- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.701
canım canım sağolsun...
Arabayı yenimi aldınız ..hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah..araba güzel ve gerekli bişeyde benzin çok pahalı.dünyanın en pahalı benzin kullanan ülkelerinden biriymiş türkiye
günaydın..gece 4-6 seansı ceri mükemmel performans gösterdi.. bitmiş haldeyim
canım emirhana çok sevindim hadi gözün aydın hasta olunca insan çok kötü oluyor...
Canım benm bilgisayarımda resimelri açılmıyor bakamadım saatlerine :):):)
canım estağfirullah bir yandan sıcakalr bir yandan yoğun iş temposu bebeklerimizden ayır kalmazk emziriyor olmanın verdiği yorgunluk derken vücut dengelerimiz şaşıyor tabi...
canım biz arabayı yeni aldık ya sürekli geziyrozu ama bu gidişle inşallah hesaplarıda açık vemeyiz benzini su gibi içiyor çok yakıyormuşşş :)::)
günaydın..gece 4-6 seansı ceri mükemmel performans gösterdi.. bitmiş haldeyim
günaydın kızlar napıyonuz..
biz iyiyiz çok şükür emirhanda iyileşti..
saat alaçağım kızlar saatim bozuldu ...bir kaç tane seçtim ama hangisini alsam karar veremedim...eklesem buraya bana yardımcı olurmusunuz seçmemde...?
1.. http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=313499&productId=sadz1090
2.. Hepsiburada.com : Diesel DZ1150 Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
3..Hepsiburada.com : Quantum EXL150B-02AA Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
4.. http://www.hepsiburada.com/Liste/di...ils.aspx?productId=sadz5124&categoryId=313499
canım doruk dayak konusunda faaliyete geçti demek vay halinesempatiksalakcinniGünaydııınn,
İyi haftalar güzel anneler...
Oğlumla koyun koyuna geçen hafta sonundan sonra, yine ağlayarak geldim işe... Neredeyse 2 aydır çalışıyorum, hala ağlıyorum yaaa
Cuma akşamı eve gittim, banyo kapısını açık zannettim, bütün hızımla girmeye çalıştım, ama banyoya değil kapıya girebildim. Kapı kapalıymış :) Aman Allahım, o nasıl bir acıydı !!! Sonra cumartesi sabahı kudururken, Doruk burnuma kafa attı, yıldızları gördüm resmen... Şu an burnum epeyce, gözlerimin altıysa hafifçe mor, dayak yemiş gibiyim, yarım kutu pudra sürdüm yüzüme az belli olsun diye...
ebrucum bende 3. sıradakini beğendim azcık kokoşluktan olsa gerek.
ilk sıradakinin erkeğini ve siyahını ben eşime aldım geçen sene evlilik yıldönümümüzde.bayanını da bana alacaktık gördüm hoşuma gitmedi.
iyi geceler
kimse yok ama yazayım derdimi sabaha okuyanlar olur:):):):):)
iştahsızlıktan yakınmış çoğu anne ama bizde durum tam tersi...daha doğrusu iştah mı sususzluk mu blemedim ama 3-4 satte bir beslenen Nihan Hanım şimdi 1-2 saat arayla emmek istiyor halyle süt dayanmıyor...ek gıda veriyorum ama şöyle sıkıntılarımız var:
1.tahıllı,pirinçli vs kaşık maması yemiyor ve sanırım alerji yapıyor çünkü mamanın değdiği yer kızarıyor
2.aptamil milumil aldım ama onu da çmiyor
3. yoğurt yemiyor meyve katsam bile....
4.pirinç ununu çok az yiyor...
5.meyve püresi veya suyunu da çok severek tüketmiyor
sadece sebze püresini severek yiyor [en az 1 kavanoz kadar (125ml) yiyor versem daha da yer] ve zorla 2-3 tatlı kaş. kadar su içiyor....hep emmek istiyor ne yapıcamı şaşırdım artık...
tavsiyelerinizi bekliyorum...
kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................
canım doruk dayak konusunda faaliyete geçti demek vay halinesempatiksalakcinni
geçmiş olsun burcucum.
SEYYALTANER araba almışsınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin canım.
canım doruk dayak konusunda faaliyete geçti demek vay halinesempatiksalakcinni
geçmiş olsun burcucum.
SEYYALTANER araba almışsınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin canım.
canım sağol ...bende biraz kokoşluk var.....birde bakarken bir kaç model daha buldum ya şimdide onlarda kaldı aklım...kafamçokkarıştı
Günaydın canlarım...bu mesajım sayfa sonunda kalmış belki görmezsiniz burda da bulunsun...fikirlerinzi beklyorum...bu sabah karışım kahvaltı hazırladım içine kaşık maması da kattım biraz yedi..
anlamıyorum ki noldu offf hemen hemen her gece tekrarlıyor bunu.. bir de gece salonda koltukta yattık sabaha kadar sırtlarımı tekmeledi durdu araya kafasını sıkııştırdı sürekli uykusu bölündü tabi benimde.. en sonunda cengizi attım yanına ben dier koltuğa geçtim öyle 1saat uyudumbenim oğlan 2 geçedir performansı yüksek...sabaha kadar baçakta sallatıyor kendini..ne oldu bu bebişlere..hadi benimki hastalandı huyu değişti..her hastalıkta huy değişirmiş..ama ceri ye ne oldu?onuda tarabyamı tuttu acaba?
eşref we eşşek wakitleri war bnce bu bebelerin...
Benim dengemi en çok evdekiler bozuyor valla...
Koca haftasonu birlikteydik, hala çatlamadım :)))
Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın arabanızı...
Ahh kuzum, Allah kolaylık versin...
Geçen hafta da Doruk hep öyleydi, niye böyle oluyorlarsa artık...
kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?