- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.801
canım ya geçmiş olsun kesin alerjisi vardır.Kızlar çok kötü bişi oldu. oğluma 1 saat kadar önce bebelac armutlu pirinçli muhallebi yedirmiştim. 3 çay kaşığı kadar yedikten sonra hepsini kustu ve ağzının çevresi hep kızardı. sonra yıkayıp uyuttum az evve kalktığında bütün yüzünü şiş gördüm.kulakları ve göz kapakları dahil her tarafı şiş
ben bebelacın ürünlerini kullanıyorum severek yiyor kızım milupa herobaby denedik sevmedihemen doktoruna danış canım,inşallah ciddi bir durum değildir!!Daha önce yedirmiş miyidin o mamadan yoksa ilk defa mı?Armuta yada pirince karşı bir alerjisi mi var acaba?Ben şu bebelac denen markada bu tarz şeyler yaşayan bikaç anne daha duydum...sanırım en iyisi milupa...
offff canım çok sıkıldı yaaa. son kullanma tarihinde sorun yok kızlar, ilk kez yedirdim sanırım alerjisi var ama neye?? daha önce de devam sütü verdiğimde ağzının etrafı kızarmıştı. bu muhallebi de devam sütlüydü. sanırım ona alerjisi var kuzumun. şu an onu tanıyamıyorum resmen başka bir surat var karşımda( doktoru bi şurup ismi vardi onu vericem bakalım. ama artık çocuğa bişi yedirmeye de korkuyorum acaba neye alerjisi
meral cok üzüldüm gecmiş olsun((( bu arada cici bebe yediren varmı bebeğine ufalayıp sefteli ile versem diorum ????????????
ben yediriyorum canım devam sütüne katıyorum meyve püresine katıyorum gayet ii
offff canım çok sıkıldı yaaa. son kullanma tarihinde sorun yok kızlar, ilk kez yedirdim sanırım alerjisi var ama neye?? daha önce de devam sütü verdiğimde ağzının etrafı kızarmıştı. bu muhallebi de devam sütlüydü. sanırım ona alerjisi var kuzumun. şu an onu tanıyamıyorum resmen başka bir surat var karşımda( doktoru bi şurup ismi vardi onu vericem bakalım. ama artık çocuğa bişi yedirmeye de korkuyorum acaba neye alerjisi
canım ya geçmiş olsun kesin alerjisi vardır.
ben bebelacın ürünlerini kullanıyorum severek yiyor kızım milupa herobaby denedik sevmedi
canım sen bi test yaptır. ben elife devamlı ondan yediriyorum çokta seviyo pişirilen demi. bizimki başka mama yemiyo geçmiş olsun
MERALLL
dikkat ettinmi kapagı acık falan degildi dimi??
kapagının üzerinde güvenlik noktası varmıydı??
Düzelince sadece armut ver bakalım olacak mı? devam sütüne alerjisi varsa muhtemelen inek sütüne de olur çünkü devam sütleri inek sütü de içeriyor bildiğim kadarıyla, yoğurt yiyor mu?
Kızlar çok kötü bişi oldu. oğluma 1 saat kadar önce bebelac armutlu pirinçli muhallebi yedirmiştim. 3 çay kaşığı kadar yedikten sonra hepsini kustu ve ağzının çevresi hep kızardı. sonra yıkayıp uyuttum az evve kalktığında bütün yüzünü şiş gördüm.kulakları ve göz kapakları dahil her tarafı şiş
çok geçmiş olsun tekrardan canım ATA'yaslm kızlar bızde dr dan geldık once asımızı olduk sonrada kontrol surubumuzu degıstırdı dr balgam sokturucu verdı neysekı cıgerlere ınmemıs bogazındaymıs buarada kılo almamıs 15 gundur bırde ustune vermıs su hastalık bıtsede normale gelsek meralcım buarada kavgam vodafonla hala yapmadılar ınternetımı kocamla aram ıyı cok sukur
ohh ohh maşallah doktorunuzdan onay aldınız ne güzel böyle devam edilir de kiloları sağlıklı şekilde alırlar yavrucaklarımız...Selam hanımlar, biz geldiiikkkk, bugun doktora kontrole götürdüm İklimi, herşey yolunda çok şükür, kan testi yaptırdım, demir eksikliği var mı diye bakacaklar, sonucu yarın belli olacak, ek gıdalarla ilgili konuştuk doktorla biraz, anlattım neler yedirdiğimi, doğru yolda olduğumu söyledi, buna çok sevindim, benim kuzu 8 kilo olmuş, boyuda 67 cm., bizden şimdilik bu kadar, sizlerde iyisinizdir umarım, yaramaz bir durum yoktur inşallah..
meralcim çok geçmiş olsun yazık kuzuya(
Jale uzak yere geliyormuşsun yakında anadolu yakasında olsaydın görüşürdük:)) Ne güzel olurdu ne kadar kalacaksınız İstanbulda?
hayırlı akşamlar nasılsınız ay beni sormayın tabi sizde zaten sormadınız ulen yazıklarım olsun sizlere oğlumu sünnet ettirdim darmış ve nefeksiyon kapma olasılığı yüksek diye kestirdim oğlum erkek oldu hıhhhh perşembe günü yaptırmıştım ayy şimdi bi huysuzlandı beyin uykusu var da babası götürdü uyutmaya bende size bakayım dedim bende hem regl oldum hem boğazım burun akıntısı baş ağrısı öldürdü beni üzüntüden oldu sünnetten dolayı 5 gündür uyumuyorum çok şüükür çok güzel geçti ama bide bana sorun ömrümden ömür gitti rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi eee sizde ne var ne yok kimin bebişi hasta ne alarjiisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?