- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.781
yaaa kızlar bu bebeklerin derdi ne durduramıyorum alp i iki gündür mahvoldum.ağlıyor,zor uyuyor.dün gece uyuttum diye koyuyorum o kalkıyor 5-6 defa oldu bu dün gece.bağırıyor çığlık atıyor hep kucak istiyor memnun olmuyor neyapsam off yaa sürekli mızıldıyor:sinifsinif:
sende gel ozamankaydirigubbakcemile
selam kızlar herkes iyidir inşallah
ani bir kararla istanbul'a gidiyorum.. ablam ve kızkardeşim iş bulmak için gitmişlerdi buldular ve ev tuttular bugün ya da yarın eşyalar gidecek ben de annemlerle beraber gidiyorum bakalım özlemiştim memleketim istanbulu haftasonuna kadar orda olcam sonra ya otobüsle döncem ya da eşim gelip alacak
ama biraz moral bozukluğuyla gidiyorum sağolsun dayımın yüzünden şöyle ki; annemlerin arabası çok karışık sebeplerden dolayı dayımın üzerineydi ve şu anda da dayımın borçları yüzünden annemlerin arabasında 16 adet haciz ve 3 adet yakalama emri var yani trafiğe çıktığı anda alacaklar altlarından ve biz bunu dün öğrendik daha.. düşünsenize yarı yolda polis durdurup alabilirdi, haberimiz olmadan yola çıkılsaydı eğer... bu yüzden bizim arabayla gidiyoruz hayırlısı bakalım daha neler olacak(
İstanbul'un neresine geliyorsun canım ? İyi ki tam zamanında öğrenmişsiniz olayı
slm kızlar bızde dr dan geldık once asımızı olduk sonrada kontrol surubumuzu degıstırdı dr balgam sokturucu verdı neysekı cıgerlere ınmemıs bogazındaymıs buarada kılo almamıs 15 gundur bırde ustune vermıs su hastalık bıtsede normale gelsek meralcım buarada kavgam vodafonla hala yapmadılar ınternetımı kocamla aram ıyı cok sukur
Kızlar çok kötü bişi oldu. oğluma 1 saat kadar önce bebelac armutlu pirinçli muhallebi yedirmiştim. 3 çay kaşığı kadar yedikten sonra hepsini kustu ve ağzının çevresi hep kızardı. sonra yıkayıp uyuttum az evve kalktığında bütün yüzünü şiş gördüm.kulakları ve göz kapakları dahil her tarafı şiş
slm kızlarrrrh.sonu sonunda küçük bi kacamak yapıp foca'ya gittik .Allaha şükür bana cok ii geldi denize giremedim egeden dolayı ama olsun bütün gün denizi seyrettim .sonra kocamla aramız bozuktu o da bende cok bunalmıstık orda evli bi arkadasımız var karı koca birbirlerini yiyolar habire onları görünce aslında ne kadar ii anlastıgımısı anladık .velhasıl kelam bu beni bayrama kadar idare eder artık .arkadaşlarımızın 1.5 yasında kızı var o da mart dogumlu ama kız felaket ya anne ilgisi yok kızın üstünde evlerinde hizmetçi varken cocuga bakmak zor geliyomus bunun için tartısıyolar karı koca .kızın yemegini yardımcısı yapıyo bu mama sandalyesine döküveriyo ne pecete tabaktan gectim ne kasık kız öyle yedi yerlere attı inanamadım yaaaaa.tabisi kocam değerimi anladımı anladııııııııııı :)))
Kızlar çok kötü bişi oldu. oğluma 1 saat kadar önce bebelac armutlu pirinçli muhallebi yedirmiştim. 3 çay kaşığı kadar yedikten sonra hepsini kustu ve ağzının çevresi hep kızardı. sonra yıkayıp uyuttum az evve kalktığında bütün yüzünü şiş gördüm.kulakları ve göz kapakları dahil her tarafı şiş
selam.biz geldik.kızımla biraz gezdik geldik kızım kucağımda uyudu.eve geldim yatırdım bi size bakayım dedim.
meral cok üzüldüm gecmiş olsun((( bu arada cici bebe yediren varmı bebeğine ufalayıp sefteli ile versem diorum ????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?