada besliyorum yok yine aynı iştahsızlık geldi bizimkine( Bizde bugün iki dişi birden çıkardık ve süt içmeme konusunda aynı durumdayız (Benimki emmedi hiç doğduğundan beri sağarak veriyorum,o yüzden "emzirmek" kelimesini hiç kullanamadım( ) acaba dişler bebekleri zorluyo mu,canları bu yüzden mi süt istemiyor,bi iştahsızlık hali yaratıyor?

slm anne arkidişlerim....sabahtan beri temizlik yapıyordum...evi sildim süpürdüm toz aldım....asya da kucakta...öldüm.kociş evde hasta..sonra gittim alışveriş yaptım...çocukları yıkadım....yemeğimi yaptım bu saat oldu popomu yeni koydum yere valla...

kız anaları bi sorum olcak...asya kakasını yapınca çoğunlukla pipisi de(!) hep kaka oluyo.idrar yolu enfeksiyonu olcak diye korkuyorum.sizinkilerde öyle mi yapıyo yoksa bizimkimi antika

hadi gözünüz aydın olsun....

Salya üretimimiz had safhadaydı zaten....önlüklerin dili olsa da konuşsa,hergün yıkanmaktan renkleri soldu:))

ay aynen biz de öyleyiz...

Kız anneleriiii
sizin kızların göğüslerinde hafif sertlik gibi bişi war mııı normal mi ki

canım orda süt birikirmiş.ovalayıp yumuşatıp sıkın derler.ama yine de doktoruna danış...

gördümmm gördüüüüümmm tartıda 59.8'i gördüüüüümm :teytey: :sm_cool::dance: delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito

ohh ohh gözün aydın darısı başımıza

süpper........alkisalkisalkis

sonunda regl oldum.oleyyyyyyyyyyyyyy.haydi halayaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi sende kurtardın...hayırlı olsun.doğumu bekledik şimdide regl i bekliyoruz...............kaydirigubbakcemile3

ay yaramaz şey..ama çok ta şeker olurlar kiiiii.

sizin incinizde hayırlı olsun canım...

hayırlı olsun cnm dişleriniz. benim oğlum da emmiyor pek, sıcaklar iştahlarını kesti çocukların

asya da emmiyo doğru dürüst...

bence uzun boylu olduğunuza şükredin, inanın uzun boylularda kilo o kadar da göze batmıyor

sende uzunsun resımlerde oyle gorunuyorsun

gecenlerde bırılerı yıne vefat etmıs ılac kullanımı sebebıyle aman dıkkat et ebrucugum

yok yahu depresyonla zayıflamak olması pasa pasa sporumuzu yapalım yedıklerımıze sıkkat edelım

ne 46 ne 44 bısey bulamıyorum bende

ıncınız hayırlı olsun annesı resım ıstıyoruz

birde emzirince daha koöay zayıflanıyor diyorlar

yok yahu bence o emzırmek ıstemeyen kılolu kadınları kandırmak ıcın uydurulmus :))))))))

olcay asya kucagındayken nasıl sılıp supuruyorsun evı

elektrik süpürgesinin sesini sevdiği için duruyo beni izliyo ama silerken bi elimde vileda bi elimde asya....tabi içime sinmiyo o uyuyunca bi daha dolandırıyorum....çok kucakçı oldu ya...

sabah 11 de uyandı ve hala ayakta hiç uyumadı.tam dalıyo yatırıyorum kapıya yönelince uyanıyo.tam 6 kez bu tekrarlandı bugün.

elektrik süpürgesinin sesini sevdiği için duruyo beni izliyo ama silerken bi elimde vileda bi elimde asya....tabi içime sinmiyo o uyuyunca bi daha dolandırıyorum....çok kucakçı oldu ya...

supermıs benımkı hıc sevmıyor elk sup sesını.gurultuden resmen nefret edıyor.halbukı ben oyle alıstırmadım.ama demekkı karakter meselesı.anne ne kadar alıstırmaya calıssada olmayınca olmuyor.ısıgı ve sesı hıc sevmıyor veledım.

benımkı yanında olayım elını tutayım uyuyor.
sabah 10 30 aksam 7 30 uykusunu muhakkak uyuyor.onlar harıc 15 dk bazan uyuyor.gecede en gec 10 30 da yatıp sabah 6 30 da uyanıyor.

benımkı yanında olayım elını tutayım uyuyor.
sabah 10 30 aksam 7 30 uykusunu muhakkak uyuyor.onlar harıc 15 dk bazan uyuyor.gecede en gec 10 30 da yatıp sabah 6 30 da uyanıyor.

ya biz tam oturtamadık düzeni.bazen erkenden kalkıyor bazen de 10 a kadar uyuyor....yatma saatide geç..biz yatmadan yatmıyo...götürsemde 2 dk sonra uyanıyo..nefesimizi mi istiyo nedir yanında.biz olmadan uyumuyo.odasını ayırsammı diyorum daha fazla alışmadan

canım ben uyku konusunda hıc bır sey yapmadım.hastaneden gelır gelmez kendı odasına koydum.odasındakı yatakda uyudum ben.sonra bı ara hasta olmustu o zamanlar benımle uyumaya basladım.sonrasında besıgınde yattı gece uyandıgında yanıma aldım benımle uyudu.sımdı pazardan persembeye kendı besıgınde persemben pazara benımle yada besıgınde uyuyor.gercı annem cocugun uyku duzenını bozdu neymıs efendım susuyormus cocuk dıyıp gece uyandırıyor benı emzırtıyor :))))

kızlar bızım doktor doguhana su verdırtmıyor hala.annesutu yeter dıyor.ama bu sıcaklarda susar mı kı cocuk ne yapsam versem mı su ne dersınız? 2 gun sonra 5 aylık olacak.

kızlar bızım doktor doguhana su verdırtmıyor hala.annesutu yeter dıyor.ama bu sıcaklarda susar mı kı cocuk ne yapsam versem mı su ne dersınız? 2 gun sonra 5 aylık olacak.

Sadece anne sütü mü alıyordu canım oğlun? Öyleyse yeter diyorlar ama ben mama vermeye başladığımdan beri su veriyorum. Önceleri içmiyordu ama şimdi lıkır lıkır içiyor terlemekten sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…