2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya geçmiş olsun kesin alerjisi vardır.
ben bebelacın ürünlerini kullanıyorum severek yiyor kızım milupa herobaby denedik sevmedi

canım sen bi test yaptır. ben elife devamlı ondan yediriyorum çokta seviyo pişirilen demi. bizimki başka mama yemiyo geçmiş olsun

Düzelince sadece armut ver bakalım olacak mı? devam sütüne alerjisi varsa muhtemelen inek sütüne de olur çünkü devam sütleri inek sütü de içeriyor bildiğim kadarıyla, yoğurt yiyor mu?

evet canım pişirilen, teşekkür ederim. inşallah çabuk düzelir. benimkinin süte alerjisi olacak sanırım(

MERALLL
dikkat ettinmi kapagı acık falan degildi dimi??
kapagının üzerinde güvenlik noktası varmıydı??

yok bebeğim, hazır mama değildi, kendim pişirdim. zaten dün aldım, son kullanma tarihi falan da geçmiş değil. alerji yaptı malesef

Düzelince sadece armut ver bakalım olacak mı? devam sütüne alerjisi varsa muhtemelen inek sütüne de olur çünkü devam sütleri inek sütü de içeriyor bildiğim kadarıyla, yoğurt yiyor mu?

evet ben de öyle yapmayı planlıyorum bakalım bi iyileşsin de

çok geçmiş olsun Meral armut acaba alerjimi yaptı benim kızda armuttu sevmiyor .....sütlemi yaptın muhallebiyi sütle mi? geçmiş olsun tekrardan

çok geçmiş olsun tekrardan canım ATA'ya

ohh ohh maşallah doktorunuzdan onay aldınız ne güzel böyle devam edilir de kiloları sağlıklı şekilde alırlar yavrucaklarımız...

bana da tarif edermisiniz bebe bisküvili mamayı nasıl yapıyorsunuz?

Jale uzak yere geliyormuşsun yakında anadolu yakasında olsaydın görüşürdük:)) Ne güzel olurdu ne kadar kalacaksınız İstanbulda?

ay ben online kalmışım burda....
meralcim canım çok geçmiş olsun.alerji herhalde....ne yapılır bu durumda hiç bilmiyorum.doktoru aradınmı canım?

helin bu gün 12yle 16,30 arası uyudu bnde hep ewdeydim we sürekli yanına uzanıp emzirdim tabi aç olsa uyumaz zaten.. bnde yemeklerimi az da olsa temizliğimi yaptım.. tabi ew we dükkan arasında meik dokudum o ayrı.. hasret şunu hesapla hasret bilmem ne sokak nerde hasret bu abonenin weresiyesi nerde yazıyo ufff ewde olmam daha yorucu oluyo benim için anlamadımn bu işi:dilcikar:
dükkan dewri için ilan wermiştim bu gün biri sözde gelcekti görüşmeye gelen olmadı uff neye heweslensem kursağımda kalıyor.. cengiz kiralık ew we dükkan bakıyor çarşıdan... ne kiralığı dedim ne saçmalıyosun dükkan satılmıyosa napabiliriz dedi.... mecbur satılana kadar duracağız dedi.. allahım umarım taşınmaya gerek kalmadan satılırda kiraya değil kendi ewime giderim..
bu gün cengiz beyden bir bomba daha geldi.. ew alırsa üsküdar beylerbeyi tarafında alıyormuşşş.. oralar daha sakinmişşş.. benim için farketmez tabi ama kendi gecenin yarısı işten nasıl döeneck onu bilmiyorum..
neyse kızımı yıkadım uyuttum.. umarım bu gecde bi köründe uyanıp annesine bir kaç saat uykuyu haram etmez:1rolleyes:
bu gece ewdeyiz köfteleri çıkardım buzluktan pataes yanınada.. fırına atarım akşam akşam kızrtma olmaz..

iyi akşamlar kızlar şöle hızlı hızlı bi geçmişe baktım arada serhan bey mızmızlandı onu salladım uyuttum yeniden sıcaktan uyuyamıyo garibim boncuk boncuk terliyo yattığı yerde bizim ev otobanın dibinde cam açamıyorum çok gürültü oluyo uyanıyo vantilatör aldık onu çalıştırıyorum uzaktan uzaktan o biraz rahatlatıyo
hasta bebişlere geçmiş olsun hemen iyi olurlar inşallah kuzucuklar

meralcim bu devam sütleri veya kaşık mamalarının içinde inek sütü var acaba süte alerjisi olabilirmi bence biran önce bi alerji testi yaptırın yazık minik kuşa kıyamam çok üzüldüm geçmiş olsun canım

selkiecim saatini güle güle kullan emirhanda iyi olmuş çok sevindim
ebrucum evlilik yıldönümüzü unutmanız çok normal taşınma işleri kafanız dalgındı telafi edersiniz...
burcu canım geçmiş olsun bazen bende kapılara çarpıyorum kendimi yorgunluktan bu arada şu kampcılarda gitse artık

hayırlı akşamlar nasılsınız ay beni sormayın tabi sizde zaten sormadınız ulen yazıklarım olsun sizlere oğlumu sünnet ettirdim darmış ve nefeksiyon kapma olasılığı yüksek diye kestirdim oğlum erkek oldu hıhhhh perşembe günü yaptırmıştım ayy şimdi bi huysuzlandı beyin uykusu var da babası götürdü uyutmaya bende size bakayım dedim bende hem regl oldum hem boğazım burun akıntısı baş ağrısı öldürdü beni üzüntüden oldu sünnetten dolayı 5 gündür uyumuyorum çok şüükür çok güzel geçti ama bide bana sorun ömrümden ömür gitti rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi eee sizde ne var ne yok kimin bebişi hasta ne alarjiisi

geçmiş olsun canım hemde gözünüz aydınmı denir hayırlı olsunmu denir bunu hep karıştırmışımdır sen ikisinide kabul et
bizde bu hafta gidip bi görüşücez serhan beyin sünnet işini inşallah hayırlı olurda bizde bu yükü atarız üstümüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…