- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #71.261
Canım ne marka pompa kullanıyorsun?
İki aydır her gün 3 defa sağıyorum işyerinde, uçları biraz uzadı ama kanama filan yok.
Pompanın cinsinden ya da uygulama hatasından olabilir mi acaba?
Gündüz sağmazsan bir süre sonra gider sütün, yazık olur be arkadaşım...
Ben geldiiim.. Herkesler iyi mi??
Aman şu bakıcıdan Allah razı olsun..Bütün yükümü alıyor saolsun.. Ben de napıyosunuz diye bakmaya fırsat buluyorum bu sayede...
Ben geldiiim.. Herkesler iyi mi??
Aman şu bakıcıdan Allah razı olsun..Bütün yükümü alıyor saolsun.. Ben de napıyosunuz diye bakmaya fırsat buluyorum bu sayede...
Taburcu başka bir dr. gitsene ya.Yavrucak eridi.Bu dr.ların umursamazlığına gıcık oluyorum.Çok rahatlar.Ben de sanırım dr. değiştireceğim ağzından cımbızla laf alıyorum.Avrupa yakasında iyi bir çocuk dr. arıyorum.Var mı tavsiye edebileceğiniz biri?
bu söylenen şeyler bence kötü bişi yok söylediğin çok ayıp kimse ne senin orucunu ne de bi başkasının orucunu yargılamıyo sadece fikir beyan ettik bukadar ağır konuşmaya grek yok canım
Off pofff şarjım bitti,tüm yazdıklarım gitti, sinir oluyorum böyle olunca kötükedihüso
Neyse bi daha geri dönmeyeyim
Hoşgeldin diyen arkadaşlarım, hoşbuldum opuyorumnanaktan
Anladığım kadarıyla çoğu yavrumuzun durumu aynıymış
Emme sorunu ve uyku problemi........
Allah hayra çıkarsın hepsi sıcaklardan oluyor
Ensar gece saat başı kalkıyor artık ve emerek uyumuyor artık, kayınvaldem kucakta pişpişleyerek uyutmaya alıştırdı, hem de gezdirerek.... Bütün gece evi turluyoruz :1ninca:
Neyse arkadaşım uzatma amacın ne anlayamadım...
hakkınızı helal edin... kalbinizi kırdıysam özür dilerim ... ve ben giderim olur biter...
Ben de iyiyim çok şükür de ortam biraz gerilmiş mafoldumbenhg canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın
kıymet yarım günmü senin bakıcı?
Ben de iyiyim çok şükür de ortam biraz gerilmiş mafoldumben
ya ben kötü bişide demedim ama pınar baya bi gerildi hoş olmayan şeyler söyledi neyse salla gitsin
O da çok zor bilirim, biz de ufak kardeşimi öyle büyüttük annemle ohaoldumsmileBeterin beteri var Gamzecim. Bence haline şükret. Benim kayınvalidemle annem kızı battaniyede sallayarak uyutmaya alıştırdılar.. Gecenin bi yarısı uyanıp eşimle battaniyede sallıyoduk.. sempatiksalakcinni Daha da kötüsü gündüzleri evde kızla yanlız kalınca napıcamı şaşırıyodum uyutmak için.. Çok şükür ki unuttu... İnşallah tekrar da hatırlamaz..Ellerim acıyodu artık battaniyeyi sıkı sıkı tutmaktan.. mafoldumben
Pınarcım gereksiz yere büyümüş tartışma.. Bu mubarek günlerde kimse üzmesin birbiriniNeyse arkadaşım uzatma amacın ne anlayamadım...
hakkınızı helal edin... kalbinizi kırdıysam özür dilerim ... ve ben giderim olur biter...
ya ben kötü bişide demedim ama pınar baya bi gerildi hoş olmayan şeyler söyledi neyse salla gitsin
Yanlış anlaşılma olmuştur cnm ya, birbirimizin mimiklerini görüp ses tonunu duyamadığımızdan bu sanal ortam yanılş anlaşılmalara çok müsait ne yazıkki.. Eminim o da ters bişey söylememiştir...
Evet canım okul başlayınca sabahtan öğlene kadar gelcek.. Günde 5 saat.. Şimdi de 12den 5e kadar geliyo.. Seninki tam gün mü kalcak?
evet tam gün benimki...ne kadara anlaştın sen canım?
Söylemiştim ya 250 teklif ediyorum az buluyolar die.. Sen de piyasa 300-350 demiştin.. Aynen öyleymiş.. 300e anlaştık. Bayanın da çok ihtiyacı var.. Bizim kızı zaptetsin de helal hoş olsun dedim ben de..
Bu arada geçen gün dr krizi yaşadık.. Biz Mahmut Baktır'a gidiyoduk biliyosun. Ama Pelin kaç gündür hastaydı. Verdiği antibiyotiğin de bi faydasını göremedik.. Başka bi dra götürelim dedik. Ercan Genç varmış Güneş'te. Aradık izinliymiş.. Sevgi Hastanesi'nde Orkun Bey dediler.. O da yokmuş, izindeymiş.. Tekden'de Hasözler var bizim komşu.Onun da bütün randevuları doluymuş.. En sonunda yine Tekden'de İsa Üzüm diye bi doktorun boş randevusu varmış. Kadere kırkbeş ona gittik.. Allah'tan ilgili bi dr çıktı da aydınlattı bizi. Mahmut Bey hiç konuşmuyor yahu!! İş işten geçtikten sonra akılma geldi ki Can bey demiştin sen...
iyi canım çok iyi...dediğin gibi iyi baksınlarda helali hoş olsun...evet canım ben doğduğundan beri can beyye götürüyorum.çok memnunum.çok ilgili bi doktor....oğlumunki de ahmet hasözlerdi.o da işinded çok iyi allah var ama randevu almak çok zor.bide son gittiiğimde tavrı hiç hoşuma gitmedi.buda buna son gelişim dedim kendi kendime...
ben Alp e hiçbir şey vermiyorum ek olarak kızlar.istemiyor yaa.gerçi sadece meyve denedim şuana dek.sadece anne sütü ile beslenmeye devam ediyor.doyması ile ilgili bir sorunu yok ama böylede olmazki nasıl alışacak bu çocuk ek gıdaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?