2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan

seyyalcim arabanız hayırlı olsun.kazasız belasın kullanın inşallah...

canım ya geçmiş olsun...geçen sene yaz tatilinde otelin balkon kapısı komple camdı.bende son sürat açık zannedip girmiştim kaydirigubbakcemile3 ve 3 gün şiş ve mor burunla dolaşmıştım acısı cabası...

kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................

oh my god....akannehirakannehir

Bebeğimi çok özledimmm mafoldumben

kıyamam deme öyle...bana da aşağı yukarı son 1 ay.........

bence kesinlikle 4 numara canım........

kızlar slm ne habersınız hepınızı cok ozledım benım sorın hala devam edıyo hergun kavga edıyoruz suan tlf dan baglandım ata 1 haftadır hasta cok kotu oksuruyo boguluyo sankı bırazdan yıne doktora gıdıcez burası cok sıcak cok terlıyo ısım zor anlayacagınız buarada yemekte yemıyo dogru durust bemden bukadar kendınıze ıyı bakın en kısa zamanda gorusuruz

bide bunlara bi bakın bakalım..valla kızlar kusura bakmayın ben burasını ailem gibi gördüğüm için size sorup duruyorum hangisini alim diye...[/QUOTE]

Ne kadar kokoşsun bilmiyorum ama eşim bana doğumgünümde Swatch'un SFK323G modelini ve bu modelin yüzüğünü almıştı,çok hoş duruyor yüzüğü ile birlikte...hem spor hem klasik kullanım için ideal...

şebnemcim çok geçmiş olsun..biz de seni çok özledik............

GÜNAYDIN ANNELER ve KUDURUK BEBEKLERİ İYİ HAFTALAR
Walla Hilal de durduğu yerde durmuyor 2 ayaklarıyla tepine tepine kayıyor bağırarak gülüyor bişeyler diyor tükürükler atıyor...
Dün ne olduysa yanımda uyumak istedi hep beşiğine koyuyorum 5 dk sonra ağlıyor saat 23.00 den gece 1 e kadar ağlamaklı ağlamaklı hep tam uyuyacağım bir çığlık baktım benim kız park yatakta örtüsüyle kavga ediyor:)))
Misafir vardı onlarla bile ilgilenemedim saat 22.30 da uyudu masustan ağlayarak çağırıyor meme istiyor yok yaa böyle bir çocuk ...
Bugün Hilal le çalıştığım şirkete gidicez iadeyi ziyaret:))) birazdan almaya gelirler
Ebru canım geçmiş olsun tekrardan Emirhan'a
Snow canım biraz daha zaman geçsin öyle ver ek gıdaları anne sütün varsa ek gıdalardan da 4-5 kaşık yedir zorlama ....
Burcu; Geçmiş olsun sana canım zor walla kafa daldın olunca ....
HASRET; SENİN CEREN DE UYUMAMIŞ BAKSANA DIŞARI DA UYUMAYA MI ALIŞTI ACABA EVDE SICAK OLUNCA...

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ATA'ya sende dikkat et kendine

Ebrucum ne kadar kokoşsun bilmiyorum ama eşim bana doğumgünümde Swatch'un SFK323G modelini ve bu modelin yüzüğünü almıştı(swatch bijoux JRB017),çok hoş duruyor yüzüğü ile birlikte...hem spor hem klasik kullanım için ideal...

dur bi onada bakayım

bide bunlara bi bakın bakalım..valla kızlar kusura bakmayın ben burasını ailem gibi gördüğüm için size sorup duruyorum hangisini alim diye...

Ne kadar kokoşsun bilmiyorum ama eşim bana doğumgünümde Swatch'un SFK323G modelini ve bu modelin yüzüğünü almıştı,çok hoş duruyor yüzüğü ile birlikte...hem spor hem klasik kullanım için ideal...[/QUOTE]

giyeceğim ve gideceğim yerlere göre değişir bu saatler spor tarzı olarak 3.üncüsü klasik giyimler için 1.ncisi bana göre canım

bayıldım saate çok şık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…