2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım benim aynı dert bendeydi benim kızımın adı da zeynep güneş bizde bir ay erken doğduk boyumuz 45 cm başımızda 32 diydi istanbula gelmemin sebebi kızımın baş çevresinin ayına göre az oldugunu vs söylediler iyi bir beyin cerhhına göstermemi söylediler koşa koşa geldim ist halt ettim bu sıcaklarda kızımı en iyi dr götürdüm adamda aynı senin dedğini dedi b... yesinler daha ne olacak zaten küçük doğmuş gayet yolunda herşey dedi bence endişelenme ben artık her söylenene inanamaya söz verdim hem kendime hemde kızıma yavruma eziyet olmaktan başka bir işe yaramıyor bu endişelr öpüyorum zeynonu

kız onla alakası yokmuş biliyosun gecen ay zeynepe aynı şeyi söylediler karstayken geldim buraya dedim adama çokmu verdim deviti dedim kesinlikle etkilemez dedi çok vermen bagırsaklarında sorun oluştururdu dedi (amerikan hast çocuk beyin cerrahına gittik) ordaki salak bana kapnmak üzere demişti adam dediki bunun kapanması nerdeyse 1 yılı bulur dedi içim rahat etti

ama zaten bu çocuk erken doğdu yani ne bekliolar ki illaki biraz geriden gelicek! şu anki kilosu boyu ne?

şerifecim bıngıldağın erken kapanmasının d witaminiyle alakası warmış.. bizim dr da öle söledi buraya yazmıştım sana ama görmedin sanırım..

canım sıkılıyo içim daralıyo çok sıcak.. kocama sinir oluyorum herşeyi batıyo bana herşeyi!! s.trgit başımdan diye bağırmak we içimdeki herşeyi döküp bağıra bağıra ağlamak istiyorum!

Son düzenleme:
kızlar napıyonuz oğluşları uyuttun bi bakayım dedim..ançak fırsat buldum kimse yok...

Ebrucum Allah kavuştursun, gurbetlik zor gerçekten..

canım çok sağol....

canım hayırlısı olsun....daha iyi olaçaksanız neden olmasın...?zamana bırak içini sıkma...italya güzdel bir yer...

sendemi...bendede aynı duygular hakim bu sıralar.....

canım o çok normal en baştan beri olıuyor o emzirirken beyne sinyaller gidiyor we diğer göğüste olan sütte sızıyor parmağının ucuyla owalayarak durdurabilirsinyerimseniben

Ya sol göğsüm akıo çok fazla. sağ duruo kendiliğinden belli bi süre sonra. solu çok hırpaladım ben ondan mı demiştim tutmaktan gına geldi ped doluo nerdeyse...

iyi geceler kızlar nasılsınız

eşimin anneannesini kaybettik dün gece 6 yıldır yatarak bakılıyordu alzheimer hastasıydı bebekten farksızdı hatta yemek vermesen su vermesen isteyecek durumda bile değildi teyzesi ve annesi bakıyordu yaklaşık bir haftadır sudan başka bişey almıyordu sürekli uyuyordu ve dün gece Rabbim böyle emretmiş mekanı cennet olsun bu mübarek günde inşallah

sizler iyisinizdir inşallah
ebrucum geçmiş olsun yağmur düşmüş birşeyi yoktur inşallah kıyamam Allah korusun yavrularımızı
asinaz canım üzme kendini bu gibi bi olayla hiç karşılaşmadım ama arkadaşlar çok olumlu şeyler yazmışlar ayrıca doktorunda içini rahatlatmış maşallahı var zeynonunda sağlıkla büyüyecek Allahın izniyle
fazla bakamadım geçmişe kusura bakmayın hepinizi çok öpüyorum kaçırdıklarım için özür dilerim iyi geceler canlarım

kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile sanırım yanlış smile kullanmışsın,gülme falan,.bu arada geçmiş olsun,.boshayallersmile

başın sağolsun canımcım,.:1hug: :1hug:

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile sanırım yanlış smile kullanmışsın,gülme falan,.bu arada geçmiş olsun,.boshayallersmile

ben anlamadım şimdi eşinde lupus hastalığı var çocuğa nasıl geçicek lupus hastalığı ne oluyo be ilk defa duydum hamilelikle alakası ne

ÖF ÇOK sıcakkkkkkkkkkk,.canımda sıkılıyo,.-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.

Testler yapsınlarda geçip gemediğini anlasınlar öyle alsınlar öyle ihtimali war die çocuk mu alınırmış kıyamaz insan ya doktorlarda bi alem. bizim komşumuzda bi antibiyotik wardı adı nuttum hamileyken kesinlikle kullanılmazmış çok ağırmış dr nin biri ben muayene bile etmem git aldır demiş kadın bekledi 2 li 3 lü test gibi bişi yaptılar bişe olmamış bebeğe. anne kanrındayken cansız gibi gelio ama onunda pıtpıt kalbi war inş bişeyi yoktur.

kızlar ya bişi sorcam size şimdi ben erken doğum yaptım ya 34 haftalık benim bebeğim diğer bebeklere göre geriden mi gelir yani kilo alımı boyu haeketleri oturması ayakta durması falan filan

canım bu mehmet bey ethıca daki mehmet bey mi?memnun değilmisin ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…