- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.721
günaydın kızlar napıyonuz..
biz iyiyiz çok şükür emirhanda iyileşti..
saat alaçağım kızlar saatim bozuldu ...bir kaç tane seçtim ama hangisini alsam karar veremedim...eklesem buraya bana yardımcı olurmusunuz seçmemde...?
Geçmiş olsun Ebrucum...Ben 4.saati çok beğendim:))
Günaydııınn,
İyi haftalar güzel anneler...
Oğlumla koyun koyuna geçen hafta sonundan sonra, yine ağlayarak geldim işe... Neredeyse 2 aydır çalışıyorum, hala ağlıyorum yaaa
Cuma akşamı eve gittim, banyo kapısını açık zannettim, bütün hızımla girmeye çalıştım, ama banyoya değil kapıya girebildim. Kapı kapalıymış :) Aman Allahım, o nasıl bir acıydı !!! Sonra cumartesi sabahı kudururken, Doruk burnuma kafa attı, yıldızları gördüm resmen... Şu an burnum epeyce, gözlerimin altıysa hafifçe mor, dayak yemiş gibiyim, yarım kutu pudra sürdüm yüzüme az belli olsun diye...
kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................
Bebeğimi çok özledimmm mafoldumben
artık günde 3-4-5kez kaka yapıyor yaaa sabah yaptı şimdi kahwaltı yedi yine yaptı...
kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................[/QU
Aras'ın kuduruk halleri ile uğraşmaktan ben dün ne yediğimi unutuyorum,çok normal yani senin durumun Ebrucum:))
günaydın kızlar napıyonuz..
biz iyiyiz çok şükür emirhanda iyileşti..
saat alaçağım kızlar saatim bozuldu ...bir kaç tane seçtim ama hangisini alsam karar veremedim...eklesem buraya bana yardımcı olurmusunuz seçmemde...?
1.. Hepsiburada.com : Diesel DZ1090 Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
2.. Hepsiburada.com : Diesel DZ1150 Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
3..Hepsiburada.com : Quantum EXL150B-02AA Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
4.. http://www.hepsiburada.com/Liste/di...ils.aspx?productId=sadz5124&categoryId=313499
kızlar slm ne habersınız hepınızı cok ozledım benım sorın hala devam edıyo hergun kavga edıyoruz suan tlf dan baglandım ata 1 haftadır hasta cok kotu oksuruyo boguluyo sankı bırazdan yıne doktora gıdıcez burası cok sıcak cok terlıyo ısım zor anlayacagınız buarada yemekte yemıyo dogru durust bemden bukadar kendınıze ıyı bakın en kısa zamanda gorusuruz
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ATA'ya sende dikkat et kendinekızlar slm ne habersınız hepınızı cok ozledım benım sorın hala devam edıyo hergun kavga edıyoruz suan tlf dan baglandım ata 1 haftadır hasta cok kotu oksuruyo boguluyo sankı bırazdan yıne doktora gıdıcez burası cok sıcak cok terlıyo ısım zor anlayacagınız buarada yemekte yemıyo dogru durust bemden bukadar kendınıze ıyı bakın en kısa zamanda gorusuruz
bide bunlara bi bakın bakalım..valla kızlar kusura bakmayın ben burasını ailem gibi gördüğüm için size sorup duruyorum hangisini alim diye...
kızlar teşekkürederim fikirleriniz için..3 model koyuyorum..bir kere daha seçi verin bir daha koymayaçağım ..sözz.......
Hepsiburada.com : Escape ECP10090 Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=313920&productId=saguw12080l1
Hepsiburada.com : Diesel DZ5124 Bayan Kol Saati | Saat ve Aksesuar
giyeceğim ve gideceğim yerlere göre değişir bu saatler spor tarzı olarak 3.üncüsü klasik giyimler için 1.ncisi bana göre canım
hergün takaçağım bişey bakıyorum işte
hımmm bana göre biraz daha araştır derim bunlar haricinde başka neler var bak isresen canım
Ebrucum ne kadar kokoşsun bilmiyorum ama eşim bana doğumgünümde Swatch'un SFK323G modelini ve bu modelin yüzüğünü almıştı(swatch bijoux JRB017),çok hoş duruyor yüzüğü ile birlikte...hem spor hem klasik kullanım için ideal...
süpersiniz valla ne diyim... olsun sizde 27 ağustosta kutlayın :)):)
teşekkür ederim canım selin için mecbur kaldık aslında hep banka kredisi ile aldık mevlam ödeme kolaylığı da versin inşallah... malum hergün çakmaktan esatpaşaya taşınıyoruz...
anlamıyorum ki noldu offf hemen hemen her gece tekrarlıyor bunu.. bir de gece salonda koltukta yattık sabaha kadar sırtlarımı tekmeledi durdu araya kafasını sıkııştırdı sürekli uykusu bölündü tabi benimde.. en sonunda cengizi attım yanına ben dier koltuğa geçtim öyle 1saat uyudum(
eşref we eşşek wakitleri war bnce bu bebelerin...
canım o sıra taşınmaydı telaştı kimin aklına gelirki telafi edin bi gün kararlaştırıp..
24 ağustos doğum günü 29 ağustos ewlilk yıldönümümüz:umursamaz:
günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan
seyyalcim arabanız hayırlı olsun.kazasız belasın kullanın inşallah...
canım ya geçmiş olsun...geçen sene yaz tatilinde otelin balkon kapısı komple camdı.bende son sürat açık zannedip girmiştim kaydirigubbakcemile3 ve 3 gün şiş ve mor burunla dolaşmıştım acısı cabası...
oh my god....akannehirakannehir
kıyamam deme öyle...bana da aşağı yukarı son 1 ay.........
27 temmuz ..................[/QU
Aras'ın kuduruk halleri ile uğraşmaktan ben dün ne yediğimi unutuyorum,çok normal yani senin durumun Ebrucum:))
telafi edicemmm mutlaka:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?