- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.761
canım nice mutlu yıllara.bizim de cumartesi günüydü.biz de çok güzel bi yere yemeğe gittik,kıza da annem baktı.eşim bana künye aldı bende ona saat aldım.doğum hediyesi olarakta beyaz altın set almıştı.sağolsun çok düşüncelidir kendisi.gerçekten insan çok mutlu oluyor.
Ayşegül ve Handan nice mutlu senelere kızlar
Ebuşum sen de üzülme boşver çok telaşınız oldu bu ara normaldir
Hanifecim suyu az içtiği için bu sıcaklarda daha çok emmeyi istiyor olabilir. bol bol yeşillik yiyip su iç sen de
Şebnem geçmiş olsun canım Ata'ya. eşinle mi kavga ediyosunuz? en son aranız iyiydi diye biliyorum
nice senelere canım
teşekkürler meralcim.özlettin kendini valla.
kocamda bende evlilik yıldönümümüzü unuttukkk!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
27 temmuz ..................
Bizimki de 27 Temmuz, biz unutmadık ama tek yaptığımız atraksiyon oğlumuzu alıp cafeye gidip açık havada oturup birşeyler atıştırmak oldu :içelim:
Balıklama dalayım konuya...
Bizim evlilik yıldönümümüz 2 Ekim.
Geçen yıl 5. senemiz bitti.
Yine kayınvalidemle görümem bizdeydi, hep birlikte kutlamıştık ohaoldumsmile
Balıklama dalayım konuya...
Bizim evlilik yıldönümümüz 2 Ekim.
Geçen yıl 5. senemiz bitti.
Yine kayınvalidemle görümem bizdeydi, hep birlikte kutlamıştık ohaoldumsmile
HOŞGELDİN canım....a.s.
oh gayet güzel....makarna salatasına bayılırım bol mayonezliiiiiiii....
eksik kalsalar şaşardımbunlar yaz kış sizde mi yaw
canım sizinkilerde sizi mesken tutmuşlar iyice
Valla senede en az 3 defa gelip, en az 3 hafta kalırlar.
Ama bu defa tavan yaptı, 40 günü devirdik...
Kanımca 6. evlilik yıldönümümüzü de beraber kutlıcaz bu gidişle...
yaaa kızlar bu bebeklerin derdi ne durduramıyorum alp i iki gündür mahvoldum.ağlıyor,zor uyuyor.dün gece uyuttum diye koyuyorum o kalkıyor 5-6 defa oldu bu dün gece.bağırıyor çığlık atıyor hep kucak istiyor memnun olmuyor neyapsam off yaa sürekli mızıldıyor:sinifsinif:
sende gel ozamankaydirigubbakcemile
Yazgım, Doruk da tam anlattığın gibi...
Sıcaktan mı sersemlediler, huy mu değiştiriyorlar anlamadım.
Kucaktan bıraktığın an basıyor yaygarayı.
Defalarca uyanıyor, uyumuyor, uyudu diye yatırıyorum, gözlerini bile açamadan ağlamaya başlıyor.
Geçen gece ilk defa alıp yanıma yatırdım, anca öyle uyudu...
Valla senede en az 3 defa gelip, en az 3 hafta kalırlar.
Ama bu defa tavan yaptı, 40 günü devirdik...
Kanımca 6. evlilik yıldönümümüzü de beraber kutlıcaz bu gidişle...
Yazgım, Doruk da tam anlattığın gibi...
Sıcaktan mı sersemlediler, huy mu değiştiriyorlar anlamadım.
Kucaktan bıraktığın an basıyor yaygarayı.
Defalarca uyanıyor, uyumuyor, uyudu diye yatırıyorum, gözlerini bile açamadan ağlamaya başlıyor.
Geçen gece ilk defa alıp yanıma yatırdım, anca öyle uyudu...
aynen gözünü açamıyor uykudan ama ağlıyor.birde sinir yapıyor sürekli ayakları ile itiyor kendini kaldırıyor.oynatmama az kaldıkafamçokkarıştı
bu kadar işimim arasında gönlünü eğlemeye çalışıyorum yinede yok yok:sinifsinif:
aynen gözünü açamıyor uykudan ama ağlıyor.birde sinir yapıyor sürekli ayakları ile itiyor kendini kaldırıyor.oynatmama az kaldıkafamçokkarıştı
bu kadar işimim arasında gönlünü eğlemeye çalışıyorum yinede yok yok:sinifsinif:
Allah yardımcın olsun ve sana abır versin canım
ohhh ne ala memleket, nerede oturuyolardı cnm? siz davet etmeden biz geliyoruz mu diyolar yoksa eşin mi davet ediyor?
Eymen de sizinkilerden farksız. sanırım sıcaktan etkileniyorlar. odada klima var ama tam olarak çalıştırmıyorum arada açıp tekrar kapıyorum. halbuki odayı aynı sıcaklıkta tutsam sanırım daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?