- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.641
kızlar selam bizim ikinci incimizde dün çıktı şok oldum biberonla süt vermeye çalışıyordum 1 baktım 2.cisinide patlatmış her duyan şok oluyo 5 aylık bebekte 2 diş artık 6 7 aylık diyorum soranlara çok sıcak ve helin doğru düzgün emmiyo sizin bebişler nasıl ?
Aras'ın dişleri uçlarını göstermiş:))))Az önce babannesinin parmağını ağzına götürmüş,fark etmiş babannemiz...hemen bana indi göstermek için alt dişleri geliyo valla minik minik:))ay pek bi sevindirik oldum ben!!
Salya üretimimiz had safhadaydı zaten....önlüklerin dili olsa da konuşsa,hergün yıkanmaktan renkleri soldu:))
Kız anneleriiii
sizin kızların göğüslerinde hafif sertlik gibi bişi war mııı normal mi ki
gördümmm gördüüüüümmm tartıda 59.8'i gördüüüüümm :teytey: :sm_cool::dance: delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito
ohh ohh gözün aydın darısı başımıza
hadi sende kurtardın...hayırlı olsun.doğumu bekledik şimdide regl i bekliyoruz...............kaydirigubbakcemile3sonunda regl oldum.oleyyyyyyyyyyyyyy.haydi halayaaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
selamlar cengizle birbirimizi yemekten size bakamadım kızlar sabah okudum bi ara ama yazmaya fırsatım olmadı.. çok gerildikk çokk(
ceri artık çizmeyi aştı mamaları yiyor yiyor karnı doyduğundada ağzındakileri suratıma üstüme etrafa püskürtüyor püffüütt diyerek.. wermeyincede bağırıyor tekrar wereyim tekrar püskürtsün istiyor deli olacağım saçım başım yapış yapışşşş
kızlar selam bizim ikinci incimizde dün çıktı şok oldum biberonla süt vermeye çalışıyordum 1 baktım 2.cisinide patlatmış her duyan şok oluyo 5 aylık bebekte 2 diş artık 6 7 aylık diyorum soranlara çok sıcak ve helin doğru düzgün emmiyo sizin bebişler nasıl ?
hayırlı olsun cnm dişleriniz. benim oğlum da emmiyor pek, sıcaklar iştahlarını kesti çocukların
bence uzun boylu olduğunuza şükredin, inanın uzun boylularda kilo o kadar da göze batmıyor
bende kendimi travestilere benzetir oldum..acai berry aldım işe yarar belki diye ama düzenli içemiyorum unutuyorum...
hamilelikten 1 ay önce 63 kiloydum çok iyi hissediyordum kendimi şimdi 84,20 kilo gitmesi lazım...nasıl olaçak bilmiyorum?su şişesi elimde dolanıp duruyorum bu gün...70-75 e düşsem bile razıyım aslında...
bi ara bekarken ağzımda yara çıkmıştı 15 gün bişey ne yedim ne içebildim 39 kiloya düşmüştüm 46 dan valla bazen yine öyle bişey olsa demiyor değilim hani pisikopata bağladım iyice
ahh ahh 50 kilo oldummu deprosyana girerdim eskiden şimdi şu halime bakmafoldumben
orası öyle,bwnden daha ufak tefek bir kadın bu kiloyu taşısaydı daha toparlak dururdu,daha belli ederd, kesin kendini,de 46 beden kıyafet almaya gidip bişey bulamayınça insan sinir oluyor...en zayıf halimde bile ben 40 beden giyiyordum....
birde emzirince daha koöay zayıflanıyor diyorlar
olcay asya kucagındayken nasıl sılıp supuruyorsun evı
elektrik süpürgesinin sesini sevdiği için duruyo beni izliyo ama silerken bi elimde vileda bi elimde asya....tabi içime sinmiyo o uyuyunca bi daha dolandırıyorum....çok kucakçı oldu ya...
benımkı yanında olayım elını tutayım uyuyor.
sabah 10 30 aksam 7 30 uykusunu muhakkak uyuyor.onlar harıc 15 dk bazan uyuyor.gecede en gec 10 30 da yatıp sabah 6 30 da uyanıyor.
Eskişehir merkezdeyim Akarbaşı mahallesindeyim.Eskişehiri bir gören bi daha unutamuyor.Çok güzel bi şehir aslında ama kışımız çok.
ya biz tam oturtamadık düzeni.bazen erkenden kalkıyor bazen de 10 a kadar uyuyor....yatma saatide geç..biz yatmadan yatmıyo...götürsemde 2 dk sonra uyanıyo..nefesimizi mi istiyo nedir yanında.biz olmadan uyumuyo.odasını ayırsammı diyorum daha fazla alışmadan
kızlar bızım doktor doguhana su verdırtmıyor hala.annesutu yeter dıyor.ama bu sıcaklarda susar mı kı cocuk ne yapsam versem mı su ne dersınız? 2 gun sonra 5 aylık olacak.
Ben de çiftelerliyim :)) Bİlmem mi kışını ayazını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?