2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nice senelere canım

teşekkürler meralcim.özlettin kendini valla.

kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................

Bizimki de 27 Temmuz, biz unutmadık ama tek yaptığımız atraksiyon oğlumuzu alıp cafeye gidip açık havada oturup birşeyler atıştırmak oldu :içelim:

Balıklama dalayım konuya...
Bizim evlilik yıldönümümüz 2 Ekim.
Geçen yıl 5. senemiz bitti.
Yine kayınvalidemle görümem bizdeydi, hep birlikte kutlamıştık ohaoldumsmile

yaaa kızlar bu bebeklerin derdi ne durduramıyorum alp i iki gündür mahvoldum.ağlıyor,zor uyuyor.dün gece uyuttum diye koyuyorum o kalkıyor 5-6 defa oldu bu dün gece.bağırıyor çığlık atıyor hep kucak istiyor memnun olmuyor neyapsam off yaa sürekli mızıldıyor:sinifsinif:

HOŞGELDİN canım....a.s.

oh gayet güzel....makarna salatasına bayılırım bol mayonezliiiiiiii....

sende gel ozamankaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

Yazgım, Doruk da tam anlattığın gibi...
Sıcaktan mı sersemlediler, huy mu değiştiriyorlar anlamadım.
Kucaktan bıraktığın an basıyor yaygarayı.
Defalarca uyanıyor, uyumuyor, uyudu diye yatırıyorum, gözlerini bile açamadan ağlamaya başlıyor.
Geçen gece ilk defa alıp yanıma yatırdım, anca öyle uyudu...

aynen gözünü açamıyor uykudan ama ağlıyor.birde sinir yapıyor sürekli ayakları ile itiyor kendini kaldırıyor.oynatmama az kaldıkafamçokkarıştı
bu kadar işimim arasında gönlünü eğlemeye çalışıyorum yinede yok yok:sinifsinif:

Valla senede en az 3 defa gelip, en az 3 hafta kalırlar.
Ama bu defa tavan yaptı, 40 günü devirdik...
Kanımca 6. evlilik yıldönümümüzü de beraber kutlıcaz bu gidişle...

ohhh ne ala memleket, nerede oturuyolardı cnm? siz davet etmeden biz geliyoruz mu diyolar yoksa eşin mi davet ediyor?

Eymen de sizinkilerden farksız. sanırım sıcaktan etkileniyorlar. odada klima var ama tam olarak çalıştırmıyorum arada açıp tekrar kapıyorum. halbuki odayı aynı sıcaklıkta tutsam sanırım daha iyi olacak

canım benim aynı benim kızı anlatmışsın ya.benim ki de öyle işi gücü bırakıp hanımefendinin gönlünü yapmaya çalışıyorumş.3 gün önce artık sinirimden ağladım yani o kadar feciydi.aynen gözü kaplı uyumak istiyor uyutunca da ağlıyordu.ama çok şükür dünden beri biraz rahat.galiba sıcaktan durmuyorlar.çünkü dünden beri hava biraz serin burda ve kızımda sorun çıkarmıyor.

neyse kızlar benim kız yavaş yavaş huysuzlanıyor.ben onu biraz dışarıda gezdireyim.hanımefendi gezmeyi çok seviyor

Allah yardımcın olsun ve sana abır versin canım

Aminnnn :)
Sağol Handancım...

Evet yatağın kendine ayaklarını dayayıp köprü kuruyor, bir o yana bir öbür yana savuruyor kendini, üstünü açıyor falan filan...
Boşver işini gücünü be Yazgıcım, onun gönlü olsun...
Şu an yanında olup gönlünü eğlemek için neler vermezdim...
Tabi evin işi beklerken zor, haklısın, ama hayatımızın en önemlisi, canımızın canı değil mi ki onlar :asigim:

Ankara'dan geliyorlar Meral :)
Kimse davet etmiyor, biz geliyoruz deyip geliyorlar.
Hiç söylemezler şu gün gelicez, şu kadar kalıcaz diye...
Benimle muhattap bile olmazlar bu konuda, müsait misin diye sormazlar.
Gideceklerinden de geleceklerinden de 1 gün önce haberim olur benim genelde :)

Daha neler anlatırım ama kızların kafası şişti 40 gündür, utanıyorum valla bu konuda yazmaya...

Ben klimayı devamlı çalıştıyorum ama ara sıra Doruk'u başka odalara götürüyorum kalabalıktan kurtarmak için.
Ondan da mı huzursuz oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…