2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar napıyosunuz bakiim?benim Ceren kudurdu,anamı aglatıyo<cok huysuz ve sinirli.sizinkiler nasıl:) kendine filan vuruyo karnına,biberon verirken ellerime vuruyo,tabi daha bilinçli değildir ama korkuyorum sinirli cadı bişi olacak diye.

iştah yok bizde de.zar zor içiyo.emme derseniz canı isterse,uyurken filan.günde 2 kez yıkıyorum.

ya bizim diş yok daha.bakalım 5 ayı doldurunca cıkar inşallah.

kızlar zayıflamaktan bahsetmişsiniz,8kg fazlam var, ben de üyeliğimi yenilettim spor salonunda 1 yıllığına.2 haftada 400gr vermişim hehe,ee yersem dana gibi.yemeyince de süt gidiyo bugün akupunktura başladım ben de.

bizim dr 8 aya kadar cıkmaması ıyı umarım erken cıkarmaz dıyor.hıcde sebebını sormadım ne yalan soyleyeyım.

canım akapunktur bende dusundum ama ya sutu bıtırırse dıye endıselıyım

kızlar bızım doktor doguhana su verdırtmıyor hala.annesutu yeter dıyor.ama bu sıcaklarda susar mı kı cocuk ne yapsam versem mı su ne dersınız? 2 gun sonra 5 aylık olacak.

cnm bizim drda gerek yok dedi ama ben dr a dedim istiyor ve ciğerleri haşlanıp ölenler olduğunu söyledim o da ver istersen dedi ben veriyorum çünkü anormal sıcak ve eskisi gibi emmediği için su ihtiyacını karşılasın diye

benımkı yanında olayım elını tutayım uyuyor.
sabah 10 30 aksam 7 30 uykusunu muhakkak uyuyor.onlar harıc 15 dk bazan uyuyor.gecede en gec 10 30 da yatıp sabah 6 30 da uyanıyor.

ne güzel ya bizim daha bir düzene oturmadı cnm resim çekmeye çalışıyorum ama yakalayamıyorum biri pirinç kadar diğeri daha yeni belli olmuyor

cnm ya nasıl bu kadar iş yaptın ve kucağındayken robotmusun ya ben topluyamıyorum yetişemiyorum yapıyorum 2 gün sonra her yer toz kir ve dağınıklık cabası artık ipin ucunu kaçırdım cnm benimkide çoğunlukla kakasını her yere kutusunun üstünede bulaştırıyo üstten siliyorum dr her gittiğimizde muayene ediyo bir şey olmadı allaha şükür

bencede kesinlikle emzirmek istemeyenleri kandırmak için söylelenen bişey :))))))))))))

günaydın kızlar..herkese iyi pazarlar....anneme gitcem birazdan..eylülde teyzemin düğünü var teyzeler toplanıp mantı yapcaz düğüne....

kızlar bızım doktor doguhana su verdırtmıyor hala.annesutu yeter dıyor.ama bu sıcaklarda susar mı kı cocuk ne yapsam versem mı su ne dersınız? 2 gun sonra 5 aylık olacak.

valla ben de çok kararsızım o konuda..bazı yerlerde anne sütü alan bebeklerde midedeki koruma duvarına hasar verir su diyor bazı yerlerdede verin diyor.doktorunuz gerek yok dedi ama çok sıcak..............

merhaba benim kızımda 18 mart doğumlu . nereden mezunsun osmangazi mi?

ay canım ya çok güzel yıllarım geçti eskişehirde....çok güzel bi şehir....anadolu ünv.mezunuyum ben.............

sorma ya zaten haftada 1 süpürüp siliyorum bende....
bende endişelenmiştim idrar yolları enfeksiyonu olur diye..demekki hep öyle yapıyo bebikler...

günaydın cnm ya evet bağırsaklarda anne sütünün flora diye bağışıklık sistemini koruyan katmanı inceltiyormuş ama çok sıcak ve ben içerken resmen saldırıyo veriyorum
oohhh kolay gelsin afiyet olsun mantıya bayılırım
ahhhh bende bir mezun olabilsem şu anadolu üniversitesinden kızımla nasıl olucak bilmiyorum ne halim var ne vaktim Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

3 kg bişeyin kalmamış seninde ki!

evet cnm 18 kg almıştım 13 kg ilk 1 ayda gitti 3.ayda 1kg 4. ayda 1kg daha gitti ama hiç bir şey yapmadım zaten ev işi ve helinle uğraşmaktan kendiliğinden gitti ama tatlı istiyor cnm ve yiyorum lokumlar helvalar tatlılara hayır diyemiyorum kan şekerim düşüyo herhalde

TÜnaydın kızlaarrrr bende su vermiyorum wala yanında içmediğim için saldırıo mu bilmiyorum önceden hep werirlermiş zaten artık herşey bi acaip yok keçi sütü yok bilmemne. arkadaşımda ilk 1 sene süt wermemiş şimdi çocuğu kesinlikle içmiyormuş nolcak şimdi o. çok kötü bişey süt içmemek bence.ben napsam karar weremedim
Ben hamilelikte 9 kilo aldım sonra 6,5 gitti 3,5 kalmıştı ama süt olcakmış diye annem saolsun bana yedirmediğini bırakmadı o yüzden 3 klio daha aldım şimdi 6 kilo fln wermem lazım:SS şu 6 ay bi geçsin ek gıdalardna sonra bende dikkatli yemeye başlicam inşş..

ben suyu biberonla vermeye çalışıyorum.su olduğunu anlayınca çenesi düşüyo kızımın başlıyo bağırmaya,konuşurmuş gibi.çok sıcak havalar annem ver diyo bide ek gıdalara başladık mama yiyo günde bir defa nasıl içirecem suyu bilmiyorum.kaşıklada denedim yine içmiyo.

slm bende 18 martta kızımı dünyaya getirdim adı HİLAL biz bu ay daha çok su içmeye başladık 4 ayın sonunda kaşıkla su vermeye başladım sonra eşim alıştırma bardağı aldı onunla günde 4-5 defa su içiyor yarısı da koynuna tabii..
Çay kaşığı ile başladık biz mama sık alıyorsa ozaman vermeyin benim kız mamayı az alıyor annesütü+ek gıdalar alıyor...Mamanın yarısını bırakıyor sebze ve meyva pürelerini yiyiyor maşallah bunların arkasından su veriyorum ...Yoğurtta veriyorum iştahımız iy çok şükür bakalım doktora gideceğimiz zaman ne diyecek doktorumuz...Geçen gün kucağımda Hilal yemek yiyoruz ayran bardağımı eliyle bir tuttu bardaktan ayran içti hepimiz şok olduk ...Ben bardağı aldıkça o da ellerini uzatıyıor ve almaya çalışıyor...Merak etme senin kızda suya alışacak ...

selamlar.. düngece sıcaktan kendimizi tarabya sahile attık gece 2,30a kadar ordaydık.. keyif sandalyelerimizde uzandık ceri yerde sereserpe uyudu uyandı bizle gülüştü oynaştı tekrar uyudu.. bugünde ewdeydim şuan dükkanda hesapları yapıyorum tekrar çıkıcaz yarım saate tarabyaya mangal falan yapıcaz akşama arkadaşlarda olacak bu defa.. cengiz sırnaşıyo karar werdim fazla samimi olmicam ki dükkan satılması konusunda ne kadar ciddi oldumu anlasın.. bizden böyle
kızımı yıkadım uyuyo uyansın çıkarız biraz huysuz.. bakalım deniz hawası iyi gelir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…