- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.321
ya oğlum maşallah erken doğmasına rağmen çok hareketli ve çok akıllı ama oturtmaya çalışıorum dik bi şekilde koltuğa o habire öne geliyo yani kafası nerdyse yere deydircek ben tutuyorum ayakta tutuorum biraz durup hemen otruyo bide popo geride bel eğik kafa önde içim iç rahat değil sinirden oğluma bile bağırdım kötüü bi anneyim bennn kötüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumbenne oldu canikom,hayırmıohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tatlım benim aynı dert bendeydi benim kızımın adı da zeynep güneş bizde bir ay erken doğduk boyumuz 45 cm başımızda 32 diydi istanbula gelmemin sebebi kızımın baş çevresinin ayına göre az oldugunu vs söylediler iyi bir beyin cerhhına göstermemi söylediler koşa koşa geldim ist halt ettim bu sıcaklarda kızımı en iyi dr götürdüm adamda aynı senin dedğini dedi b... yesinler daha ne olacak zaten küçük doğmuş gayet yolunda herşey dedi bence endişelenme ben artık her söylenene inanamaya söz verdim hem kendime hemde kızıma yavruma eziyet olmaktan başka bir işe yaramıyor bu endişelr öpüyorum zeynonu
ama zaten bu çocuk erken doğdu yani ne bekliolar ki illaki biraz geriden gelicek! şu anki kilosu boyu ne?
ya oğlum maşallah erken doğmasına rağmen çok hareketli ve çok akıllı ama oturtmaya çalışıorum dik bi şekilde koltuğa o habire öne geliyo yani kafası nerdyse yere deydircek ben tutuyorum ayakta tutuorum biraz durup hemen otruyo bide popo geride bel eğik kafa önde içim iç rahat değil sinirden oğluma bile bağırdım kötüü bi anneyim bennn kötüüüüüüüüüüüüüüü mafoldumben
iyi geceler kızlar nasılsınız
eşimin anneannesini kaybettik dün gece 6 yıldır yatarak bakılıyordu alzheimer hastasıydı bebekten farksızdı hatta yemek vermesen su vermesen isteyecek durumda bile değildi teyzesi ve annesi bakıyordu yaklaşık bir haftadır sudan başka bişey almıyordu sürekli uyuyordu ve dün gece Rabbim böyle emretmiş mekanı cennet olsun bu mübarek günde inşallah
sizler iyisinizdir inşallah
ebrucum geçmiş olsun yağmur düşmüş birşeyi yoktur inşallah kıyamam Allah korusun yavrularımızı
asinaz canım üzme kendini bu gibi bi olayla hiç karşılaşmadım ama arkadaşlar çok olumlu şeyler yazmışlar ayrıca doktorunda içini rahatlatmış maşallahı var zeynonunda sağlıkla büyüyecek Allahın izniyle
fazla bakamadım geçmişe kusura bakmayın hepinizi çok öpüyorum kaçırdıklarım için özür dilerim iyi geceler canlarım
canım benim.benim oğlum da aynı ayakta tutunca poposu geri gidiyo.oturtunca öne düşüyo.ben doktora sordum normal dedi.hatta yağıza yavrum senden bir anda koşmanı istiyorlar ya dedi.yani normal şeyler bular.2-3 ay sonra bu düşünclerimiz gülücez belki de..
ayy gerçekten mi of deliriom ben bişi var diye allah razı olsun canım ya bunu duymak çok ii geldi bana
ni dimek cano yaw.ALLAH sağlık versin yavrucaklarımıza.yoksa biz kafayı yicez.benim ki de emmiyo yaa mama da yemiyo çıldırmak üzereyim.kız yoksa benim oğlan oruç mu tutuyolülülülülülü
ni dimek cano yaw.ALLAH sağlık versin yavrucaklarımıza.yoksa biz kafayı yicez.benim ki de emmiyo yaa mama da yemiyo çıldırmak üzereyim.kız yoksa benim oğlan oruç mu tutuyolülülülülülü
haktanda oturtuğum zaman başı öne gidiyo,desteksiz oturamıyo,.yoksa anormalmı,vıyyyyyyyyy,zambak,.içime kurt düşürdünCADIARZU]
sıcaklar maalesefki bebiklerimizin düzenini bozdu,.
kız ben oğlumu oturtuyom ya öne bi eğiliyo sanki kemik yok desteksiz oturmak için erken kızzzz detttt daha var ona
hakkaten sıcaklardan heralde.inşallah düzelir...guclubacismile
kız ben oğlumu oturtuyom ya öne bi eğiliyo sanki kemik yok desteksiz oturmak için erken kızzzz detttt daha var ona
ayrıca bu da kim bizden mi? bebeişi mi war tekrar mı hamile kalmış we neden sewinio kürtaj olacağına????bilmiyorumkismileben anlamadım şimdi eşinde lupus hastalığı var çocuğa nasıl geçicek lupus hastalığı ne oluyo be ilk defa duydum hamilelikle alakası ne
gerçektenmi nasıl emziriyosun o zamnyeslaelaelaelaelae
24 temmuzda 5 aylık kontrolümüzde 6220 gr kg,60 cm boy
38 cm kafa
nerdesiniz ulen saat 11,30 olmuş kimsecikler uğramamışalsanaalsanasmile kocam akşam izmire uçuyor! maç we bir işi war! bi arkadaşının eşide bizde kalacak rus asıllı laftan sözden pek anlamıyo ama olsun:) makara olurkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?