2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne oldu canikom,hayırmıohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ya oğlum maşallah erken doğmasına rağmen çok hareketli ve çok akıllı ama oturtmaya çalışıorum dik bi şekilde koltuğa o habire öne geliyo yani kafası nerdyse yere deydircek ben tutuyorum ayakta tutuorum biraz durup hemen otruyo bide popo geride bel eğik kafa önde içim iç rahat değil sinirden oğluma bile bağırdım kötüü bi anneyim bennn kötüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben

Allah razı olsun canım beni aydınlattığın için çok şükür zeynon ile ilgili iyi haberler almışsın ben de senin gibi düşünüyorum vallaa.s.

canım benim.benim oğlum da aynı ayakta tutunca poposu geri gidiyo.oturtunca öne düşüyo.ben doktora sordum normal dedi.hatta yağıza yavrum senden bir anda koşmanı istiyorlar ya dedi.yani normal şeyler bular.2-3 ay sonra bu düşünclerimiz gülücez belki de..

başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşalah ne mutlu mübarek günde vefat etmiş

ayy gerçekten mi of deliriom ben bişi var diye allah razı olsun canım ya bunu duymak çok ii geldi bana

ben anlamadım şimdi eşinde lupus hastalığı var çocuğa nasıl geçicek lupus hastalığı ne oluyo be ilk defa duydum hamilelikle alakası ne
ayrıca bu da kim bizden mi? bebeişi mi war tekrar mı hamile kalmış we neden sewinio kürtaj olacağına????bilmiyorumkismile
yeslaelaelaelaelae
gerçektenmi nasıl emziriyosun o zamnlmaz:
24 temmuzda 5 aylık kontrolümüzde 6220 gr kg,60 cm boy
38 cm kafa

kız belki kafası doğum kafa çapına göre az büüyümüş olmasın? 38diosun... 30 mu doğmuştu? 10cmden fazla olması gerekmio mu? bnce bi araştır tatlım bu konuyu hiç bilmiorum

nerdesiniz ulen saat 11,30 olmuş kimsecikler uğramamışalsanaalsanasmile kocam akşam izmire uçuyor! maç we bir işi war! bi arkadaşının eşide bizde kalacak rus asıllı laftan sözden pek anlamıyo ama olsun:) makara olurkaydirigubbakcemile3

ben burdayım canımopuyorumnanaktan
ohh kafa dınlersın ıste bıraz ne gzel :) arada ayrılık ıyı gelıyor, ozlersınız bırbırınızı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…