- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.741
yogurt mayalıcam ilk defa yagmur a..dr umuz aYIN 10 UNDA BAŞLA DEMİ,ŞTİ
günlük tazemi olması gerekiyo..kücük kavanozlaramı mayalasdam????
cvppppppp
canım çok telaşlı bir dönem atlattınız normal üzülme telafi etmek için otur bir güzellik düşünaklinialirimsmilekocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................
alp te öyle çoğu zaman hasretcim.artık günde 3-4-5kez kaka yapıyor yaaa sabah yaptı şimdi kahwaltı yedi yine yaptı...
kızlar slm ne habersınız hepınızı cok ozledım benım sorın hala devam edıyo hergun kavga edıyoruz suan tlf dan baglandım ata 1 haftadır hasta cok kotu oksuruyo boguluyo sankı bırazdan yıne doktora gıdıcez burası cok sıcak cok terlıyo ısım zor anlayacagınız buarada yemekte yemıyo dogru durust bemden bukadar kendınıze ıyı bakın en kısa zamanda gorusuruz
kızlar teşekkürederim fikirleriniz için..3 model koyuyorum..bir kere daha seçi verin bir daha koymayaçağım ..sözz.......
üçünün arasında karar verilecekse bence Escape ECP10090, ikincisi çok klasik,üçüncüsü çok kaba kalmış model olarak bence.hangisini alırsan gülegüle kullan canım.
ben size bu gün denediğim ve emirhana yedirdiğim..besleyiçi lezzetli yoğurdumun tarifini vereyim...lülülülülülü
120 gr sütün içine 1 çorba kaşığı (tepeleme) çiğ krema koyuyorsunuz..sonra oçakta kaynatıyorsunuz krema ve süt iyiçe özdeşleşiyor..sonra bir mama kovanozunun içine alıp el dayanak sıçaklığa geldiğinde 2 çay kaşığı (tepeleme değil) yoğurt koyup bir güzel karıştıyorsunuz.. sütün üstünde oluşmuş kaymağı bozmadan..sonra bir beze iyiçe sARIYORSUNUZ.4-5 SAAT SOnra az kaymaklı yoğurdunuz hazır...cokacimcoook
mrb kizlar bende araniza yeni katildim bi meraba demek istedim.uzun zamandir ziyaret edoyordum ama simdi kismet oldu uye olmak bende mart annesiyim herkese slmlar
kızlar akşama misafir var.makarna salatası,sodalı peynirli börek birde irmik tatlısı yapayım diyorum.nasıl??? yada sütlü tatlılardan kolay lezzetli tariflerinize açığım.
ben de az evvel güvenilir bi marketten aldım sütümü kaynattım soğumasını bekliyorum...bakalım tutturabilecekmiyim.ben mayaladığımı 3 gün yediririm.4.gün yedirmem...çok hassa olmaya gerek yok bence...sen bilirsin.........günlük mayalayanlar da var....
selkie güle güle kullan.saat&saat ve alışverissaati.com'a bak dicektim ama almışsın.
hanife,senin kız gibiymişim ben de,emicem diye aglarmışım.1 yaşıma kadar da ek gidayı da kabul etmemişim çorba dışında:))
cuma güne debizim evlilik yıldönümümzdü.cereni komşuya bırakıp şık biyere gittik,eşim süpriz yaptı,bi de hediye almış hem 5 yılımız hem dogum hediyesi olarak.benden keyiflisi yokşakkıdı
selkie güle güle kullan.saat&saat ve alışverissaati.com'a bak dicektim ama almışsın.
hanife,senin kız gibiymişim ben de,emicem diye aglarmışım.1 yaşıma kadar da ek gidayı da kabul etmemişim çorba dışında:))
cuma güne debizim evlilik yıldönümümzdü.cereni komşuya bırakıp şık biyere gittik,eşim süpriz yaptı,bi de hediye almış hem 5 yılımız hem dogum hediyesi olarak.benden keyiflisi yokşakkıdı
ohhh kızlar ne güzel çok şanslınız ya benim eşim hatırlar ama bi icraatta bulunmaz saolsunnice mutlu yıllarınız olsun arkadaşlar :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?