2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4. ayda zeynebin kafa çevresini drumuz biraz küçük buldu
geçen ay beyin
cerrrahına götürdük bir ay sonra gelin dedi
sonra yine gittik salı günü lütfü kırdara genç salak bi dr vardı tomogrofi
istedi ben de tatmin olmadım yavuz selimde işinin ehli cem orhona götürdüm
röntgen çektik şu an da korkulucak bişi yok normal gözüküyor herşey baksana cin gibi maşşallah dedi
bi ay sonra hem zeynebi sevmek için hem de kontrol için yine getirin dedi
böle işte
ıldağı onun dönemindekilere göre erken kapanmaya başlamış evet dedi beyin cerrahı cem bey yalnız dedi kafatasında kemikler vardır onlar birleşince beyin gelişimini tammalar dedi
ama zeynebin hala açık ve beyin gelişmesi için yer var sakın korkma nörolojik gelişimi herşey normal hatta cin gibi dedi offfffffffffffffffffffff
bıngıldağı erken kapanan var mı

benim yğenimin erken kapandı canım ama hiç bişeycik olmuyo oda cin gibi manşallah içini ferah tu o önemli bişey değil deneğimli dr la önemsemiyo kapanmasını

ewettt aşkııımmm buluşalım sen ben filizzzz:) yakınmısınız siz bilmiorum ama ben kısmetse çarşamba günü ordayım en az 1 haftaopuyorumnanaktan

filiz sanırım manavgattaydı canım.ben merkezdeyim.sen nereye geliyorsun?
buluşalım canım valla cok isterim..:))

dert etme asinazcım.fıstığın gelişimi normalse .takibini yaparsınız ama olumsuz bir durum olduğunu sanmıyorum.

merhaba kızlar umarım hepınız ıyısınıdır, hepınıze ıyı ramazanlaropuyorumnanaktan
demirle bız cok ıyıyız masallah
bugun kontrolu vardı, 8 kg olmus oglusum, boyuda 68cm
pnomokok asısını oldu ama asırı uyku yaptı, 1 den beri uyuyor yavrucagım, gıdıp gıdıp emzırıyorumm fisfisfis
sızde de aynı sorunu yapmıs mıydı kı ?

canım bizim bi komşunun bebişide erken kapanma evresine girmişti ve doktoru d vitaminini kesmişti...bunu biliyorum sadece....bişey olmaz inşallah...aylık kontrollerini ihmal etmiyotruz nasılsa....takip ederler herhalde...

nehircim siz herseyi yapmıssınz kı bencede endıselenecek hıcbırsey yok ıcını ferah tut kaydirigubbakcemile5
zaten herhangı bırseyı olsaydı doktor soylerdı..
bızım bı tanıdıgımızın kızının bıngıldagı 5. ayda kapanmaya basladı 6. ayda tamamen kapandı, ve bebıste hıcbır sorun yok masallah, o yuzden zeynomda turp gıbı masallah, hıcbırseycıgı yoktur.
biz anneler biraz evham yapıyoruz o kadar...
canım benım uzme sakın kendını

her zaman bunun için dua ediyorum ve yine ediyorum rabbim bebeklerimizle bizi sınamasın onlara sağlık huzur ver kazalardan korusun yavrularımıızı hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın bu mübarek ayda rabbim duamızı kabul etsin bize yardım etsin

evet benim kızım da öleydi aynen senin anlattıklarını yaşadım hiç önemli değilmiş bende kabus gibi günler geçirdim kızım 2 yaşında korkma hiç bişey olmaz

Pompa kullanan bayanlarrr
pompanın yıpratmasından mı bilemiyorum benim akıntı oluyor yaa.Emzirirken diğer göğsünüzden sızıntı oluyor mu sizinde..

benim yğenimin erken kapandı canım ama hiç bişeycik olmuyo oda cin gibi manşallah içini ferah tu o önemli bişey değil deneğimli dr la önemsemiyo kapanmasını

Allah razı olsun tatlım içime soğuk bir su serptin valla
ben de o günden beri nette <sürekli araşltırıyorum ben de biliyorum kızçemin bişeyi olmadığını çünkü maşşallah hareketleri algılaması herşeyi hakikaten mükemmel zeynoyu gören herkes drlar <dahil cin gibi maşşallah diyorlar ama bu çıktı işte olsun benim kızçem taş gibi
tecrübeli dr da fazla önemsemedi iyi dedi maşşallah ama 1 ay sonra bi bakalım tekrar dedi
hatta zeynoyu çok sevdi izledi canavar gibi annesi dedi ama insan bi durup korkuyor işte

Pompa kullanan bayanlarrr
pompanın yıpratmasından mı bilemiyorum benim akıntı oluyor yaa.Emzirirken diğer göğsünüzden sızıntı oluyor mu sizinde..

canım o çok normal en baştan beri olıuyor o emzirirken beyne sinyaller gidiyor we diğer göğüste olan sütte sızıyor parmağının ucuyla owalayarak durdurabilirsinyerimseniben

