2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Medelanın elektriklisini kullanıyorum, sağ göğsümü emmediğinden 5 aydır zaten hergün sağ göğsümde ara ara da süt biriktirmek için sol göğsümde kullanıyordum ama artık her sağma işleminden sonra göğüs ucumun dibi mosmor oluyor sonra da kanıyor şimdi artık açılmalar da başlamış deride, çocuk emerken de acıdan kıvranır oldum, bepantene sürüyorum lansinoh sürüyorum geçer gibi oluyor, mesela hafta sonları sağmadığım için tamamen düzeliyor sonra sağmaya başlayınca yine aynı durum mafoldumben Tek avuntum en azından 5 aylık oldu doyurmasa bile akşam 6:30 dan sabah 8 e kadar evdeyim, bari bağışıklık sistemi için yeter ona :çok üzgünüm:

Canım bu doktora ablamda kuzenimde çocuklarını götürdüler. Tavsiye üzerine gittik ama artık başı kalabalık ya da ben sabırsızım. Esin kilo kaybetti mi yoksa kilosunu korudu mu bilmiyorum ama 1,5 saatte bir besledik. Sık sık anne sütü aldı. önümüzdeki cuma sağlık ocağına tarttırmaya gideceğiz. O zaman belli olacak durumu ama çok sıkıntılı huzursuz. Doktor bir hafta sürmesi normal dedi. amipli ishal değilse genelde ilaç vermeden kendi kendine düzelmesini bekliyorlarmış. Yine de bende Şişli civarında tavsiye edilen başka bir doktor varsa gitmek isterim.

Nurşah Mehmet Bey'in rutiniymiş Ferro sanol. 2006'da benim yiğenime de vermiş ki yiğenim akdeniz anemisi ona dmeir verilmemesi gerkeiyormuş. Ablam "o zaman bilmiyorduk doktorumuz ne dediyse onu yaptık" dedi. Çok şükür yiğenime bir şey olmadı ama Mehmet bey bu konuda ezberci. Esin hiç sevmedi demir ilacını ama ishali nedeniyle vitaminini de demir ilacını da dikkatli aksatmadan veriyorum. Her türlü vitamine ihtiyacı var.

bu söylenen şeyler bence kötü bişi yok söylediğin çok ayıp kimse ne senin orucunu ne de bi başkasının orucunu yargılamıyo sadece fikir beyan ettik bukadar ağır konuşmaya grek yok canım

Neyse arkadaşım uzatma amacın ne anlayamadım...
hakkınızı helal edin... kalbinizi kırdıysam özür dilerim ... ve ben giderim olur biter...

Beterin beteri var Gamzecim. Bence haline şükret. Benim kayınvalidemle annem kızı battaniyede sallayarak uyutmaya alıştırdılar.. Gecenin bi yarısı uyanıp eşimle battaniyede sallıyoduk.. sempatiksalakcinni Daha da kötüsü gündüzleri evde kızla yanlız kalınca napıcamı şaşırıyodum uyutmak için.. Çok şükür ki unuttu... İnşallah tekrar da hatırlamaz..Ellerim acıyodu artık battaniyeyi sıkı sıkı tutmaktan.. mafoldumben

hakkınızı helal edin... kalbinizi kırdıysam özür dilerim ... ve ben giderim olur biter...

canım benim senin yazdıklarına karşılık yazdım uzatma değil bu ve kötü bişi yok ortada burda kardeş gibiyiz hepimiz senin bebeğin bizim de bebeğ,miz senin düşündüğün kadar olmasada bizde düşünüyoruz ben kötü niyetle bişi demedim ama sen yanlış anladın özürlük bi durum yok neyse kpatalım

anam nolmuş burda hiccen teyse kııı kimse sana bişi demedi canım burda sütüm azaldı falan dediler ben o yüzden dedim yoksa tutun banane kime ne.. herkesin günahıda sewabıda kendine.. biz sizin iyiliğiniz bebişlerimizin iyiliği için konuşuruz.. bebesikler gıdasız kalmasın die yoksa her koyun kendi bacağından asılır sonuçta.. tut bebeğim tutabiliyosan ne mutlu sana..

O da çok zor bilirim, biz de ufak kardeşimi öyle büyüttük annemle ohaoldumsmile
Ama artık ağırlaşılar 8 kiloyu yarım saat kolda gezdirmek çok zor oluyor, özellikle geceleri akannehir
Şükür sizinki unutmuş, inş. bizimki de unuturr ya ..
Pınarcım gereksiz yere büyümüş tartışma.. Bu mubarek günlerde kimse üzmesin birbirini
Gel buraya, yok öyle gitmek kaydirigubbakcemile

ne güzel tutuyosa tutma demiyoruz azaldı falan dendi bebişleri ii beslemek adına konuştuk ama yanlış anlaşıldı bana ne ya tutun niye düşünüyoruz ki birbirimizi

Ben de iyiyim çok şükür de ortam biraz gerilmiş mafoldumben

Evet canım okul başlayınca sabahtan öğlene kadar gelcek.. Günde 5 saat.. Şimdi de 12den 5e kadar geliyo.. Seninki tam gün mü kalcak?

evet tam gün benimki...ne kadara anlaştın sen canım?

evet tam gün benimki...ne kadara anlaştın sen canım?

Söylemiştim ya 250 teklif ediyorum az buluyolar die.. Sen de piyasa 300-350 demiştin.. Aynen öyleymiş.. 300e anlaştık. Bayanın da çok ihtiyacı var.. Bizim kızı zaptetsin de helal hoş olsun dedim ben de..
Bu arada geçen gün dr krizi yaşadık.. Biz Mahmut Baktır'a gidiyoduk biliyosun. Ama Pelin kaç gündür hastaydı. Verdiği antibiyotiğin de bi faydasını göremedik.. Başka bi dra götürelim dedik. Ercan Genç varmış Güneş'te. Aradık izinliymiş.. Sevgi Hastanesi'nde Orkun Bey dediler.. O da yokmuş, izindeymiş.. Tekden'de Hasözler var bizim komşu.Onun da bütün randevuları doluymuş.. En sonunda yine Tekden'de İsa Üzüm diye bi doktorun boş randevusu varmış. Kadere kırkbeş ona gittik.. Allah'tan ilgili bi dr çıktı da aydınlattı bizi. Mahmut Bey hiç konuşmuyor yahu!! İş işten geçtikten sonra akılma geldi ki Can bey demiştin sen...

iyi canım çok iyi...dediğin gibi iyi baksınlarda helali hoş olsun...evet canım ben doğduğundan beri can beyye götürüyorum.çok memnunum.çok ilgili bi doktor....oğlumunki de ahmet hasözlerdi.o da işinded çok iyi allah var ama randevu almak çok zor.bide son gittiiğimde tavrı hiç hoşuma gitmedi.buda buna son gelişim dedim kendi kendime...

Doğru diyosun ya adam karaborsa... Zaten Tekden in kalabalığından da nefes alamadık...

Aynı durum bizde de var,kafayı yiycem ya!!!Yanlış hatırlamıyorsam Alp de 4 mart doğumlu Aras gibi...4 mart doğumlularda bir problem var galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…