- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.301
ve şöle bişi var mesela sizlerin ve çevremdeki genelde zamanında doğum yapanların bebeklerinin doğumda kafa çevreleri en 33 cm iken zeynonun 1 ay erken doğduğu için 30 cm
43.5 cm boy
43.5 cm boyu olan bir bebeğin zaten 33 cm vs kafa çevresi olsa abes olmaz mı drlar erken doğmak ile alakası yok diyorlar haklı olabilirler ama beni ikna etmeyen bi durum söz konusu
KENDİ ÇOCUK DRUMUZDA GİTTİĞİMİZ BEYİN CERRAHLARIDA DEVLETTEKİ ÇOCUK DRLARIDA ZEYNONUN KAFASINI ÖLÇTÜKTEN SONRA BİLİRSİNİZ ÖNLERİNDE KAFA ÇEVRESİ ÇİZELGELERİNE BAKIYORLAR ZEYNEP 5.5 AYLIKKEN BUNLAR 5.5 AYLIK BEBEĞİN KAFA ÇEVRESİNE BAKIYOPRLAR ERKEN DOĞMASI VS SÖZ KONUSU DEĞİL
AMA BU BEBEK ERKEN DOĞDU VE ZATEN O MALLARIN ÖNÜNDEKİ ÇİZELGEDEN KÜÇÜK OLARAK DOĞDU BU ÇOCUĞUN KAFASI
işt ben bunu anlamıyorum o yüzden diyorumki çocuğum izlediğim ve anladığım kadarı ile canavar gibi maşşallah onlar kızçemin b.nu yesinler beni de3 boüğmasınlar artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
nehircim d witamininin fazla alınması durumunda bıngıldakta erken kapanma oluyormuş.. multitabsı o yüzden dr lar kış aylarında öneriyor we hergün günelş alan bebeğe gerek bile görmüyolar senin ki de ondan olmuştur muhtemelen.. cerenin kide neredeyse kapanmış durumda çok az bi yer war...
ayy bi sigara içicem daraldım valla
o zaman ben multitapı kesim mi
ikinciside bizim kızın kafa çevresi de küçük mesela şu an da zeynebin kafa <çevresi 40 ve üzeri olması gerekirken 39.5 aslında büyük bir fark yok amma velakin benim kaynım ve kayınbabamın kafası da küçük ırsi olablir belki dedim:Saruboceq:
Ebrucum Allah kavuştursun, gurbetlik zor gerçekten..
kızlar kafam cok karışık valla...eşim şirket değiştirecek sanırım ve biz yurt dışına gidicez..ne yapacağımı bilmiyorum..ben istifa etmek zorunda kalıcam.en cok da bu kafamı kurcalıyor.doktora falan yaparsın diyor eşim ama ne olur nasıl olur bilemedim(şimdilik italya gibi görünüyor ..
gidiş kesin olmamakla beraber düşüncesi bile kafamı karıştırmaya yetti...
son bir kaçgündür oğlumla bile ilgilenemedim kafam karıştı
canım sıkılıyo içim daralıyo çok sıcak.. kocama sinir oluyorum herşeyi batıyo bana herşeyi!! s.trgit başımdan diye bağırmak we içimdeki herşeyi döküp bağıra bağıra ağlamak istiyorum!
canım o çok normal en baştan beri olıuyor o emzirirken beyne sinyaller gidiyor we diğer göğüste olan sütte sızıyor parmağının ucuyla owalayarak durdurabilirsinyerimseniben
kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.
iyi geceler kızlar nasılsınız
eşimin anneannesini kaybettik dün gece 6 yıldır yatarak bakılıyordu alzheimer hastasıydı bebekten farksızdı hatta yemek vermesen su vermesen isteyecek durumda bile değildi teyzesi ve annesi bakıyordu yaklaşık bir haftadır sudan başka bişey almıyordu sürekli uyuyordu ve dün gece Rabbim böyle emretmiş mekanı cennet olsun bu mübarek günde inşallah
sizler iyisinizdir inşallah
ebrucum geçmiş olsun yağmur düşmüş birşeyi yoktur inşallah kıyamam Allah korusun yavrularımızı
asinaz canım üzme kendini bu gibi bi olayla hiç karşılaşmadım ama arkadaşlar çok olumlu şeyler yazmışlar ayrıca doktorunda içini rahatlatmış maşallahı var zeynonunda sağlıkla büyüyecek Allahın izniyle
fazla bakamadım geçmişe kusura bakmayın hepinizi çok öpüyorum kaçırdıklarım için özür dilerim iyi geceler canlarım
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile sanırım yanlış smile kullanmışsın,gülme falan,.bu arada geçmiş olsun,.boshayallersmile
kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.
ÖF ÇOK sıcakkkkkkkkkkk,.canımda sıkılıyo,.-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
aynen benim sinirler maximum offfffffffffffffff
Canım bu doktora ablamda kuzenimde çocuklarını götürdüler. Tavsiye üzerine gittik ama artık başı kalabalık ya da ben sabırsızım. Esin kilo kaybetti mi yoksa kilosunu korudu mu bilmiyorum ama 1,5 saatte bir besledik. Sık sık anne sütü aldı. önümüzdeki cuma sağlık ocağına tarttırmaya gideceğiz. O zaman belli olacak durumu ama çok sıkıntılı huzursuz. Doktor bir hafta sürmesi normal dedi. amipli ishal değilse genelde ilaç vermeden kendi kendine düzelmesini bekliyorlarmış. Yine de bende Şişli civarında tavsiye edilen başka bir doktor varsa gitmek isterim.
Nurşah Mehmet Bey'in rutiniymiş Ferro sanol. 2006'da benim yiğenime de vermiş ki yiğenim akdeniz anemisi ona dmeir verilmemesi gerkeiyormuş. Ablam "o zaman bilmiyorduk doktorumuz ne dediyse onu yaptık" dedi. Çok şükür yiğenime bir şey olmadı ama Mehmet bey bu konuda ezberci. Esin hiç sevmedi demir ilacını ama ishali nedeniyle vitaminini de demir ilacını da dikkatli aksatmadan veriyorum. Her türlü vitamine ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?