- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.681
ne güzel ya bizim daha bir düzene oturmadı cnm resim çekmeye çalışıyorum ama yakalayamıyorum biri pirinç kadar diğeri daha yeni belli olmuyor
ben suyu biberonla vermeye çalışıyorum.su olduğunu anlayınca çenesi düşüyo kızımın başlıyo bağırmaya,konuşurmuş gibi.çok sıcak havalar annem ver diyo bide ek gıdalara başladık mama yiyo günde bir defa nasıl içirecem suyu bilmiyorum.kaşıklada denedim yine içmiyo.
Mama yada ek gıda verenler suyu mutlaka verin anne sütünün %75 inden fazlası su olduğu için doktorlar su verdirmiyor ki gerekde yok.
ama ek gıda özellikle mamacılar mutlaka vermeye çalışın. şurup şırıngası olsun kaşık biberon deneyin işte hepsini bebeklerimiz susuz kalmasın. benim kızım sadece anne sütü alıyor arada veriyorum pek sewmesede içmeye çalışıyor...
sofrada artık uzanıyor ona buna agzına yogurt sürüyorum yalıyor yemek sularını flnda. yawaş yawaş bizde geçeriz artık 5 ay 1 haftalık olduk zaten.
aa diş mi çıkt:)) hayırlı olsun canım
günaydın cnm ya evet bağırsaklarda anne sütünün flora diye bağışıklık sistemini koruyan katmanı inceltiyormuş ama çok sıcak ve ben içerken resmen saldırıyo veriyorum
oohhh kolay gelsin afiyet olsun mantıya bayılırım
ahhhh bende bir mezun olabilsem şu anadolu üniversitesinden kızımla nasıl olucak bilmiyorum ne halim var ne vaktim Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
selam kızlar
regl olmak gercekden karın sisligini indiriyormus.bu defada porsuk ve sarkik karnimla ne yapacagim diye dusunuyorum.bu hafta sonu 1 kg vermisim,doguhan pasam ates parcasi oldu haftasonlari kili veriyorum artik
Günaydııınn,
İyi haftalar güzel anneler...
Oğlumla koyun koyuna geçen hafta sonundan sonra, yine ağlayarak geldim işe... Neredeyse 2 aydır çalışıyorum, hala ağlıyorum yaaa
Cuma akşamı eve gittim, banyo kapısını açık zannettim, bütün hızımla girmeye çalıştım, ama banyoya değil kapıya girebildim. Kapı kapalıymış :) Aman Allahım, o nasıl bir acıydı !!! Sonra cumartesi sabahı kudururken, Doruk burnuma kafa attı, yıldızları gördüm resmen... Şu an burnum epeyce, gözlerimin altıysa hafifçe mor, dayak yemiş gibiyim, yarım kutu pudra sürdüm yüzüme az belli olsun diye...
evet regl olmak o anlamda işe yarıyor ben de geçen ay olmaya başladım bu ay 2.kez oldum ve doğum sonrası giyemediğim kotlarımı rahatça giyebiliyorum kilo vermemiş olmama rağmen...
dun oglumun kontrolu vardi.200 gram almis 15 gunde.bu sicaklarda normal dedi dr.7350 gr 67 cm oglusum.
Mama yada ek gıda verenler suyu mutlaka verin anne sütünün %75 inden fazlası su olduğu için doktorlar su verdirmiyor ki gerekde yok.
ama ek gıda özellikle mamacılar mutlaka vermeye çalışın. şurup şırıngası olsun kaşık biberon deneyin işte hepsini bebeklerimiz susuz kalmasın. benim kızım sadece anne sütü alıyor arada veriyorum pek sewmesede içmeye çalışıyor...
sofrada artık uzanıyor ona buna agzına yogurt sürüyorum yalıyor yemek sularını flnda. yawaş yawaş bizde geçeriz artık 5 ay 1 haftalık olduk zaten.
Ebrucum gözün aydın, iyileşmiş Emirhan, Allah bir daha göstermesin.
Ben en çok birinci saati beğendim :)
Seyyalcim, Doruk'un yaptığı neyse de, kapalı kapıya kafa atmak benim salaklığım...
O kadar gergin ve dalgınım ki artık, burnumun ucunu görmüyorum.
Ben hala regl olmadım, doğum öncesi kilomdayım. Ama hipertiroidin etkisi büyük tabi bunda...
ve bu arada herkese günaydın haftasonu ne kadar yoruldum anlatamam cuma akşaında bu yana geziyoruz çengelköy izmit tuzla feland derken dün gece saat 2 de girdik eve .. sabahta 7 ,30 da düştük yollara... selin artık sürekli gezmekten çok sıkıldı sanırım :)):)):) beşiğine yatınca deriiiinn i oh çöekti yavrum :):)
çanım çok sağol...emirhan çok şükür iyi,,bir daha hasta olmaz inşallah...
Saat içinde sağol çanım...bir türlü seçemedim...:))
ebrucum gözün aydın, iyileşmiş emirhan, allah bir daha göstermesin.
Ben en çok birinci saati beğendim :)
seyyalcim, doruk'un yaptığı neyse de, kapalı kapıya kafa atmak benim salaklığım...
O kadar gergin ve dalgınım ki artık, burnumun ucunu görmüyorum.
Ben hala regl olmadım, doğum öncesi kilomdayım. Ama hipertiroidin etkisi büyük tabi bunda...
oh oh ne güzel gezmişsiniz ben 1 haftadaır hiç dışarı çıkmadım....
canım emirhana çok sevindim hadi gözün aydın hasta olunca insan çok kötü oluyor...
Canım benm bilgisayarımda resimelri açılmıyor bakamadım saatlerine :):):)
canım estağfirullah bir yandan sıcakalr bir yandan yoğun iş temposu bebeklerimizden ayır kalmazk emziriyor olmanın verdiği yorgunluk derken vücut dengelerimiz şaşıyor tabi...
canım biz arabayı yeni aldık ya sürekli geziyrozu ama bu gidişle inşallah hesaplarıda açık vemeyiz benzini su gibi içiyor çok yakıyormuşşş :)::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?