2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar iyi pazarlar ben yine evdeyim eşim nöbetci bende biraz iş yaptım serhanla uğraşıyorum bi taraftan da söylene söylene uydu edepsiz mamayı tutuyo azında baloncuk yapıyo arkasından da dedikodu ediyo bıdı bıdı

yaa tatilden döneli 2 haftadan fazla oldu hiçbiyere çıkamadık haftasonları nöbet tabii bende kaldım böyle evde çok bunaldım zaten tatildende bişey anlamadım neyse öptüm herkesi çamaşırlarım var aslılacak opuyorumnanaktan

Mama yada ek gıda verenler suyu mutlaka verin anne sütünün %75 inden fazlası su olduğu için doktorlar su verdirmiyor ki gerekde yok.
ama ek gıda özellikle mamacılar mutlaka vermeye çalışın. şurup şırıngası olsun kaşık biberon deneyin işte hepsini bebeklerimiz susuz kalmasın. benim kızım sadece anne sütü alıyor arada veriyorum pek sewmesede içmeye çalışıyor...
sofrada artık uzanıyor ona buna agzına yogurt sürüyorum yalıyor yemek sularını flnda. yawaş yawaş bizde geçeriz artık 5 ay 1 haftalık olduk zaten.

cnm kaşıkla dene yada kendin içi ondan sonra belki o da ister bardakla ver o zaman ama muhakkak ver çünkü mama yiyomuş allah korusun bu şekilde ciğerleri zarar görüyormuş

cnm yemeklerde salça yokmu salça yasak benim bildiğim kadarıyla asitli olduğu için

kolay gelsin canım ,inşallah mezun olursun tez zamanda......

selam kızlar
regl olmak gercekden karın sisligini indiriyormus.bu defada porsuk ve sarkik karnimla ne yapacagim diye dusunuyorum.bu hafta sonu 1 kg vermisim,doguhan pasam ates parcasi oldu haftasonlari kili veriyorum artik

iyi geceler
kimse yok ama yazayım derdimi sabaha okuyanlar olur:):):):):)
iştahsızlıktan yakınmış çoğu anne ama bizde durum tam tersi...daha doğrusu iştah mı sususzluk mu blemedim ama 3-4 satte bir beslenen Nihan Hanım şimdi 1-2 saat arayla emmek istiyor halyle süt dayanmıyor...ek gıda veriyorum ama şöyle sıkıntılarımız var:
1.tahıllı,pirinçli vs kaşık maması yemiyor ve sanırım alerji yapıyor çünkü mamanın değdiği yer kızarıyor
2.aptamil milumil aldım ama onu da çmiyor
3. yoğurt yemiyor meyve katsam bile....
4.pirinç ununu çok az yiyor...
5.meyve püresi veya suyunu da çok severek tüketmiyor

sadece sebze püresini severek yiyor [en az 1 kavanoz kadar (125ml) yiyor versem daha da yer] ve zorla 2-3 tatlı kaş. kadar su içiyor....hep emmek istiyor ne yapıcamı şaşırdım artık...
tavsiyelerinizi bekliyorum...

selam kızlar
regl olmak gercekden karın sisligini indiriyormus.bu defada porsuk ve sarkik karnimla ne yapacagim diye dusunuyorum.bu hafta sonu 1 kg vermisim,doguhan pasam ates parcasi oldu haftasonlari kili veriyorum artik

evet regl olmak o anlamda işe yarıyor ben de geçen ay olmaya başladım bu ay 2.kez oldum ve doğum sonrası giyemediğim kotlarımı rahatça giyebiliyorum kilo vermemiş olmama rağmen...

Günaydııınn,

İyi haftalar güzel anneler...

Oğlumla koyun koyuna geçen hafta sonundan sonra, yine ağlayarak geldim işe... Neredeyse 2 aydır çalışıyorum, hala ağlıyorum yaaa

Cuma akşamı eve gittim, banyo kapısını açık zannettim, bütün hızımla girmeye çalıştım, ama banyoya değil kapıya girebildim. Kapı kapalıymış :) Aman Allahım, o nasıl bir acıydı !!! Sonra cumartesi sabahı kudururken, Doruk burnuma kafa attı, yıldızları gördüm resmen... Şu an burnum epeyce, gözlerimin altıysa hafifçe mor, dayak yemiş gibiyim, yarım kutu pudra sürdüm yüzüme az belli olsun diye...