[/COLOR]
evet benim kızım da öleydi aynen senin anlattıklarını yaşadım hiç önemli değilmiş bende kabus gibi günler geçirdim kızım 2 yaşında korkma hiç bişey olmaz

canım bizim bi komşunun bebişide erken kapanma evresine girmişti ve doktoru d vitaminini kesmişti...bunu biliyorum sadece....bişey olmaz inşallah...aylık kontrollerini ihmal etmiyotruz nasılsa....takip ederler herhalde...

tatlışlar biz de hiç korkmadık aklımıza kötü bişidegelmedgeçen ay götürdük dr korkulucak bir kafa küçüklüğü yok dedi bu ay gittik tomogrofiyi çektirin öle gelin dedi
ben de sinirlendim ben çektirsem 1.5 ay önce çektirirdim kör cahil miyim ben sen bi baksana bana dedim
biz boş yere çocuğu tomogrofiye sokmayalım diyoruz siz ise çektir gel diyosunuz dedim işe bak ya
neyse ordan bi sinirle yine aynı devlet hastanesindeki çocuk druna gittim
demedim beyin cerrahından geliyorum diye sorun ne dedi kızımın kafa çevresine küçük denilmesi dedim
baktı hemen evet baya küçük bıngıldakta neredeyse kapanmak üzere dedi hemn şunları yapın gelin kan verinnnnnnnnnnnnn saçma sapan testler neyse kayın babam ile gitmiştim kağıda bi baktım abuk sunuk şeyler hemen babama gel bu drlar beni tatmin etmedi ikiside çömez genç drdan ne hayır gelir dedim bi de araştırma hastanesi ya kullanıyorlar hjerkesi araştırıp öğrenmek için o.c.ları neyse ordan çıktık yavuz selim hastanesi cem orhon beye göt,rdük beyin cerrahisi ama metni duyulmuş biri adam biz içeri girer girmez bu cin gibi bakan oğlanın derdi neymiş dedi ben o kız dedim bir sevdi kızımı anlatamam ama ben adamın ağzının içine bakıyorum iyi bişiler söylesin diye akan terleri anlatamam
neyse kafasını ölçmedi bile iyice eliyle yokladı baktı etti korkulucak bişi yok röntgeni hemen çektirin gelin dedi
çektirdik evet bıngıldağı erken kapanıyor fakat kafa tası açık beynin gelişmesi için yer mevcut şu an da korkulucak bişi yok bir ay sonra hem zeynoyu sevmek hem de kontorl için tekrar getirin dedi oh şükür ama işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nehircim d witamininin fazla alınması durumunda bıngıldakta erken kapanma oluyormuş.. multitabsı o yüzden dr lar kış aylarında öneriyor we hergün günelş alan bebeğe gerek bile görmüyolar senin ki de ondan olmuştur muhtemelen.. cerenin kide neredeyse kapanmış durumda çok az bi yer war...

o zaman ben multitapı kesim mi
ikinciside bizim kızın kafa çevresi de küçük mesela şu an da zeynebin kafa <çevresi 40 ve üzeri olması gerekirken 39.5 aslında büyük bir fark yok amma velakin benim kaynım ve kayınbabamın kafası da küçük ırsi olablir belki dedim:Saruboceq:

ve şöle bişi var mesela sizlerin ve çevremdeki genelde zamanında doğum yapanların bebeklerinin doğumda kafa çevreleri en 33 cm iken zeynonun 1 ay erken doğduğu için 30 cm
43.5 cm boy
43.5 cm boyu olan bir bebeğin zaten 33 cm vs kafa çevresi olsa abes olmaz mı drlar erken doğmak ile alakası yok diyorlar haklı olabilirler ama beni ikna etmeyen bi durum söz konusu
KENDİ ÇOCUK DRUMUZDA GİTTİĞİMİZ BEYİN CERRAHLARIDA DEVLETTEKİ ÇOCUK DRLARIDA ZEYNONUN KAFASINI ÖLÇTÜKTEN SONRA BİLİRSİNİZ ÖNLERİNDE KAFA ÇEVRESİ ÇİZELGELERİNE BAKIYORLAR ZEYNEP 5.5 AYLIKKEN BUNLAR 5.5 AYLIK BEBEĞİN KAFA ÇEVRESİNE BAKIYOPRLAR ERKEN DOĞMASI VS SÖZ KONUSU DEĞİL
AMA BU BEBEK ERKEN DOĞDU VE ZATEN O MALLARIN ÖNÜNDEKİ ÇİZELGEDEN KÜÇÜK OLARAK DOĞDU BU ÇOCUĞUN KAFASI
işt ben bunu anlamıyorum o yüzden diyorumki çocuğum izlediğim ve anladığım kadarı ile canavar gibi maşşallah onlar kızçemin b.nu yesinler beni de3 boüğmasınlar artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…