2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kilolardn bahsedilmiş bende hala 8 kilo fazlalık var aslında hamillikten önce 58 kilo idim ama 62 olmaya çalışıyorudum şimdi 62 ye göre hesaplayınca 8 kilo var yoksa hamlelşkte adığım kilolar yanne duruyor yaa

saol canım ... Am,in inşallah mevlam isteyene nasip etsin... Ya millet yurt dışındna lüks jiplerle gelip burada lpgli yada dizel araç kiralıyor benzinden korktuğu için... Ayrıca en pahalı interneti de biz kullanıyoruz ...

günaydın.. gece 4-6 seansı ceri mükemmel performans gösterdi.. bitmiş haldeyim

benim oğlan 2 geçedir performansı yüksek...sabaha kadar baçakta sallatıyor kendini..ne oldu bu bebişlere..hadi benimki hastalandı huyu değişti..her hastalıkta huy değişirmiş..ama ceri ye ne oldu?onuda tarabyamı tuttu acaba?

günaydın güzel annelerkaydirigubbakcemile2

biz yine erkenden ayağa dikildik bişey yetiştireceğiz yaa biryere.Alp kudurukluğa devam ediyor, hız kesmeden aksine artırarak devam ediyor.özellikle dün takdire şayan bir performans sergiledisempatiksalakcinni

Benim dengemi en çok evdekiler bozuyor valla...
Koca haftasonu birlikteydik, hala çatlamadım :)))

Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın arabanızı...

günaydın.. gece 4-6 seansı ceri mükemmel performans gösterdi.. bitmiş haldeyim

Ahh kuzum, Allah kolaylık versin...

Geçen hafta da Doruk hep öyleydi, niye böyle oluyorlarsa artık...

ebrucum bende 3. sıradakini beğendim azcık kokoşluktan olsa gerek.
ilk sıradakinin erkeğini ve siyahını ben eşime aldım geçen sene evlilik yıldönümümüzde.bayanını da bana alacaktık gördüm hoşuma gitmedi.

canım doruk dayak konusunda faaliyete geçti demek vay halinesempatiksalakcinni
geçmiş olsun burcucum.

SEYYALTANER araba almışsınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin canım.

canım sağol ...bende biraz kokoşluk var.....birde bakarken bir kaç model daha buldum ya şimdide onlarda kaldı aklım...kafamçokkarıştı

Günaydın canlarım...bu mesajım sayfa sonunda kalmış belki görmezsiniz burda da bulunsun...fikirlerinzi beklyorum...bu sabah karışım kahvaltı hazırladım içine kaşık maması da kattım biraz yedi..

ebrucum saatler hepsi çok güzel insan seçemiyor.. tabi benim tarzımada 3.sırada ki daha yakın çok şık duruyor diezel olanlardanda 4.sırada ki çok farklı we gösterişli duruyoor..

kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................

hanifcim zamanla alışır seninn kız memişe düşkün belli.. sen her fırsatta tattır.. ben yemeklerdende weriorum artık ekmak içi banıyorum suyuna şapurdata şapurdata yiyor..

kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

süpersiniz valla ne diyim... olsun sizde 27 ağustosta kutlayın :)):)

geçmiş olsun burcucum.

SEYYALTANER araba almışsınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin canım.

teşekkür ederim canım selin için mecbur kaldık aslında hep banka kredisi ile aldık mevlam ödeme kolaylığı da versin inşallah... malum hergün çakmaktan esatpaşaya taşınıyoruz...

geçmiş olsun burcucum.

Sağol Yazgıcım...
Yok yaa, kuzucuk yalamaya çalışırken çarpıştık...
Napsın, haftanın iki günü beraberiz zaten, onda da maksimum samimiyet :)

canım sağol ...bende biraz kokoşluk var.....birde bakarken bir kaç model daha buldum ya şimdide onlarda kaldı aklım...kafamçokkarıştı

Kokoş deyince...
Dün kendime iki tane şu taşlı taçlardan aldım.
Bugün düdük kadar kalmış saçlarıma en taşlı olanını taktım, kulağımda küçük taşı küpeler boynumda takımı kolye, pırıl pırıl dolaşıyorum ortada, içimin bütün daralın rağmen :)))

Günaydın canlarım...bu mesajım sayfa sonunda kalmış belki görmezsiniz burda da bulunsun...fikirlerinzi beklyorum...bu sabah karışım kahvaltı hazırladım içine kaşık maması da kattım biraz yedi..

Canım Doruk da memeyi ne zaman versem, yumuluyor, az da olsa emiyor.
Biraz memeyi özlediklerinden biraz da susuzluktan diye düşünüyorum, evdeyken saate falan bakmaksızın sık sık emziriyorum ben.
Ek gıdaya da devam ama hala anne sütü ağırlıklı besleniyoruz.

anlamıyorum ki noldu offf hemen hemen her gece tekrarlıyor bunu.. bir de gece salonda koltukta yattık sabaha kadar sırtlarımı tekmeledi durdu araya kafasını sıkııştırdı sürekli uykusu bölündü tabi benimde.. en sonunda cengizi attım yanına ben dier koltuğa geçtim öyle 1saat uyudum(
eşref we eşşek wakitleri war bnce bu bebelerin...

canım o sıra taşınmaydı telaştı kimin aklına gelirki telafi edin bi gün kararlaştırıp..
24 ağustos doğum günü 29 ağustos ewlilk yıldönümümüz:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…