Son düzenleme:
günaydın kızlar napıyonuz..
biz iyiyiz çok şükür emirhanda iyileşti..
saat alaçağım kızlar saatim bozuldu ...bir kaç tane seçtim ama hangisini alsam karar veremedim...eklesem buraya bana yardımcı olurmusunuz seçmemde...?
1.. http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=313499&productId=sadz1090
2.. Hepsiburada.com : Diesel DZ1150 Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
3..Hepsiburada.com : Quantum EXL150B-02AA Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
4.. http://www.hepsiburada.com/Liste/di...ils.aspx?productId=sadz5124&categoryId=313499

Son düzenleme:

oooo sen çok yorulmuşsun haftaiçi canım haftasonuda dorukcan sana sen ansıl beni bırakırda işe gidersinin hesabını sormuş )::))

evet regl olmak o anlamda işe yarıyor ben de geçen ay olmaya başladım bu ay 2.kez oldum ve doğum sonrası giyemediğim kotlarımı rahatça giyebiliyorum kilo vermemiş olmama rağmen...

oyy oyy ben kırkımla bielikte regli oldum ama hala o karnım kocaman duruyor

dun oglumun kontrolu vardi.200 gram almis 15 gunde.bu sicaklarda normal dedi dr.7350 gr 67 cm oglusum.

benim zillide hiç emmiyor desem yeridir acıkıyor saldırıyor sonra bi bakıyor ki sıcaktan bualmış kaçıyor bende üstünden böyle yelpaza ile yellendire yellendire veriyorum şuan 70 cm 8100 gram oldu ama az gidiyor artık eskisi kadar kilo almıoyr zilloş...

evet çok haklsısın su hayattır mutlaka su ver canım ... ek gıdalara yoğurtla başla çok severek yiyorlar ...

Ebrucum gözün aydın, iyileşmiş Emirhan, Allah bir daha göstermesin.
Ben en çok birinci saati beğendim :)

Seyyalcim, Doruk'un yaptığı neyse de, kapalı kapıya kafa atmak benim salaklığım...
O kadar gergin ve dalgınım ki artık, burnumun ucunu görmüyorum.

Ben hala regl olmadım, doğum öncesi kilomdayım. Ama hipertiroidin etkisi büyük tabi bunda...

ve bu arada herkese günaydın haftasonu ne kadar yoruldum anlatamam cuma akşaında bu yana geziyoruz çengelköy izmit tuzla feland derken dün gece saat 2 de girdik eve .. sabahta 7 ,30 da düştük yollara... selin artık sürekli gezmekten çok sıkıldı sanırım :)):)):) beşiğine yatınca deriiiinn i oh çöekti yavrum :):)

çanım çok sağol...emirhan çok şükür iyi,,bir daha hasta olmaz inşallah...

saat içinde sağol çanım...bir türlü seçemedim...:))

oh oh ne güzel gezmişsiniz ben 1 haftadaır hiç dışarı çıkmadım....

çanım çok sağol...emirhan çok şükür iyi,,bir daha hasta olmaz inşallah...

Saat içinde sağol çanım...bir türlü seçemedim...:))

canım emirhana çok sevindim hadi gözün aydın hasta olunca insan çok kötü oluyor...

Canım benm bilgisayarımda resimelri açılmıyor bakamadım saatlerine :):):)

canım estağfirullah bir yandan sıcakalr bir yandan yoğun iş temposu bebeklerimizden ayır kalmazk emziriyor olmanın verdiği yorgunluk derken vücut dengelerimiz şaşıyor tabi...

oh oh ne güzel gezmişsiniz ben 1 haftadaır hiç dışarı çıkmadım....

canım biz arabayı yeni aldık ya sürekli geziyrozu ama bu gidişle inşallah hesaplarıda açık vemeyiz benzini su gibi içiyor çok yakıyormuşşş :)::)

canım canım sağolsun...

arabayı yenimi aldınız ..hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah..araba güzel ve gerekli bişeyde benzin çok pahalı.dünyanın en pahalı benzin kullanan ülkelerinden biriymiş türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…