- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.661
Ben de çiftelerliyim :)) Bİlmem mi kışını ayazını...
Allah bağışlasın bebişini kaç aylık ,ismi ne ;?:ecrin_bebek:
kızlar napıyosunuz bakiim?benim Ceren kudurdu,anamı aglatıyo<cok huysuz ve sinirli.sizinkiler nasıl:) kendine filan vuruyo karnına,biberon verirken ellerime vuruyo,tabi daha bilinçli değildir ama korkuyorum sinirli cadı bişi olacak diye.
iştah yok bizde de.zar zor içiyo.emme derseniz canı isterse,uyurken filan.günde 2 kez yıkıyorum.
ya bizim diş yok daha.bakalım 5 ayı doldurunca cıkar inşallah.
kızlar zayıflamaktan bahsetmişsiniz,8kg fazlam var, ben de üyeliğimi yenilettim spor salonunda 1 yıllığına.2 haftada 400gr vermişim hehe,ee yersem dana gibi.yemeyince de süt gidiyobugün akupunktura başladım ben de.
kızlar bızım doktor doguhana su verdırtmıyor hala.annesutu yeter dıyor.ama bu sıcaklarda susar mı kı cocuk ne yapsam versem mı su ne dersınız? 2 gun sonra 5 aylık olacak.
benımkı yanında olayım elını tutayım uyuyor.
sabah 10 30 aksam 7 30 uykusunu muhakkak uyuyor.onlar harıc 15 dk bazan uyuyor.gecede en gec 10 30 da yatıp sabah 6 30 da uyanıyor.
slm anne arkidişlerim....sabahtan beri temizlik yapıyordum...evi sildim süpürdüm toz aldım....asya da kucakta...öldüm.kociş evde hasta..sonra gittim alışveriş yaptım...çocukları yıkadım....yemeğimi yaptım bu saat oldu popomu yeni koydum yere valla...
kız anaları bi sorum olcak...asya kakasını yapınca çoğunlukla pipisi de(!) hep kaka oluyo.idrar yolu enfeksiyonu olcak diye korkuyorum.sizinkilerde öyle mi yapıyo yoksa bizimkimi antika
hadi gözünüz aydın olsun....
ay aynen biz de öyleyiz...
canım orda süt birikirmiş.ovalayıp yumuşatıp sıkın derler.ama yine de doktoruna danış...
süpper........alkisalkisalkis
hadi sende kurtardın...hayırlı olsun.doğumu bekledik şimdide regl i bekliyoruz...............kaydirigubbakcemile3
ay yaramaz şey..ama çok ta şeker olurlar kiiiii.
sizin incinizde hayırlı olsun canım...
asya da emmiyo doğru dürüst...
kızlar sanırım 6. aydan sonra veriliyo bizim gelin emzirerek çok zayıfladı ama 9 ayda hamile kaldığı kilodan bile 7 8 kg daha zayıf hale geldi 52 kgya düşmüş çöp gibi olmuştu
sende uzunsun resımlerde oyle gorunuyorsun
gecenlerde bırılerı yıne vefat etmıs ılac kullanımı sebebıyle aman dıkkat et ebrucugum
ya öylemi?hangi ilaçtan gittiler acaba
yok yahu depresyonla zayıflamak olması pasa pasa sporumuzu yapalım yedıklerımıze sıkkat edelım
ne 46 ne 44 bısey bulamıyorum bende
lcw de arada buluyorum ama onlarıda beğenerek han,i içime sinerek almıyorum..giyecek bişeyim olsun diye alıyorum valla...
ıncınız hayırlı olsun annesı resım ıstıyoruz
yok yahu bence o emzırmek ıstemeyen kılolu kadınları kandırmak ıcın uydurulmus :))))))))
kızlar bızım doktor doguhana su verdırtmıyor hala.annesutu yeter dıyor.ama bu sıcaklarda susar mı kı cocuk ne yapsam versem mı su ne dersınız? 2 gun sonra 5 aylık olacak.
merhaba benim kızımda 18 mart doğumlu . nereden mezunsun osmangazi mi?
cnm ya nasıl bu kadar iş yaptın ve kucağındayken robotmusun ya ben topluyamıyorum yetişemiyorum yapıyorum 2 gün sonra her yer toz kir ve dağınıklık cabası artık ipin ucunu kaçırdım cnm benimkide çoğunlukla kakasını her yere kutusunun üstünede bulaştırıyo üstten siliyorum dr her gittiğimizde muayene ediyo bir şey olmadı allaha şükür
ne güzel olmuş valla maşallah....,inşallah sende öyle zayıflarsın.....
günaydın kızlar..herkese iyi pazarlar....anneme gitcem birazdan..eylülde teyzemin düğünü var teyzeler toplanıp mantı yapcaz düğüne....
valla ben de çok kararsızım o konuda..bazı yerlerde anne sütü alan bebeklerde midedeki koruma duvarına hasar verir su diyor bazı yerlerdede verin diyor.doktorunuz gerek yok dedi ama çok sıcak..............
ay canım ya çok güzel yıllarım geçti eskişehirde....çok güzel bi şehir....anadolu ünv.mezunuyum ben.............
sorma ya zaten haftada 1 süpürüp siliyorum bende....
bende endişelenmiştim idrar yolları enfeksiyonu olur diye..demekki hep öyle yapıyo bebikler...
inşallah cnm benim doğumdan 3 kgm kaldı o da işe başlayınca gider diye düşünüyorum umarım hepimiz istediğimiz kglarımıza döneriz
3 kg bişeyin kalmamış seninde ki!
ben suyu biberonla vermeye çalışıyorum.su olduğunu anlayınca çenesi düşüyo kızımın başlıyo bağırmaya,konuşurmuş gibi.çok sıcak havalar annem ver diyo bide ek gıdalara başladık mama yiyo günde bir defa nasıl içirecem suyu bilmiyorum.kaşıklada denedim yine içmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?