2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yogurt mayalıcam ilk defa yagmur a..dr umuz aYIN 10 UNDA BAŞLA DEMİ,ŞTİ
günlük tazemi olması gerekiyo..kücük kavanozlaramı mayalasdam????
cvppppppp

yogurt mayalıcam ilk defa yagmur a..dr umuz aYIN 10 UNDA BAŞLA DEMİ,ŞTİ
günlük tazemi olması gerekiyo..kücük kavanozlaramı mayalasdam????
cvppppppp

ben de az evvel güvenilir bi marketten aldım sütümü kaynattım soğumasını bekliyorum...bakalım tutturabilecekmiyim.ben mayaladığımı 3 gün yediririm.4.gün yedirmem...çok hassa olmaya gerek yok bence...sen bilirsin.........günlük mayalayanlar da var....

kızlar akşama misafir var.makarna salatası,sodalı peynirli börek birde irmik tatlısı yapayım diyorum.nasıl??? yada sütlü tatlılardan kolay lezzetli tariflerinize açığım.

kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................
canım çok telaşlı bir dönem atlattınız normal üzülme telafi etmek için otur bir güzellik düşünaklinialirimsmile
artık günde 3-4-5kez kaka yapıyor yaaa sabah yaptı şimdi kahwaltı yedi yine yaptı...
alp te öyle çoğu zaman hasretcim.

geçmi olsun ata ya şebnem.

mrb kizlar bende araniza yeni katildim bi meraba demek istedim.uzun zamandir ziyaret edoyordum ama simdi kismet oldu uye olmak bende mart annesiyim herkese slmlar

kızlar gecen bu mesajı okumuştum. Aklıma takıldı. İçim rahat etmedi yazmak istedim. selki canım şimdi yediğimiz hersey katkılı doğal bişey yok zaten. kremanın içinde de en azından koruyucu ya da katkı maddeleri vardır. Yazık miniklere normal yoğurt yapsanız daha iyi bence. Tadı biraz ekşi de olsa içine azcık pekmez ya da 1-2 ölçek devam maması katmak daha iyi olur bence.

mrb kizlar bende araniza yeni katildim bi meraba demek istedim.uzun zamandir ziyaret edoyordum ama simdi kismet oldu uye olmak bende mart annesiyim herkese slmlar

HOŞGELDİN canım....a.s.

kızlar akşama misafir var.makarna salatası,sodalı peynirli börek birde irmik tatlısı yapayım diyorum.nasıl??? yada sütlü tatlılardan kolay lezzetli tariflerinize açığım.

oh gayet güzel....makarna salatasına bayılırım bol mayonezliiiiiiii....

canım ben pastörize sütle yapıyorum. salca kavonozu 750 gr lık olanlara. küçük parmağımla bakıyorum. el yakmıycak kadar soğuyunca 2 çay kaşığı yoğurtla koyu ayran yapıyorum. Çay bardağının yarıdan azı oluyor. 3 saat mayalanmaya bırakıyom. Tatlı da oluyo.

selkie güle güle kullan.saat&saat ve alışverissaati.com'a bak dicektim ama almışsın.

hanife,senin kız gibiymişim ben de,emicem diye aglarmışım.1 yaşıma kadar da ek gidayı da kabul etmemişim çorba dışında:))

cuma güne debizim evlilik yıldönümümzdü.cereni komşuya bırakıp şık biyere gittik,eşim süpriz yaptı,bi de hediye almış hem 5 yılımız hem dogum hediyesi olarak.benden keyiflisi yokşakkıdı

oh ne güzelllll......bizimki de 9 eylül..bakalım ne olcek.unutursa hiç acımamklava:klava:klava:

herkese merhaba.eşimin izni bitti işe başladı bugün ben de size kavuştum ,ara sıra bakıyordum ama çok yazamıyordum fırsat olmuyordu.geçmişe çok bakamadım.neler oldu neler bitti birisi özetlerse sevinirim.kızıma meyveli yoğurdunu yedirdim ve uyuttum.ya kızlar yoğurt benim kız da uyku yapıyor siz de de oluyor mu.gerçi ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim.özledim sizi kızlar gerçekten.cumartesi evlilik yıldönümümüzdü eşimle yemeğe gittik çok güzel vakit geçirdik,çok mutlu oldum.2 yılımızı bitirdik.

ohhh kızlar ne güzel çok şanslınız ya benim eşim hatırlar ama bi icraatta bulunmaz saolsun nice mutlu yıllarınız olsun arkadaşlar :lepi:

canım nice mutlu yıllara.bizim de cumartesi günüydü.biz de çok güzel bi yere yemeğe gittik,kıza da annem baktı.eşim bana künye aldı bende ona saat aldım.doğum hediyesi olarakta beyaz altın set almıştı.sağolsun çok düşüncelidir kendisi.gerçekten insan çok mutlu oluyor.

Ayşegül ve Handan nice mutlu senelere kızlar
Ebuşum sen de üzülme boşver çok telaşınız oldu bu ara normaldir
Hanifecim suyu az içtiği için bu sıcaklarda daha çok emmeyi istiyor olabilir. bol bol yeşillik yiyip su iç sen de
Şebnem geçmiş olsun canım Ata'ya. eşinle mi kavga ediyosunuz? en son aranız iyiydi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…